Dagen i all ära

Igår var det som sagt babysim =) Gick väl LITE bättre än sist haha men vattnet är fortfarande lite läskigt ;) å så somna han nästan denna gång i vattnet också. Tokunge! Men det är alltid lika trevligt att träffa Ruby å Milo åtminstonde så!

Idag var det föräldrargrupp vilket alltid är lika trevligt. Har så jäkla sköna mammor i min grupp! Nästa onsdag ska vi besöka öppna förskolan och onsdagen efter det bär det av till bibloteket där man även får en sångbok! Trevlans =)

Sen är det slut på ordinära träffar men vi har bestämt att vi ska fortsätta att träffas på onsdagar fast klockan 11 istället =) Ska bli jätte trevligt! så får man lite att göra också =)
 

Imorgon kanske det bär av till Ikea =) Ska åtminstonde ta mig upp runt nio tiden för att prommenera. Om det är fint väder vill säga! Men det är skönt att traska runt!

Annars händer inte så mycket här hemma :) Vi har tandvärk vilket gör oss himla trötta! Men idag har nattningen gått bra skönt nog! Igår tog det hela FYRA timmar och då blidde det lite alvedon å så slockna han. Sen väcktes jag säkert 4-5ggr inatt utav att han inte kunde sova heller. Stackarn!

Just det! Idag gick det mycket bättre med gröten =) Så kul att han gillar det! Åt nästan upp hela smakportionen idag ;)





Kommentarer
Postat av: Emilie-Mamma till Liam

min sambo röker också så det gör ju inte saken bättre =/

Vi funderar på att börja träna och då pallar man ju inte röka samtidigt så då slutar vi förhoppningsvis =)



Jag vet inte när vi ska börja, jag velar fram och tillbaka varenda gång vi är i affären, jag vet inte om jag råkar sabotera något om jag testar.

Men lite gröt hade jag velat få i honom på kvällen för att se om han sover bättre, men bvc sa att jag skulle låta bli och att jag kunde prova Nan2 som är för 2mån sa hon, men jag kollade och den är för 4 mån också så då kan det ju inte vara så farligt om hon trodde den var fr.2mån att börja med saker som är rek. fr. 4mån ?



Hängde du med ? =)



Börjar din lille busunge få tänder ?

När började ni på babysim?

Kram

Postat av: lisette

shit asså han bara växer och växer...

2009-05-28 @ 00:00:48
URL: http://lisettee.blogg.se/
Postat av: nattis

Hhahah, vadå soffpotatis:P

2009-06-06 @ 01:04:48
URL: http://nathalie2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback