ZzzZzz...

GUD SÅ JAG ÄR TRÖTT!

och ändå sitter jag här? ja typ! Kan ju inte sova.. har varit dödstrött hela dagen efter att min käre pojkvän väckte mig vid halv 12 .. notera att jag jobbade hela helgen och somnade 6 imorse! haha..

Så något kul som hänt? Inte direkt har som sagt jobbat hela helgen :) Två helger kvar! Sen hoppas jag att A kan tänka lite och göra liiite bättre schema! hihi Men en sak jag tänkte på när jag var påväg hem till nadim igår då jag hann med kvart över 12 tågen från centralen! gud va mycket yngre människor som är ute sent nu för tiden :P Alltså jag menar när jag var 13- 15 så hade jag förfan regler. Okej man bröt ju emot dem ibland men jag var verkligen itne i stan och hängde om jag bröt emot dem var det för att gå på någon fest osv jag hängde ju inte ute.

Har ni gjort något kul då? =D får hoppas att ni festar åt mig också! haha Jag ska eventuellt festa nästa helg ändå! Får hoppas på de bästa =) har biljetter till en skiva men får se om min baby jobbar vill ju inte gå till hans vän skiva själv =D sen kan jag ju inte resten i huvudet men vet att jag lovat att gå på min brors skiva tydligen.. haha! Inte som jag visste om men men =D sedan är de sofias där i närheten av min och Camillas slutskiva 30 maj! Och vet ni vad? jag har FEM veckor på mig att kirra skolan tills betygen sätts! Stressad? SOM FAN haha hjääälp! kanske därför jag inte kan sova? känner mig typ för stressad.. det återstår att se. ska försöka plugga lite nu typ! Sen sova så trött så trött så trött ..



GOD NATT

Kommentarer
Postat av: Lisette

Melle... du ska köpa till mins tudentskiva okcså glöm inte de :) den 27 maj och den 25 APRIL alltså snart kommer jag att messa dig för att säga åt dig att träffa mig med 100 kronor så att du inte slösar pengar på annat och helt plötsligt inte kan betala mig !! :D idag blir det hårdträning :D eller vad säger du? :P hehe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback