toppen helg =)

Hejsan!

Har varit heeel upptagen i helgen men den har varit riktig super!! Dock har jag träffat alldeles för många konstiga typer. Det började när vi var på papa grappa då en dalmås kommer fram till oss och näsintill skriker "dra åt helvette". Men efter mycket om och men bad han om ursäkt och tillslut fick vi även honom att gå därifrån! Eller nja tre meter åt vänster men bättre de.

Och efter en super trevlig utekväll med Camilla och hennes pojkvänner så begav jag mig hem vid halv fyra. Mötte då även vid slussen någon snubbe som satt och tjata om att jag skulle med på efterfest och såg ut som någon 20 årig designer? .. hmm hur kan man se det enbart på en person ikväll jeans, bruna låga stövlar, gräddvit jacka och brun väska? haha ja roliga typer finns det i af =D men men min väntetid och resa till gullmarsplan blev i af intressant!

Så var det lördag, vaknar halv 9 av  väckarklockan tänker att de är någe skämt jag har ju fan inte ens hunnit somna! haha drar i af upp mig själv in i duschen, klär på mig och käkar frulle! Sedan följer jobbet, grymt kul att jobba faktiskt likaså i fredags. Trivs super bra må jag säga. I af, väl efter jobbet så möter jag ännu en, förlåt men de här var faktiskt inte kul! Han var full och äcklig och ställde sig framför mig s att jag inte kom förbi. Var så himla när att smälla till honom men blev bara en knuff åt sidan.

Lördag kväll blev att spendera med min älskade ninninor! Var så himla mys!!! Drog in till Dovas med hennes vän Jacke och hans kompisar och gud så trevligt vi hade =) Och vet ni idag? jo då är det möte :D Så jävla nice! Angående Au pair då :D:D såå hypad!

Hoppas er söndag kommer bli lika lyckad som min!

puss!

Kommentarer
Postat av: Jen

Det ska jag göra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback