Ingenting funkar normalt

Goosh har suttit och KÄMPAT vid datorn sen klockan 8 om att lägga in bilder på USB å föra över till andra datorn.. gick väl typ sämst! haha men har åtminstonde alla bilder på Lukas nu! Och så Ronneby trippen! Ska lägga in dem på grannens data istället tror jag då hon har alla utom hans senaste månad på sin dator. Men min data har väl något riktigt fel då jag fick upp felmedelanden HELA tiden när jag skulle lägga över bilder. Så jag har nu gett upp haha! Blir nog sängen för min del just nu :) Sen imorgon ska jag plugga på ekonomi! Nu har mammsen semester å kan aggera lite barnpassning så! Och så ska jag lämna in datorn på lagning också! Vill ha med den till göteborg. På tal om göteborg - vagn! Tror ni inte att min Quinny finns nu till försäljning för 1900? Gaah blir tokig! Men jag ska INTE köpa den eftersom jag precis köpt en annan. Utan ska vänta tills senare i höst. Har inte riktigt bestämt mig fall jag vill ha den eller en urban jungle heller! Vilken tycker ni? :) kramar!

Kommentarer
Postat av: Ida ♥ - Vi och hon.

Jag har en Urban jungle (mountain buggy) swift vilket är en lättare modell och mindre av den vanliga urban jungle, ÄLSKAR DEN. Den enda nackdelen är ju att man inte kan ha bebisen mot en. Men det positiva över väger det negativa så:) ganska dyr va det men det är väldigt bra andrahandsvärde på dem.. Hoppas du hittar en vagn som passar er.

Postat av: Hallonmamma -ensamstående mamma

Mariehamn är huvudstaden på Åland. Hehe :) Så då har du vart på min ö. Du skulle sagt det innan så skulle jag åkt in och sagt hej till dej :D

2009-07-11 @ 01:04:27
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: naddie.

vi införskaffa oss faktiskt bara sittdelen till vagnen. Kändes onödigt med liggdel.. och tur är väl det för lillan vill sitta HELA tiden och vara med nu.



Hade varit 2000 kr helt i onödan.



Hur är det med er?



kram

2009-07-11 @ 10:30:21
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/
Postat av: Ewa

Ja kom du in och lägg in bilderna

kram grannen

2009-07-11 @ 12:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback