välkommen motivation!

Bara jag som tappat motivationen helt för att blogga? Kan ju vara för att jag är sjuk och inte har något att skriva om. Hittar ingen ja minns inte ens ordet då äre illa!

Å har så himla mycket att göra också. Känns som att de inte finns någon tid. Och absolut inte nu när jag är sjuk. Har ju ingen jävla ork i kroppen! Men mår ju bättre nu så imorgon kanske huvudet helt är på topp? Låt oss hoppas! 

Imorgon ska jag även träffa lite folk. Sofia å Maria =D vi ska spela kort, äta middag samt kolla på nya Beverly Hills! Den ni ;) hihi Blir med andra ord ännu en lugn och trevlig fredags kväll =) Men för att vara ärlig har jag inte sån lust att gå ut ;D tro de eller ej men att behöver säga "nej tack jag dricker inte", tsm med en följd av "jag är gravid" och sedan se dess miner är otroligt jobbigt och utjatande efter ett tag! Så om de blir utgång så blir de inte för att dansa utan när puben här nedanför med älskvärt folk som älskar - som jag att tala!

Ja mer än så mycket intressant har jag nog inte att komma med .. försökte hitta lite roliga bilder att bjuda på men hitta inte en ända! dock såg jag ett foto på mitt ex Emil för bara någon minut sedan och jag vet inte vad alla har fått för sig men han förändrats? njäe kan jag inte hålla med om. Med på fotot var deras nya båt samt hans pappa Mats å nu minns jag inte vilka hundar som var med men lille harry stod iaf där! eller om de var wilde?.. Hur som Emil hade sin "gamla" henri lloyd jacka å någon keps som vanligt. Det som var nytt var dokc att han hade flytväst! nåja han kanske har insett att man ska ha de ;)

Nu ska jag sova, eller försöka är jättepigg!


Kommentarer
Postat av: Sabina-16 och mamma

Att han ääär, asgó! (:



Han är idag 4 månader och 9 dagar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback