Hemmafru

Planerna för morgon dagen lyder följande

Städa, diska, städa... städa lite till å så hänga tvätt någonstans emallan! Jag hoppas alltså på att Lukas sover sin två timmars nap som han börjat strunta i var och varannan dag på morgonen för då hinner jag göra allt. Annars så ja.. får de se kaotiskt ut helt enkelt!

Men det väntar å se =) Nu väntar sängen! Blir till att gå upp runt 8 imorgon så att jag kan sova på kvällen :) Fredag ska vi upp sju för då väntar underbara-barnmässan! =D





Hårfärgning, blont till kastanjebrunt!

Jag färgade också Pess hår idag =) Fick bild-resultat nu! Vad tycker ni, är man godkänd som hårfärgare i hemmabruk? (A)

Före


Under

Efter!

Ny bilbarnsstol!

Vi har haft en hemma-dag idag! Båda är som sagt lite krassliga men det verkar bra nu med lilleman åtminstonde. Jag har fortfarande lite huvudvärk men de går nog över när jag sussat lite =))
Jag färgade även håret på min vän Pess! Får dock se resultatet imorgon då vi var tvungna att smita iväg för att hämta bilbarnsstolen på babyland.

Haha ja kul ser han inte ut att ha. Blir till att köpa en ny leksak till bilen!

Men egentligen ville jag inte ens köpa därifrån. Nästa gång åker jag nästan var som helst förutom till dem.. personalen är bedrövlig. Service mind verkar inte vara något de står för om jag säger så. Men bilbarnsstolen passade väl sådär i mammas bil. Alltså Lukas sitter som en kung med de är värre för den som vill sitta fram brevid den som kör!

Men jag ska väl fixa kortet själv snart å då köper vi annan bil =)

Lukas äter

Ja som jag nämnt tidigare så äter lukas faktiskt  mat då han får äta själv! Detta resulterar i mängder utav pasta i olika slag - fiberrika som onyttiga nudlar!


Idag gjorde jag nudlar m. grönsaker och grädde! Lukas fick då nudlar lite majs och grädde. Populärt! Men nog inte allt för mättande. Det är mest för sakens skull att han ska äta lite.. ammas kommer han ändå vilja! Denna lilla filur har en vilja kan jag lova ;)


Sjukstuga, inne i en period eller tänder?

Min lilla pojke har snuva! Eller han hostar jätte mycket mestadels då han gråter i ofs. Men ändå det är jobbigt för hjonom! Han somnade PRECIS om efter att ha varit vaken 3,5 timme (brukar vara en timma) så det är lite skillnad. Vi gick promenad med Lizzan vilket inte heller hjälpte. Tycker så synd om honom då han skriker men man kan heller inte ta upp honom hela tiden då han redan är så himla trottsig..

Men när vi väl kom in i porten fick han åka upp för att lugna ned sig lite. När vi väl kom in tog det bara ett par minuter så somnade han. Fast de var ett litet projekt i sig de också. Vi fick sjunga, vagga och lite innan han väl tog bröstet och somna.

Men vi hoppas bara att det är tillfälligt :) Jag själv är också lite snuvig men de kan lika gärna vara allergi! Ont i huvudet har jag också tar väl en tablett om ett par timmar om det inte gått över :)

Ibland är jag allt för knäpp!

Det kommer fortfarande konstiga ryck då jag tänker på dig även fast jag inte borde. Och tro mig det är absolut inget jag vill. Bara mitt undermedvetna. Detta ledde till att jag satt och lyssnade på våran låt. Kanske inte det smartaste .. har inte gjort det nu på över ett år och jag insåg att den var jävligt bra igen.

Så nu är jag fast för denna underbara låt igen dock utav eget tycke och smak ingenting annat.

Men det är å andra sidan vad jag säger, vad mitt undermedvetna anser har jag ingenting med att göra!




Lilleman med eksem och hosta

Lukas har fått eksem vid jumskarna. Säkert beroende på att det blir varmt och inte luftas. Så det får vi bli bättre med =) Passa på då man är hemma helt enkelt! Surt att jag inte passa på idag då vi varit hemma nästan hela dagen.

Imorgon ska vi eventuellt till Cassandra med söt Josefin. Men Lukas har lite hosta så vi får ta och se imorgon bitti hur det är :) Måste måste måste vara friska på fredag för då är det Underbara-barnmässan + lägenhetsvisning =)

Massa prat och lägenhet på G!

Oj vad tiden helt plötsligt sprang iväg!

Dagen har verkligen just sprungit iväg. Bestämde med Viccan att hon skulle komma över vilket har resulterat i skitsnack, skratt och ytterligare en massa snack! Så skönt att prata med någon som faktiskt kan relatera till egna erfarenheter.

Hur som helst har vi haft det super trevligt =) Lilleman lite gnällig men det är väl den där tanden som INTE fanns där idag haha. Förvånad? Nope! Men den väljer väl att visa sig tids nog och växa upp på riktigt.

Nadims mamma ringde idag också på fredag ska vi på lägenhetsvisning. Å nu håller vi tummarna att det är en fin lägenhet inte sant? Så eventuellt flyttar min vän madde med oss första året =)

Bilder på min bebis


23 september
25 september





Tand?

Tror att Lukas fått sin första tand. Är ett superduper litet vitt märke på käken där uppe (vänster sida)! Kollade flera gånger och varje gång var pricken dära. Inte så konstigt att han varit något mer kinkig än vanligt! Plutten då =) Börjar bli stor...




Mitt nya hår

Japp då är man mörk på huvudet!


Bättre bilder kommer väl imorgon =)

Måndag

Pluttis har sovit TVÅ gånger idag sedan klockan nio. Ja det är hyffsat normalt i hans fall men han har endast sovit 20min vardera gång. Alltså ligger han 2 timmar efter i sömn! Men han har faktiskt varit hyffsat glad, om man burit omkring på honom i af :)

Idag har vi varit i Farsta sen halv 11! Där mötte vi upp Cassandra + söt-Josefin och Ruby + bebis(söt)-Milo! Sedan kom det även andra mammor och barn =) Jag köpte hårfärg + en ny mössa till lilleman. Så med andra ord - det blir mörkt igen! Denna gång färgar jag själv(?!) för Hanna var upptagen idag och jag kunde såklart INTE vänta haha

Så sitter med färgen i nu =) Klar om tio< min! Nervöst? Jo tack men mest för att jag gjort det själv haha

Nu är vi hemma!

Nu är vi hemma igen =) Nadim kom hem från jobbet runt 8 tiden ikväll så blev något senare än planerat. Pluttis ligger och sussar sen en halvtimma tillbaka så jag har hunnit att packa upp. Japp blir till att packa numera då man ska iväg haha!

Ser ni att han är svullen där precis under ögonen?! I ofs kanske han var trött men de är ofta han har så! Måste nog ta å ringa BM.


På tisdag färgar jag håret brunt. Men visst måste jag tona det rött först för att slippa bli grönhårig, eller minns jag helt fel? Var ändå 2007 som jag gjorde det sist! Då var det Hanna som färga så hon gör det denna gång också för henne litar jag på att de blir fint =D

Blond VS Brunett

Satt och klickade in massa gamla pics från 2007 till datorn från Fias bilddagbok vilket resulterat i att jag är SÅ sugen på att färga håret igen! Alltså då jag hade jätte jätte mörkt.. Vad tycker ni?



Kan ju tillägga att jag INTE kommer ha utsläppt föränn håret blir minst 5cm längre. (om jag inte plattar det vill säga.)

Ego

Det är sällan eller ytterst aldrig som jag fotar mig själv nu för tiden! Men idag tog jag faktiskt tillfället i akt då pluttis sov.

Gårdagen (fredag kväll)

Älskar bilden och älskar er!







Underbara människor

Nadims familj och släkt är verkligen guldvärda. Så himla glad att jag har dem som stöd även fast N inte har alla hästar i stallet för tillfället.

Lukas o Nadims söta moster
Lukas o Nadims söta lillebror Rani o söta mormor!

Har varit här sen klockan två idag, och är fortfarande kvar =) Vi har pratat, pratat och PRATAT. Med vi menar jag mig själv, nadims mamma, pappa, lillebror, moster, kusin och mormor. Nadim själv skulle iväg på födelsedagsfest! Men det var väl bra de då han börjar bli sjuk.

Men nu ska jag nog lägga mig ner och se slutet på badboys 2 som visas på 3an!

 

 

 


Upp och iväg

Sämsta igårkväll - vi hitta in mariokart! Men vi spelade istället med andra ord + något stockholmsspel :) Blev dock inte så långvarigt då lilleman vaknade två gånger och under andra gången var det bara protest och hemlängtan.

Men hela kvällen kan jag tillägga var jätte rolig! Vi fyra flickor tillsammans igen. Måste nog vara år sedan sist!

Däremot hade vi en mysig hemgång. Jag bar nämligen på pluttis hela långa vägen från bagarmossen då vagnen inte alls var rolig att sitta i! Jobbigt? JA! nio kg på en arm i en kvart tar, men ack så mys.

Idag ska vi åka hem till Lukas farmor och träffa Lukas pappa. Vi besöker väl någon park eller något så lilleman får vara ute lite också! Har blivit mycket spring i köpcentrum på senaste.

Får låna med mig söt-Fias mobila bredband så jag uppdaterar därifrån också :) Eventuellt sover vi över också. Även fast jag har lagom lust att be N dra ja vart som långt bort så är det ytters viktigt för mig att Lukas och han får en relation. Det blir förhoppningsvist bättre då han berättar för sin nya flickvän också. 






Myspys m. bus

Blev inget öppna förskolan idag utan begav oss istället till Farst m. Sofia & therese =) vet ni vad? Jag shoppade ingenting! Håller i pengarna tills nästa fredag då är de underbara-barn mässan =D=D dit ska vi me Cassandra å lilla josefin! längtar som en tok =)

Just nu sitter vi hos michamela =) Pluttis sover å vi "vuxna" dricker vin. Mumsigt värre. Nu väntar mario kart ;) vilka tror att jag vinner? (A) =D

 

 


Annorlunda sovmorgon

Idag vaknade jag halv åtta utav en skrikande bebis. Lagom skraj jag var då jag slängde mig upp för att se om han ramlat ner ifrån sängen. Men som tur var så skrek han utav någon annan okänd anledning. Lite tröst och mat och lek senare så slockna vi om redan kvart över åtta!

Vid tio var det uppgång så idag är jag något utvilad i af! Har precis ätit lite lunch och fuskat - jag drack cola! Och det är inte fredag efter klockan 19 än.. men men så det kan gå ;)

Om ett par timmar ska vi åka iväg till öppna förskolan i kärrtorp :) Dem har för unga föräldrar idag så ska kika in om det möjligtvist är några där idag kanske? Hoppas!
Men nu måste jag kila innan Lukas blir totalt uttråkad! Kramisar 






Nervöst!

Har sökt fyra olika ekonomikurser

Nuvarande status: färdigbehandlad, du kommer att via post få besked inom ett par dar.

Nervös? JO TACK! hoppas hoppas hoppas. Jag vill verkligen studera ekonomi. Vet dock inte om det är något jag vill jobba med, än!

Hoppi hoppi hopp!

Tänk att hoppgungan fortfarande är populär!


Är han inte för underbar?

Mer än att hoppa i denna gunga så har vi fikat med Soran, var super trevligt! Efter det mötte vi upp Eleonor sedan kom också Pess över =D Även en veronica kom hit, trevlig tjej =)) Ja vad gör fyra flickor om inte pratar en MASSA ;)

Efter det så gick vi över till grannen med mamma där fick vi god middag, läs jag!



Något jag missat

Jag har en vän som jag kännt i hela 18år. Denna vän pratar jag med veckoligen, åtminstonde för att se hur hon mår osv. Denna vän bor ja 30 sekunder ifrån mig. Denna vän HADE GLÖMT BERÄTTA ATT HON SKAFFAT POJKVÄN? Ja denna vän chockade mig idag! Denna vän ska jag prata tonnvis med skvaller med imorgon.

Vi ska också på systemet och på kvällen kanske jag får träffa min väns nya pojkvän.

PS: Jag älskar dig Ds.

Denna morgon sover han som vanligt

Så var vi äntligen tillbaka till gamla "rutiner". Lilleman har alltså sovit sina TVÅ timmar som vanligt nu igen. Han har ju varit lite kinkig de senaste dagarna och sovit jätte dåligt. Men nu ligger han å sussar så sött =)

Bjuder på en bild ifrån igår kväll då han absolut inte skulle sova!

Så fort han vaknat så ska vi ta oss till Heron :)

Torsdag

Runt halv elva igår kväll somnade Lilleman så jag hade hoppats på någon liten sovmorgon. MEN icke! Halv åtta var det väckning =)

Blev lite ändrade planer under gårkvällen också. Pess ska eventuellt till plugget så vi ska möta Soran inne vid Heron klockan tolv! Han har jag inte träffat på ja fyra år är det väl? Förutom då vi stötte på varandra en gång men då var det väl inte mer än Hej sen gå! Och lilleman har han då aldrig träffat. Så det ska bli kul =)

Nu ropar lilleman!

Var med och tävla!

bloggen

Jag vill synas på familjebloggarna.se, vill du?
Var med och tävla om en plats här!


Fotosortering

Haha ja du RUBY ditt förslag angående vagnen - Sprit får åtminstonde honom att sova ;)

Sitter som vanligt uppe, denna natt med att sortera foton. Det är himla trixit ska ni veta men det måste verkligen göras. Sen måste jag sortera om i fotoalbumen också. Och beställa påfyllning. Ligger 4 månader efter men det kan vi väl hålla hemligt ;)

På tal om gamla foton, kolla vad liten han har varit! Kan man inte tro.

Tagen 7 februari runt 23 tiden (1 och en halv dag gammal)

Så trött att jag stupar snart =) Vi har fått lek-kamrat imorgon innan tre också. PESS =D




jag älskar dig

Det här med att suga på vagnen funkar nu, men med minus grader på? Aj aj aj.. haha! Något förslag på vad man kan sätta på dära så han inte fastnar?
Kan tillägga att igår somnade han även sådär. Ja konstiga sovställningar är väl barn kända för ändå?
Nu - Mat =) Sen - Idol!

Lugn dag i parken

Idag tog vi sovmorgon till klockan tio! Eller åtminstonde jag =P Lukas tycks tycka att det är helt okej att prata med sig själv någon timma på morgonen. hehe nej men ibland så :) Jag var väl halvvaken och han somna om lite då och då också.

Vid halv två så kom Oscar hit så vi satt å snacka lite och besökte lekparken så att Lukas fick gunga =) Trevlig dag var längesen man såg honom :)

Imorgon ska vi leka med Matilda och Maxxen! Men det är inte förän efter tre.

Skriver mer sen :) Lite trött och lilleman vaknar när som så ska gosa med honom!

Snabbduscha efter mat

Ja än så länge får man faktiskt plats! Och bra är det då lillplutten bara slänger sig runt i badkaret!



Back on track

Visst har det varit dåligt med bilder på Lukas? Ja skulle väl kunna rabbla alla möjliga bortförklaringar men de skippar vi! Istället så bjuder vi på lite pics då vi besökte lukas gammel-mormor under dagen.


Innan detta impulsa besök så var vi som sagt i Haninge C och på Babyland. Köpte en bilbarnsstol också till lilleman som vi ska hämta i helgen =) Så pluttisen får ordentligt med plats!

Imorgon ska vi träffa Oscar blir nog till att besöka parken åtminstonde =) Annars vet jag inte alls vad dagen bjuder på.

Denna morgon

Lilleman vaknade vid 8 utav magont. Men efter lite massage så var det bra igen :) Vid 9 somna han om och brukar vanligtvist sova TVÅ timmar. Denna morgon sov han dryga halvtimmen. Så nu ska jag lyckas att fixa både mig själv och honom samt äta och detta med en TRÖTT bebis är inte en lätt match!

Stackarn.





Babyland och haninge c!

Jag hade en sån där underbar kväll igår också! Denna gång var det min vän Alex som skrev till mig och gjorde hela min kväll! Vi har inte pratat på flera månader och innan det var de nog ett år emellan. Att de kan gå så lång tid utan att man märker det är knäppt!

Idag blir det inte till att luncha med massa mammor som jag trodde. Eller vi är självklart välkomna men hon vi skulle åkt med (Isabelle) har gått och blivit sjuk. Så jag och Cassandra + barn ska istället besöka babyland =) Sen blir det nog lunch i haninge C istället.

Men om man skulle börja fixa sig? Så att man är klar till lilleman vaknar =)

Jag vill också vara superkär, dumma höstmys!

Satt och läste igenom lite från bloggen år 07 och 08 då jag leta bilder på gamla mig! Var av man kan läsa allt om början till mitt å E;s förhållande ända till slutet plus breaket och ja ALLT helt enkelt. Varpå jag möts utav detta;

8/9-07
Älskar dig mer. Puss

9/9-07 (natten mellan 8-9)
Jag älskar dig mest av allt. Snälla ge mig en chans. Jag måste få träffa prata med dig.

9/9-07 (natten mellan 8-9)
Bara jag får vara med dig en stund. Du betyder allt för mig.

9/9-07 (kväll)
Älskar dig mest av allt:)puss

10/9-07 
Saknar dig älskling:( ring mig sen. Puss

11/9-07
Älskar dig.

12/9-07
Möö:) vi ses ju imorgon :D saknar dig också.. Men det var väl ingen nyhet :P puss

Detta är alltså SMS som jag har fått utav E bara någon vecka innan första krashen kom. Vi var ett sött par måste jag säga! Men man längtar lagom tills man känner såhär stark kärlek igen måste jag faktiskt erkänna.

Å vad jag vill vara kär! Bara klicka sådär SUPER igen. Det var kärlek vid första ögonkastet. Men jag väntar, flitigt. Tänker inte gå och vara kär på låtsas igen. Jag vill känna riktig kärlek :) På mitt sätt!

Vill men vågar inte - FEGIS!

Jag har länge länge LÄNGE funderat på att klippa kort! Och jag gjorde det faktiskt en gång. Jag har nämligen sett ut såhär;

Bild från 1 Mars 2008 Jag och Eleonor <3

Vilket faktiskt Nadim sa rakt ut såhär 1,5år senare att jag absolut inte skulle gjort. Tack lixom! Hur som helst så vill jag verkligen men jag vågar inte! Tänk om de ser ut som fan och man kan inte göra något åt det heller. Men just nu går jag med uppsatt för att min frilla är hemsk. Den är lite lite längre än axlarna och är vågigt på ett jobbigt sätt inte fint. Så det ser bara hemskt ut.

Med långt hår ser jag ut ungefär såhär;

Bild från 9 oktober 2007.


Men vid utgång small de till med platt-tången. Vilket jag dock inte har möjlighet till nu då man har en liten som inte har lika mkt tålamod ;) Då såg jag ut såhär;

Bild från 28 oktober 2007, hoppas INTE på fel datum (hannas födelsedag)...

Så lösningar, spara till långt eller klippa av rubbet. Vad röstar ni? Jag funderar isåfall på en utav Rihannas hundra frillor!

Nämligen denna;

Hur söt var inte denna?

Blir något liknande att söka efter i butik då julen närmar sig :) Har dåliga erfarenheter från pippilotta.se nämligen.


Annars hittade jag den där, 95kronor! OBS mössan ingår EJ.


Nu händer det mycket =)

Vilken mysig dag! Spenderades i Farsta på tuben tsm med Cassandra och lilla söt-josefin. Vi gjorde superfina pins med bilder på våra små barn på =) Efter det gick vi på jakt efter en munkjacka till lilleman. Hittade två på cubus så får se om jag köper eller lyckas hålla fingrarna i styr.

Sen jag kom hem har vi hunnit äta, tvätta matta, varit på vinden för att hämta sittdelen till blåa vagnen som förhoppningsvis blir såld imorgon sedan la jag upp dagisvagnen (den jag köpte i gbg) resväska, bebiskläder och babysitter! Snacka om att vinden är fullsmockad nu!

Imorgon blir det att luncha med andra mammor i alla möjliga åldrar där bland Isabelle med hennes dotter Leah =) Ska bli jättekul att träffa dem då vi pratat ett par månader men aldrig kommit iväg! Cassandra och Josefin gör oss även sällskap då =)

Charm

Var nyligen med om en överaskning. En bra sådan! Nu ska jag sussa med ett leende på läpparna hela natten ♥




Höstmys

Sitter just nu och avnjuter en kopp varm choklad, oboy med grädde och kanel! Detta kallar jag höstmys :) Brevid mig ligger min älskade son. Just nu är livet på topp :)

Bild lånad från google.se sökning: Varm choklad

Nu; Dexter! Hoppas att ni haft en underbar helg alla läsare.

Förändring pågår

Love just comes and goes!

Idag ska jag brumma bil =D Tror ni inte att jag är super glad? Jag kanske är skum men ÄLSKAR att köra bil! Längtar såå tills jag har mitt körkort. Mitt alldeles egna.

Vi ska åka till MIN mormors gamla lya och rensa ut lite då de eventuellt kommer för att renovera i veckan. När det sedan är klart flyttar brorsan. Ska bli skönt men ack så tomt! Tror dock att han kommer komma hem ganska mycket :) På middag och tvättning om inget.

Mummy loves you

Kan fortfarande inte förstå att denna lilla kille är MIN son. All denna kärlek. Det är underbart.

Flytten?

Har tänkt igenom detta med flytten - IGEN. Och nu tänker jag såhär! Får jag tag på en trea så kan jag om jag hittar någon inneboende byta till det. Men det knepiga i detta är att jag bara vill ha en inneboende max ett år.. Då jag börjar jobba så kommer jag att ha råd med hela hyran själv samt att jag vill att lilleman ska få sitt egna rum!

My favorites!

Degade hemma hela långa dagen i väntan på utflykt med mammsen! Men det blidde ingen, jag som ville brumma bil haha!

Hur som helst blidde det fika med Jessipess på kvällskvisten =) Riktigt trevligt och vilken underbart god Choklad - apelsin - latte jag drack! MUMS =) Den finns hur som på Coffehouse by george.

Tack tack TACK för att ni är så otroligt underbara!

 

 


Nya jackor

Köpta på Inter Sport!
Lillemans; 450:- storlek 90 vilket ni ser på uppvikta ärmar! Har även dragit åt den i slutet på jackan. Det är  en typisk höstjacka eller tidig vinter som skyddar emot vind och regn!
Min; 2900:- storlek 36 så jag får plats med en stor mysig kofta under! Det är en dundervarm vinterjacka med exemplarisk kvalité!
Jag älskar att köpa jackor kvalité istället för att pröjsa för ett märke. Dessa är båda intersports egna märke!

Just another sunny day

Tänkte be mammsen fota mig med jackan MEN det får vänta! Hon sussar nämligen just nu(?)

Om en timma + lite till ska vi iväg till söder för att fika med Jessipess! Å vad det var längesedan =) Ska bli dundermys! Annars står dagen helt stilla.
Over and out






Framsteg i lillemans värld

Å har ju glömt att berätta, igen!
Lilleman satte sig upp från fullt liggläge idag TVÅ gånger! Å så duktig han är =)

Idag blidde det shopping!

Japp pengarna kom in igårkväll så blev Jacka + jacka + jeans + uthämtning utav gammal mobil! Ja det sistnämnda var den tråkigaste kostanden. Men det behövdes!

Tänkte fota och lägga in bilder sen för det har inte hunnits! Med till Farsta följde också Josefin och Cassandra =) Riktigt trevliga filurer =)

Annars har vi inte gjort så mycket =) Ska väl traska iväg till parken en stund nu på kvällskvisten och inviga nya jackan! Just love it







Mummy loves you!


Tokstollar

Häromdagen då jag var i Farsta så gick jag förbi låt oss säga vuxna män som ägnar 90% utav sin vakentid till att dricka. Varpå den ena spräcker ur sig "snygg morsa du har" helt oberörd fortsätter jag traska då den andre säger "Sover chefen eller" då kunde jag banne mig inte låta bli att skratta högt!

Sämre dagar

Jag har skrivit en massa utkast och inte publicerat nu! Vill blogga men vet inte om vad. Har bara lust att skriva av mig om allt möjligt men de är så mycket jag inte vill publicera i bloggen också!

Såg i af att mina pengar kommit in nu så imorgon blir det jack-shopping :) Blir till att åka till Farsta redan vid tio. Lisette pinsette följer med mig också! Ska egentligen till Kärrtorp på unga föräldrar träff efter det, men det får vi se om vi orkar. Både Therese och Ruby ställde in och sist jag var där så var det himla tomt haha =P
Dagen har inte gått åt till något vettigt tyvärr. Skulle fixa tvätten vilket bara blev halv-färdigt. Skulle sedan dammsuga lite, inte gjort. Skulle åkt till Tyresö men med en trött liten bebis hade jag ingen lust till det heller.. Däremot tog vi en promenix med Jessipess till parken för att gunga. Det var poppis i af :)

Men nu blir det nog sängen och nya friska tag imorgon! Lite utflykter åtminstonde :) Så man blir på bättre humör! Dagen har varit väldigt seg nämligen!

Lukas äter

Idag har vi ätit lunch här hemma! Lukas åt TRE mackor =) Duktig plutt!

I´ve got my own fairytale

Såg på "how I met your mother" häromdagen. Var avsnittet då Ted + vänner var på några vänners bröllop :) Där träffade han en tjej och de bestämde sig för att inte ge ut efternamnen samt aldrig ses igen. Detta för att få en härlig och fin kväll tillsammans som ett minne. Som aldrig någonsin kommer kunna förstöras.

När jag såg detta påmindes jag dirket om Spanien förra sommaren. Jag har verkligen ett fint minne som aldrig kommer kunna förstöras. Och jag kommer alltid kunna blicka tillbaka på just de minnet och le hjärtligt. Även om jag bra nog vill fly till Slovakien ibland och bara se denna underbara person.







Ja nog allt är du söt!


Minus till Boomerang!

Hade en underbar morgon tills jag skulle kolla mitt konto - IGEN. Väntar fortfarande på mina pengar ifrån Boomerang butiken. Verkar inte gå snabbt.. Jag har lagom tur att Michamela jobbar på InterSport och har hängt undan min & lillemans jacka "tillsvidare" annars vore jag körd!

Och som toppen på allt så måste jag köpa nya jeans. MEN för vilka pengar då? åå blir tokig! Dem säljer även de slut direkt.. kul då jag har så svårt att hitta jeans som faktiskt sitter bra!
PS; Ni har väl inte missat att patetiska KISSIE ska medverka i The voice tv imorgon bitti halv 8? Ds



Kort dag

Vi spenderade dagen i Farsta, igen. Skulle mött upp Matilda och Maxxen för att leka men dem fick förhinder så istället joina vi Michamela på lunch!


Nyhet som blivit glömd

Iförrgår fick vi svar på faderskapstestet också. Med mer än 99,999% säkerhet så är Nadim far till barnet. Japp sådär nu finns det svart på vitt. Inga fler invändningar går att komma med från Nadims sida. Känns? GRYMT bra!

Fast nu ska jag ändå inte överdriva. Det suger hur Nadim beter sig. Riktigt hårt. Men jag får fortsätta att tänka på att det är hans förlust. Lukas har så himla mycket kärlek runt omkring sig hela tiden. Men ja jag vill att Lukas ska ha en relation med sin pappa. Men sedan kan man också börja definiera vad en pappa också är!

Ny Jacka till båda två!

Gårdagen spenderades lite överallt men på eftermiddagen så åkte jag till Farsta C med min Ninninor som ÄNTLIGEN är frisk! Där köpte jag en boomerang jacka som jag längtat efter. När vi sedan går och besöker Michamela på Inter Sport å visar mitt älskade inköp får hon mig att inse att detta inköp kanske inte var det bästa då man har en liten!
1, Dåligt matterial utvändigt som lätt går sönder
2, Inga fickor med dragkedja

Så det fick bli en annan på Intersport istället! Och betydligt billigare. Kostar 2900kr istället för 4500kr och jag får mycket mer kvalite för pengarna! Sånt gillas =) Ska även köpa en Jacka åt lilleman dära. Det är en Mckinley dock storlek 90 för dem inte hade mindre! Men det löser sig vika upp ärmarna och dra åt längst ned så =)
Bilder kommer upp imorgon då jag fick mina pengar insatta på kontot utav Boomerang butiken.. Så allt ligger undanlagt och väntar på oss =)

Idag ska vi däremot till Farsta ändå! Ska leka med Matilda + Maxen och Ruby + bebis Milo =)

BVC besök månad 7

Kort om BVC! Antingen så väljer jag att ge honom lunch - gröt och inget annat! Behöver inte tvinga i honom maten men vill han inte ha så får han heller inget annat! Utan måste istället vänta till mellis (ca tre timmar efter lunchen). Eller så väntar jag ytterligare en månad och börjar med detta då. Ska testa imorgon är det helt förjävligt så väntar jag en månad.


Glad bebis äter Keso med händerna.
Vikten låg knappt under 9kg. För att vara precis 8985! Och längden ligger fortfarande under "normalt" på 69cm!








Dagiskö

Vi har hittat ett dagis! Och därmed ställt oss på första kön =D Det är ett litet litet dagis här i Skarpnäck. Som mest har dem 17 barn. Personalen var helt underbar och öppettiderna var också SUPER. Men nu till det sämre.. det är FULLT! Så nu håller jag och lilleman tummarna på att någon hinner flytta eller helt enkelt inte vill vara på dagis nästa höst så vi kan få en plats!

Heldag med två favoriter!

Idag har vi varit med Matilda och lilla Max! Vi besökte först en park så Max fick göra av med energi och snacka om att dessa små liven har MYCKET energi! Var totalt död efter att ha lekt med honom i kanske 5-10min?
Efter parken struttsa vi runt i Farsta centrum ett par timmar också =)) Det har varit en riktig mysig dag ska ni veta! Men det är det alltid med dessa filurer så överaskad blev jag inte ;)

Imorgon ska jag och lilleman besöka ett dagis ska bli jätte kul och framförallt intressant och se hur dem pratar till än som förälder =) Och eftersom att vi kanske flyttar så måste jag nu kolla runt på dagis i Huddinge också! Mycket det hära =P

Mitt framtida bröllop

Så klockrent!

Riktig livlig dag

VILKEN MYSIG DAG! Eller nja.. den hade kunnat varit bättre. Tror min lilla kille vaknat på helt fel sida idag. Eller så ville han bara vara väldigt snål på leenden och skratt! Det kan även vara tänderna. Rättare sagt, jag hoppas att det är tänderna! Annars så börjar han nog bli sjuk eller något för så som han har varit idag har jag aldrig sätt honom.

Men lite mysigt har vi haft då han ville kramas extremt hela tiden. Å så har vi varit en sväng hemma hos Fredrik också =)

Min prins för två dagar sedan. Sju mån och fem dagar!

Imorgon ska vi träffa Matilda med Maxxen =) Ska bli superkul! Vi har en MASSA skvaller att ta igen ;) hihi

Uppdaterat

Har nu uppdaterat kategorin Lukas växer med bilder! Har även ändrat lite i kategorierna så att det är lättare att hitta. =) 

Första locken

Idag klippte jag lilleman för första gången. Han hade långt hår på sidorna så blev två små små lockar! Dem knöt jag ett snöre om och la ned i hans "första" ask där även första tanden som ploppar kommer att hamna.



 

 


En dag på stan

Duktiga jag höll fingrarna i styr ifrån shopping! Även fast jag hittade ett par super snygga stövlar! Det var t o m ett par höga bruna som jag faktiskt "behöver".

Däremot så fick vi ett linne och två par kallingar utav mormor Solweig =) Storlek 98 haha men dem är bara något stora! Det var disney, dem kanske är något små i storlekarna också? Kallingarna är stora i midjan och lite långa men annars passar dem fin fint =) Lilleman har ju ganska stora lår och rumpa som ni sätt! Linnet är väl något långt och ganska pösigt. Men det ser bara coolt ut på min plutt.

 

Nadims mamma ringde också. Dem har köpt hus nu i Rönninge =) Så dem flyttar 15 december så nu har vi satt ut deras lägenhet för byte. Så eventuellt flyttar jag och lilleman. Det är med blandade känslor måste jag säga. Eller jag är väl rätt ut sagt livrädd.. Men det ska gå bra :) Någongång måste man ju!

 

 

 


Want it

Idag ska jag brumma bil! Idag ska jag brumma bil! Idag ska jag brumma bil =D Jag längtar tok mycket tills jag är redo för uppkörning och får kortet i handen! Men det lär dröja X antal månader =) Ska boka upp mig på någon kurs nu efter årsskiftet för jag SKA ha det till sommaren! Måste måste måste.

Så var ska vi? till stan =) Kolla shooes! Fast jag ska hålla i pengarna och INTE shoppa.

Nu måste jag få upp min lilla lejonman, mitt hår är HEMSKT ska ni veta! Jätte tjockt och helt fel längd men jag håller på att spara. Vill ha långt igen nämligen =) Så det är bara att köra på uppsatt tills jag trivs med det igen!

Kramar

 

 

 


"Cuz I never leavs my heart open"

Idag har vi myst hela långa dagen. Skönt tycker jag, tråkigt tyckte lilleman! Men på kvällen överaskade jag med ett bad då blev han jätte glad =)

Helgen vet jag inte alls vad den bjuder på. Trodde Nadims mamma skulle ringa då hon hade ringt i veckan vilket jag missade. Men nope inga samtal! Ska väl försöka lura iväg mamma nånstans så att jag får brumma lite bil ;) Sedan så skulle Jimmi och dem ha en liten hej då middag någonstans i stan också. Han har nämligen fått för sig att flytta till Irland =) Han har tydligen träffat en tjej därifrån! Jimmi är en barndomsvän kan jag även tillägga.

Men på tisdag ska vi till ett DAGIS som jag fortfarande kallar dem och kika. Ska bli spännande faktiskt =) Efter det så ska vi nog ta en riktigt långpromenad för att sedan gå till BVC klockan två!

 

 


Låt det inte bli till en vana

"Du är en riktig nattuggla" sa alltid min mormor till mig som liten. Och ja, jag är verkligen en nattuggla! Kan sitta uppe hela nätterna och göra allt möjligt. När jag gick i skolan så var det på nätterna jag pluggade för det var då jag koncentrerade mig som bäst!

Så nu har min lilla plutt fått för sig (även fast vi lägger oss runt tio halv 11 på kvällarna) att gå upp halv ÅTTA?! Ja ni kanske tycker att det låter knäppt att jag ens klagar då man hör om vissa som går upp innan man ens kan kalla det för morgon men för mig som sitter uppe halva nätterna är detta på tok för tidigt!



Men det är bara att slå på ett leende och hitta energin någonstans för nu kan man inte ligga och snooza längre då lilleman faktiskt kan om jag inte håller uppsikt rulla ur sängen.

 

 

 

 


Dunder mysig dag från start till läggdags!

Var tvungen att posta gårddagens inlägg idag varpå ni kanske kan bli lite förvirrade ;) Men hur som helst så är det IDAG vi har varit på partaj! 

Dagen i all ära började dock med en sväng iväg till Nacka för att hälsa på Ruby med bebis Milo =) Först så tajmade självklart bebisarna med att sova dock dem uppe i lyan och lilleman i sin vagn så vi gick runt lite å lalla tills Milo vaknade. Då gick vi ändå desto mer och barnen bara skulle ta på varandra genom vagnarna! haha söta är dem vill jag lova ;)

Sedan gick vi hem till dem en sväng och lekte lite =) Hade lika kul som vanligt men nästa besök hoppas vi hamnar i nya lyan ;)



När vi väl kom hem så blev det snabbt iväg och köpa pizza för att sen käka, fixa sig själv + lilleman på en hel halvtimma! Sen bar det iväg på överaskningsfest för min vän Madelene, även Lukas gudmor ifall jag hade fått bestämma.

Hon blev hur som helst TOTALT överaskad var askul =) Plus att äntligen fångade jag en glad lilleman och henne på bild också så nu finns det =D hihi


Lukas med Madde födelsedagsbarnet.

Haft en så jävla mysig dag ska ni veta! Imorgon blir det eventuellt öppna förskolan! =) Får se om Therese + bebis liam är friska också.

Kramar

 


En dag mitt i veckan

Men tillbaka till vårt liv som vi faktiskt än så länge får leva vidare i =)

Lilleman har inte börjat kräla eller krypa än. Däremot så rullar han och ja han kan rulla över hela rummet innan man ens märkt det! Så lugna stunder är det inte här hemma heller!

Imorgon blir det roligt =) Men det berättar jag först om imorn! Så fyller min vän Madde 21 också =) STOR tjej haha =D Minns då vi träffades första gången som om det vore igår. Nej nu ska jag nog börja på hennes present =) Har lite ideer!






Jag blir rädd

Jag blir rädd då jag hör att kärlek kan leda till mord. Jag blir rädd då jag får se svart på vitt hur dum man kan bli utav att vara kär. Jag blir rädd då de inblandade är ungdomar, tonåringar. Jag blir rädd då en ungdom, en tonåring är stark nog att ta en annans tonårings liv.

Men jag blir mörkrädd då jag hör att för detta får dem ett maxstraff på FYRA år.

Just nu skäms jag för Sverige och vårt jävla rättsystem. Dem ska låsas in för gott inget annat.

STUREBYMORDET

Varför jag uppmärksammar detta just idag och inte tidigare beror på att min vän Jessica var på rättegången och betvittnade det sista vilket väckte ett samtalsämne under dagen!

 

 

 


Pratande bebis

Idag är det minsann inte jag som stått för snacket, nej det har varit Lukas! Har aldrig hört honom prata så mycket som idag. Munnen gick i ett på honom haha =)

Vi har varit iväg och försökt få tag på handsprit vilket verkar nästintill omöjligt.. dock hittade vi strumpor till lilleman, ett par vantar åt morbror Stefan samt en rosa stekpanna till Michamela som fyller 21 idag =) Stora tjejen ;) hihi

Efter att jag å Christoffer struttsat runt ett par timmar i Farsta så blev det dags för hemgång! Jessica kom sista timman så fick sällis hem :) kvällen spenderades hos Fredrik någon timma =) Trevligt som vanligt!



Imorgon har vi inget alls planerat! Och inga nummer har jag kvar på telefonen heller. Men vi hittar väl någon lösning =)

Har ni haft en trevlig dag? =) Kramar från oss

 

 

 

 


Pigg bebis och trött mamma!

Klockan två kom jag i säng inatt och kvart över TREvaknade lilleman utav gaser. Detta är andra natten nu så ikväll blir det gröt m. katrinplommon! Halv åtta ville han sedan vakna för dagen. Lagom trött är man själv! Vet dock att runt nio kanske han vill sova igen.

 

 

 


Så var det de här med mat



Roligt att leka med tycker Lilleman!


Mysig start på veckan

Vi har nog varit överallt man kan vara idag här i förorten! Först mötte vi upp Therese och Liam för att boka ny tid hos BVC. Det visade sig tydligen att hon råkat radera mitt medelande på telefonsvararen TACK haha men men vi löste det ju ändå så =P

Att han endast ammar är tydligen inge problem han kommer börja äta säger hon. Och jag måste inte försöka tvinga i honom mat heller tacka gud för det för de är himla trixit ska ni veta!

Sedan så har vi försökt få tag på handsprit men det verkar helt omöjligt. Ska köpa strumpor till lilleman imorgon så passar på att åka iväg till Farsta. Där kan det kanske finnas något hopp?

Vi har även varit en tur i parken med Jessipess!

Just det! Lilleman hade somnat i vagnen nu på kvällen och efter ca 2 timmar kanske så hör jag något så smiter dit å kikar. Då har han satt sig upp i sömnen! Knäppbebis ♥

 


Min sötnos

När vi låg i sängen så fick Lukas syn på en utav hans leksaker en halv meter ifrån honom. Vet ni vad lilleman gör då? Jo han rullar och tar leksaken för att sedan rulla tillbaka och leka. ♥






Skansen

Mysdag på skansen med supertrevligt sällskap! Lukas uppskattar det nog inte än till fullo utan tyckte mer om att kolla på barnen istället för djuren.



 







 


Gåstol - TEST hos plus på svt!

Jag har länge kikat runt på olika gåstolar till lilleman men har än inte bestämt mig för någon. Tack och lov för detta! Plus gjorde ett test där 11stycken stolar var innblandade. Hör och häpna FEM stycket klarade testen!

Det dem testade var ifall att stolarna åkte med barnen ned för trappan om barnet skulle försöka köra nedför trappan. Detta kan hända jättelätt och gör i ca 400 hushåll om året i sverige. Stolen ska stanna vid första trappsteget för att minska det hemska fallet som barnet kommer att vara med om. Det ska både funka framlänges och baklänges.

Dem testade även ifall att stolen tippade vid överbelastning åt sidorna samt framåt! - varpå jag tyckte att det var speciellt intressant då jag inte har trappa hemma!

Dessa var de som klarade testen!


Baby seat king + Carena baby Walker


Chicco Butterfly Walker + Segr Deluxe Navy

Och så min favorit! Tokkär =) 

Segr Walker Rallye


Ni hittar hela testresultaten
här (PDF-fil)

 

 

 


Elgiganten, NEJ TACK!

Minns ni då jag köpte min dator i april? Då tecknade jag även en s.k trygghetsförsäkring på TVÅ år. Nu då jag sedan fick tillbaka min dator som jag lämnade in i slutet på juli har dem tagit bort min försäkring. Dem påstår nämligen att jag förbrukat min försäkring. Blev så himla arg då jag läste detta då jag anser att täcknar jag en TVÅ års försäkring så ska denna gälla i TVÅ år och inte tills dess att min dator går sönder.

Då hade jag lika gärna kunnat tagit datorn på hemförsäkringen för då kostar det 1000kr i självrisk när datorn väl går sönder. Alltså det handlar inte om någon skillnad i kostnad!

Blir så arg, detta är bannemig lurendrejeri!

Så jossan, elgiganten var inte så mycket bättre dem heller! Usch så arg jag blir.

 


Slappardag iföljd utav skansen

Idag har vi haft en riktig slappardag! Varit hemma extremt hela dagen bortsätt ifrån två turer till affären! Det har varit skönt men dock något segt. Fick däremot lite tid till att fixa tvätten. Så nu hänger det fullt med tvätt i taket och resten ligger sorterad på golvet :)

Imorgon blir det Skansen! Ska bli jätte kul =) Det blir jag å lukas + Carro å Adam + Cassandra å Josefin sen kanske Ruby + milo följer med också! =D

Du bara du

Halv 11 vaknade jag utav att lilleman rullade på mig. La huvudet på hans och härmade hans ljud som han gav ifrån sig å så han skratta. All denna kärlek, det är helt ja amazing.


En trött Lukas som inte vill sova!

Sen bar det av till öppna förskolan! Var väl sådär hoppas på fler folk nästa fredag :) Funderar även på att gå dit på onsdagen under babystunden! Men jag ska försöka hålla mig hemma nu också eller åtminstonde ifrån bussar och tunnelbanan p.g.a smittorisken m. svininfluensan.

Vi träffade även Adam en sväng som skulle spela match i skarpnäck! Var trevligt att se honom då det var ett par månader sen sist nu =)

 

 


Mysdag innanför regnet

Idag och vi vilat, sovit och tvättat! Vid sju blev det en tripp iväg till Tyresö också för att hälsa på Fredrik. Trevligt som vanligt =)

När vi kom hem så upptäckte lilleman finessen med sugrör! Haha snacka om att han blev chockad då han fick i sig dricka =P Laddar upp bilder imorgon då jag är på tok för trött just nu!



Ångra mig visst, Lukas dricker ur sugrör för första gången! 6mån och 4veckor.

Måste skänka tankar och en MASSA värmande kramar till min Jessipess också!

 

 

 


Ny mössa

Kolla Lukas supersöta nya mössa! Finns säkert att köpa på websidor då det är ett barn "märke" men jag hittade den i huddinge centrum i en söt butik =)
 


Parken

Idag så gick vi iväg till Parken tsm med Ninni och Therese + baby Liam! Lukas fick gunga lite vilket uppskattas från han sida! Men sedan blåste det så mycket och lilla Liam tyckte det var jobbigt så då blev det hemgång till mig. 


Söt Liam!

Lukas vill pussas!

Här hemma slockna lilleman och Liam lekte med hans leksaker. Babygymmet var en stor favorit =) haha så söt han var heelt exalterad!

Imorgon blir det städdag för min del =) Förhoppningsvis så är det lite bättre väder så att vi kan gå till parken igen! Lukas uppskattar alltid utflykter. Att vara hemma är inte poppis. 

Sedan på fredag ska vi till öppna förskolan. Då har dem unga föräldrar träff =) Ska bli jätte kul att se hur det är där!


Men nu - sängen!

 

 


Dagarna går dubbelt upp

Idag gick vi inte upp förän klockan ETT. Var jätteskönt men nu får det bli lite tidigare mornar! Jobbigt att vakna så har halva dagen gått =P Så imorgon kliver jag upp då lilleman vaknar första gången så får han sova sin nap själv på förmiddagen.

TIPS: På hemköp (om ni kollar dess reklamblad, finns att hämta i butik annars) så har dem 40kr rabatt vid köp utav två paket libero blöjor!


Efter vår nap där så gick vi prommis med Fia till Hemköp. Sedan träffade vi Ninninor + Jessipess och på kvällen kom även Fredrik och hälsade på =) Var jätte trevligt!

Lukas käka spaggethi också idag. Min som jag hade skurit så fint i bitar till honom total ratade han. Han ville nämligen ha morbrors långa spagetthi men han tugga på med sitt tandkött så fint så det gick super ändå =) Denna gång blev han inte heller hel kladdig ;) haha men det sysselsatte honom åtminstonde tills
jag ätit upp!




 

 

 

 

 


Veckans planer!

Å det är så många jag vill träffa men känns som att dygnen helt plötsligt minskat till hälften! Men man får väl ta en dag i sänder antar jag =) Dock är jag jätte dålig på att planera (A) men ska införskaffa mig en almenacka efter årsskiftet! För jag ska ju inte shoppa något innan! Har 1800 på sparkontot och måste köpa saker för 7500 nu så ligger något back!

Men denna vecka ser än så länge ut såhär =)

  • Tisdag: BVC sedan träffa Therese + baby Liam(?)
  • Onsdag: Oplanerat, bör städa och tvätta!
  • Torsdag: Träffa Tessus
  • Fredag: Oplanerat
  • Lördag: Träffa Soran
  • Söndag: Skansen

 

 

 


Grejt veckostart!

Sitter i sängen med min älskade lap! Har fått låna fias mobila bredband också som hon btw nog saknar(?) Lukas ligger och rullar lite i sängen och har sig.. barn och deras sovställningar? Intressanta är dem ska ni veta! Här ligger vi inte på längden alltså med fötterna neråt nej dem är uppe vid kudden å så huvudet straxt nedanför.. ja så man får själv knappt plats! Men det är mys förstå då han ska sova i sin säng? JAG lär ju ligga vaken haha!

På tal om liten så vakna han nyss käka lite men de verka inte räcka så gick upp för att göra ersättning men som vanligt total rata han den! Så nu ligger han å snackar här brevid och det verkar inte som att han har några alls planer på att sova!

Någon annan vars bebis också sover jätte oroligt? Detta är ju inte alls likt honom!

Idag har vi i af köpt ny vagn :) eller en begagnad ny vagn haha! Var en teutonia spirit och jag är super nöjd! Lukas har inte fått testa den än då jag tvättade den direkt då vi kom hem. Men imorgon blir det både iväg till BM och hemköp med nya vagnen!

Lukas fick också som ni ser här nedan äta keso själv.. ja det slutade i keso överallt! haha men söt är han =)



Men nu efter en timmes vi kan väl kalla de amning? Känner mig lagom tömd ska ni veta! Måste fråga BVC vad jag ska göra detta funkar ju inte .. Han måste ju få i sig något! Och detta är inte heller ovanligt.. så något bättre knep än att tvångsmata borde finnas!

Nu är det sängen för min del också, Law and order börjar snart också =) Perfa tajming!

Kramar!