Back on track

Tänkte uppdatera lite bara här mitt i sömnen =) Lilleman mår lite bättre, eller jag märker ingen direkt skillnad förutom att han äter mycket bättre =) Så himla skönt att höra nära han klunkar i sin lite food =D Men jag litar fullkomligt på de läkarna och barnmorskorna som vi kom i kontakt med så med andra ord är vi nu hemma.



Lilleman ligger och sover så sött =) Men han lär väl vakna om någon timma max å vara super hungrig, han äter ju varannan timma. Annars tror jag att det är en sovdag idag. Han har sovit massor vilket är skönt för de påskyndar ju tillfrisknandet! Å det vill vi ju alla att han ska bli =D



Jag fick vagnen också! Dock för 700kr men det är de värt. Kommer ju kunna ha den hela sommaren =) Vet dock inte fall jag ska sälja min vanliga vagn. Den är supersöt som sittvagn och hjulen är ju himmelska på vintern! Men jag vill egentligen ha en Emmaljunga. Dock kostar de ju MASSOR och ja min mammapenning tillåter inte riktigt de ;D jag vill inte behöva ta utav sparpengar för att köpa vagn nämligen utan det får isåfall ingå i en månadsutgift någon månad. Men vi får se =)

Nu ska jag kika på Law and order samt läsa runt lite bloggar!

Kramar






Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman, har inte hunnit varit in här på ett dagar och under den tiden har det ju hänt massor med lilleman!! Stackars stackars liten!! Skönt att det går åt rätt håll och att han får lite mat i sig nu!



Skickar en massa styrke kramar /Jenny o Astrid

Postat av: anna

hej hej. vi har en emmaljunga som vi nog inte behöver efter sommaren... men de är ju en jävla bit att fraka den...

2009-04-22 @ 09:18:40
URL: http://levlivetc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback