Resfeber!

Är det bara jag som känner hemskt resfeber innan jag ska flyga? börjar kallsvettas och hyperventilera fast inte så hemskt som de låter utan bara lite lätt. Jag är egentligen inte flygrädd utan tycker att de är mysigt att flyga. De är bara tiden där uppe, samtidigt som man vet att man inte har något under fötterna? Tänk om taket bara ramlar ihop och alla vi passagerare sitter i lastrummet helt plötsligt? Vad händer så om de taket bara faller isär? aja störda tankar men hemska!

Till roligare saker idag har jag sovit!! haha gick upp 06 imorse för att göra en sjukanmälan i tid denna gång så jag slipper höra en massa gnäll :) efter det såg sängen hemskt välkomande ut! Och tro de eller ej men är helt död nu också! Vill bara lägga mig i sängen efter X antal försök till att installera min ipod på denna dator? bara jag som är helt hopplöst fall när de gäller tekniska saker? nåja mamma ska ta en titt imorgon annars får jag även ta med min nya lur till Spanien =)

Mia: Jag och pappan är inte tillsammans. Det var mitt val att lämna honom och sen dess har vi knappt pratat. Vet inte om han kommer ta ansvar för sitt barn men jag hoppas ju såklart för barnet skull. Mig spelar det verkligen ingen roll om han avstår bara mer kärlek till mig :) men aboslut för barnet skull så hoppas jag att han finns där för att träffa honom eller henne i af! Dock kommer jag bara att ge honom en chans att ta del i sitt barns liv då jag inte vill att han ska komma in och ut dess liv för det blir bara jobbigare vilket jag vet av egna erfarenheter.
 
Bjuder på bilder från Mallis förra året med mitt ex Emil! 
Den semestern var faktiskt lyckad dock dyr om jag själv får säga det? Men jag är ju så jävla rädd för djur så de var de värt! Vi bodde i utkanten på ön Mallorca i Camp de mar. En solklar favorit om man endast ska ägna sig åt varandra och inte vill bo i allt "liv" för det var som att man satt upp ett stort 5-stjärnigt hotell mitt i ingenting! Men mysigt var det trotts all min hemlängtan haha! Men Camp de mar var nog ingenting för mig. Vill jag åka på en tu man hand  semester väljer jag nog hellre magnifika maritsius än Spanien! Dock älskar jag magaluf och Palma =D

 

Kommentarer
Postat av: Maria

:O snacka om att skrämma upp mig ännu mera.

Du behöver inte måla upp en bild för hur vi skulle kunna krascha med planet sötnos :O :P

Postat av: N i k l a s

Mallorca, de ärfan bra ställe de! Och resfeber har jag så gott som aldrig haft, har du jämt de!??

2008-08-19 @ 09:41:12
URL: http://niklasbe.blogg.se/
Postat av: mia

tack för svaret och all lycka till dig och bebisen :)

2008-08-19 @ 16:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback