"U've go a mail"

Yees box =) Blir alltid lika glad då jag kikar in på mailen å ser att världens snyggaste kille som jag träffade i spanien mailat! =D wiho! och vet ni vad han har om inte FB? kan han acceptera min vänner förfrågan nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu så att jag kan kika på alla fina foton(!!!!!!!!!!!)





Kommentarer
Postat av: Ruby och Milo

åååh va lyxx!!! worldclass har barnpassning på de flesta gym FÖRUTOM mitt:P så om ja vill träna där och ha barnpassning måste ja åka in tyill stan eller värmdö...men ska ja orka pallra min feta röv till gymmet måste det ligga i närheten för annars går ja inte dit haha.



vad trevligt med torsdag:)

Det ser vi fram imot!! Vi kanske ska till canarieöarna vi med i typ november tror ja .. när skulle ni åka? och vart?Vore ju kul om man hamnade i närheten av varandra:)

Postat av: Eli - Jag vågar iaf skriva vem jag är..

Vadå inte existerar? ! Känner du mei eller?! Du har fan ingen aning om vem jag är.. Du har aldrig pratat med mei. Och är du så jävla dum som tror att jag inte förstår att det är du som skriver?! Finns något som heter Ip adress. Hur jävla dum får man vara?! Undrar vem fan som är sorlig här.. Stackars Lisette som har en vän som dei och stackars Lukas.. hans mamma gör honom till en övergöd hamster. HAHAHAHAHA!!!!!!.

2009-07-20 @ 11:18:31
URL: http://eliiiias.blogg.se/
Postat av: Eli

Underbar vän?! Shit asså.. Jag tror inte ens att hon vill veta av dei faktiskt. Som sagt du känner inte mei och inte jag dei så sluta dömma mei..



HAHA visst kom hit du din dumme fan.. Jag är inte ett dugg rädd för dei ska du veta. Trött på att snacka med en vägg?! Oi du har visst skrivit till mei två gånger:O

2009-07-20 @ 17:19:47
URL: http://eliiiias.blogg.se/
Postat av: Jessica

HA HA HA, tillåt mig att garva. Den där "Eli" som han kallar sig är ett stort jävla skämt.



Om han säger till dig att du inte är en underbar vän, så kan vi ju fråga oss när han någonsin funnits där för Lisette? Har han någonsin hållt sina löften? Träffat henne när det har varit bestämt?



Eli, stoppa upp nåt i arslet, du är FEJK!

Hoppas verkligen du läser det här, för du vet, lika väl som vi, hur jävla falsk du är. Den enda frågan jag har just nu är vad du heter, hur gammal du är, var du bor... EGENTLIGEN.

Du är inte med i svenska bokföringen (enligt Lisette)? Men nu är det så att vi har tillgång till företag som kan ta reda på information om andra personer än bara SVENSKT BOKFÖRDA personer, och det finns ingen ELIAS eller ELI i GÄVLE som är född 19900303 eller 19890303 heller. SÅ DU ÄR EN FEEEEET LÖGN. Och hur var det nu; Ditt namn blir Elias Hansson på svenska? Det har vi också kollat upp.



KÖR UPP DET I ARLSET O NJUT DIN BISEXUELLA FJOLLA! ;)

2009-07-21 @ 01:25:56
URL: http://zmooth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback