minnesluckor!

Minns väl nästan hela kvällen igår i af att vi hade grymt kul hemma hos mickan! Det blev Jag, Elin, Michaela, Andrea, Aram, Yusuf och Alexander där borta. Vi drack en himla massa och haha tror det bara tog en dryg kvart innan mickan piggnade till väldigt mycket! Hon och andrea drack nämligen magaritas kanske inte de bästa att dricka på tom mage? haha I af sen gled vi in till claras och mötte ja typ en jävla massa folk i af!


Först drog michaela och dem med pojkarna till nå annat ställe då de inte kom in så jag stanna med annat folk! Sen lämnade även lizzan mig haha såå gled iväg till fnattus och dem men jag har för mig att jag ändå drog rätt tidigt själv haha gled hem till en kompis och kom hem därifrån för bara någon timme sedan.. Råkade som vanligt somna fast de var nog bra de så att jag inte åkte hem själv mitt i natten lixom =)

Idag mår jag faktiskt konstigt nog grymt bra! haha lite ont i fötterna - skavsår! Men ska inte klaga =) Hade tänkt att ta det lugnt idag. Ska träna lite om ett par timmar men först blir det duschen och lite tv :D Tänkte även glida ner och hyra någon rulle å glo den! Kanske även orkar läsa lite? hmm.. får se! Blir väl plugga isådannafall!

Skriver nog lite senare igen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback