Sådant som inte får hända

Nu har det hänt igen. Ännu en bilolycka.. var inne på min vän LISETTE och läste detta, det gäller hennes kusin. Han voltade med bilen in i som ett räcke. Bilen fattade eld och var helt genombränd, det var åtminstonde då helt oklart om mannen dog utav kraschen eller branden.

Han var ARTON år förstår ni? hela jävla livet framför sig! Höll på att utbilda sig till pilot och hade precis skaffat egen lya. Nej usch sånt här får inte hända det är fan inte rätt! Blir så trött på hur en del människor lever och bokstavligt talat slänger bort sina liv medens dem som verkligen NJUTER hamnar i olyckor vilket leder till en död? D E T  Ä R  I N T E  R Ä T T ! !

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh nej , usch fy va hemskt :(



Ger en verkligen en tankeställare!



Kram till er

Postat av: Mamma till Adam & Gravid

Åh va trist, man tycker ju att han borde vilja träffa Lukas mer när han väl har träffat honom för hur kan man inte vilja se sitt egna underbara barn varje dag?



O pratade om en bekant bara för ett par dagar sen som är i precis den sitsen! Som kämpar för att få till allt så han kan få hem sin dotter helt.. Mamman hade inte velat ha barn men det var försent för abort så hon lämnade bort dottern :/



Usch va hemskt :( Trist att det händer så många, som du skrev borde man ta mer vara på sitt liv..

2010-01-28 @ 21:19:45
URL: http://mammatilladam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback