Inskolning dag 1.



Lukas 14 Augusti @ mormors stuga.


Dag ett gick.. ja bra? Var väl lite blandade känslor ifrån Lukas håll! Speciellt när det kom in en drös med ungar också hah var väl egentligen inte meningen att vi skulle vara kvar då =P Lukas var lite trött då också så man får väl se hur det går imorgon :)


Imorgon ska vi vara där mellan 9 och 11 och på fredag likaså fast då ska vi även börja träna på att vinka! Så blir en liten kort lämning för att öva det :)

Tror att det hade varit lättare att vänja in Lukas då han var runt året. Nu har han lite separationsångest =P Men han är ju i den åldern enligt "faktan" som säger 18-22mån.

Vi tar en dag i taget helt enkelt och håller tummarna =)

Igår var vi även på BVC fick lite vaccin + väga mäta. Har papprerna någonstans i vagnen så det skrivs upp ikväll ;) Vi ska även gå förbi BVC i huddinge imorgon och skriva över oss där då Lukas måste träffa en barnläkare och kolla upp sina fossingar =) Han går nämligen inåt med den ena och utåt med en andra. Inget mer än special skor som behövs eventuellt. Men kan vara bra att få det gjort så tidigt som möjligt.

Nu ska jag vila lite medens Lukas sover så att jag inte somnar framför ratten ikväll.





Kommentarer
Postat av: hallonmamma

Det var längesedan jag var in här :) Är allting bra? Kul att Lukas börjat dagis nu, du skall se att han snart kommer att älska det!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback