Babyland, Ikea och fika hos Thomas föräldrar :)

Såå har man äntligen slutat må illa! Så denna dag har bjudit på lite äventyr minsann! Började med att jag vann kampen mellan mig och Lukas imorse angående vällingplace vilket resulterade i att Lukas somna om till klockan nio!!! Efter det så blev det frulle och lite annat morgon göra sedan gled vi iväg för att plocka upp Ninni!

Vidare till babyland och lite vagn spaning, Lukas ska få en brio spin till våren :) Och de andra två ska skälvklart säljas! Vi eller ja, Thomas köpte en jätte fin besafe izi kid x2 till Lukas också då vi verkligen behöver ha en i mammas bil också. Fick super hjälp utav snubben som arbetar där också för att montera in den DET gillas! Haninge var totalt värdelösa!



Nu har jag skapat två projekt här hemma som jag borde avsluta ikväll? Måla om en byrå och plantera om blommor..

 


Kommentarer
Postat av: Nicole - mamma till C

Besafe är ju dom bästa och snyggaste :)

Postat av: emelie med busungen elliott o sessan leila

ååå..va roligt me lite projekt ju =)



Elliott var två år när Leilas föddes (nästintill exakt, Leila var beräknad till hans tvåårsdag den 10:e december men kom inte förrän fyra dagar senare)

Vi köpte en babytravel dublin och den har vi använt flitigt. Tycker den är superskön o lätt att köra. LEila sover sååå gott i liggkorgen och elliott sitter ganska mysigt med för den delen. Går hellre ut och går med syskonvagnen än med bara lillan i hennes emmaljunga liggvagn.

Nu vart jag ju självklart nyfiken på varför du frågar det ;P något planerat kanske?? KRamis

2011-01-30 @ 20:24:35
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: emelie med busungen elliott o sessan leila

hihi, ååå så spännande, tänk att jag hade en känsla av det för några dagar sen när ja va inne o kikade runt lite här =) Grattis =) KRAMAR

2011-01-31 @ 12:34:33
URL: http://emlisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback