En sån där arg dag!

Idag är ingen bra dag. Eller det var en bra dag tills nu och förhoppningsvis så blir den bättre när Sofia nr 2 å Jossan kommer över. Just nu är jag bara arg, SUPERARG! på försäkringskassan som krånglar till allt och på mitt ex/ barnets pappa. Usch för vissa människor. Nej ska umgås svenskt ett tag bara för att både tanten på FK är finsk och mitt ex är världens blandras.  

En roligare sak som hänt är att Therese som jag gick i samma grundskola tillsammans med fått en liten pojke. Han föddes dock för tidigt, mycket för tidigt så nu ligger den lille kämpen i kuvös! Men det är stabilt så jag är glad för hennes skull! =)

Just det, minns ni min vän
Josef? Det såg ju riktigt kritiskt ut då för bara ett par veckor sedan men de bestämde sig ju för att operera honom i af och nu är tillståndet stabilt igen. Om ca ett halvår får de svar på hur framtiden för honom ser ut men andas gör han iaf skönt nog! Han är en underbar människa så jag önskar honom verkligen all lycka. Han om någon är värd livets alla godheter :)
Kommentarer
Postat av: alec

tack gumman :)

Postat av: ruby

åh tack detsamma:)

vilket datum är du beräknat?visst e det kul å vänta:P? (ironisk) haha.

vet du vad det blir:)?

2009-02-04 @ 16:14:05
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: ruby

ps. ja gissar på att du får en flicka den 8e :)

2009-02-04 @ 16:15:14
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Dergham

Fin blogg

2009-02-04 @ 17:57:38
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: Emelie

Lustigt att du känner Josef, jag känner hans bror:) Var med han på nyår och var med när han fick reda på vad som hänt Josef, usch:( Men världen är allt liten ibland.

2009-02-04 @ 19:00:24
URL: http://ungmamma15.blogg.se/
Postat av: kochana

Vad kommer barnets pappa ifrån?

2009-02-04 @ 22:44:19
URL: http://kochana.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback