God natt!

Idag har jag verkligen inte varit duktig haha! Nej men har inte gjort nånting som jag skulle gjort.. lite halvsegt sådär! Sköt upp det till imrogon :D haha ska bara gå på de första lektionerna. Engelska och matte då.. sedan så har vi natur(?) och efter det prov i natur. Sen är det ju bara projekt vilket jag kan jobba med hemma =) Så blir skola till klockan 10.20 imorgon eller nått sånt sen hem och tvätta!

Efter det ska jag möta hanna i stan och växla pengar och det är sista dagen som ajg hinner göra saker innan vi åker så har faktiskt inge val haha! Sen ska vi hem till henne och hämta kläder samt en våg! Sen blir det packa hos mig samt väga väskan och färga mitt hår :D Sen kommer nog E hit och sover med mig =)

På onsdag ska jag som sagt SOVA haha så skönt ända till 10 =) sen ska jag upp klä mig och gå till skolan! Har då en timmes lektion och efter det följer de en dag med E! Ska väl inte göra mer än att bara dega :) är ju ifrån varandra i ett par dagar sedan så.

I af nu har jag borstat tanden och rengjort min hy ;D så ska bara byta till min stora t-shirt iställte och inta sängen för att glo tv! Det är ju fan bones ikväll :D redan om en dryg halvtimme!

God natt och hoppas eran vecko-start varit skön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback