Lukas krälar

Nu gick precis Ninninor härifrån :) Innan det var vi hemma hos Pess och snacka MASSA skit haha! Helt sjukt att man kan träffa samma personer dagligen men ändå ha så mycket nytt att prata om?

Nattningen gick super idag :) Var lite protest men så la jag mig brevid honom och sjöng vilket han älskar :) så sen sov han bara ett par minuter senare!

Andra framsteg är att han numera krälar =) Det går sakta vill jag lova haha men för varje gång jag la ned honom så gick det bättre och bättre! Så kryper är nog inte länge kvar tills han gör =)

Helt skrämmande så stor han börjar bli! Känns som att det var igår han log och sov på mig varje natt samt höll mig uppe hela nätterna. Mammas stora kille!

Nu väntar duschen för mig =) Efter så måste jag plugga.... om sidan nu vill fungera vill säga ;)


 

 


Gamla inlägg

Läste gamla inlägg nyligen och hittade detta. Notera det som är markerat med fetstil!

Emelie, 15 September 2006

Jag trodde en gång på att människor kunde förändras, eller rättare sagt förändra dess beroenden. Men jag upptäckte nu efter mina 17 år att det är något starkt, något som sitter kvar, något som inte förändras. Jag vet inte om det är tiden eller bara omgivningen som gör att problem blir större just nu. Eller så är det bara problemen i sig själva som blir större och större. Man bör ta tag i sina problem när de är som minst, för mina tycks ha växt..

Att förändra en person går nog aldrig om personen i fråga inte själv vill förändras. Man måste nog komma med något superbra argument till varför personen ska förändras, och få den att ha viljan och styrkan själv. Svenska politiker däremot anser nog att sätter man en person på en avgiftningsanstalt, så kommer den lyckas. Men det är väldigt få som stannar kvar och kämpar om de själva inte vill från början då vi nästan bara har frivilliga anstalter i sverige, eller nja.. vi har nog hyfsat många om man ska säga "ofrivilliga" anstalter i Sverige bara att få in någon man älskar och bryr sig om där, är nog ingen dans på rosor då de nästan måste ha begått ett brott eller fler för att få en plats.

Det är som en vägg man byggt upp för andra att se, en skyddsram runt om än själv så ingen annan kommer in. Man visar en sida av sig själv som man tror andra ska respektera och se upp till. Det är nog bara de väldigt närmsta personerna man har som egentligen vet hur man är och lever. Jag undrar egentligen hur många det är som köper alla dess märkesprylar bara för att få respekt? För att passa in i en gemenskap..

Alla vill väl vara lyckliga, men får man göra vad som helst för att det lyckliga livet ska slå igenom? Och hur klarar samvetet all ens beslut egentligen?

Hade helt glömt bort detta inlägg men när jag läste det kunde jag inte låta bli att skratta. Ja helt sjukt låter det! Men nu tre år senare är detta bevisat. Man måste begå brott för att få riktig hjälp i Sverige. Skrattretande? Jo tack.



Mammas pojke


Lukas med favoritleksakerna - brandbilen och fjärrkontrollen!






Min nya älskling

Just det! Hämtade ut min mobil igår. Och vet ni? Jag är kär helt jävla kär. Den är helt underbar =D Precis vad jag ville ha - musikmobil! Sitter å lyssnar på gamla gamla låtar som jag snodde från Ninni igår för tillfället. Det är underbart. LOVELY! Spelas just nu; Fort Minor - Where'd you go


Bild lånad från google.se


Sjukuppehåll!

Nu är jag frisk! Eller nja nästan. Helt sinnes.. alltså från då jag föddes åkte jag in och ut på sjukan varje månad p.g.a astman sen när jag blev äldre så förbättrades åtminstonde astman men mina halsmandlar är enorma så åkte på halsfluss dryga fyra gånger per år och massa små förkylningar däremellan! Men NU så efter att hållt mig frisk i nio månader var jag bara sådär dundersjuk EN dag.

Det är alltså inte helt bra än men febern, kallsvettningarna, yrsel, huvudvärk, ont i kroppen ja allt är som bortblåst!

Men det blir ändå till att ta det lugna idag =) Igår var Ninni och Hanna över på lite vin samt idol! Trevligt trevligt.

 

 

 


Sjukstuga på riktigt!

Blev sämre och sämre med kvällen igår sen när jag vakna utav en hungrig bebis halv 8 imorse var det fasiken inte kul! Tur nog så har jag en så himla söt mamma som tog ledigt från jobbet och stanna hemma med oss :) Hon gav pluttis välling och lite frulle medens jag sov på till tolv.


Lukas och jag badar för 2,5 vecka sedan!

Nu ligger pluttis och sover för natten! Jag är mycket piggare efter en promenad till affären samt en låååång dusch. Eller kanske bör kalla det bad? Nåja förväntar mig ingen förbättring tills imorgon dock då jag har knaprat alvedon hela dagen och det är alltid andra dagen som brukar vara värst!

Smittat mamma har jag också lyckats göra (A) Hon snorar nu stackarn! Hoppas pluttis klarar sig bara :) Han är lite hostig men inget mer än så!

 

 

 

 

 


Oktober i bildform

1 Oktober - Var i stan med Jessipess =)


2 oktober - underbara barnmässan samt en trip till Huddinge! Lukas + farbröder.


3 oktober - Lukas posar i sin morotsmössa han fick på mässan!


4 oktober - Lukas myser i sängen


5 oktober - Farsta c m. matilda å maxen!


6 oktober - Lek hemma hos Carro + Adam


7 oktober mysdag


8 oktober - hemma hos michamela, på bild Lukas å Jessipess!


9 oktober - Lukas utslagen efter en fullfart dag hos pappsen!


10 oktober - han satt då jag gick för att hämta kameran! Gott skratt fick jag då jag återvände


12 oktober - minns inte vart vi var?


14 oktober - så kan man också äta!


15 oktober - min lilla huligan bebis!


16 oktober - men söt kan han också va!


18 oktober - Lukas vägrar TITTA då vi fotar!


19 oktober- Jag slutar amma + öppna förskolan i farsta haha årets julkort kanske?


21 oktober - kollar soffa till mig m. Ninninor! Hitta fotölj till lukas där han inte ville sitta kvar!


22 oktober - Lukas leker nöjt med sin brandbil. Innan myste vi m. Matilda å maxen!


23 oktober - besöka michamelas jobb + mys m. Matilda å max!


24 oktober - såhär mysig är jag efter min frukostmacka!


26 oktober - Lukas har fått ny jacka/tröjja! Helt lurvig innuti =) Från zara 199:-


27 oktober - Lukas hittar en ny ställning att stå i. Morbror stefans armar får lida!


Och så idag! 28 oktober innan läggdags =)


Jag har busat!

Insåg att jag fått över ALLA bilder förutom april och maj! Så varför gnäller jag om bildlösa inlägg då? Jo denna dator tar massa tid på sig att ladda upp bilder. Men vi gör ett försök för jag har precis laddat kameran! =D 

 

 

 


Sjukstuga

På alla mina ilandsproblem så är jag nu sjuk! Ja första gången på NIO månader. Notera då att jag alltid varit sjuk MINST fyra gånger per år sedan jag var runt 5 kanske? Innan det var det någongång i månaden p.g.a astman!

Har mig själv lite att skylla då jag klätt mig för lite nu då kallare dagar sprungit ikapp oss!

 

 

 


Kroppsliga förändringar

Jag har en jättefinne på hakan och jag har fått minimala bröst!

 

 

 


Bloggtorka

Eller livstorka kanske man ska säga? Nja inte riktigt låter så brutalt =P MEN ingenting går rätt just nu känns det som! Ekonomin ska vi inte tala om herregud. Fått så mycket utgifter jag absolut inte räknat med. Men pengar kommer det nya som min Josefin alltid säger =)

Ikväll ska jag sätta mig och plugga klart den här himla uppgiften jag skjutit upp. Men vill verkligen inte hamna efter. Skönt nog så är det bara två jätte uppgifter sedan muntligt prov så än kan jag komma ikapp!

Sen vill jag verkligen fixa bilderna på Lukas bara det stressar mig till max. De får inte försvinna! Får väl ta mig i kragen och fixa det på fredag eller något. Tiden räcker ju fasiken inte till. Den dagen vi ändra klockan var helt underbar - en timma extra på dygnet skulle behövas varje dag!

Jaja lite neg inlägg inte sant? Men livet är inte heller alltid på topp ;)

Har åtminstonde haft en dunder mysig dag med Matilda å Maxxen :) På kvällen kom även Fredrik förbi vilket var jättemys.

Men nu som jag skrev innan - PLUGG!

 

 


Knäppisar på stan

Goosh vilken MUPP som börjat på min BK! Men de blir bättre sen när jag börjar visst pess ;) så kan vi driva lite på VÅRA villkor! haha nu låter jag säkert som en liten tönt men de bjuder jag på folket!

Var först på BK som sagt blev inge jobbsnack utan tar det över telefonen sen istället =) Var så mycket människor så blev avbrutna hela tiden. Hann typ bara "heej allt bra" sedan typ "ahaa men va kul blablabla" sen aa fortsättning ni förstår =)

Traskade runt i stan med Ninninor efter det =) Sedan kom Matilda + maxxen å så hennes kusin! Super trevlig tjej =) Vi mötte även en barndomskompis som fått bebis - inte sätt henne på ja flera år! Så växlade nummer å lite ord innan det var dags för mig och pluttis att bege oss hem.

Han mår bättre idag! Inge snorande alls så det är skönt de :) Här hemma är det dock fortfarande saker överallt men imorgon lovade brorsan min lite resultat!

Andra saker att fixa är PLUGGET (som vanligt), måla lite saker, betala räkningar, lämna in datorn (igen), å ja massa andra små saker jag glömt just nu!

Imorgon blire nog parken med Matilda och maxxen :) Sen rullar vi väl runt lite i Farsta också skulle jag tro! Å kvällen ska vi nog träffa Fredrik :) som också var jätte längesen man såg! 

 

 

 


Snuvig bebis

Min plutt snorar och hostar! Stackarn. MEN förhoppningvis så är det bra lite snuva som man får såhär på hösten ;)
Skulle egentligen ha träffat Carro + Adam imorgon men blir till att skicka ett mess om snorig bebis och ta oss till BK istället. Där ska jag prata jobb =) Ska bli superkul ;)

Åker redan imorgonbitti då vi tar sällis me Jessipess :) Men skönt å andra sidan att komma iväg skaplig tid! Efteråt måste jag hem och plugga igen. Blir tokig på den här uppgiften.. men men bara bita i sura äpplet och fixa!

Nattningen idag var himmelsk :) Pluttis låg och garva i någon timma sen så strök jag honom över huvudet och fem minuter senare sov han :)

 

 


Sovmorgon och plugg i högar.

Vet ni då vi vakna imorse? eller i förmiddags kanske jag bör säga! Halv 12 =D haha fast då hade vi i ofs några avbrott med klagomål inatt också.

Nu sussar pluttis igen :) Vi skulle egentligen ha åkt till Farsta idag men blev inställt p.g.a sjukdom men vi får hoppas dem kryar snabbt!

För tillfället sitter jag och pluggar! Ska beskriva en marknad.. den var fan inte lätt då det inte står något om hur stor uppgiften ska vara eller något. Räcker det med att säga "en marknad är där säljare och köpare möts" eller vad vill dem ha egentligen? Jaja vi löser de på något sätt ;) hihi

 

 

 


Ny telefon!

Om ungefär tre dagar kommer ni nya walkman sony ericsson hem =) Superduper skönt då jag sumpat mitt minneskort samt att min laddare inte funkar till nuvarande telefonen!

 

 

 

 


Barnfri!

Var inte alls planerat utan pluttis somna och jag fick höra ryktet om att det var kareoke på puben precis nedanför mig. Mamma ställde upp och agerade barnvakt - fördel me att jag fortfarande bor hemma! Hur som helst så hade jag en DUNDER trevlig kväll med mina flickor! Ända som saknades var Michamela.

Och trots att jag knappt drack något mer än de jag inte skulle druckit, vi beskyller Ninni för detta (hon lura i mig tequila) och det var inte mkt kan jag säga er! Kanske 8cl fick jag i mig men USCH vad jag mådde imorse och fram till typ halv 4 då jag och pluttis vakna för tredje gången idag. Då fick jag äntligen i mig alvedon sen kunde vi bada =)

Egentligen var det planerat att vi skulle ut nästa lördag men då på söder. Men verkar som att Lukas börja att bli sjuk så jag stannar hemma med honom och myser hela kommande helg istället :)

Imorgon ska vi däremot på lite äventyr. Blir att träffa Aless + bebis i magen och Matilda + Maxxen! Nu ska jag banne mig INTE glömma hans present. Påminnelse önskas (!!!)

Resten utav veckan måste vi få ordning här hemma just nu trampar vi fortfarande runt bland kartonger och annat tjaffs då brorsan jobbat hela helgen. Men snart är han väck och vi kan få in alla saker på rätt ställe. Ska även sätta mig ned och få in alla pluggsaker så jag slipper ligga efter där och hänga :) 

Just det! Nadims mamma ringde igår och sa att Jessica skulle komma till de idag. Gaah va jag är spänd på att höra vad hon sa. Återkommer om de så fort jag vet något ;)

 


Underbara mornar

Wohooo sovmorgon till halv TIO visserligen somnar han sent på kvällarna vilket jag gärna gör om till lite tidigare. Kanske ska man hålla honom vaken sista napen som han tar vid SJU på kvällarna?

Idag ska vi till hötorgshallen och kika på lite gottis! Mamma har lurat med oss ;) men innan det måste jag äta frulle =) eller vi kallar de brunch va ;)

 

 

 


Det här med mat börjar rulla igång!

Jag har precis lagt en dundermysig bebis för att sova! Helt utan protest tog han sin välling drack 100ml för att sedan sjunga lite med mig och snurra runt lite och somna! Tackar säger jag och ge mig FLER av dessa nattningar ;)

Och på tal om underbar bebis, vet ni när JAG vaknade imorse? 10.26(!!!!) Lukas vakna runt kvar i 11 =P Det kallar jag lyx ;)

Dagen har väl varit lite sådära =) På bussen var han inte alls glad så han fick ligga i vagnen och gnälla istället varpå han somna fem minuter senare. Men han var så himla trött så ingenting funkade ändå!

Var iväg till Farsta först sedan till elgiganten och hämta ut min dator som var lagad! Funkade fem minuter sen nu är de samma problem IGEN.. Jag som verkligen behöver den om 2 månader!

Haft en dundermysig dag som vi alltid har med
Matilda och Maxxen ;) hihi Therese och Liam kom också vilket var jätte kul!

Men nu ska jag sörja mina tekniska problem, läsa bloggar och sussa sött! Imorgon blir det till att få bort brorsan härifrån ;) Deras lya är nämligen klar!

 

 


Industriområde utan bil rekommenderas EJ!

Just nu får bloggen vila lite är klar med första kursen i mitten på november. Och tills dess har jag en del att göra.

Men lite dagsuppdatering kan vi väl ändå bjuda på ;) Var först på Toysr'us! Och att hitta dit då man åker kommunalt gör jag aldrig om igen! USCHA fick gå i kanske en kvart? Mysigt hade i allafall lilleman som sov så sött i vagnen och värmen haha!

Där köpte vi en gunga till Milo - försenad doppresent :) De höll oss även sällis dära! Sedan gick vi vidare till elgiganten (där lukas pappa jobbar) så vi snacka lite skit, hörde lite bortförklaringar som jag mer "mmmma" bort.. orkar faktiskt inte höra på dem! Även om de var "bra" bortföklaring så behövs dem inte, han har inte haft tid thats it. Så mycket fattar jag också..

Lämnade in min dator vilket gick på 500kr. KUL!!! haha men tyckte faktiskt jag kom billigt undan ändå :) Även om jag hoppats på att de kunnat gjort de gratis (A) skulle ENBART ominstallera XP..

Hur som helst blev IKEA också där jag köpte madrass, lakan och de små glasen som jag inte köpte förra gången :)

Nu utan att ha lämnat in en uppgift (skickade ett mail om att den blir försenad då jag sätt fel på datumet + uppgiften!) blir det till att sova. Är så trött att jag svimmar snart!

 

 

 


Plugg = sena kvällar, godis, glass och läsk!

Japp sitter här uppradat med alltihopa! Har en till uppgift som ska in imorgon =) Jätteskönt har bara TVÅ + examintation i företagsekonomi A. Sedan är den kursen klar. Måste dock läsa på massor inför examinationen då jag glömt typ hälften men det ska nog gå bra ;)

Idag har vi först tagit promenad till hemköp där vi köpte MASSA välling. Vi kör på nestles godnatt välling :) Fick tips utav
Ruby om att den var sötare än andra så ;)

Efter det promenera vi upp till Ninninor där vi snacka massa skit för att sedan spackla på oss lite och åka till Skanstull å kika på en soffa =)


 


Den finns på bolagret för 5400 tror jag det var, vi kollla på en lila jättefin! Dock för lågt ryggstöd för min smak men utseendet får ++++++ =D

Imorgon ska jag först ringa Skandia och se så min försäkring avskrivs och lite annat smågöra :) Sedan blir det till att åka till Toysurus med Ruby + bebis milo. Eventuellt följer Therese och Liam med också! Smiter i samma veva in på Ikea då jag måste köpa madrass till pluttis!

För övrigt har pluttis varit jätteduktig idag med vällingen :) Nattningarna går väl sådära men det kommer de också. Jag tycker också att de är jobbigt att inte amma på kvällen, saknar det! Men jag måste sluta tvärt då han vägrar äta alls annars.

 

 

 


Min lilla kille är slut-ammad

Ja nu tog han flaskan även på natten.. Eller åtminstonde den med välling. Då den tog slut (hade bara 50ml från kvällen kvar) så vägra han totalt andra flaskan där jag hade pumpat ur bröstmjölk. Men jag vill helst bara ge välling så är jätte glad för det :)

Dock lär vi amma nu inatt där vid 5 tiden då jag säkert kommer ge bröstet i sömnen! Men det känns jätte bra:) Vill inte bara sluta helt promt utan lite amning vill jag ändå ha kvar!

Men nu måste jag också sussa är helt snurrig utav trötthet :)

 

 

 


Mykidoo barnkläder

En utav mina favoritbloggar introducerade mig till detta märke. När vi sedan var på mässan så tog en tjejkompis på sig att bli säljare för dem! Glad? Superduper då priserna på homepartyna är billigare än på nätet! Wihoo =D

Så självklart ska vi ha ett party hos mig! Blir den 28 oktober, alla är jätte välkomna :) Dra me er vänner barn ja allt ni kan tänka er :) Exempelvist jag har dragit med mig mamma (stackarna har egentligen inget val då det blir hemma hos henne!) men ändå perfekt inför julen!

Några utav mina favoriter är, priserna inom parentes är homeparty priser!

Jeansen 354kr (319) Kepsen 110kr (99)

 Kulbana med hammare 177kr (159) Speldosa 110kr (99)

Så glöm nu inte den 28oktober hos mig! Eller ordna ett eget partaj du också :)

 

 

 


Slut på amning

Japp andra dagen avklarad! Han har väl fått i sig runt 150ml välling totalt idag. Eller 100ml bröstmjölk och 50ml välling kanske? Har blandat lite olika varje gång förutom sista då blev det enbart välling. Visst är han duktig? Men oj så han trotsar. Nattningen var inte rolig kan jag lova..

 

 

 


Dagis

Ja minns ni hur mkt jag satt och läste om dagis till lilleman här i trakterna? Förstår ni min panik jag fick då vi fick reda på att vi skulle flytta? Men jag har läst på nu om dagis där borta också! Även om det var något krångligare (de tillhör inte stockholms kommun).

Hur som helst så har jag hittat mitt, vårt drömdagis, I hope. Inte varit där än men vet ni? De är TVÅSPRÅKLIGA! De är 4 pedagoger var av 2 pratar svenska och de andra två engelska. Sedan har de även en kökstant som pratar engelska.

Helt underbart! Språk är jätteviktigt nu för tiden och att han får lära sig det från 1,5års ålder är helt amazing!

Höstmys med minusgrader

Jag skriver som en kratta! Kanske är det vädret? Mina fingrar är i ofs frysta typ!

Vi gjorde inget mer än var nere på bvc idag =) Lämnade lite papper från Tuben och tog med oss AD-droppar hem. Bokade tid nästa vecka för lite prat om mat osv :) Idag åt Lukas först efter 8 timmar (runt fyra tiden) och det var mjölkersättning på flaska. Tror kanske 50ml? Han måste ju vara jättehungrig? Knäppa bebis!

Lär väl få i honom lite när han vaknar nu igen hoppas jag på :) Annars lär nattningen vara hemsk! Tycker så himla synd om min pluttis men jag måste tänka att det är trotsgråt och inget annat!


Sökte på "Höst" på google och fick upp denna bild! Måste ju visa något ;)


Imorgon ska vi fixa iordning lite här hemma. Ska byta rum till brorsans gamla så det är en del saker som måste flyttas. Det blir nog att lämna in Lukas till grannen om hon har tid då annars kommer det inte att gå!

Andra saker jag har att göra är plugga, måla, fixa fotona (3 mappar kvar nu YEEY)! Å just det, Ikea också! Ett körkort skulle sitta fint nu alltså ;)

 

 

 


Tolv timmar senare

...så tar Lukas FLASKAN! Japp ni hörde. Min pluttis tog flaskan efter mycket om och men. Hela 80ml åt han! Efter någon timma åt han 50 till och så 50 nu vid nattningen. Den tog förresten bara 20min också. Helt utan amning! Så idag har jag varit helt amningsfri från klockan 9 imorse. Det kallar jag framsteg.

Och det är inte dem ända nyheterna idag heller! Berättade ju att det spruckit? Nu ser jag det såklart inte längre haha men var faktiskt inte jag som såg det först denna gång utan min BVC-tant! Så jag var inte blind idag i af (A) Imorgon bör jag ju se desto mer, kanske har även tanden kommit upp då?

Ett till framsteg är att han verkligen säger MAMMA nu. Eller de låter mer "moamma" men gulligt är det och jag är superglad. Det pirrar till i HELA kroppen så fort han tjuter ur det =D

 

 


BVC - besöket!

Hade först ett bra samtal om mat och lite annat saker lukas kunde osv. Han kryper inte men hasar sig runt i en cirkel och rullar dit han ska. Sedan har det även spruckit nu på vänster sida nere - TAND. Ja min pluttis första tand kommer nog synas rejält här i dagarna :)

Uppgång i vikt 90gram (9075g)
Vuxit i längd 5mm (69,5cm)
Huvudomfång 7mm (45,2cm)

Tänk att han hunnit växa 17,5cm, gått upp 5,85kg på 8 månader? Huvudet kan vi tillägga har vuxit 11cm. Stora killen!




Hur mysig dag som helst!

Jag har slutat amma! Eller åtminstonde på dagarna. Bestämde mig efter BVC idag - som kommer i ett separat inlägg ikväll! att sluta amma. Fick tipset att INTE ge mig. Och att han skulle äta nästa mål ifall han hoppa över ett. Har han ätit än? NOPE så Lukas har varit matfri i tio timmar...

Får väl se om han äter ikväll sen! Hoppas hoppas. Men har bestämt mig att ha nolltolerans på dagarna i af. Han klarar sig då han har så mkt resurser på kroppen att ta utav.

Hur som helst har vi haft en SUPER mysig dag. Började med ett jättebra bvc besök för att sedan rulla vidare med bussen emot Farsta. Där besökte vi Tuben - öppna förskola. Sedan har vi strosat runt i Farsta centrum flera timmar.

Så nu ska jag äta. Eller först pumpa brösten och ta huvudvärkstablett. Mitt huvud hållern ämligen på att sprängas =P

Glass i stora lass

B&J


Börjar mumsa lite på glassen men blir hastigt avbruten utav en kinkig bebis. Bebis somnar - återgår till glassen. Helt plötsligt, SLUT! Resultat - Illa....

 

 


Flytt, målning, rensning, plugg samt en liten grabb!

Nu är det bara lite kvar innan allt är klart! Vi ska bara få hem lite mer saker tills brorsans nya krub och sedan flytta mitt rum till hans. Ska bli så SKÖNT då det är klart. Ikea väntar i vecka också :) Ska köpa madrass till pluttis säng. Inte för att jag tror att han kommer sova i sin säng men ändå kan vara skönt att ha den dära ;)

Nattningen idag var hemsk. Stackaren har så ont i tandköttet nu. Eller tror jag i af.. det blev bättre efter att jag smörjt in honom åtminstonde. Och nu sussar han så sött :) Ska bara läsa igenom lite bloggar sen blir det nanna sängen för min del också.

Imorgon ska vi på BVC sen blir det tuben med andra sötnosar =) Sen försöka fixa bilderna, slänga saker, måla om lite saker.. gud så mkt jag har att göra! Å just det PLUGGA också :| Ge mig fler timmar på dygnet, SNÄLLA!

 

 


jag är slut, HELT SLUT!

Min dag i punktform

  • Halv 8 - väckning
  • 8.00 möta upp städarna
  • 8.30 frukost på mcdonalds -MUMS!
  • 9.30 hemma ta en nap innan det är dags att röjja!
  • 10.00 Lilleman sovit klart .... :O dags att ta tag i dagen
  • Packar det sista (HAR JAG FÖRRESTEN SAGT ATT DET INTE ÄR JAG SOM FLYTTAR?)
  • Städar, packar, städar, packar...
  • äter lite pizza till lunch
  • Sen tar fan minnet slut!

Ja men hur som helst så har vi endast varit brorsans lilla hjälp idag! Tack o lov så somnade lilleman efter lunchen igen och sov i närmare två timmar. Vilket blev min räddning. Hann skruva isär sängen och bära ut alla delar HELT själv, TRE madrasser! Packa ihop det sista, soppa ihop dammkompisarna bror min skaffat sig och skura ur. Återstår endast två garderober och en massa skräp. Hann även diska därimellan, ja till råga på att vi hade att göra så fanns det även ett berg utav disk.

Vet ni vad jag ska göra då JAG faktiskt flyttar om ca 2,5 månad? Barnvakt. Definitivt! Hade ren tur att pluttis sov samt att grabbarna skulle frakta allt.

Hur som haver så har vi haft en trevlig dag =) Den fortsätter imorgon också. Vilket SUGER för jag vill faktiskt på max kalas!



Upp med tuppen!

Det står saker EXTREMT överallt! Och till råga på att mycke saker ska bort imorgon så kommer det ändå några saker hit.. ja mormor har flyttat och lämnat kvar saker som mamma lånar typ! Men vi hittar väl nya platser I guess..

Imorgon ska vi upp halv 8, typ! Flyttstädarna kommer vid 8 så vi måste åka dit för att öppna samt visa vad som egentligen ska göras. Och på detta så somna inte min plutt förän halv TOLV ikväll kanske? Funderar på att ta gamla bilstolen som fortfarande passar så att jag kan bära in och ut honom ur bilen utan att väcka honom. Men jag får se hur pigg han är imorgon helt enkelt =)

Jag borde sova.. fast har någon viss ångest med att jag INTE är klart med skolarbetena ännu. Men jag behöver hjälp för jag fattar inte =P eller jo om jag får göra på mitt sätt men de står att jag ska göra på ett annat. Jaja nog om det =) Kul med lite press ändå! Även fast det är dålig tajming med flytt =P

Tillbaka till sängen =)

 

 

 


En snubbe med saker är inte lätt att flytta

Skulle åkt till Ikea men fastna här hemma med packning åt brorsan.. att en snubbe kan ha så mycke kläder och skor är helt osannolikt! Han gott folk har fler skor än mig.

Imorgon blir det till att släppa in flyttstädarna sen flyttande HELA dagen.. Jag skulle dock behöva svänga in på ikea och köpa lite saker till lilleman. Men får se om jag orkar helt enkelt :)

Annars idag har vi inte gjort något så himla tråkigt väder! Hade velat gå en långpromenad men i ösregn och kyla passar jag nog =P

Anonym - kan du inte stå för vad du heter så antar jag att du heller inte kan stå för dina åsikter. Sen förstår jag inte ens vad du menar?! Men och andra sidan bryr jag mig heller inte. Ni är patetiska och jag tänker inge ge mig in i er tonnårsvärld. Och just det Granis - varför skulle jag ljuga om en sån sak? Jag frågade bara helt öppet om det var sant!

 



Lukas sov-vanor

Han sover nu som vanligt igen! Eller vi har flyttat fram läggdags lite vilket jag älskar. Nu är vi hemma hela dagarna och har tid att sova. Lägger oss runt 9 och somnar runt 10 - halv 11. Sedan sover han tolv timmar framåt med uppehåll för käk 2 ggr!


Slapp dag till max!

Heej allihopa =D lagom rolig uppdatering va? Ja men som ni vet avskyr jag bildlösa inlägg.. men har inte så mkt val nu innan bilderna är på plats. Först ska jag ha ur dem ur datorn sen till grannens för att sedan kopiera alla till mammas dator också! Sen kan jag börja ladda upp nya bilder på bloggen igen ;)

Hörde skvaller om att grannens son börjar jobba på måndag så tänkte passa på då!

Idag har vi bara slappat hela långa dagen. Varit jätteskönt att verkligen vila. Det behövde jag även om veckan varit lugn!

Ska börja tvätta upp brorsans alla saker mestadels skor skulle jag tippa på inför hans flytt! Sedan hjälpa honom att småpacka :) Sen blir det flytt hela helgen med ett undantag för kalas. Maxxen fyller fyra =) Stora killen!


Här är Max och lukas den 6 oktober.




Plugg plugg plugg!

Vi välkomnar mig till skolvärlden nu va? Men gud vad kul det är! Var väl 3,5 år sedan jag läste ekonomi och vet ni vad? Jag undrar varför jag sluta. Det är ju helt jävla underbart =)

Just det; Igårkväll snöa det.. stockholm kan också chocka hör jag allt!



Ingenting men ändå massor

Vi har verkligen inte gjort något alls denna vecka så finns inte så mkt att blogga om ändå =) Lukas är jätteduktig på att härma nu! Så kul då man klickar me munnen så gör han precis likadant och stolt är han som kan göra precis som mamma och mormor!

Vi blev nästan klara i mormors lya idag :) Nu ska det bara hem lite saker hit och medecin ska lämnas tillbaka till apoteket. Men renoveringen är även den nästan klar! En vägg som ska bytas ut bara :) Men fint blire vill jag lova;) Hallen är supersnygg i grå linjetapet me lite glimmande.

Klickade även in och såg att
Naddie skrivit om min lära gå vagn jag skrev ett inlägg om för någon månad sedan? Här har ni en supersnygg bild på den! Det finns hjul man bara ser dem inte ;) Visst är den läcker? 499kr!


Bläääääääää

Så känner jag just nu för min dator! Gaaah har lagom lust att slänga den och köpa en annan vanlig STATIONÄR. Men blir till att önska sig typ i födelsedagspresent. Juklappisar vill jag ha massa annat så som tvättmaskin! haha

Men hur som helst håller jag tummarna för att jag åtminstonde lyckas föra över bildenra på Lukas. Jobbiga är att jag suttit och rensat samt sorterat alla vilket jag kommer få göra om. KUL verkligen! Men men får ta å köpa mig ett externt minne som jag sagt i evigheter nu tills det att datorn är lagad igen.

Hur som helst så var vi iväg till skolorna jag ska plugga på idag :) Söta Ninni ställde upp som barnvakt då Nadim självklart inte svarade i telefon. Ja även han gör mig tokig. Ska nog ringa hans mamma imorgon och kolla så att han verkligen kommer till familjerätten. Orkar fan inte åka dit i onödan!

Nog om tråkigheter :) Livet leker annars förutom mina tekniska problem! Och snart flyttar vi (ca 2,5 månad) OM jag längtar!

Trasig dator!

Igår pajja min dator....... LAGOM KUL nu då man ska börja plugga! Ska försöka få tid och ork till att blogga från mammas dator ändå! Men för tillfället så händer inte så mkt roligt i af =) Imorgon är det inskrivning på två kurser som jag ska läsa innan det blir det nog Farsta :) sedan på tisdag ska vi skriva på faderskapspapperna!

Till helgen flyttar brorsan och jag boar in mig i hans rum istället fram till min flytt är på g. Ja så veckan går väl åt till att packa lite? =) Hoppas på att datorn blir klar så fort som möjligt också!

Snyggt hjärtat! snyggt


Morgonstund har guld i mun

Kvart i tio fick jag sova tills imorse! Det kallar vi lyx va ;) Vet inte vad dagen bjuder på utan det återstår att se :) Nu väntar vi i af på att mormor ska komma med frukost!

Kärlek

Lyssna runt lite på Youtube när jag helt plötsligt får fram Massari - Real love. Helt sjukt hur vissa känslor kan sippra fram som inte alls längre finns. För er som känner mig är ju typ min och ENGINS låt haha ja, sjukt va?


Men våra träffar kan man bilda en saga utav! Om man hoppar över kaoset som hände året efter vill säga. Hur vi börja prata var för att vi tjafsa. Ja jag antar väl att kärlek börjar med bråk ;) haha skämt å sido!


Leka med pappa!

Idag har vi varit iväg HELA dagen! Börja med en underbar sovmorgon till 9 sedan somna pluttis om runt 11 snåret. Efter det åkte vi hem till hans pappa där vi har varit tills nu. Det går faktiskt bättre och bättre :) Så det är faktiskt jätte skönt! Och framförallt kul för lilleman. Nästa gång vi ses blir redan på måndag då Nadim ska följa med på min inskrivning till skolan :)

Vi kommer även ses på tisdag då papprerna för faderskapet ska skrivas på :)

Fick som vanligt helt underbar middag alltså herregud vad är det med andra länder och mat?

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen blire sängen =) Imorgon funderar jag på en farsta och lagerhouse besök? (A) kanske.. vad hände med att spara pengar? =P






Vår nya lägenhet

Jag har länge nu funderat kring färgsättningen och kommit fram till följande.

Hall - Här vare grått! Kommer ha skoställ + krokar för upphägning. Enkelt och prydligt :) Har en klädkammare precis brevid där allt kommer hängas som inte används för tillfället. I hallen kommer det även stå en supersnygg mellanbrun (trä)byrå från mammas ungdom där min läckra ROSA telefon med lurv ska ha sin plats =)

Toalett - Än inte bestämt mig helt! Men det lutar åt RÖTT :) Vill ha så mysigt som möjligt. Och slänga in någon läcker stor grön växt!


Bild:
IKEA

Kök - Har för mig att det var väldigt ljust. Här blir färgklicken TURKOS. Älskar färgen och hade den som tanke i vardagsrummet. Men efter att jag hittat superfina turkosa glas får denna färg hamna i köket istället :) Tillsammans med mina underbara mörkbruna tallrikar.




Bild: La redoute


Vardagsrum - Där minns jag knappt tapeterna men hade dock en svart fondvägg med silvriga detaljer. Därför har jag bestämt mig för grå soffa och LILA detaljer. Hittat en superfin ryamatta från ellos i färgen "plommon" som står långt upp på julklappsönskelistan =)


Bild: Ellos


Lukas sovrum - Blått och grönt! haha jag är väl en sucker för "kill" färger. Massa bilar ska upp på väggarna också =) Skulle väl inreda mitt rum likadant om jag fortfarande var liten ;)


Bild: Privat, matta från IKEA


Mitt sovrum - NADA idé! Lär väl inte bry mig så mkt heller haha =P vi får se där slänger jag in sängen sålänge så bestämmer jag mig efterhand :) Men jag har ett superfint lappöverkast som min pappa sytt till mig i blått och guld. Så något sånt lär det bli :)



Önskelista

Detta önskar jag mig i inflyttningspresent mamma ;D

Kosta boda Chateau serien
6 vinglas (XL 50 cl)
4 martiniglas (fråga innan måste kolla om de är XL jag har..)
6 ölglas (50cl)

Microvågsugn

Chiliserien utav ja vare nu är? gaah minne!

Ja sen önskar jag mig SJÄLVKLART dem vanliga dricksglasen utav chateau serien. Underbara helt jävla underbar. Kanske inte dem bästa med småbarn då dem kostar.. skjortan men ack så fina!

Men främst så önskar jag mig sällskap hela tiden. Kom på middag eller en fika vadsomhelst.


Jobba och skaffa sig en vardag

Jag känner att Lukas har så mycket mer energi och spring i bena (tack o lov att han inte går!) än vad jag räcker till med. Funderar på att börja jobba typ 25% då han är lite efter året. Typ i mars eller april. Testa går ju i ofs alltid. Men det är så svårt herregud jag saknar ju honom då han sover? Tänk då att vara borta timmar ifrån honom?

När satte ni era barn på dagis började ni med någon dag i veckan osv? Och framförallt hur klarade ni denna saknad? Helst av allt skulle jag aldrig vilja jobba igen utan vara hemma hela tiden med honom. Men det går inte det heller då jag anser att han har rätt till att träffa andra barn, utvecklas men framförallt leka och ha kul.

Min son, 8 mån + 1 dag utanför magen. Idag är du 8 mån + 2 dagar.




Vår fin fina fyra

Överallt och ingenstans känns det som att vi har varit idag! Först bussen till flemingsberg för att fixa pass samt id åt brorsan. Tog ca 2,5 timme. Och vi kom inte iväg förän kvart i 2 då pluttis OCH brorsan sov.. haha jag hade lagom kul jag ;)

Sedan gick vi och mötte Pess för att gå hem till Michamela där hon och Ninninor väntade =) Helt crasy vi fyra är singlar SAMTIDIGT. Har inte hänt sedan vi börja umgås som 14åringar kanske? Ja kul är det i af :)

Var och kollade min mormors gamla lya under kvällen också som de håller på att renovera om :) Vi skulle först inte få nya tapeter i köket men så råka han skriva fel så fick det ändå tur nog. Så skulle vi heller inte få det om målat men dem har målat hela lägenheten. Såg jätte fräsht ut!






Kärlek till ens barn

Jag kan än inte förstå att du kommit till oss, att du är min, du är MIN son! Det är helt obeskrivligt. Minns graviditetstestet såväl, likaså första sparken som självklart kom då vi var och kollade på Sofias cheerleading träning! Du sparkade i takt till musiken :)

Min prins, min son, mitt allt.

Nu är du hela 8 mån och 2 dagar utanför magen.






Ändrade planer

Blir nog inte haninge idag :( Brorsan har sumpat passet OCH legget sen innan.. så nu måste jag haka på för att bevisa att han är han! Killar alltså, vad ska man säga ;)

Hur som helst så ska jag nog lura iväg honom till banken istället för polisen. Mycket närmare!

Men nu "roppar" lukas så ska ta honom =) Lite lunch skulle inte sitta fel.




Dagens shopping


Blev som sagt inte så mycket mer än bilmatta, påsklämmor, present till max och lite glas, varpå jag inte köpte de minsta! Gaah JA matilda jag vet jag är knäpp haha så måste dit å shoppa dem ockås.

Även fast jag inte tror att de blir använda så mycket (22cl) då jag kommer köpa plastglas tills då man får barn på besök =) Kan dock vara bra att ha till barn som har någon fix-ide om att de bara MÅSTE dricka ur likadant glas som än själv!

Bokstäverna


Dessa finns på coozie i Farsta centrum :) Dem har även webbshop! Kostar 30kr styck och är ca 10cm höga :) superfina! Helt i trä men känns som sten.



Sambo - på pappret

Det var först nu då jag skulle beställa bostadsbidrag som jag faktiskt förstod vad jag ger mig in på. Jag måste numera kryssa i "sambo" på papprerna. Gud så skönt allt kommer bli om ett par månader då vi skriver ur Nadim från lägenheten. Känns som att allt måste ordna sig innan jag själv hinner landa.

Ensamstående mamma

Jag har länge funderat utöver ordet "ensamstående" för det är precis vad samhället inser att jag är. Men desto mer jag hör och tittar på ordet desto mer känner jag att det är helt fel. Jag är långt ifrån ensam! Nu relaterar jag dock inte till Lukas pappa, för han är som han är. Dock måste jag försvara honom LITE och erkänna att han blivit bättre. Bara att han kom idag och sedan skulle springa upp för att leta reda på fler papper som hon bad om, för min och Lukas skull säger en del.

Men han är långt ifrån OK. Däremot så har jag en massa andra omkring mig hela tiden. Jag har mina närmsta vänner som stöttade mig genom hela graviditeten och väntade utanför förlossningsrummet. Sedan så har jag min familj. Och jag är nog inte som svenskar där familjen är de närmsta nej jag har egentligen en jätte stor familj. Det är jag, mamma, (min pappa), min storebror, Lukas gudfar och hans mamma. Det är även en söt Susanne och hennes son Jimmi borta i norrtälje. Även min mormor och morfar är familj.

Men ensamstående mamma kan jag faktiskt inte påstå att jag är. Utan jag är en mamma som för tillfället står utan partner.




Dagens äventyr

Vilken lång dag! Kom hem bara för ett par timmar sedan :)

När vi nästan precis skulle åka ringa Elham (Nadims mamma) vi skulle nämligen skriva kontrakt IDAG. Så iväg till huddinge för att lämna in lite papper :) Vet inte riktigt vad de var vi fixade idag. Men hur som helst så är vi åtminstonde godkända!

Jobbiga är bara att jag inte kommer få underhållsstöd eller bostadsbidrag de första månaderna.... ja lagom trött på FK blir man ju! Ska åtminstonde söka bostadsbidrag för alla oss tre tillsammans. Orkar inte dra hela historien på bloggen :)

Efter det så bar de av till Ikea! Buss från huddinge tar väl inte så lång tid tänkte vi? Utan tar första bästa. 44 min tog det. Helt jävla sinnes! För er som inte är från stockholm så är det en bilsträcka på kanske en mil? Men bussen valde en total omväg.

Vi kom åtminstonde fram =) Men hade däremot ingen bilskjuts så blev bara glas, matta och present till Maxxen som fyller om en vecka :)

Tror jag har bestämt vilka tallrikar också, men de är bruna? så är inte helt hundra!

Just det i vardagsrummet så kommer jag att ha en svart fondvägg. Funderar på att ha lila eller turkosa detaljer, vad tycker ni? :)








Nästa anhalt - Ikea

Hej alla fina läsare! =)

Snart bär det av till Ikea för vår del =) Ska nog sätta igång att fixa mig lite smått nu då pluttis sover. Snacka om att jag hade tur att han somna! Var helt omöjligt att göra något innan då han totalvägra att ligga på golvet eller sitta i stolen.

Maten gick btw ganska bra idag :) Han åt från bordet och gapade så fort jag gav honom också! Han åt bra igårkväll också :) Sedan som han inte gjort innan så åt han fruktpure! Men som vanligt så vill han ammas efter =P åt väl 3ggr innan han somna =P

Men det kommer väl sagta men säkert :)



Nyaste

Lukas har börjat med något nytt smackande med munnen!

 


Du är saknad utav många

Var inne på FB och skulle börja spela något spel, bjud in dina vänner kommer självklart upp. Sitter och kollar igenom vilka man ska jävlas med. Så kommer ditt namn upp och man känner en kall kår i hela kroppen.

Gårdagens shopping

Det var fem bokstäver i namnet Lukas

Svarta farfarströjjan :)

Och så nya jeans från pop




Lek och stoj!

Vi har haft en jättebra dag hemma hos Carro & Adam =) Blev t o m bjudna på super god middag =D sånt gillas! Verkligen jätte skönt att man har någon hyffsat nära då vi flyttar bort till huddinge.

Lukas är fortfarande lite liten att leka Adams lekar men han försökte i af få honom att vara något rolig haha! Helt sjukt va söt och charmig lilla Adam är =)


Gårdagen en dag senare

Efter Tuben igår så mötte vi upp matilda och max :) Med oss hem från Farsta fick vi ett par jeans från P.OP, en svart långärmad farfars tröjja från Kappahl samt bokstäver L U K A S. Bild kommer sedan :)

Max får puss utav Lukas :)

8 månader utanför magen

Bild, 4 okt.






Tidiga mornar

Lukas vaknade med tuppen kvart i SJU! Ja då är åtminstonde inte jag mänsklig! Någon timma efter somna han om så sov vi till kvart i TIO. Det kallar jag bra =) hihi

Så nu har jag ätit frukost eller kanske bör kalla det lunch? Blev hur som taco-rester MUMS!

Senare idag blir det bvc :) (tappat bort tiden så förhoppningsvist ringer hon snart upp mig) Efter bvc ska vi hälsa på Carro och Adam borta i huddinge =) ska bli super kul! Har aldrig varit hemma hos de.

Men nu bör jag ta bort gårdagens smink som jag råka somna i =)

Emelie heter jag och är mamma till underbara Lukas

Det var mer än dags att uppdatera kategorin "om mig". Jag är nu inte längre gravid utan för 8 månader sedan så födde jag Lukas. En helt underbar förlossning på 12 timmar.

Vi ska om ett par månader (1 januari skulle jag tippa på!) flytta till en trea i centrala huddinge. Jag och Lukas pappa är inte tillsammans men vi har fått betydligt bättre kontakt. Han träffar Lukas mer och mer förhoppningsvist så ska det utvecklas ännu mera. För mig är det nämligen jätte viktigt att Lukas träffar sin pappa regelbundet.

Ja vad gör jag då mer än att är mammaledig? Jag ska börja plugga på distans. Lite lösa ekonomi kurser :) främst för intresset men sen är det oerhört nyttigt att kunna i framtiden också. Annars umgås jag också med mina underbara vänner.





Hjälp mig :)

Ska boka möte med försäkringskassan i huddinge. Några förslag om hur vi kan bevisa att vi inte bor tsm?





De här med romantik-tjaffs!

Ännu en gång så kom jag och Eleonor in på samtalsämne romantik och killar! Det är jag, Eleonor och Jessica som ja ser väldigt lika på denna sak. Vi avskyr romantik. Hellre knäpper vi en bärs och glor fotboll tills vi spyr framför en middag i mörkret med tända ljus.

Undrar om vi borde gå någon kurs så att vi blir lite mer kvinnliga? Nja trivs fan ganska bra i mitt manliga skal!

Nadim var faktiskt en utav de FÅ killar som faktiskt respekterat detta. Vår tredje (läs andra) träff gick åt till att spela poker med hans killkompisar. Å så jag trivdes ;) de var skratt, riktigt skratt och brutala samtalsämnen!

Lukas talar ut! (något mörk)

 

 

 


Jag älskar dig


Lukas Stefan Kalle Ekebrink 52cm lång 3225gram, perfekt. Helt perfekt!




För alla avskyr vi försäkringskassan

Å ännu en gång krånglar dem! Menar när ska det egentligen gå rätt? Nu får jag inget underhållsstöd eller bostadsbidrag för att N kommer bo med oss på pappret..... vi måste bevisa (hur kunde hon inte svara på!!) att nadim bor hemma. Så imorgon blir det till att ringa huge för att fråga om Nadims mamma kan stå på kontraktet med mig istället då hon kan uppvisa ett annat boendekontrakt. Och då får jag både underhållsstöd samt bostadsbidrag.

MEN det blir väl ett projekt det också! Hoppas dem godkänner det bara :) Isåfall är det bara att skriva in mig på kontraktet så är det sedan klart.

Nu ska jag se hur det går för mamma och Lukas med maten.. han matvägrar då ja ger honom så skulle testa hur han var med mamma :) gick inte förut men det var också någon månad sedan..

Inredningsprylar

Köp köp köp! Ja det är jag i ett nötskal. Men ska INTE utan ska hålla i pengarna. Jul snart också :) Men jag måste erkänna att jag känner mig lagom stressad med att hinna köpa allt inför flytten.

Som tur är tror jag att vi kanske får tillträde innan jul så då kan man dra dit lite saker innan vi flyttar in. Hoppas =) Och hoppas allt går bra, än så länge är det ju faktiskt inte 110% säkert. Hyresvärden måste godkänns oss (min och nadims ekonomi) också :)

Hjälp mig inför flytten

Jag behöver er läsares hjälp nu! Som sagt så flyttar vi om knappt tre månader och jag har MASSA att köpa inför det. Blir nog att kolla på en del begagnade möbler så får man köpa nytt utav dem stora sakerna efter hand! Men alla dessa små prylar såsom handdukar, bestick, kastruller etc som man inte tänker på - VAD ÄR DET JAG BEHÖVER? skriv ned ALLT ni kan komma på! Saxar, dörrstop YOU NAME IT.



Trött mamma!

Jag är riktigt trött idag! Kanske beror på vårt väder här i stockholm eller så är de bara att jag sovit alldeles för lite. Hur som helst bad jag mamma om hjälp med lilleman. Så nu har jag lite vila tid en timma :) Därför tänkte jag passa på att ligga i soffan med massa kuddar och kika på DH!

Ännu mera städning

Imorse så väckte lilleman mig vid halv 8, vad hände med min sovmorgon? =P Nåja var bara att kliva upp =) Efter ett par timmar var vi på mcdonalds och åt mumsig frulle! Sedan bar det av hem till mormor och morfars gamla lya. Nu är det inte alla mycket kvar. Bara lite i skåpen men de tar vi någon kväll nu innan flyttstädarna kommer :)

Annars har jag inga planer alls! Kanske borde fixa lite här hos mamma då vi tagit med X antal saker från mormor som bara står överallt.

Nu är det mat - köttfärssås m. spagetthi!

MIN lilla morot till son

En mössa för barn(?) som man fick på underBARA barn-mässan! En kul grej men något stor, inte ens jag kunde ha den =)

Utrensning

Idag har vi varit iväg med mamma hem till mormors och morfars gamla lya :) Min bror ska flytta dit så vi har hållt på att rensa ur det sista! Imorgon väntar bara lite lätt städning så att renoverings-snubbarna inte behöver andas extra mycket damm än va de redan kommer att göra :)


Ja såhär kul kan man ha då man rensar! Haha hittade ett par gamla glasögon. Och så vi skratta ögonen blev jätte stora, som att vi inte redan såg slitna ut? 

På måndag börjar dem renovera och ska vara klara senast fredag! Så nästa helg kommer väl att gå åt till att flytta brorsan.

Men man kanske borde försöka få sig lite sömn upp med tuppen imorgon för att äta frulle på mcdonalds innan! Egg Mcmuffin m. bacon MUMS =)

Websida!

Har hittat en ny favorit internet-shop! Denna tipsade viccan mig om. Helt underbar kolla bara dessa söta små sneakers för 5,99 dollar(!!!)

Morgonstund har guld i mun

Men fint väder kan jag inte påstå att vi har här i stockholm. Däremot så vaknade jag till ett leende som åker rakt in i hjärtat. Som en tjejkompis sa en gång "Barn är inget man skaffar, det är något man får om man har tur".


Lägenhet update!

Kvart över tre hade vi bestämt träff för att kolla på en lya! Den var HELT UNDERBAR. å vad jag tyckte om den! Helt perfekt för oss =) Och dem ville byta o ckså. Så nästa vecka skrivs kontraktet och allt. Jag är så himla glad just nu. Dem hade total renoverat den nyligen!

Den är perfekt. Helt perfekt!

Underbara-BARN mässan.

Halv 9 mötte vi upp Cassandra + söt Josefin samt hennes vän! Vi stod nästan längst fram i kön och när vi väl blir insläppta så börjar människor springa. Varför? Jo man fick nämligen skötväskor ifrån Kronan! Vi fick dock också men våra var ljusrosa. Något olämligt haha =P Och hon vägrade ge oss dem fina mörklila på andra sidan! Men nog om de negativa =)


Kort efter vi kommit in kom även Carro + söt Adam! Sedan traska vi runt jätte länge. Hittade en jättefin vinteråkpåse ifrån Teutonia i svart färg med lite vitt mönster längst upp. Den har fårull innuti och är verkligen jättevarm :) Går att öppna upp helt jag är SUPER nöjd. Sedan så kan man självklart ta ut spännena på vagnen också men har valt att endast plocka ur dem nedre (tre punkts) då jag inte använder några andra på pluttis OM jag använder några allt! Mässpris: 445:- Butikpris: 990:- Kap? JA! =)


Sedan köpte jag en långärmad tröjja till pluttis också runt 100-lappen. Sedan hade jag använt min budget för denna mässa ;)


MEN vi fick också dessa gratis saker!
Blöjjor ifrån huggies och pampers
Swimpants från huggies
Absorberande engångsunderlag från huggies STORT PLUS!
Våtservetter från huggies (superbra)
Té + konstig påse från lipton (lemon honey)
Testprodukter ifrån weleda
En bok från HSB
Någon film om revolterande barn - lära sig att hantera osv. Ifrån Skandia :)
Sen fick vi även lite andra småsaker såsom reflexer, badboll, spegel!


Sedan bytte vi även hans barnförsäkring till Skandia. Den håller 30år i stället för 25 sen var det snarlikt trygghansa. Men allt var bättre i af det läste jag igenom ordentligt! Dock hade ju pluttis RS vid två månader så vet inte om vi blir godkända. Sedan råka det vara en supersnygg kille som jobbade med vanliga banken också haha så nu har jag ny bank!


vilken UNDERBAR dag!

Oj oj oj måste nog skriva minst TVÅ inlägg om dagen! Hänt så himla mycket =D Jag kan börja med att tala om att jag är VÄRLDENS lyckligaste för tillfället.

Pratade också med Nadim om nästa måndag då jag behöver någon som kan stå utanför där vi ska träffas inför distansutbildningen. Anledningen till att jag inte lämnar över Lukas och hämtar efter är för att han fortfarande mat vägrar. Fick dock i honom lite gröt idag (ca 10-15 skedar) MEN han ville ändå ammas på båda brösten efter det.. 

MammaMelissa!

Ni har väl inte missat att Melissa fött sin underbara pojke idag vid tre snåret? Hon födde för drygt ett år sedan två tvillingdöttar innan knappt halva graviditeten. Där gick inte allt som det skulle och dem har tillägnat massor utav tid till sorg. MEN så nu har dem även en son här på jorden :) (+ två döttrar i himlen) Kika in HÄR för att gratta henne! Å så glad jag är för hennes skull :)

......

Blir så ARG. Och jag vet bortförklaringen då vi ses - jag har fel på min telefon, ser inga samtal och får inte fram vissa sms......




Slut på mjölk

Idag har vi varit på stan tillsammans med Pess! Vi gick först förbi mitt gamla jobb så nu har förhoppningvist Jessipess jobb nästa vecka.

Efter det har vi kikat runt lite varsom har varit dunder trevligt =)


Nu på kvällen har Lukas ätit upp mig så mjölken är hel slut å han vill såklart ammas mera? Förstod att det skulle bli såhära nu blire kämpigt på kvällarna. Han ratar fortfarande flaskan, gröt och annan mat.

JAG KOM IN!!!!!

Vem är inte lyckligast om inte jag just nu? =D Hade först ångest då jag var tvungen att tacka nej till ett jobb jag verkligen vill ha idag (vi håller tummarna om att det finns kvar i vår så kan jag jobba 25% eller något)! Hur som helst JAG KOM IN PÅ EKONOMI!!! =D ska läsa ett par kurser men ändå.

Helt jävla underbart! Den 7 oktober börjar lilla jag med plugg igen =) så jävla taggad!

Idag bär det av till stan!

Godmorgon!

Vi gick upp runt 9 tiden idag vilket menas med att de är dags för lilleman att somna om.. dock inte hänt än! Men det kommer väl straxt han är super trött så =) För tillfället sitter han å leker med sin telefon han fick utav mormor. Populärast är väl sladden som jag först tänkte klippa bort(!)

Här leker lukas igår med min dosa till internetbanken

Vid tolv tiden ska vi åka in till stan med Pess där vi ska besöka mitt gamla jobb - burger king. Ska bli trevligt =) Pess ska eventuellt få jobb där också att ha på kvällar samt helger =)