zombie varning!

Nu är jag glad som vanligt eller nja nästan i af! Kom till jobbet satt ner ett tag och typ snacka lite skit. Hämtade passet och drog iväg mig till Forum för att gå på apoteket. När jag kommer in i forum känns det som hela världen typ stannar upp för en stund och bara följer varje fotsteg som jag tar. Jag fortsätter gå och på apoteket är det helt tomt! Där man ska hämta ut recept sitter en snubbe och frågar om sin medecin som han än inte vet hur han ska ta! I kassan sitter en väldigt uttråkad tjej på dryga 20år. Efter en stund kommer en medelålders kvinna och säger att hon kan hjälpa mig. Jag lämnar fram passet och frågar såklart om de går bra med det, haha förlåt men har aldrig hämtat ut medecin med passet! I af sen ger hon mig någon lapp som dem i vanliga fall brukar sätta fast på påsen och ber mig lämna fram denne i kassan. Påvägen tar jag med mig ett paket panodil och sedan betalar jag! 107kr gick detta på. Billigt vill jag säga.. men har inte shoppat någe annat än medecin dem här två månaderna känns det som. i af för minst en hundring i veckan. OKEJ mamam betalar min medecin men ändå! Det känns tpy onödigt?..

I af hade möte på jobbet efter det som mestandels bestod av massa flams men de va ju lixmo vi tjejer haha! så kan ju inte förvänta sig något annat. Men vi kom ju i af fram till allt som vi skulle komma fram till så.

Det blir nog super bara att Sara lämna mig SJÄLV i en månad och då är det typ hemskt .. förjävligt helt enkelt.. hemsk hemskt hemsk! !!

Nej glada tankar var det! JAG VILL BLI FRISK! börja simma och framför allt träffa min söta mormor och få en massa beröm av morfar som vanligt! Var så längesen nu.


Kommentarer
Postat av: Fia / Guldmedalj

480 kostade dom. Men hittade dom på rean så det det var sänkt till 250 kr!! Värsta kapeeeet! :D
Hahahha Irland och sergelgången hahahha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback