Dunder mysig dag från start till läggdags!

Var tvungen att posta gårddagens inlägg idag varpå ni kanske kan bli lite förvirrade ;) Men hur som helst så är det IDAG vi har varit på partaj! 

Dagen i all ära började dock med en sväng iväg till Nacka för att hälsa på Ruby med bebis Milo =) Först så tajmade självklart bebisarna med att sova dock dem uppe i lyan och lilleman i sin vagn så vi gick runt lite å lalla tills Milo vaknade. Då gick vi ändå desto mer och barnen bara skulle ta på varandra genom vagnarna! haha söta är dem vill jag lova ;)

Sedan gick vi hem till dem en sväng och lekte lite =) Hade lika kul som vanligt men nästa besök hoppas vi hamnar i nya lyan ;)



När vi väl kom hem så blev det snabbt iväg och köpa pizza för att sen käka, fixa sig själv + lilleman på en hel halvtimma! Sen bar det iväg på överaskningsfest för min vän Madelene, även Lukas gudmor ifall jag hade fått bestämma.

Hon blev hur som helst TOTALT överaskad var askul =) Plus att äntligen fångade jag en glad lilleman och henne på bild också så nu finns det =D hihi


Lukas med Madde födelsedagsbarnet.

Haft en så jävla mysig dag ska ni veta! Imorgon blir det eventuellt öppna förskolan! =) Får se om Therese + bebis liam är friska också.

Kramar

 


Kommentarer
Postat av: madelene

jag vart så sjukt glad att se er två där igår, ni var höjdpunkten, älskar er fruktansvärt mkt!! <3

2009-09-11 @ 12:44:30
Postat av: Michaela

vilken bianco baby? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback