Shopping till lillkillen

Fick bli en Royal sulky från barabus.se =) Hoppas hoppas hoppas att vi inte behöver skicka tillbaka den och att den funkar nu =D Ska bli så skönt att kunna dra runt på en mindre vagn när man åker iväg med mammsen istället för att konka på bilstolen =P Eller åka själva då haha =)


Just nu ligger killen å sover han har varit lite grinig nu på kvällen men tror att han hade magknip stackarn! Man känner sig så himla hjälplös när man ser honom gråta och han ser verkligen ledsen ut. Drar ner mungiporna och kollar på än med sina stora ögon helt glansiga USCH men hoppas att det är bättre inatt i af =)



Kommentarer
Postat av: ruby

tack så mkt:) din pojke är supersöt oxå:)



stackarn att han har ont i magen:( Jag har hört att om man ammar bebisar lite mer upprätta så sväljer de luften på ngt annat sätt så det hamnar mer behagligt i magen... Jag har börjat med det och han värkar få ut alla gaser lättare då eller så är det bara en tillfällighet:p



Postat av: Patricia

Men ska ni använda den redan nu? Har för mig att man ska börja använda sulky från 4-6 månader. Pågrund av deras små ryggar...Elina ska få en till våren. Jag har henne "sittande" i sin vagn ibland och man märker att hon snabbt får ont i ryggen.

2009-02-28 @ 07:40:50
URL: http://tricias.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jätte fin, hoppas du blir nöjd:)



Kram Jenny

2009-02-28 @ 22:17:48
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback