Detta är ju värre än skolan!

Start 09.00 på MORGONEN och vad tycker jag om allt för tidiga mornar? jo blä! Måste gå upp runt halv 7 snåret inte kul alls. Men jag måste faktiskt erkänna att vi har väldigt kul där borta i af (A). Men i af vi var kvar ända till halv 6 idag. Egentligen håller bara kursen på fram till 5 på eftermiddagarna men vi pratar väl kanske lite väl mycket? Jag lovar att försöka prata liite mindre imorgon kanske? Nej jag tror att jag är beroende av att prata!!

Annars händer väl inte så mycket i mitt liv nu? Förutom att jag missar alla tokigheter som hänt... haha ingenting alltså! Nej men Camilla är ju solo så känns ju surt att inte kunna joina dem med de sroliga dem nu gör. Men på lördag äre utgång i af =D jätte kuligt ska de bli =D hihi hel taggad? är ju fan frisk nästan och pengar har ju precis rullat in på kontot.

Blond på fredag wiho =D

So long suckers <3

Kommentarer
Postat av: rebecka

hej! har du köpt klänningen till bal/studenten? har nämligen hittat en underbar klänning på shopdress men ville kolla om någon har erfarenhet av dem, hur mycket frakt och skatt går på mm?
och framför allt, om man får hem klänningen...
thanks

2008-02-27 @ 15:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback