God morgon, eller?

Kanske inte morgon men förmiddag i af i 7 minuter till (A)

Somnade vid halv tolv igår var så skönt var verkligen helt slut! Nu är jag hyffsat pigg men känner att kroppen skulle behöva gå i terapi men det har vi inte tid med. Absolut inte vi stockholmare i af =)

Ska kila iväg till någon shoppingcenter strax med mamma och kika lite :) hon är shoppingsugen så jag får väl ställa upp? Ikväll ska jag träffa Sofia =))) vad vi ska hitta på vet jag inte? =P men de listar vi ut senare ;D hihi Kanske även blir en tripp förbi örnboet hörde nämligen rykten om att det ska serveras tacos med chokladpudding till efterätt till middag. MUMS

Å vet ni något konstigt? Eller jag tycker att det känns konstigt. Jag och mitt ex Emil gjorde slut för drygt 11 månader sedan i af hur som så var det drygt alltså 11månader sedan vi träffades för aa, looong story to tell! Men på onsdag ska vi på rättegång tillsammans. Känns nervöst på något sätt. Kanske är normalt men nåja ska bli kul att se hur han förändrats då alla våra gemensamma vänner tycks tycka att det fortfarande är lika kul att proppa mig med info angående detta.

Nu lockar duschen sedan måste jag klä på mig ska säkert åka strax =)

PUSS, bjuder på lite pics från åren.

Don´t judge me, 2004 ;)


Påväg upp te luleå, 2005


2006, typ? tror de var i januari eller något haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback