Sjukstuga på riktigt!

Blev sämre och sämre med kvällen igår sen när jag vakna utav en hungrig bebis halv 8 imorse var det fasiken inte kul! Tur nog så har jag en så himla söt mamma som tog ledigt från jobbet och stanna hemma med oss :) Hon gav pluttis välling och lite frulle medens jag sov på till tolv.


Lukas och jag badar för 2,5 vecka sedan!

Nu ligger pluttis och sover för natten! Jag är mycket piggare efter en promenad till affären samt en låååång dusch. Eller kanske bör kalla det bad? Nåja förväntar mig ingen förbättring tills imorgon dock då jag har knaprat alvedon hela dagen och det är alltid andra dagen som brukar vara värst!

Smittat mamma har jag också lyckats göra (A) Hon snorar nu stackarn! Hoppas pluttis klarar sig bara :) Han är lite hostig men inget mer än så!

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Ruby och Milo

klart vi kommer:D te och bullar blir mummalumma:D:D uusch va jobbigt att du blitt sjuk!!! hur mår lilleman? äter han ngt? ammar du ngt fortf?

kramis

Postat av: Lilla K

Gud så söt han är :)

2009-10-30 @ 14:00:09
URL: http://kajahl.blogg.se/
Postat av: Adams mamma

Hoppas det blir bättre med dig snart så vi kan ses! :)

2009-10-30 @ 20:20:45
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Postat av: Jessica

Charmtroll! Saknar er! :)

2009-10-31 @ 06:32:15
URL: http://lilljessica.blogg.se/
Postat av: Hallonmamma

sv, jasså så Nadim har en ny tjej? ;P Vad hände med Jessica? Tur att hon vet om att han har ett barn iaf. Bra att han vågade berättade. Om det nu var han som gjorde det. Om han är förbannad på dej så har han ju ngt allvarligt fel. Herregud, det är väl inte ditt fel att hans brud vet om det? Och förresten så är det väl fan bra att hon vet om det? :S

2009-11-02 @ 19:09:08
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback