Skrattretande?

En sak som jag ofta ser och hör är hur BRA papporna är då de någongång tar hand om liten då tjejen är sjuk. Eller om man är separerade då pappan har barnet mer än mamman hur BRA han är. MEN jag tycker detta är helt fel. Även om mamman haft bebis i magen så delar man väl ändå ansvaret då barnet väl är ute? Det är väl så att båda ska umgås lika mycket och ställa upp lika mycket för båda parter?

Nej istället förväntas vi girlies ta barnet till 99,9% och duktiga är vi inte heller utan vi SKA ju göra detta. Männen är däremot superduktiga och överrös med beröm om de gör samma sak.

Knäppt, eller har jag fel?

 


Kommentarer
Postat av: Cassandra, mamma till Josefin

logga in på msn :D:D

Postat av: hallonmamma

Jag är så jävla trött på män!

2009-11-15 @ 19:56:26
URL: http://hallonmamma.blogg.se/
Postat av: Nicole - mamma till C

jo det blir ju lätt så.. eller man vänder det så.

Min pojkvän o lillans pappa säger jag många gånger är bra med henne.. varför vet jag inte :)

Han är lika självklar som jag.. nu är det dock så att jag är hemma med henne och har valt det så då är det inte riktigt 50/50 i och med att han jobbar.

2009-11-15 @ 22:23:24
URL: http://nicoleb.blogg.se/
Postat av: Jennifer och sonen Lukas

Ja men alltså det är ju helt otroligt hur patetiska dom är! Och att det skall vara sån jävla skillnad på om man själv är sjuk och om dom är det! Usch jag blir så förbannad samtidigt som jag inte kan låta bli att tycka synd om dom. Synd om dom som i att dom är så fruktansvärt barnsliga!Tur att man föddes med RÄTT kön om man säger så! Jag ska uppfostra Lukas så att han ALDRIG skall ta en tjej förgiven och att han alltid skall behandla henne väl :) Tur att man kan forma sina barn som man vill ;) Så man slipper få en son som är lika patetisk som sin man :P

2009-11-17 @ 06:58:57
URL: http://ettuddanamn.blogg.se/
Postat av: Therese

ja håller med dej till 100%men du när skaru ha de där klädparty? ja har säkert missat ja som e så seg

2009-11-17 @ 18:26:16
URL: http://tesselita.blogg.se/
Postat av: Adams mamma

Jag tycker också att det är sjukt ändå känner jag mig jätte glad & tycker att O är jätte duktig när han har varit här & tagit hand om Adam i en vecka :/

2009-11-18 @ 11:23:06
URL: http://mammatilladam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback