Från hus till lägenhet

Den där paddan alltså -.- behöver jag säga mer?

Är i af back to work =) Var ju sjuk där måndag och tisdag sedan ledig onsdag. Dock vill inte febern gå ner helt och huvudvärken fortsätter. Men ska till läkaren på onsdag när jag ändå är ledig och kika lite =)

Fick även reda på att jag kommer bli tillsvidareanställd. Sjukt skönt! Vi tacka också nej till huset. Det gick upp till 3milj i budgivningen därefter så kände vi att det blev för mycket för att hus där borta.

Eller så är vi helt enkelt kanske inte redo för ett landet liv? Vände om totalt och blev att vi kikade på lägenheter vid långbropark istället. Dock vill vi ha nyproduktioner men de är inte klara förän kvartal 3 2012. Detta gör då att vi skulle behöva bo i Thomas tvåa i 1 års tid? Frågan är om vi verkligen klarar det!

Ne för mycke tankar helt enkelt! De löser sig =) Ska kolla på en lägenhet byggd 2008 på måndag. Annars bokar vi nog de andra :) Så får man väl stå ut detta år!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

HejVad synd att huset blev för dyrt men det blir nog bra med en lägenhet :) Varför bor ni inte i din lägenhet? Den var väl större.

2011-03-17 @ 18:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback