Mat-tips!

Jag behöver middagstips! Har kommit fram till att jag ska skriva upp 30 middagar så handlar jag utöver det så får vi hoppas att jag klarar mig på den storhandlingen (bortsätt från färskvaror).

Så tips tips tips!! =D





Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenordsskyddade inlägget




Friska!!!!!!

Haft en mysdag på Tuben där även Carro + minibebis hade kommit på besök (å så charmiga adam får vi inte glömma!). Supertrevligt i af =) Jag å Ruby begav oss till centrum sen också för att kika lite. Vet ni vad? Jag köpte INGENTING! Kallar jag fan BRA emelie! hihi

Imorgon ska vi på äventyr hos Ruby + Milo =)
Så jag tänkte faktiskt köpa batterier imorgon då jag glömt att gör det de senaste dagarna. Skyller på febern hos liten eftersom att jag inte fota något då så påmindes jag inte heller om att jag behövde fixa det!

Var en tjejkompis som ringde också - hennes vän är gravid! Å vet ni hur söta de är? haha frågar om saker hela tiden =D Minns de där i början. Ung och första barnet, vad i helvette gör man! Jag ringde ju ungdomsmottagningen i panik. Satt på jobbet å fixade lite pappersgöra så PRECIS när Alex gått från kontoret slet jag upp luren å ringde varpå det bara tog 2-3 min tills jag behövde säga "men är på jobbet, återkom vid fyra tiden, klick".

Minns tillochmed vad jag gjorde efter. Eller vet ni vad, jag minns nog dagen i detalj.





Feberfri!

Det här med feber var inget för oss, så de skippar vi i framtiden va ;)

Denna dag har åtminstonde varit feberfri och jag har haft en totalt galen Lukas här hemma! Är han feberfri imorgon också så blir det tuben för oss :) Så får man se hur länge han orkar helt enkelt! Han smittar ändå inte längre då han äter penicillin och gjort sen fredags. TOPPEN, får man bort lite energi dära ;)

För tillfället laddar jag magen med chips, liten har PRECIS somnat. Så jag kanske får lite sovmorgon imorgon kan vi väl hoppas =D


Sjukstuga, IGEN!

Blev in till läkaren igår! Chansa med att åka till närakuten först så att man slapp spendera hela natten på riktiga akuten. Och proverna visade positivt hos den allmännaläkaren så vi fick penicillin. Han har öroninflammation i BÅDA öronen PLUS halsfluss! Inte konstigt att han mår skit. Just nu är jag dunderförbannad på läkaren vi träffade i onsdags som sa "nej det är normalt med hosta" .. jaja ingen mer energi på honom men trött bli man ju!

Lukas sover HELA tiden. Ibland är han lite pigg och skrattar osv men det är ytterst sällan. På sjukan var han dock helt speedad, undrar var den energin kom ifrån? haha

Men ni som har lite mer erfarenhet utav feber, hur långt ska det få gå? Alltså han har ju fått penicillin nu som han äter och supparna drar ner febern 1 -2 grader. Men han är helt lam. Rör sig knappt något andas tungt, dricker INGET han verkligen tokvägrar. Ger jag på spruta spottar han ut osv..

Däremot får jag i honom lite välling. Igår drack han kanske 250ml välling under hela dagen, men det är väl alltid något?

Gaah det är SÅ jobbigt när de är så sjuka :( Han vill bara ligga i sängen hela tiden.





Deklarationen

18 spänn får jag tillbaka på skatten - WIHO!! haha =P man får väl se det possitivt att ja skattar rätt då från början kanske? Lära mig att spara vore något också.

Lösenordet

Lösenordet till bloggen kan ni fortfarande få om ni antingen skriver er mail eller bloggadress :) Om det är bloggadress så glöm inet att ni INTE ska publicera min kommentar =P Och håll lösenordet hemligt vill inte vara tvungen att byta och skicka runt det nya. Ja ni fattar ;) hihi

Det kan bara bli bättre!

Känns som att jag har fallit ned i en meterlång grop som är omöjlig att ta sig upp ifrån. Det har varit jobbigt att flytta till huddinge ska ni veta. Innan så fanns det inte så mycket som påminde mig om N bortsätt från vår underbara son då. Men just att vara tillbaka där allt startade, där vi startade. Det har tagit på krafterna. Jag vill faktiskt flytta därifrån, men vart är frågan? Jag har ingen aning om var jag vill bo .. helst av allt skulle jag lämna stockholm och starta om på nytt. Men det går bort då jag anser att det är waay för viktigt att Lukas och Nadim ska kunna träffas hela tiden.

Anyway kan vara så att jag toksaknar Jossan nu också! Hon är jävligt bra den tjejen ska ni veta. Och man har ju en tendens att sakna dem som mest när det är SÅ nära att de kommer hem. En månad to go så snart =)

Sen har vi varit sjuka nu väldigt mycket. Vilket har gjort att man är hemma en del. Och tro det eller ej men vi är sjuka IGEN. Lukas fick feber för första gången igår. Min plutt 39grader. Nu ligger han med 38 och är super pigg (bortsätt från att han redan tar en liten nap).

Men jag älskar dig ska du veta.


Do it!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Sjukstuga

Var hos läkaren, minns inte om jag skrev imorse? Nåja är dundertrött. För trött så ska sova närsom...

Men vänta detta är ännu ett DEPP inlägg så vill du bli på humör så klicka ner sidan haha =P Det blir bättre när jag är frisk (fredag!!!) och har tagit mig till affären för att införskaffa nya batterier =)


Tillbaka till läkaren. Han ansåg att det var normalt hans hosta FAST han har eksem också tilltjöt han, så JA? vad krävs för en utredning? Nja han har varit sjuk så det är normalt med hosta.

Japp så tydligen räcker inte två månader med hosta varje natt?

Överdrev en aning och sa att han vaknade och grät upp till en timma också utav hostan medens i verkliga fallet vaknar han men är vaken kanske 10-20 min. Så sa jag även att han kräktes utav hostan samt hade jobbigt att andas då han hostade men "njaa det kan vara astma och det behöver inte vara någonting alls".

Så om det fortsatte i en månad skulle vi komma tillbaka.. Blir så himla frustrerad min plutt har det kämpigt på nätterna men som vanligt tar ingen läkare än seriöst. Försökte få kontakt med N idag men antar att han sover men han ringer väl upp imorgon istället då. Vill att han följer med till läkaren om två veckor ifall det fortsätter sen ska han även ha Lilleman solo på söndag - tror jag! Har inte fått det bekräftat men det är en Pappahelg så borde inte vara ngt problem!






Inte ok Lukas :|

05.20 börja Lukas gny i sängen. Välling på g, lyfter upp honom och han trcker och suger för långt ner vilket resulterar i att nappen typ lossnar från flaskan och han får välling på halva sig.

Detta resultera i gråt och gnäll i EN timmas tid och tro inte att han somna om heller. NOPE! Men nu efter att vi varit hos läkaren (dessa svenska värdelösa läkare) så somna han som en stock i vagnen. Har kört in honom i vardagsrummet å satt på en film samt dragit in täcke+kuddar hit. Å så Té till halsen! Det blir nog bra hoppas på lite sömn också.

Underbar morgon inte sant? =P haha han är så söt också när han väl slutat gnälla och ska vara glad istället då ska han komma fram å pussas och kramas osv.

MIN TOK! gaah ibland gör han mig galen ska ni veta. Jag sover mer än gärna till åtminstonde tio på förmiddagarna.






Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenordsskyddade inlägget.






Det var typ så

Kom och tänka på när Viccan var här - hon läser en bok som jag är totalt förälskad i, tror jag! Så på tal om tro så stod det något liknande som detta i boken

"Om någon person skulle fantisera om att det fanns vandrande änglar i trädgården som denne bad om råd och stöd ifrån så skulle allmänheten tro att han/hon var galen men att tro på att det sitter en snubbe i himlen och styr världen är det ingen som ifrågasätter".

Jag bara måste ha den! Illusionen om Gud heter den! Sen måste jag ha Johan T Lindwalls bok om Victoria. Mina nästa shoppingnöjjen ;) hihi


Idag vare ju ikea =) blev två kastrullar, fyra kökshandukar, två växter, ett par gardiner (som förövrigt blev fel då ngn åsna lagt dem fel men de ser helt OK ut ändå..), 3 stycken ramar och en ny kontakt sak till min lampa då förra pajja efter någon vecka. MEN det är ju ikea så man får väl inte tro för mycket heller =P

Hade helt förstått fel på hemsidan så var även tvungen att beställa nya foton på Lukas. SUPER kul med min februari lön =P

Hur som så hade vi det jätte trevligt me Cassandra å lilla Josefin!

Imorgon blir det en promenad till doktorn först å kolla upp Lukas hosta. Både jag och Nadim har Astma och han har hostat nu i 2 månader vilket känns en aning förlänge. Efter det så ska vi traska vidare till arbetsförmedlingen för lite råd om framtiden. Sedan blir det hem och sova! Har körning 15.40 så då behöver jag lite extra sömn ;)

Så med andra ord blir det till att åka till Mamma imorgon också :) Sover kvar då jag måste plugga lite också!








Det går framåt :)

Bilder blir uppskjutet - vi kom aldrig till affären!

I fredags tog min lilla kille hela ELVA steg och idag tog han allt 16 steg. Det går framåt i af =D Måndagar är väl bäst då han ser alla andra barn traska omkring men ibland går han även lite hemma!

Imorgon blir det Ikea då jag brände sönder min älsklingskastrull imorse! Behöver egentligen köpa massor från ikea men det är alldeles för jobbigt att köpa med barn så det får vänta tills nästa vecka.

Nu ska jag faktiskt snart sussa. Tänker kika på lite entourage i sängen och somna till det. OM jag längtar tills jag köper tv till sovrummet? Funderar på att köpa en gammal tjockis att ha sålänge för detta funkar inte ;)

Kramisar



Vårsolen

All vinterdepp börjar verkligen att töa bort nu och det är HELT underbart! Så nu kör vi på med glajjorna och riktiga leenden så att sommaren kommer med ett spurt ;)

Idag var det olycksfallskurs på tuben! Var awesome!!! Har lärt mig massor så nu är jag redo OM olyckan skulle knacka på. Efter det blev de tacos å som vanligt lek och en massa snack.

Kom precis hem med världens huvudvärk efter nattens sömnbrist men det är bara 4 timmar kvar till läggdags och vi måste till affären främst för att köpa batterier till kameran men sen kanske man bör köpa mat också då denna mamma BARA vill mysa ikväll inte laga mat!

Ska försöka lägga in bilder från bad och lite annat skoj ikväll men får se om vi hinner =) Nu har kameran dött och mina uppladdningsbara batterier vill tydligen inte funka i den?! Någon som vet varför kanske?






Vi mår bra

Vi är hemma nu igen och har haft finbesök utav Viccan med nykläckt bebis (16 dagar). Vi mår helt ok lite halsont?! men de försvinner väl tills imorgon :) Eller ont har jag inte men prata kan jag inte heller =P haha

Lukas mår däremot helfint och jag är ytterst tacksam till att han fortfarande är så liten. Ja andra träffen med Nadim i "schemat" blev inställt men det tänker jag inte gå in på mer i denna blogg. Kanske hamnar ngt på lösenordsskyddade men just nu orkar jag inte fokusera på honom. Är redan tillräckligt piss-off och tror inte på att ett inlägg gör det så mycket bättre ändå!

Hur som så rullar vårt liv på och vi tänker framåt :) Morgondagen börjar med en bra sak nämligen första hjälpen utbildning. Ska bli jättekul och framförallt lärorikt!

Så eftersom att vi ska gå hemifrån halv nio så bör jag ligga och sussa förlängesen. Men ja, saker kommer imellan like allways :)


Framsteg i tal och annat.

Nu blev det lite inlägg här då jag äntligen gav mig på mammas dator! Tänkte bara säga ett par grejjor till!

Först ut - Lukas är såå duktig på att LÄRA sig gå. Vill hela tiden hålla fingret och gå framåt istället för att krypa :) Sen har han kommit på någon ny grej med att ställa sig upp. Han gör som upphopp fast utan hoppen? Kan hålla på så i evigheter.

Har även kommit på hur man rynkar näsan och andas utåt. Ser asdum ut men gud så jag skrattar!

När vi snurrade häromdagen så sa jag "vrooom" samtidigt ni vet som bilar låter typ när det går fort? Ja självklart skulle pluttis härma och varje gång jag nu säger det så säger han "Vaaaaaaaaaaa"

TOKSÖT! Mamma älskar dig.





Precis som sin pappa

För det första så ser man likheten direkt. Det går inte att mista - ni som känner honom ni andra så lovar jag att försöka pricka in något snyggt foto snarast ;) hihi Dock har han rakat skallen igen å ja han vet vad jag tycker om de men ja eftersom att vi inte är tillsammans längre så har jag inte så mycket att säga till om dära!

NÅGRA andra saker som man kan se att Lukas är han son, just i beteendet.

De gnisslar tänder på samma SJUKA sätt. Alltså de mer knorrar är gnisslar?

De är himla lata och vill ha ALLT serverat på guldfat.

De sover med halvöppna ögon.

Ja så var det de här med minnet - inte alltid på topp! Men kan skriva till lite saker när jag kommer på =)







Lukas is BACK

Badet i tisdags gick SUPER. Tog ett par minuter men sen plaskade han runt precis som förr =) Skönt de och han fick sig en REJÄL dusch inklusive schampo och inoljning efterår!

Däremot så kom jag på när vi PRECIS anlänt till huddinge igen att jag hade glömt nycklarna hemma. Hade byggsnubbarna där så tänkte inte alls på att låsa etc men tur som är så har mamma extra nycklar. Dock har vi inte orkat ta oss hem än. Skulle träffat Ninni och Pess ikväll men det blev inställt. Mamma är på konference så vi är helt solo här hos henne.

Men jag vill hem jag vill ha MIN dator och mina kläder mitt smink etc. Men har världens huvudvärk och kroppen krampar typ. Men hey, vi ska inte bli sjuka igen!

Även Lukas verkar lite halvlam och har sovit flera timmar nu(?)

Nu SOFFAN untill lekdags. Å vad mitt huvud inte längtar!





Time to take a bath!

Det känns verkligen som vår om man kollar ut nu MEN det visar även -4? Funderar starkt på att plocka undan vinterkläder och vinterjackor men med Sverige  vet man ju aldrig, dock är det mars nu?

Vilket dilemma va ;) hehe

Idag står det BAD på schemat :) Lukas har blivit rädd för duschar och badkar så nu ska detta bli intressant! Hoppas att det går väl för han verkligen ÄLSKADE att bada som liten. Var det ända som hjälpte då han var ledsen - att hoppa ner i badkaret!

Nu pratar han lite ifrån vardagsrummet så ska joina honom!

PUSS






Lik pappa

Tvkontroll i handen och blicket FÄST vid tv;n precis som sin far!

 

 

 

 

 


Snart en gående & springande Lukas istället för krypandes?

Förra inlägget skulle ha postats igår.

Men inget att hänga läpp över! ;) Idag har vi varit på Tuben :) Lukas verkligen ÄLSKAR det. Dock börjar det bli massa små bebisar där nu men turligt nog har vi ju våra stammisar Cassandra å lilla josefin å så Jessica å hennes lilla Nellie turligt nog!

Lukas har inte riktigt förstått att alla inte vill pussas, läs bli skallade? så små bebisar blir lätt ledsna och jag får springa efter honom som en tok haha =P

Han har börjat gå mycket bättre! Idag gick han säkert 10-15 steg :D så det går framåt!

Men nu börjar han att bli trött, mamma leka med datorn vad är de lixom? å vafan hände me alla leksaker man spenderat tusenlappar på? Söta skit-unge!

Natti =)






Nytt tillskott!

Imorse fick söta CARRO en liten dotter så tycker att ni ska gå in här och gratta henne! =)

Själv så blev man väckt 06.05 utav lilleman, ett skämt eller tänkte jag? halv 8 hade han tröttnat på att leka själv så då gick vi upp å käka frulle. Någonstans mellan nio och tio hade jag tröttnat på att vara vaken så gjorde ett tappert försök med välling och vi somna om! SKÖNT ;)

Vi är fortfarande hos mamma och jag kan inte bestämma mig om vi ska åka hem eller inte. Det jobbiga i de hela är att tuben öppnar sent (enligt Lukas alltså) och dem ska göra om kökskaklet imorgonbitti vilket gör att vi inte vill vara hemma.

Så antingen sover vi kvar eller så får vi åka hit imorgonbitti igen. Lutar åt att stanna va? Men jag längtar hem!

Måste även tillägga att vi har HELT underbart väder. Hoppas hoppas hoppas att det håller i sig nu, blev lite rädd när det snöa lite igår?





Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenorsskyddade inlägget







Singellivet

När jag var gravid kände jag mig superstark, som att jag kunde erövra världen typ? Jag ville inte alls ha N i mitt liv och kände att jag + bebis skulle få ett helt underbart liv själva. Men sen kom dagen då Luka föddes och allt vändes upp och ned.

Nu ett år senare känner jag istället att det fortfarande är för tidigt att inleda en ny relation. Jag får nästintill panik utav att tänka på att jag ska gå vidare, skaffa en annan kille få fler barn och beblanda mig med fler farföräldrar.

Just nu känner jag att det är jag och Lukas mot allt. Jag vill inte ha någon i mitt liv och det är inte för att jag inte kommit över N utan bara för att jag inte vill. Jag känner inte för det bara!






Meeeeeeeeen sverige då!

Herregud VAD ser ni som röstade på Anna i henne? Jag skäms åt er!! Europa däremot dem röstade fin fint! Salem Al Fakir is THE SHIT, vad hände lixom? Ne när det fanns fyra toppen låtar så vinner hon. Sa innan till mamma "Bara inte Anna vinner"..


Jaja nu blire snart sängen :) Helt körd efter dagen som började efter ett par timmars sömn. Riskettan handlade komiskt nog om trötthet och där satt jag å nästan somna. Vilket självklart min lärare märkte och sa efter en timma "nu tar vi en bensträcka och gå inte iväg å köp fika nu för det bjuder vi på, här Emelie har du kakorna med SOCKER"

Tack tack!


Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenordsskyddade inlägget






Frågor och svar

Jojo -
Hej! Hur fick du lägenheten? Jag är själv ung ensamstående mamma fast med jobb men har fått flytta hem (pust) sedan vi gick skilda vägar. Har du några tips att ge mig?

Mitt svar -
Jag hade riktig tur att få min lya! Det var nämligen så att min sons farmor och farfar skulle köpa hus. Så de gick från en hyresrätt till huset och då gjorde vi så att vi skrev över lägenheten på Lukas pappa. Detta gick att genomföra eftersom att de hade som regel att vederbörande ska ha bott i lägenheten i 3år tillsammans med den som har kontraktet. Så nästa steg var att skriva in mig som medboende.

Jag får även mitt underhållsstöd och bostadsbidrag som jag ska då Lukas pappa enbart står med på kontraktet och INTE är folkbokförd hos oss. Skulle han ha varit det så vill försäkringskassan att man ska bevisa att han inte bor hos oss med exempelvist ett annat kontrakt. Ett tips om pappan bor hos sina föräldrar är då att skapa ett inneboendekontrakt som finns färdiga med lagparagrafer etc. Sök på google för att hitta!

För att få en lägenhet är självklart de lättaste bostadsförmedlingar. I stockholm finns det stockholm stads, Tyresö och Haninge
(säkert fler som jag inte vet?) men det är flera års väntetid vilket man inte alltid har och då tipsar jag starkt om att ringa runt till privata hyresvärdar lite längre från stan. Och ge inte upp det gäller att tjata! Ring varje dag till en och samma för tillslut så har dem en lägenhet ledig!







Home from work

Ännu en lyckad dag på jobbet! Blev kvar lite längre dock men det är inget att hänga läpp över hem kom jag tillslut så =)

Ska lägga mig att sussa när som är helt färdig efter denna vecka, ni andra småbarnsföräldrar HUR orkar ni gå upp så tidigt? Jag brukar halvsova i soffan minst 2-3 timmar till efter att Lukas gått upp förutom just denna vecka då vi haft saker planerat extremt hela tiden! Eller så har han bara varit väldigt mammig och tyckt att jag ska leka med honom.

Hur som så är det riskettan om 4 timmar och 15 min men skönt nog så håller den bara igång i 2,5 timma! Sen får jag gå hem å vila vidare(!!!) nja kanske inte men drömma går, inte sant ;) hihi

Kommentarer hoppas jag få tid till att svara på imorgon :)

Natti natt!







Lösenordsskyddade bloggen

Rättelse utav förra inlägget: Självklart får ni som läser vara anonyma bara det att jag inte vill ha anonyma som läser den skyddade bloggen! Och med anonym menar jag inte att ni måste känna mig utan bara att ni måste berätta vem ni är =)







Lite smygshopping!

Guuuud vilken LÅNG dag! Men mysig :) började med att klockan ringde 07.00 zzZzzzzzZz upp och iväg till skarpnäck för att lämna Lukas och gå till bilskolan :) Körde motorväg igen - läskigt men kul! Efter det tog vi en liten nap för att sedan fortsätta till Farsta!

Michamela larma av shortsen jag köpte till Lukas å så bytte vi hans converse som inte passade till en jättefin adidas munkjacka!

Kaveh var med i Farsta så de va kuligt :D längesen och vi bor ändå en kvarts gångväg från varandra?

Ikväll väntar det jobb! =) Ska bli jättekul faktiskt. Vårt nattgäng är asbra. Eller beror väl på vem som jobbar haha men tror att några roliga jobbar i af.

Angående lösenordet så mailar ni antingen på [email protected] eller så skickar ni en kommentar med länk till er blogg! Dock så får ni ej vara anonyma :)







TEST

Be gärna om lösen om ni är intresserade :)






Världsbäst!

Denna oändliga kärlek! Jag vill försöka sätta ord på det men det går inte. Ni föräldrar vet vad jag pratar om. Blir helt varm utav bara tanken på min son. Han är världsbäst!

När blev du så stor?







Jag vet vad jag vill

Jag har senare tänkt på men vad vill jag och inte personer i min omgivning. Tro nu inte att jag lyssnar till vad andra har att säga vilket i vissa fall borde vara mer än bra men i vissa beslut påverkas jag.

Jag har i af kommit fram till vad jag vill och hur jag vill ha det och även vad jag tänker ge upp. Det är en del och det är säkert många beslut i mitt huvud som kommer bollas fram å tillbaka. Men i det stora hela vet jag.

Blir till att skriva mer innerligt i privata inläggen som förhoppningsvis kommer snart - återkommer om lösen etc. Då jag inte vill att obehöriga ska läsa och jag samt framförallt min SON får ta en massa onödig skit bara för att idioter tar åt sig!

And next time

  • Bildextra från golvläggningen gjord utav svartarbetande svensk-polackerna Henkus & Vassus
  • Bildextra (ANTAR JAG GRABBAR?) från torkels bröstvaxning. Sånt som händer då man spelar för mkt ;)
Lite mer innerlig förklaring. Brorsans inneboende har skaffat
blogg. Eller brorsans slyna kan vi väl också säga ;) mohaha nej då han är bara jävligt dålig på pro? Hur som bloggen är galen och framförallt sjuk. Jag har preppat på om att vi vill se mer bilder! Kan även tillägga att grabbarna är riktiga ungkarlsgrabbar och lever därefter. Ja menar vågar jag knappt hälsa på brorsan å fråga om käk efter senaste incidenten så fattar ni va?

Sånna här komiska saker dyker även upp!

Älskling, skall vi ha sex? - Nej, jag har huvudvärk. -Är det ditt slutgiltiga svar? Mmmm. -Är du helt säker? -JA! -Ingen tvekan? -Nej!!! Bengt tittar länge på henne. -Då vill jag utnyttja min livlina och ringa en vän!

Satt å leta efter en pinsam bild från 05 utan resultat (jävla mobilkameror!!) Bestämde mig istället för att hitta en snygg bild vilket var desto svårare så ja resultatet blev följande



Kort å gott sköna, knäppa typer :) Ni kommer få er ett gott skratt om inget =) Om ni missat mina länkar innan så finner ni bloggen HÄR!

Lösenordsskydda vissa inlägg?

Är det någon som vet hur man lösenordsskyddar vissa inlägg? :)

Jag visste det!

Så nu längtar jag ännu mer! Även fast jag inte får, för man får väl inte vänta på andras olycka, inte sant?

Dagen har varit super. I af för oss flesta ;) Ha - ha! Besöket vet jag inte om jag får uttala mig om så ja vi skippar den delen! Lämnade bort Lukas för första gången på "riktigt" vilket också gick super. Lite lesset vare men det blir jag inte förvånad över med tanke på hur lite min plutt sovit under natten! Så vi tackar Lukas farmor tusentals gånger om att hon var snäll nog att ställa upp =)

Imorgon ska vi in till stan med Lissus och promenera å kika lite :) Blir inga köp då jag börjar bli pank nu men jag klarade nästan hela månaden och de tycker jag är duktigt gjort utav mig! Tänk på att vi faktiskt bara bott själva i två månader!

Efter stan så äre BVC tid sen så ska jag brumma bil 15.40 som vanligt :) Nu hoppas jag de där jävla dragläget sitter för resten går nog hyffsat i af. Körde motorväg häromdagen :O Galet! Var inte alls beredd "vadå ska jag köra här?!:O" Men det gick bra! Körde gullmarsrondellen innan det också å ni som bor här söderut i stockholm vet hur jävligt folk kör dära!

Hur som nu väntar sängen för vi ska upp redan 8 imorgon också =)

Kramar






Så var det bloggen ja . .

Glömde helt bort att jag lovat att lägga in lite nya pics men det kommer på torsdag istället! Är alldeles för trött nu och måste sussa för imorgon väntar jobb :) Lukas ska spendera dagen hos sin farmor och kommer ha det hur bra som helst! Blir kul för dem att få lite egentid och lite närmare kontakt!

Men eftersom att jobbet startar 11 och jag måste ta mig kommunalt ut rakt i skogen för att möta henne sen tillbaka in till stan så bör jag sussa nu =)

Just det! Imorgon åker vi till mamma igen direkt efter att vi fått skjuts tillbaka till huddinge då dem gör kaklet i köket hos oss vilket leder till att vi jätte gärna sussar hos mamma så slipper man höra de bullret (A) Där fick ni förklaringen också till varför bilderna dröjjer ända till torsdag!

Natti natti






Solsken

Vi blev kvar hos mamma igår då jag lovade att hjälpa henne med ett par saker idag så kändes onödigt att åka hem för att åka hit på morgonen igen! 08.11 väckte liten mig idag men turligt nog var jag duktig och gick å la mig direkt efter CSI slutade 01 tror jag! =D

Annars har dagen bjudit på promenad med sötFia bort till hemköp gooosh vilket UNDERBART väder vi har! Lite kallt vare men vem är jag att klaga? Det står plus i af!

Liten sover nu å jag har städat hära :) och fixat med tvätten. Mammas maskin pajjade för ett par dagar sedan så igår var vi i tvättis halva kvällen och tvätta upp allt. Nu håller jag på att ta reda på kundservice nummer till olika företag för att fråga om frakt, installation samt bortforsling =)

Ska även fixa lite käk snart blir tunnbrödspizza MUMS!





Smart Emelie!

''

aq21qqqqqqqqqqqwwwwqqqqq

Ja så tyckte Lukas att vi skulle uttrycka oss =P Hur som så vakna jag upp för en halvtimma sen med lilleman och tänkte "var fan hamna min telefon igår" sagt å gjort leta jag överallt utan resultat - TUR att jag har en dator med fungerande internet. Lizzan min räddning ringde telefonen och vi är nu tsm igen ;)

BTW så låg den där jag inte letade nämligen sängen. Minns inte att jag tog med den igårkväll?

Idag så vet jag fortfarande inte vad som händer och klockan är redan nio så vi bör bestämma oss! Men väntar på svar ifrån Annie. Är inte hon på Tuben så blir det promenad för oss då Ruby ligger med feber och öroninflammation stackarn!

Men nu frukost sen fixa lunch till lilleman =)






Pics kmr imorgon!

Tog så mysiga pics med liten idag, vet dock inte hur dem blev eller om jag ens träffa rätt? haha anyway så är sladden hos mamma! Typiskt va? Men vi åker ju förbi där imorgon då jag har körning!

Blir nog tuben innan. Eller den här barnvagnssaken mot mödradödligheten om jag inte minns fel? Vad vi än bestämmer oss för att göra så kommer det att bli dunder trevligt :) Hade varit skönt att inte ha körning imorgon för då hade vi hunnit båda! Men men =)

Resten av veckan hoppas jag åtminstonde bjuder på ikea.. väntar på ett svar ifrån en killkompis bara då jag behöver bilskjuts. Ska även förbi ikea med Lukas farmor för att köpa lite små saker men vet dock inte om hon har tid i veckan så det väntar att se! Ska även träffa
Soran en sväng på torsdag tror jag? Minnet bra men kort! Annars är planerna helt zero! Eller fredag jobb som vanligt =)

Nu vill jag att det ska hända ngt! Dagarna rullar bara på utan händelser känns det som. Kanske känns det bättre då vi fått de lite mer hemtrevligt här hemma osv


Nej gud vilket depp inlägg det blev på slutet! Snart åker Michamela iväg till november och jobbar utomlands kommer att bli så roligt för henne :) Sen så kommer jossan - älskade jossan hem 29 april. SÅ vi längtar! å så tar jag förhoppningsvis körkortet inom kort också å då blir det en danmarktrip! LOVELY

Nu är det snart dags för mig att sussa :) Imorgon blir det upp tidigt med lilleman för att äta frukost och fixa lunch till honom som numera INTE får äta välling på dagarna.





Lukas kan ..

Säga Hej och hejdå!

Mys

Pluttis sover och har sovit sen kvart över 11! Jag slocknade självklart med honom (A) men vaknade till vid tolv så jag har precis ätit lite å ska snart fixa mig så att vi kommer iväg någongång.

Men ingen stress för mamsen min skulle också sova lite! Men rätt vare är så ringer hon å då gäller det att vara ngt förberedd i af =P Å jag längtar tills ikväll har kikat in lite saker på tradera =D kommer att bli så fint när dem kommer upp! Det är en vanlig vit hylla + en paradhängare båda till köket :)


Matvanor

Efter att Lukas gick ned i vikt mellan 11 och 12 mån så bestämde jag mig starkt för att sattsa på riktig mat nu efter magsjukan! Kändes som bra timing =) Dock tycker inte lilleman det. Han äter de gör han, men inte så mycket som han borde vilket resulterar i gnällhet. Men vi håller ut! =)





En fartfylld helg =)

Vet inte var jag ska börja! Det har varit en händelserik helg för oss som legat sjuka i ett flertal veckor + att jag ändrat om Lukas kost. Men det har gått bra.

Började igår med en tripp till kungenskurva med Aless + bebis =) Var meningen att Viccan också skulle med men hon var fullt upptagen med att ha värkar =D så fredan 20.07 (minns jag rätt) kom lilla Jamie, STORT grattis! Längtar så tills man får se den lilla killen =)

Efter kungenskurva hade jag körlektion sedan var det bara hem till mamma och göra käk för natten hade jobb på schemat!

Efter en helt ok jobbnatt, lika flummig som vanligt så skulle jag vakna imorse .. det gick desto sämre! Men upp kom jag och runt två tiden var vi hemma hos N :) Stackarn hade tillbringat fredagen på akuten så han såg vi inte så mycket av men Lukas fick i af träffa sin pappa lite och det uppskattas något enormt.

Imorgon ska vi nog iväg med mamma och shoppa lite. Hon behöver b la en ny tv så ska bli kul =)






Dagen - TRÖTT!

Helt slut! Tror att jag sov alldeles för mycket. Man har blivit så lat nu då man varit sjuk men det verkar det bli ändring på nu =P haha Lukas är helt hypad på morgonen och får krypa omkring helt själv å leka osv jag ligger som en död säl i sängen.

Men ska lägga mig och sussa alldeles strax för imorgon blir det lååång dag. Börjar med Ikea + citygross funderar även på att springa in på Rusta å se om dem har hatthyllan inne. Efter det så blir det direkt hem för att lämna Lukas hos Ewa och sedan iväg på körning! Sen väntar jobbet på natten. Denna vecka önskar jag att jag inte bytt dag haha =P Men det går nog bra =))

Natti natt!

Tävlingen hos Jenny!

Efter att ha kikat runt på tävlningens pris så bestämde jag mig för att tävla själv också!


Jag tävlar om en haklapp med ärm från
In the pocket baby hos jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också!

 







Kärleksbabbel - långt inlägg

Det är banne mig inte lätt! Jag tror seriöst att jag har fått en manlig hjärna. Alltså om man jämför med den bilden vi flickor har utav män, för så funkar typ min hjärna! Jag har så himla svårt för att bli kär. Det kanske ligger i släkten? haha mamma är likadan å brorsan också.

Så hopplöst ska ni veta =)

Sen sedan jag fick Lukas har det varit ännu mer omöjligt. Kraven har blivit mycket större plus att i Sverige är vi blyga så här raggas det enbart på krogen. Eller genom ngn vän etc!

Men det hopplösa i mitt fall är att jag vill bli kär. Jag vill på sådär tokigt irreterande kär som jag faktiskt varit. Mestadels här också för att jag är ekstremt egoistisk och avskyr att bo själv HA HA

Jag får också panik när jag vet att någon är intresserad utav mig som jag inte är intresserad utav själv då vet jag mer eller mindre inte alls vad jag ska göra. Känner mig så elak att behöva säga något i stil med, tack men du är inte min typ eller vad säger man egentligen för att INTE såra personen? Har kört på alltför många gånger "jag är inte intresserad utav ngt seriöst just nu" visst det har stämt till 99% utav fallen men sen helt plötsligt så blir man kär i en annan person å ja ni fattar!

Jag har varit kär två gånger på riktigt varav första snubben träffade jag genom en kompis på en fest! Minns dem dagarna som att det vore igår. Vi (jag och nattis) blev upphämtade utanför mcdonalds i nacka utav Timpus. Kör iväg till Älta för att parta! Sen en kille - Emil å tyckte att han är supersnygg. Men verkade som att E hade flickvän så tänkte inte så mycket mer på det.

Dagen efter - PARTY igen på schemat. Älta here we come =) Å nu började även jag å E prata ända jag minns att vi prata om var cigg "nej jag feströker bara hö hö" och sen minns jag även att han sprang efter oss då vi smet till sista nattbussen för att fråga om mitt nummer. Dö söt eller vad?

Sen så var han också "svår" det blev en kamp. Jag gav upp den nästan direkt så det blev istället en kamp för honom. Båda fick kämpa och sen hade vi ett helt underbart förhållande under ettårstid. Det blev ett hastigt slut som jag inte vill gå in på!

Efter honom var det Lukas pappa. haha här var jag INTE intresserad till en början måste jag tillägga. Det var tätt efter E så jag var till 100% inte ute efter ngt förhållande. Men vi pratade hela nätterna i flera veckor. Vilket jag behövde just då, någon att prata knäppa saker med som inte alls hade med verkligeheten att göra. Tro mig det vi pratade om var fan inte normalt!

Å även här minns jag de första gångerna vi sågs och framförallt paniken när han visade intresse. Gosh var så nära på att rymma från stockholm! Men jag sa istället "vi gör inget officiellt" sagt å gjort så höll han snacket inne och sedan föll jag även pladask för honom. Dock tog det sin tid här men det var det värt för lilla Lukas kom till världen två år senare =)

Men nog om kärleksbabbel va? Jag vet att jag bör ge vissa killar fler chanser men jag är kräsen. Ibland för kräsen!






Tips från mig =)

Fick ett supertips från en Anonym läsare där man kan redigera bilder på nätet! Ni hittar den HÄR.

Tänkte även tipsa om en tävling som en utav mina favoritbloggare har just nu och ni hittar hennes blogg HÄR. Kika sedan till höger så har hon en annons utlagd om tävlingen =) den gäller BARN!



Mer shopping

Byxerna från polarn var en besvikelse .. det är verkligen inte den fina gröna färgen som visas på hemsidan!Men men hittade lite annat roligt på zara =) Blandannat ett par shorts som dem glömde att avlarma!? Så jag ringde dit idag å fråga hur jag skulle gå tillväga vill inte bara gå in i butiken så tror dem att jag försöker lura. Men hon sa att jag skulle göra det .. men jag kmr troligtvis be någon annan att gå in och hämta ett butiksbiträde haha =P

Det blev hur som helst ett par shorts 179:-


Och en t-shirt - älskar baksidan "Simply amazing" 99:-


Å så en till T-shirt - "my mum is prettier than your mum" 79:-


Köpte i större, läs enorm storlek! Haha men kändes onödigt att ta den storleken han har nu dvs 9 - 12mån och 12 - 18mån var slut så fick bli 18 - 24mån. Visserligen ska han ha de i sommar men tror inte att han hunnit växa SÅ mycket tills dess. Men tröjjor kan enligt mig nästan aldrig vara förstora!




Busmonster / Reklam

Var nyligen inne på deras hemsida och blev helt kär i en utav deras namn-mössa! Och om man dessutom ger dem några rader utav space i sin blogg så får man nu ett presentkort värt 100kr. Hur toppen är inte detta?

Ni hittar dem
HÄR annars är hemsidan också www.busmonster.se






Dagens planer

Stängde in mig och lilleman i sovrummet hos mamma så att jag kunde halvsova vidare imorse efter klockan nio då lilleman var klarvaken! Han somna dock om nu runt 11snåret men eftersom att vi blir upphämtade utav en vän som slutar jobba runt två så känns det inte precis som att jag har tid att sussa vidare med honom!

Ska snart få i mig lite frukost blir makrill MUMS =D hihi på rostade mackor jag vet hur de låter men testa it´s lovely ;)

Vad dagen bjuder på visar sig. Skulle vilja åka till forum och kika på
dem där byxorna från polarn samt kolla om Zara fått in något roligt :) Men vi får se helt enkelt!

Men nu FRUKOST =D å har tropicana äppel juice hemma också perfect ;)





Gårdagens shopping

1, Regnställ från didriksson bilden gör inte färgen rättvisa! Köpt på intersport REA 350kr
2, Två pår byxor/långkallingar köpta på H&M också rea 100kr
3, Vantar från polarn tror att jag betalade 45 vet ej om det var rea då jag inte kollade efter.



När jag ändå håller på så måste ni ta en titt på dessa byxor från polarn också! HELT underbara, tänk i vår!








Hjälp hjälp hjälp!

Skulle behöva hjälp utav någon med photoshop? Vill göra tre bilder svartvita =)

Tokunge!

Vi tog oss ut idag och vem var dunderlycklig om inte lilla Lukas? Blev lite shopping i farsta med Matilda och maxxen =)) Ett regnställ till Lukas i storlek 90 då jag vill att han ska kunna ha det mest i höst :) Har kikat på det sålänge nu och verkade som att de färgerna skulle utgå då det var nedsatt så likabra att passa på ;) hihi 350 fick jag betala istället för 700 det kallar vi KAP! =D

Sen köpte jag också två par byxor/ långkallingar som kommer vara perfekta att ha i vår&sommar!

Och så ett par vantar då jag enbart har ett par kvar som jag avskyr! Fick bli ett par turkosa från polarn, storlek 0-6mån men dem funkar fin fint ;)


Å vet ni vad knäppungen gjorde nu ikväll då! Jag ligger i sängen och garvar åt honom med bena uppdragna emot magen å självklart ska han försöka härma mig. Så han sätter sig upp med armarna rakt upp å försöker sen ta upp benen å medens han gör allt det här ASGARVAR han haha så ramlar han självklart bakåt å upp igen osv osv


Get the picture? ;)


Jag har skrattat så mkt så att jag tror bannemig att jag fått magrutor. Tokunge är var han är! Nu somnade han för 20 min sen så jag lär få lite sovmorgon =) Nu när han är frisk ska vi börja med en sovstund per dag istället så slipper vi sånna här supersena kvällar kan vi hoppas!






Saknad

Efter en månad hos mamma och en månad inomhus så är det mycket vi saknar! Bara att kunna ta en långpromenad och snacka av sig eller gå runt i farsta och shoppa massa onödiga saker osv. Jag saknar mina vänner, jag saknar att umgås!

Lukas mår bra, nästan. Han hostar lite och igår var sista kräkdagen. I af vad jag trodde.. kom en flod idag! Troligtvis för hostan men man vet aldrig så nu är det 48timmar till hemma. Instängda som om vi hade rabies eller ngt! Jag lyckas ta mig ut lite då jag har körning men min lilla plutt då? Eventuellt åker vi en sväng till Matilda imorgon. Det borde jag klara även fast jag har denna helvettes lilla vagn :| Skjuts får vi hem tillbaka till mamma så det är bara dit jag måste klara det haha =P Å det är 6-7 min med bussen!

Hörde jag lat? Jo lite kanske.


Körningen idag gick btw super. Eller super vet jag inte men bättre! Körde i rondeller och på två filig fyrvägskorsning eller vare heter! Reglerna kan jag som smäck verkar det som då jag inte sa fel om ngn skylt alls eller andra saker såsom högerregel vart etc Blev dock lite frustrerad över dragläget det har ALLTID funkat men inte idag? Läraren påminde mig om att det var tredje lektionen och inget att brusa upp över men WTF 160min körning borde jag väl ändå klara det självklara dragläget i uppförsbacke? SKIT

Muntert inlägg va? =P Om 20 min börjar law and order wiho =) Jag drömde också om att en viss snäll person överaskade mig med betalning för mina bröst. Alltså en vän inget kinky här inte!