Nu är det vår!

God morgon!

Imorse fick jag sova ända till klockan 8 men sen tyckte Lilleman att det var dags att gå upp =) Som vanligt så höll han sig uppe i två timmar var av den sista halvtimmen består utav övertrötthet och skrikande. Så jag ska börja ta promenader på mornarna har jag tänk för då somnar han ju i vagnen och förhoppningsvis innan han blir totalt övertrött! =)


Vad dagen bjuder på har jag inte en aning om. Ska träffa Eleonor en snabbis åtminstonde måste verkligen se hennes nya frilla =D jätte spännande! Annars händer nog inte allt för mycket. Ska kolla runt på dopkläder åt lilleman också. Eller dem kläderna han ska ha på mottagningen efter. Sen vet jag ju inte ifall Nadim vill att vi ska komma på hans student också. Så behövs ju kläder dit också. Alltså två fin outfits och i två olika storlekar - lagom kul? haha jaja shoppa åt andra älskar jag ju iförsig =)


Denna väntan  på det där samtalet börjar bli något olidigt. Försöka tänka på annat går ju super.. haha men blir väl såhär när man väntar på som svar gällande något man bryr sig om - Lukas! Å vad jag hoppas för min lilla älskling att hans pappa tar sig i kragen nu =)







Kommentarer
Postat av: Anonym

ååh måste fixa finkläder till ert dop oxå haha! och milos fast det e ju ett tag kvar:P

2009-05-01 @ 11:23:30
Postat av: Paw

Hej. Okey. Jo det skulle allt gå att fixa. På så sätt blir det ju inte så varmt runt halsen, men jag kan ju inte garantera att det blir lika "vattentätt". Men naturligtvis så kan jag fixa det om du vill ha det så. Jag är lite nyfiken bara, hade du tänkt att ha samma färg på ovansidan som undersidan då? Eller olika? MVH Paw

Postat av: Caroline

äh sant ju. Nja vi är väl till och från typ.

2009-05-01 @ 17:57:13
URL: http://sweetcaroline.blogg.se/
Postat av: Jossan

Hej basta ni!!

Ja det ska bli trevligt att traffa folk i ens egen alder. Sen jag skickade det dar mailet har jag fatt saker 15 mail tillbaka fran olika tjejer sa det kanns bra. Man maste ju ta tag i det, kande jag!



Jag mar iaf bra och jag trivs, ar forkyld men annars bra. Regnigt och dant denna helg men det gar val mot battre tider. Hm kan inte pasta att man ar super nervos for svininfluensan men klart oroar man sig och fler och fler blir smittade. Bor ju dessutom sa pass nara Mexico, men bryter en stor epedemi ut sa far man ju vaccin. De enda man ska tanka pa ar o typ inte aka buss och vistas sa tatt in pa folk man ej kanner da e det nog lugnt.



Kul att Lukas farmor ar sa angagerad kanns superbra, supersota farbroder ocksa som vill kopa klader till honom. Han kmr ha ett bra stod fran dom iaf och forhoppningsvis Nadim. Uppdatera mig nar han hort av sig.

Tack for att ni finns, NI forgyller mitt liv!! :D Ni ar for sota tanker pa er..



puss och kram <3

2009-05-01 @ 18:58:12
URL: http://vossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback