Tittut

Sitter hemma hos Pess IGEN =D nördar som vi är! Har precis bokat en resa till Gran Canaria i vinter =D Blir en vecka tsm med Pess, Eleonor + hemlig person och så lilleman såklart! Kostade 4200 per person så vi är jätte nöjda! Var verkligen ett SUPER fint hotell. Gud så jag längtar.

Snart ska jag lura ut knäppisen på en promenix så att lilleman får sova en längre stund. Sen blir det hem och göra lite gröt =)

Kramisar ♥

Kommentarer
Postat av: Hallonmamma

Underbart! :D :D

Postat av: Jennifer & Lukas

Gud så kul att det gick bra och att han lyckades trösta honom :) Man kan ju hoppas att det fick honom att vilja ta sitt ansvar som pappa! Hoppas ni får en stund för er själva då på lördag :) Det behövs när ni har ett barn ihop!

Oj vilken tur att han förstår att du inte vill träffa hans nya. Killar brukar ju kunna vara lite trångsynta när´det gäller sånt...



Ja ojoj va fort dom utvecklas, det är lite sorgligt tycker jag. innan man vet ordet av är dom 15 och super för fullt ;(

Va skönt att resa det skulle jag också vilja. När åker ni?



kramar

2009-06-09 @ 20:38:12
URL: http://ettuddanamn.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åh va härligt :) Ni kommer få det underbart! Nu ska jag läsa ikapp vad jag missat här senaste dagarna nu när jag har lite tid över, kramisar

2009-06-09 @ 20:48:07
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Åh, blir så glad när föräldrar tar med sina barn på semester!:.)) Att man har semester tillsammans och inte ifrån varadra.



Dessutom brukar det ju bli kanonfina bilder:.))

2009-06-10 @ 19:35:16
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback