Telefonen ligger fortfarande tyst..

Tänka sig att inget av det som jag skulle köpa fanns! Eller badbraxor fanns men dem var för stora =P och dem som inte var det var inte fina så jag köper på plats istället =) De kan åtminstonde inte vara lika hemska som de jag hitta haha! Däremot köpte jag två bodys och ett par byxor till Lukas samt ett par jeans åt mig! välbehövt kan jag ju lätt säga ;) Dem jag har nu måste jag typ tvätta heela tiden då de tappar formen superlätt vilket suger sådär massor!


Nadim har fortfarande inte ringt. Men jag hade väl förberett mig på imorgon kväll ändå så ingen överaskning precis. Även fast jag hade velat att han hade ringt nu då det ska bli riktigt skönt att prata med honom. Längtar så tills han väljer att träffa min lilla lilleman =) För ingen kan älska ett barn så som föräldrarna!

Ska straxt äta lite mat nu :) Lilleman har precis somnat stackarn har haft jätte ont i magen. Eller jag hoppas att det är magen i af så att han fortfarande inte har ont i halsen eller nått.. men det tror jag inte han drar ihop sig lite å sådär så blir till att vara supernoga med miniform nu!

Vad har ni gjort i helgen än så länge? Något trevligt? Ingen som har skvaller att berätta? =D






Kommentarer
Postat av: Paw

Hehe ok men om jag har förstått det rätt så vill du då altså ha en beige, en gråblå och en blå med fleece på baksidan och så en turcos och en blåmönstrad med bara bommul?

Ja jag vill gärna att du sätter in pengar på kontot för dreggellapparna och samt frakt. Så syr jag upp dem och skickar dem. Låter det bra?

//Paw

Postat av: Jessica

JAG HAR TAGIT BILDEN :) hihi... så jävla söta!!!



ring mig imorgon eller nåt busa <3 ni e bäst, du o lilleman. puss o kram!!!

2009-05-03 @ 02:24:20
URL: http://zmooth.blogg.se/
Postat av: eleonor

dreggla lite mer på mina byxor va, din bulldog :D haha

2009-05-03 @ 14:09:08
URL: http://eleonoor.blogg.se/
Postat av: Carro - Adams mamma

2009-05-03 @ 15:28:51
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Postat av: Carro - Adams mamma

Va kul :) Jo dom växer ju nästan lite för snabbt :)



Din lillkille är ju riktigt söt :) Såg att han har en likadan haammarby dress som Adam hihi..

kram

2009-05-03 @ 15:32:07
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej gumman, hur är det? Hoppas han har ringt nu! Haft fullt upp här senaste dagarna men nu ska jag läsa ikapp :) Sov gott o dröm sött! Kram Jenny

2009-05-03 @ 22:19:56
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Jossan

Nej men precis vi laser Brittisk engelska. Du inom kort kommer ett par sota skor och ett fint kladesplagg till lillkillen fran mig. Kan inte motsta dom har skorna. Ralph Laurent. Jag door. Fragan ar Beiga, blaa eller vita? You decide!!



Nej, det var ju inte sa otippat att han inte skulle hora av sig.. Men han kanske ar hemma pa tisdag. Kul iaf for lukas att han far traffa sin farmor. Saknar er mina bastaste sotaaste!



pussar och kramar fran tant Josefin <3

2009-05-04 @ 02:41:15
URL: http://vossan.blogg.se/
Postat av: Matilda - Mercedes mamma

gud så söt son du har!!

2009-05-04 @ 10:38:08
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback