Vänt på dygnet? ..

Godmorgon, Godmorgon!

Klockan 9 vaknade jag som vanligt en lördagmorgon. Denna morgon var det dock väldans lätt att somna om men har väl vaknat titt som tätt ändå hela tiden fram tills 12 då jag tyckte att det var liite sent att ligga kvar i sängen!

Hur som så har morgonen bjudit på en massa skidor =) Faktiskt grymt mysigt att ligga och kolla på det såhär när man bor i stockholm och knappt ser någon snö. Sedan att Marcus Hellner är så otroligt snygg gör det kanske desto mysigare? (A) Nåja honom återkommer vi till när bröllopsklockorna ringer ;)

För två veckor sedan kom han faktikst först vilket t o m fick käre Gunde Svan att fälla en och en annan tår =)

Ska nog följa med mamma till Sickla idag även fast hon inte vill ha med mig (A) hon ska nämligen köpa julklappisar =D hihi men jag skulle faktiskt behöva byta en julklapp så. Men det får vi se =) jag brukar vara rätt bra på att övertala ändå!

Kvällen vet jag inte alls vad den har att bjuda på, något förslag kanske? Har en sån himla lust att baka lussebullar å bjuda över några vänner å bara ha det så otroligt mys med kortspel och dylikt men alla är ju typ på vift denna kväll? Julbord hit å dit .. kul NEJ! haha Helst av allt skulle jag vara hemma med min älskling å bara mysa hela kvällen men h*n har ju inte kommit än utan får vänta 8 veckor + 1 dag till!

Så vad gör ni denna lördag? =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback