Då vi tog napp!

Snabb inlägg nu lillen har varit vaken hur mycket som helst! Han lär ju somna snart och sova väldans gott =P bara sovit korta stunder på 15- 20 minuter kanske 3 gånger idag så!

Har varit iväg massor idag först med Ninni sen hem till Lizzan på besök å så träffa vi på Jessipess å juttan innan de skulle ta bussen å sen gick vi ner till pizzerian å träffa b la Sofia å Jossan! Mysigt värre =) Imorgon blir det besök igen utav jossan och sen måste jag ringa fia också var faktiskt längesen nu!


På lördag ska jag och jossan smita iväg till Ikea =) Ska bli supermys! Och så ska mammas present fixas. Är en månad sen nu men så blir det när man inte fixat körkortet än! Men till sommaren då har jag sista deadline. Orkar inte åka kommunalt längre man blir ju tokig. Fast nu har jag hittat hissen i gullmars iaf (A) den gömde sig lite ;)

Nu tillbaka till blöjbyte och sen ska det snuttas! Efter det bör han sova gott tror jag =)





Kommentarer
Postat av: Patricia

Åh jag hann inte få mitt körkort innan Elina och vi bor typ på landet. I en liten by! Fy för att inte ha körkort, va jag svär över det ibland.

Postat av: jessica

nej jag förstår det :)



jaa, men när har ni tid o ses då? :) jag jobbar fredag, sen har jag inget planerat.

2009-03-05 @ 01:03:24
URL: http://zmooth.blogg.se/
Postat av: ruby

haha Milo oxå! men som tur var så snodde jag ett paket med sånna där underlägg man fick ha i sängen på BB om du vet vad ja menar? asbra att ha som kissskydd haha!!



Milo har likadan napp som din lillkille;)



Ja ska oxå satsa pådetdär jävla körkortet :P Har provat på det en gång förut men efter 3e försöket på teorin så gav ja upp lite:P Körningen går prima konstigt nog..



Vår helg var bra den med fast det var ju ngra dagar sen nu haha:P Men vi va hos Milos mormor och gammelfarmor:) Myspys!



Vad heter lillkillen nu då? har du bestämmt dig än?

kramar

2009-03-05 @ 11:23:00
URL: http://rubykanoby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback