Underbara-BARN mässan.

Halv 9 mötte vi upp Cassandra + söt Josefin samt hennes vän! Vi stod nästan längst fram i kön och när vi väl blir insläppta så börjar människor springa. Varför? Jo man fick nämligen skötväskor ifrån Kronan! Vi fick dock också men våra var ljusrosa. Något olämligt haha =P Och hon vägrade ge oss dem fina mörklila på andra sidan! Men nog om de negativa =)


Kort efter vi kommit in kom även Carro + söt Adam! Sedan traska vi runt jätte länge. Hittade en jättefin vinteråkpåse ifrån Teutonia i svart färg med lite vitt mönster längst upp. Den har fårull innuti och är verkligen jättevarm :) Går att öppna upp helt jag är SUPER nöjd. Sedan så kan man självklart ta ut spännena på vagnen också men har valt att endast plocka ur dem nedre (tre punkts) då jag inte använder några andra på pluttis OM jag använder några allt! Mässpris: 445:- Butikpris: 990:- Kap? JA! =)


Sedan köpte jag en långärmad tröjja till pluttis också runt 100-lappen. Sedan hade jag använt min budget för denna mässa ;)


MEN vi fick också dessa gratis saker!
Blöjjor ifrån huggies och pampers
Swimpants från huggies
Absorberande engångsunderlag från huggies STORT PLUS!
Våtservetter från huggies (superbra)
Té + konstig påse från lipton (lemon honey)
Testprodukter ifrån weleda
En bok från HSB
Någon film om revolterande barn - lära sig att hantera osv. Ifrån Skandia :)
Sen fick vi även lite andra småsaker såsom reflexer, badboll, spegel!


Sedan bytte vi även hans barnförsäkring till Skandia. Den håller 30år i stället för 25 sen var det snarlikt trygghansa. Men allt var bättre i af det läste jag igenom ordentligt! Dock hade ju pluttis RS vid två månader så vet inte om vi blir godkända. Sedan råka det vara en supersnygg kille som jobbade med vanliga banken också haha så nu har jag ny bank!


Kommentarer
Postat av: Tess och Liam

ååh jag älskar huggies <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback