Nattuggla

Såååååå himla död!! Suttit uppe och pluggat matte ett himla bra tag nu, jag förstår inte varför jag inte fattar den här skiten! Jag hade ju så himla lätt för matte förut men nu är det helt KAOS i min hjärna. Kanske är det också för att jag känner världspress påa tt jag måste klara av matten eftersom jag ska läsa C-kursen i trean.. men men!

Nu till roligare grejer, ska äntligen äntligen ÄNTLIGEN få träffa min älskling igen (senast vi sov tsm var natten till söndag) jag hoppas i af att det blir imorgon. Vilket det blir om jag får göra nästa matte prov nästa vecka istället. Annars får jag inte träffa honom förens på fredag och det vill vi ju nite ska hända. Och vad som händer på fredag är mer än ett frågetecken! Ska i af på älsklingens student klockan 14 sen mottagning vid 16 sen middag hos lizzan och nattis som fyller 18 vid 19 ungefär. Sen ska ju allt de packet ut på krogen å lalla lite och Emil kanske ska på skiva men eftersom jag fyller typ ALDRIG så måste jag stanna hemma.. haha får väl se hur det blir! Emil och jag kanske ska glida förbi patrick istället =)

I allafall så ska jag sy in min jävla klänning imorgon hemma hos Ninninoooor! Och såklart innan det skriva matteprov!

men nu borde jag glida till sängen PUSSPUSS!

Pirates filmen!

Glömde ju mina tankar om filmen! DEN VAR GRYM!! minst sagt i af. Nej men den var jätte bra slutet var underbart och triologin var helt enkelt lyckad måste jag säga! Tycker alltid att dessa "triologier" brukar bli långsökta och uttråkande men den här var helt enkelt super duper ändå från början till slut! Jaja slut på skrivandet PUSS!

Orginel söndag!

Japp som sagt en helt vanlig söndag! Sov hos pojken igår som vanligt, gick upp halv 10 som vanligt gick hemifrån honom vid 10 som vanligt och tog bussen 10 över 10 som vanligt till jobbet! Och som vanligt jobbade jag över och kom inte hem för så längsen. Nu sitter jag här framför datorn, papper printat med svenska uppgifter men har jag någon ork att göra det? nej absolut inte! me nmåste ge mig fan på´t, ska ju vara inlämnat imorgon och jag måste verkligen klara av 2an. Vill ju verkligen inte ta studenten 2009 lixom. Men men allting löser sig alltid =) i allafall vad min pappa en gång lärt mig.

Såg på ett gammalt Las vegas avsnitt igår och jag lovar att jag såg peter i en annan person! Samma leende och skratt och uppmuntrande röst. Gud vad jag saknar den människan, han var som en andra pappa för mig. Och en helt underbar sådan. Han kunde ha jordens alla problem vilande på dess axlar men log ändå åt allt och alla och fick verkligen alla att må bra och leva vidare. Nu när jag tänker på det känner jag att jag kanske måste glida förbi hans grav någon dag. Det var ändå ett år sedan.. Men känns bara tomt att jag ska åka dit utan min riktiga pappa nu.. Men får ta mig i kragen och åka dit. Vill att han ska veta att han är väldigt saknad och att hans grav måste ju vara den finaste såklart!

Och just det, morsdag idag! Köpte lite smått och gått till min mamma dvs, duscholja, After sun och någon rynkkräm (A) men det var faktis " för de första rynkorna" visserligen måste jag erkänna att hon fått lite fler men kan ju inte dömma henne alltförmkt och köpa en dagskräm för rynkor och en nattkräm kändes lite väl påfrestande.

Nej som sagt, måste skriva lite på plugget nu! Men ska sova hemma ända till torsdag så ni lär höra hyffsat mycket av mig denna vecka :)

Puss&Kram.

En biokväll

Kanske var det perfekt att boka biljetterna tills idag då vädret i af inte verkar vara någe "promenix" väder iaf!
Ska på bio med min älskling ikväll, ska se den nya pirates filmen.. hoppas den inte är sådär extremt dåligt och överdrivande som vissa säger. Men i af man ska alltid hitta en egen åsikt :) Annars idag så har jag bara legat hemma och degat då den här jävla pollen än inte försvunnit! Visserligen är det mycket bättre men inte helt frisk än.

I helgen blir det bara en himla massa shoppande eller iaf enligt min pojke! Jag då, har spenderat varje liten krona på semester i sommar och hans studentpresent. Sedan fyller även 3 närstående tjejkompisar 18 och sedan var det ju det där med klänningar för hans student, deras middag.. och skor!! visserligen kul att shoppa, men inte när mna måste. Älskar dem där gulliga spontana köpen mera tror jag.

Jaja ska väl ta till mig att plocka ihop lite grejjer till emil nu, sedan börja äta lite kanske ta en promenix ändå.. Kan vara skönt när det kyler lite oxå!

puss å kram på er alla!

Tråk onsdag!

Visserligen börjar jag plugget vid 12 tiden men ändå tkr jag inte om denna dag! Först är det två helt onödiga lektioner i skolan! Eller kanske inte för mig då jag ligger sjukligt efter i dem 4 kurser jag har! Fattar inte hur jag lyckas.. men men i trean blir det skärpning för allt som gäller i min så otroligt slappa skola är ju att gå dit! Då får man typ betyg.. Dock har jag ingen aning om vilka kurser som kommer i trean då jag bara ska läsa in än massa A kurser. Men får väl bli en överaskning! Har i af bestämt mig för att göra högskoleprovet då jag aldrig kommer att komma in på någon utbildning jag vill med mina sjuk dåliga betyg! Men i af, efter plugget följer jobbet, och just nu är det inte så lockande att gå dit eftersom alla mina chefer gillar att säga upp sig! Gud andra gången på ett halvår nu :/ känns lite surt. Även fast jag inte brydde mig om den första men den andra! Usch å fy! men jag önskar honom lycka till det vet han!

Men usch så negativ jag låter! Det finns ju en helt underbar sak som händer idag också! Ska få träffa min pojke! Varje dag som går utan dig är helt meningslös! Jag saknar dig så enormt att det inte går att koncentrera sig på något annat! Och imorgon kan vi sova hur länge vi vill och bara mysa! Samt gå din himla promenad som du tjatar om hela tiden! och därpå spela lite boll och åka å prova ut en kostym till dig! Det är ju bara cirka två veckor kvar nu till din student! Och till vårann 5månadersdag :) visserligen inte så speciellt men ändå något! Känns helt sjukt vad tiden går fort! Känns som vi träffades nyss och att det fortfarande ska vara vinter men ikke!

Och på tal om tid, så måste jag rusa nu! Tjingeling