En dag i huddinge

Dagen har spenderats hemma hos Lukas farmor där lite släkt kom förbi också :) Lukas pappa kom också hem efter att partat hela gårkvällen men han var förvårnadsvärt pigg?

Det går bättre och bättre måste jag säga. Vi pratade lite om hur framtiden skulle bli osv :) Han kommer ha Lukas varannan helg sen komma förbi en dag i veckan för att umgås med oss också. Så det kändes helt OK! Dock ville han inte vara pappaledig nu då han bytt jobb igen. Så jag får se hur jag löser det helt enkelt.. Sen sa han att han skulle ringa till helgen igen.. sen om jag tror på det är väl en annan femma!

Nu måste jag hoppla in i duschen för att sedan sätta mig i en hög utav skolarbete. Jag orkar inte och vill INTE. Alltså ekonomi är kul men historia är BLÄ! Kan någon förklara för mig varför jag måste läsa historia i ekonomi :| då hade jag väl läst en historia kurs? Usch och fy! vill inte vill inte vill inte.

Glada nyheter? Fick godkänt på första uppgiften i af =D fast de kanske jag sagt? man kunde bara få G eller IG. Andra uppgiften ska jag kompletera med lite info från boken. Hade bara tagit från internet typ.


Kommentarer
Postat av: Teresa / Tumadre

Ohja, det går att söka kläder efter märke. Gå in på fliken "klädeR" och högst upp, innan bilderna på kläderna så kan du välja varumärke, storlek, typ av plagg och sånt. ;-)

Postat av: Adams mamma

imorgon ska jag börja med att plugga lite, sen kommer Adam hem för han har sovit hos mormor :)

Fast skrutten har fått hög feber nu under kvällen så vi ska till vårdcentralen eller huddinge sjukhus.. Eftersom han precis har ätit penicilin och bara höll sig friskt någon dag måste vi kolla upp det ordentligt.

2009-11-01 @ 23:42:27
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Postat av: Ida - Vi och hon ♥

Har han berättat för tjejen än?

Kul att det går bättre!

2009-11-01 @ 23:49:33
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Cassandra, josefins mamma

Duktiga du :D vi måste ses nån dag! <3

2009-11-01 @ 23:51:17
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Cassandra, josefins mamma

Jag vet inte i dagsläget! Allt beror på hur Josefin mår imorn! Tror jag vill stanna hemma en dag till så hon blir bra och inte träffar massa barn! De är ju så många som r snorig så vill inte att hon ska bli sämre igen! Tycker de är jobbigt att se min sötnos sjuk :( <3

2009-11-01 @ 23:58:57
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Maria

I knoow. Jag menar hon skulle ju ändå åka iväg och jobba på någon båt i ett år, varför inte bara göra sig av med henne på det sättet ? palla döda henne :O .

Fast det var ju inte meningen att Las Vegas skulle sluta sådära, dem skulle ju göra en säsong till, eller minst 4 avsnitt till, men idioterna la ner sierien istället :O :(

2009-11-02 @ 01:10:10
URL: http://aptitude.blogg.se/
Postat av: Jennifer och Lukas

Va kul att allt går bättre :) Hade mejlet nån effekt då? Vad sa hon om det?

2009-11-02 @ 06:52:00
URL: http://ettuddanamn.blogg.se/
Postat av: naddie - mamma till finaste prinsessan!

Har fått ta del av en kampanj via BUZZADOR och lottar ut innehållet på min blogg..kolla : http://naddiegoespublic.blogg.seom du är sugen på och vinna lite prover!kram!

2009-11-02 @ 12:05:32
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/
Postat av: Adams mamma

Tack! Har ringt sjukvårdsupplyssningen två gånger idag & man får inga ordentliga svar där så jag vet inte om jag ska vänta till imorgon och försöka få tid på vårdcentralen eller åka till huddinge iaf :/ Usch så jobbigt när han har så hög feber..

2009-11-02 @ 15:17:22
URL: http://mammatilladam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback