Mammaträff!

Haft en super trevlig dag i Farsta tsm med Carro&Adam, Cassandra&Josefin samt Nicole&Chloe! Vi var iväg på öppna förskolan sen så tog vi en fika. Trevligt med andra mammor som även är unga känns som att man har så mycket gemensamt =)

Imorgon är det babysim! Utan Nadim igen(!) Men nästa vecka får jag sällis utav mamma det ska bli mys. Sen är ju Ruby o lilla milo med också =D Nadim har inte hört av sig btw. Han hade inte svarat när hans mamma ringt heller.. Gud vad jag tycker synd om henne.. men men han svara åtminstonde när hans "pappa" ringde så vi vet att han lever och mår bra. Vet inte ifall jag ska lägga ner mer ork på att få tag på honom. Han lär ringa då han får lust.. Men jag är lagom trött på att få jaga runt efter honom. Kikade runt lite på lägenheter idag igen :) Hittade en i Hökarängen och har nummer 5 som plats just nu. Annonsen avslutas om två dagar så man får väl se vad jag hamnar på :) Vet inte ifall jag skulle ta den heller! Vet inte riktigt ifall att jag har råd heller! Och jag vill verkligen flytta själv. Bara jag och Lilleman!







Kommentarer
Postat av: fia

HÖKIS är bra skit!

2009-06-15 @ 22:52:36
Postat av: Jossan Au Pair i USA

Hej gumms,

Ja det racker val med att du har ett barn som du kommer fa jaga runt pa sen.. Ett extra barn klarar du dig utan fortillfallet framforallt nar det inte ar ett barn utan Nadim. Haha.



Mammatraff later mysigt, kul for dig att traffa lite flera unga mammor.



Jag har kopt en sak till lillen men han far nog vaxa i dom for dom lar vara for stora men kunde inte lata bli..:P Haha



Saknar er puss och kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback