snart helg!

Ja verkligen! Tiden går ju typ super fort? Fast den kan få gå lite fortare. Så att jag får lov snart och göra var jag vill :D har tagit ledigt från jobbet massor! Orkar inte jobba under lovet =) ska sova och slappa helt enkelt okej ja blir väl en hel del utekvällar också haha! Men det kan inte hjälpas :)

I af i veckan har jag inte gjort mer än att tagit det lugnt. I måndas och tisdags slappade jag hemma (var sjuk tisdagnatten så :P) ahha! I af idag var jag i skolan nån halvtimme sedan var det sushi :) och sen jobba! Jobbade till 9 kom hem för en stund sen ska hoppa in i duschen :) Imorgon ska jag till plugget sedan middag! min mammas vän fyller typ nånstans runt 40? haha så ska ut med tanterna men Jimmi kommer ju så hade tänkt sitta och ta igen några måndader med alkohol! Efter det är det väl tid att rangla hem för att sedan vakna upp till fredag WIHO fredag. Ja då äre redovisning i skolan :D och såklart Utgång!! Blir väl förande med tequila eller hos A haha! :) Sen lördag ser likadan ut fast på dagen blir det väl dö i sängen typ? För jag och mickan ska nämligen parta gärnet på fredag. Och lördag :D haha! Söndag blir jobba .. vilket suger apa! haha

Så ser i af min vecka ut =) Nästa är väl skola, plugga, skola plugga ja osv :D haha sen jobba onsdag och Norrtälje fredag - söndag ;D men såklart PARTA där också haha!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback