Mys-måndag

Kan ju börja med att radera föregående inlägg. Datastatus: BLÄ!

Dagen har i af varit trevlig =) Skulle till Tuben me Carro men där var de tomt utan dem var i parken. Så vi traska dit men inga dära nehe? Mötte ett par andra trevliga filurer som också sökte runt - dem hade fått svaret gubbängen. Så dit for dem med bilen för att kika. Någon halvtimma senare ringer dem och säger "inga här" nehe så vi gled runt lite i Farsta c och kika istället! Köpte två julklappisar till bror samt lite snören på lagerhouse till paketen.

Så nu har jag faktiskt slagit in två utan fyra. Och snart kommer fyra till på posten =D Sen imorgon kommer förhoppningsvis min kamera. Å så jag längtar. Sen ska vi träffa Alex också det blev framflyttat nämligen. Ser fram emot det jätte mycket!

Nu borde jag plugga men jag fattar NADA eller är nog mest trött men eftersom att man har en mamma som är ekonom så kan jag faktiskt vänta tills imorgon och få hjälp. Samt vara något piggare!

Så därför ska jag sussa sängen =) Lukas sovvanor har förresten ändrats. Nu sover vi till halv 8 gör välling och somnar om sen vaknar vi halv 10. Dem trivs jag nog ännu mer med ;D hihi

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback