Sötsaker!

Bebis har världens flipperspel inne i magen men klagar gör jag verkligen inte så skönt när h*n rör sig blir så himlans lugn då =)

Nu ska jag å mamma göra lite krubb blir pasta m. pesto och mozarella, mumsigt värre! Efter det blir det till att sova =) Går ju upp med tuppen nu för tiden så är jätte trött på kvällarna inte likt mig alls är helt tvärtemot annars haha men ingen idé att försöka få någon bra sömnrytm då den ändå kommer kollapsa så fort bebis kommer =P

Just de minns ni tipset om att man skulle käka ananas? Idag på konsum sa jag men mamma ska vi inte köpa en ananas nu när dem faktiskt har det inne? NEJ INTE NU utbrister mamma haha stackarn har en jätte stor rapport som ska in på jobbet så hon tycker att bebis kan vänta tills nästa helg haha så söt så!

Hörde även att Sussi min mammas väninna packat ner kameran i väskan så hon alltid har den med sig nu, så söt så! Hon är en riktigt gó tjej den där =)


Supersnygg inte sant ;D haha !!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

åh vad trevligt! är avundsjuk på dig..men måste väl bli något år äldre innan det är min tur hihi

Postat av: naddie.

jag tror bestämt det är 2 veckor sen sätter dom igång en här :)



så det är inte sååå farlig lång väntan oavsett vad.



ska bli så mys :D

2009-01-29 @ 21:03:27
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vänta, vänta och vänta:) Så spännande, längtar tills vi får se vem som gömmer sig där inne! Kram Jenny

2009-01-29 @ 21:44:00
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Lisette

skulle vara bra om du ville svara på mitt mess sen för min data lägger av snart, och min sladd, asså min laddare har lagt av, vet inte vad det är för fel så aksnek måste in till mediamarkt eller nått med pappa imorgon och kolla vad som är fel.. men messa mig och svara på de jag skrev.. <3

2009-01-30 @ 00:07:06
URL: http://lisettee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback