mini-ångest

Har fortfarande inte berättat för min pappa om att han kommer bli morfar. Och nu känns det nästintill omöjligt att berätta så länge som jag hållt det inne? Har dock kommit på en ny plan. När jag väl har fött så skickar jag iväg ett sms där det står något i stil med "åå det blev en pojke/flicka!". Han kommer då få världens chock och säger börja tokringa haha då lämnar jag bara över luren till min bror, eftersom att jag lär vara så mördbultad att jag inte orkar prata. Men min bror svarar i af "men vi berätta ju i somras, minns du inte?" visst är jag lite smart? Låter inte det som en dunderbra idé!

åå jag vet inte, kanske ska jag låta min bror fälla bomben redan nu? Jag ville så hemskt gärna berätta för pappa öga mot öga men det kommer jag ju verkligen inte hinna nu. Speciellt inte eftersom jag är rädd för att åka till det där stället.. Tycker konstiga människor är läskiga nämligen inte min pappa dock men dem andra haha!

Nej mår så jävla illa nu så måste nog lägga mig ner innan jag svimmar. Helt snurrig! Men idag får jag penicillin då hoppas vi på framsteg =D


Kommentarer
Postat av: Michaela

Men emelie nikki ekebrink, vad elak du är!



Fast jag håller med, bra plan :D

Postat av: aida

haha hur kommer det sig att han inte redan vet?

2009-01-11 @ 14:39:19
URL: http://aiidaas.blogg.se/
Postat av: Carro

Eke schmeke, har du inte längre kontakt med din pappa? Åh, så nära det är nu. snart, snart, snaaart!

2009-01-11 @ 14:58:56
URL: http://bellevue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback