Bebibus, v 35

Vecka 35, 28 dec - 3 jan 2009

Kroppen: Om kvinnan fick instruktioner om att vila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Just nu har jag bara himla ont i ben, rygg och revben men det är ju för en god sak. Ibland kan man vara himla trött på att ha så himlans ont men för min lilla älskling skulle jag kunna ha hur ont som helst!

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.

Ja nu är den 34veckor och en dag gammal mitt lilla troll! Inte lång tid kvar nu tills den ska visa sig utanför magen istället. Tror att den kommer att komma runt den 26 januari som var mitt första BF innan ultraljudet. Å gud så mamma längtar efter dig min älskling!

Kommentarer
Postat av: anna

fin mage:) inga bristningar ännu:P var glad...

Postat av: anna

hehe ja jag har ju trott sen typ 5 dec att bebisen kommer snart å nu är det 29... så ack va fel man kan ha.. men min bm trodde att den kommer snart:) hoppas den väntar tills jan iaf... ja min mage är full av bristningar... ser ut som ett rött spindelnät...

2008-12-29 @ 23:50:10
URL: http://levlivetc.blogg.se/
Postat av: Lisette

det blir du, jag, jessica, ninni, asib och två kompisar till han :P

2008-12-30 @ 00:29:13
URL: http://lisettee.blogg.se/
Postat av: naddie.

ser att du också väntar bebbe i början av februari! alltid skoj och hitta någon som ligger ungefär samma som en själv. Haft en bra graviditet hittils?



lycka till :)



KRAM!

2009-01-01 @ 22:54:17
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback