Ett leende kan göra så mycket

Nu mår jag mycket bättre tack vare min lilla prins som vaknade straxt efter förra inlägget! Å så har mamma kommit hem och gjort mat åt mig också (A) Ska snart joina dem på balkongen med iskall öl MUMS! Lilleman sover nu igen - för natten! Så jag lär väl dra mig emot sängen snart jag också. Eller jag borde det åtminstonde =P Imorgon blir det nog bad för vår del =)


Sen fall jag badar eller inte får väl visa sig haha :P nere i Ronneby badade jag i af inte! Det är kallt att sitta i skuggan ska ni veta.







 

Inte på topp

Haft en lagom seg dag! Vill bara sova bort hela dagen egentligen.. och Nadim får man som vanligt inte tag på! Och så har jag slagit sönder min telefon också... Gaah va jag hatar touch!! Men får väl åka till Farsta eller nått imorgon så att jag får ny telefon.. Har mammas gamla just nu i af men alla nummer är självklart sparade på telefonen!

Låter som en bra dag? Hade det i af trevligt en stund med Ninni! Skulle nog egentligen behöva ta en lååång promenad och ruska av mig all ilska typ? Är långt ifrån på humör! Och min lilla pojke ligger och sover och har gjort det alldeles för länge nu! Vill pussa å krama honom haha! Men kanske ska ta å lägga mig ned brevid honom istället?

PussoKram och typ god natt.






Soliga måndag

Oj vilken mysdag vi haft! Först bestämde vi oss för att skippa babysimmet. Kände att jag inte orkade åka buss i denna värme med en liten bebibus så vi stannade hemma =) Vid två tiden så hade Ninni slutat jobbet så vi tog en låååång promenad på ja över två timmar säkert! Var jätte trevligt som alltid me min Ninninor!

Väl hemma så mös vi lite på balkongen och prata med mamma å hennes vänner =) Nu ligger liten och sover, själv kikar jag på film! Så ska nog återgå till den! Imorgon planerar jag att läsa ikapp lite bloggar! Just det har städat MASSVIS idag också, duktigt va? Men det behövdes. Och tvätten är nästan klar. =D


Sen ringde Nadim också under hans lunch. Ja vad ska man säga han är precis som vanligt och vi pratar om allt möjligt men aa .. Det blir väl bättre med tiden hoppas jag. Han ville hur som komma hit antingen imorgon eller på onsdag, han skulle höra av sig.

Men nu ska jag lägga mig brevid min lilla prins och kika färdigt på filmen - pacificer! Kramar






Bilder

Blev som ni märkt inga bilder igår kväll. Lilleman sover jätteoroligt skriker i sömnen hela tiden nu.. Inatt var jag t o m tvungen att ta upp honom för att trösta så att han skulle somna djupt igen men det tog sin tid innan han somnade om igen vilket resulterade till att jag trodde att jag skulle svimma men jag klara mig hehe =P SKÖNT DE!

Jaja bilder vare! Enjoy =)

Nej nu har jag en vaken bebis! Men lite bilder blev det åtminstonde =D PUSS!






Mini trip de la Ronneby!

Ja jag kan ju börja med att säga att jag definitvt är en storstadsmänniska! Men det var mysigt och riktigt trevligt! Lilleman ville såklart inte sova varken på dit vägen eller hemvägen haha så blev en del bärande =D Men han var glad åtminstonde =P Lite gnällig när jag inte gjorde som han ville men det är ju helt förståligt =)

Däremot blir jag alltid lika förvånad över hur trevliga människor är i dessa små städer! Sånt gillas =D Öppettiderna för "centrum" ogillas dock! Till klockan TVÅ hade dem öppet på lördagar, TVÅ alltså då har inte ens stockholm hunnit vakna! Jag klagar på våra tider till klockan fem. Tycker det är lite smått tidigt hehe

Men vi spenderade ju bara en halv dag inne i centrum ändå så oss skadade det ju inte =P Dem andra tre dagarna spenderades till vila. Vi besökte spat två gånger där även lilleman kunde bada och inviga sin badring som han älskade! Vi bubblade lite i tunnor medens lilleman sov i vagnen också. Sedan låg vi vid poolen en dag och fick lite lite färg på våra kroppar! Då invigde lilleman även hans pool och den var väl sådär då han än inte kan sitta =P Men om någon månad kommer den att vara perfekt !

Mer än så gjorde vi nog inte, eller vi åt självklart god frukost och riktig smarrig middag!

Ska försöka få in bilderna imorgon beror helt på ifall Nadim kommer över eller ej. Man vet ju aldrig med honom.. han har inte svarar i telefonen när jag messat nu så.. gaah varför blir jag ens förvånad? Det som gör mig mest arg är att han är en helt underbar pappa när han väl är här. Han är PRECIS så som jag föreställde mig att han skulle vara och vi diskuterar PRECIS det jag föreställde mig. Så det är synd faktiskt att han blir som en helt annan person så fort vi skills åt. När vi är med varandra är allting helt perfekt. Och i tisdags fick vi även egentid bara vi tre. Det var helt underbart! Men nu är det som de är igen, ovanligt nog!

Jaja babysim på dagen också =) Får se vilken tid vi orkar åka iväg till! Har åtta högar tvätt att tvätta också!





Over n' out!

Gaah kom hem för två timmar sedan, slut? Ja massvis! Men har haft det heeelt underbart med avkoppling, bubbelpool, sim med min lilla plutt och MASSA god mat! Nu tillbaka till verkligheten och kaoset. Men men allting löser sig till slut!

Nu - sängen. Imorgon - barnkalas =D





Ronneby (blekinge) om fem timmar!

Tänkte bara kika in och önska alla en underbar kommande helg! Åker ju imorgonbitti klockan 05.30 hemifrån.. snacka om att jag kommer att vara lagom trött? Jaja sängen kanske man borde inta nu ;)

Just det! Nadim kom idag.. han sa vi ses på lördag eller söndag men jag räknar inte med något då det brukar leda till besvikelse. Men allt gick bra, som vanligt iförsig.. Vi var hemma en stund sen tog vi en promenad och prata om allt möjligt. Var ganska skönt.. var väl lite saker jag velat prata om egentligen som inte kom på tal vilket var lite synd men jag har mig själv att skylla!

Men nu, jordan - rättsläkaren sen sova =D

Kramar ♥





Det finns inget bättre i livet än våra barn

Så har man en hel vagn igen! Blev en liten utflykt minsann tar hela en timma att åka dit kommunalt! Sen så promenerade vi från stationen också så lite motion har man allt fått ;) Efter helenelund så följde jag med Maria in till stan! Där gick vi förbi BK och hälsa på Diar, gissa om det var mysigt eller super mysigt? Hans leende kan få vem som helst glad!

Mer som hände i stan var att Maria köpte ny dator! En HP från phone house 3700kr rena kapet! Sen kom Sofia förbi också då hon skulle kika på systemkameror =)


Myser i vagnen med en tröjja från pappa N.

Har uppdaterar i kategorin "Lukas växer" också =)

Just det! Fick tag på N idag också. Han sa att han skulle komma imorgon.. vi får väl se.. Jag tror det när jag ser det =P Men innan så blir det lite shopping med mamma, och sedan babysim =D Mysigt värre!

Hoppas att ni haft en lika underbar dag i detta otroligt fina väder! Kramisar





Sommar påväg?!

Idag var vi på toysrus! =D Köpte tossor till lilleman med skallror på haha =D Han fattar nog inte att det är han som låter tror jag =P Men han kanske lär sig =) Däremot är dem väldigt små så han lär väl inte kunna ha dem så länge till! Köpte även ett armband med en skallra på. Vi får väl se fall dem blir poppis eller bara onödigt tjaffs som allt annat man lurar på sig =P

Sen bar det av till Citygross =) Skulle BARA köpa smör men kom därifrån med två kassor fulla med allt möjligt för närmare 700spänn! Jaa kan ju inte påstå att vi är bra men men.


På ikea för ett par veckor sedan

Imorgon så ska jag åka till Helenelund med Maria och fixa vagnen =) Nu har andra skruvhelvettet lossnat på vagnen så blir till att köra dit försiktigt! Å vad jag längtar tills jag ska köpa min nya Quinny =) Om ni har en i svart så är jag intresserad ;) hihi betalar dock inte mer än 2000 då kan jag lika gärna köpa ny! =D

Men nu måste jag sova vi ska ÅKA klockan elva imorgon! Sen blir det eventuellt farsta med Sofia. Sen kanske man bör packa? hmm.. Blekinge på onsdag morgon =)

God natt

Segaste dagen ever!

Så var min 19onde midsommar avklarad! Var som sagt iväg till Ninni och käka god mat samt en UNDERBAR tårta! Håll utkik slänger in receptet så snart jag hittat det!

Runt 6 så gick vi hem till mig och korka upp en flaska vin! Var jättegott och tog oss flera timmar att dricka upp. Mestadels för att jag känner mig lite halvrädd fortfarande att dricka alkohol sedan jag blev helt snurrig utav en öl! Hur som! Vi satt å spelade buzz tillsammans med mamma och två utav hennes vänner.

Gick hem till andra grannen (Sofia) en stund när lilleman hade somnat. Hon hade nämligen fest.. Var trevligt men jag kände direkt att det kändes skumt utan min lilla pojke! Även fast jag visste att han låg och sov så ja, det kändes konstigt! Så jag gick hem någon timma senare och tajmade att han ville ha mat igen =)


Två favoriter tillsammans! Lägg märke till lillemans supersöta skor!

Herregud tagit mig säkert 20 min att få ihop den här lilla texten.. huvudet hänger inte riktigt med! Ska nog återgå till tvätten där man slipper tänka haha =) Ha en fin helg! Kramar ♥

Midsommarafton

När jag var liten så firade vi midsommar på mormor och morfars landställe. Det låg ute vid strängnäs! Var tokmysigt där ute. Började med att vi skulle åka och handla mat på torsdagen runt 11 tiden. Men som vanligt var mormor ALLTID seg haha å morfar gnällde. Men tillslut så kom vi iväg. På kvällskvisten så kom kusinerna dit och vi glömde alltid att lägga blommor under kuddarna!

På midsommarafton så började vi med att åka skrinda ner till midsommarstången där det sedan blev sång och dans! Sen blev det av hemmåt för att avnjuta en supergod midsommarmiddag!

Och ja så såg det ut varje år =D enformligt precis som det ska vara! Nästa år har förhoppningsvis mamma fått köpa en kolonilott då blir det mysiga sommrar igen! För att inte tala om avslappnade =)

Nu ska jag nog fixa mig lite. Vi är bortbjudna på midsommarmiddag hos Ninninor! =D

Glad midsommar, KRAM ♥

Härliga dagar

Å vilken mysig dag vi har haft =) Började med att jag fick väcka lilleman för att byta bajsblöjjan åtminstonde! Sen drog jag på honom en tjocktröjja och ett par strumpor så fick han åka i pyjamas =) Var så mysigt att sitta på bussen med honom. Han var sådär superglad som han alltid är på morgonen plus att han var sådär mysvarm som man är när man vaknar!


Mötte upp Ruby&Milo i skanstull så tog vi 3an till babysimmet! Idag gick det också jättebra =) Tror att lilleman varit halvsjuk dem tre första gångerna så därför de gick som de gick men nu rullar det på ordentligt och är super kul att bada med honom!


Sen åkte vi till hornsgatan och besökte babyproffsen =) Provkörde en Quinny 3XL också och nu är jag tokkär =) Men jag ska hålla fingrarna i styr tills augusti åtminstonde! Min vagn är ju så himla bekväm av sig (A) Kan ju hända att jag faktiskt måste köpa tidigare också då lilleman börjar bli sugen på att sitta upp! Men än kan han inte själv så han får träna lite först ;) Köpte förresten ett sele som man har till vagnen så att Lukas kan röra sig fritt och inte sitta fast i det som redan finns. Är alltid så orolig att han ska slänga sig åt något håll å flyga ur vagnen haha =P

Efter babyproffsen blev det café! Möttes av jättesöt personal men gästerna var värre. Två ja jag kallar dem gamla kärringar! Usch i af dem tyckte INTE att det var okej att amma offentligt då cafébiträdena var från andra länder samt att jag skulle ju absolut inte stå och amma eftersom att lilleman inte fick matro då .. jaja sa att han äter lika bra varken jag sitter eller står! Den andra kommentaren blev jag bara stum utav. Tycker det är sjukt att vissa inte tycker om att man ammar offentligt då jag anser att det handlar om MAT och ÖVERLEVNAD inget jävla sexuellt!


Menar alla kvinnor i ALLA länder ammar. Der är inget nytt precis. Fick en blick av ytterligare en kärring på bussen också men då hade jag inte ens ork att bry mig! Plus att det stod sötaste kvinnan brevid och gav mig komplimanger istället åt att jag ammade och inte brydde mig om dessa surkärringar!

GAAH men men vi (Jag, Lukas, Ruby&Milo) hade det åtminstonde superduper trevligt! T o m regnet passade denna dag då vi var innomhus haha =D

Nu ligger lilleman och sover =) Lite oroligt dock. Tror som vanligt att det är tänderna (A) haha men symtomen kan hålla på upp emot två månader innan det spricker så..

Puss&Kram ♥






Ge mig sol och lyx!

God morgon! eller god förmiddag kanske man bör säga? Lilleman ligger helt utslagen på sängen och sover fortfarande(?) och vi ska gå om en kvart.. men han får väl åka i  pyjamasen inte mer me det haha =P Fast helst skulle jag ju vilja väcka honom och byta nattblöjjan som är super full! Eller den brukar åtminstonde vara det!

Men vi får se =) Jag bör väl fixa det sista nu så att vi hinner med bussen! PUSSEN ♥

Shopping

Blev en resa vill jag lova! Och jag kan ju fan inte påstå att jag tänker åka till babyland kommunalt igen :O nej sånt här får man sköta då mammsen har tid med bilskjuts haha =))

Fick åtminstonde med mig badringen, flaskhållare och blöjpåsar hem! Där rök 450 spänn :O jaja det behövdes så =P Å badringen var ju verkligen ett MÅSTE! Sen köpte mamma en hoppgunga (försenad doppresent) vilket lilleman verkligen älskade! Hela han sken upp haha =)

Nu ska jag kila iväg till sängen! Blir nämligen att gå upp och vara lite alert runt nio imorgon. Ska på babysim vid ett så måste åka hemifrån runt halv 12 typ =)) Ska bli trevligt! Och kul att träffa lilla Milo + Ruby också!

Natti natti ♥






Babyland

Imorgon bär det av till babyland. Ska nog mest bara titta då jag vill att vi tillsammans ska köpa något för doppengarna. Men jag vet heller inte hur länge jag tänker vänta på att Nadim ska höra av sig. Men vi får se har inte den blekaste vad som behövs köpas heller?

Hur som detta måste jag verkligen köpa inför ronnebytrippen! Är det solväder så blir det nog ett dopp eller två för lilleman också.



Det jag ska köpa är alltså den första badringen. =)

Nu tv och sängen samt mys me lilleman! Kramisar ♥






Blä!

Att allting kan vara så perfekt ena dagen. För att sedan bli total KAOS!



Hatar att känna såhär. Vet inte vad jag känner heller. Ångest, oro, lycka, ja ALLT! Gud vad jag längtar till Kanarieöarna.






Underbar dag

Dagen började med en söt skrattande bebis brevid mig =) Blir alltid så glad när man vaknar utav lillemans skratt eller jollrande. Det är helt klart bästa tiden på hela dygnet! Efter lite mysande somnade vi om och vaknade igen vid halv 11 tiden. Såg att mamma fortfarande var hemma - sjuk igen! Så jag gick ned till när pizzerian och beställde med mig lunch hem till oss.
 


Bild; Fredag 12/6, morgon


Efter att vi fått i oss lite krubb så var det lillemans tur! Nu har jag även börjat med att ge honom gröt till lunch =) Känner att min mjölk inte riktigt räcker till längre. Eller den räcker väl men jag får amma som en tok! Efter det åkte vi iväg på babysim =) Idag tyckte lilleman om att simma! Kanske berodde på att han nu var helt frisk! Han låg och plaska i badringen lite själv också. Och lilla milo dök för första gången! haha så tok söt =) Men GISSES vad lång tid det tog hem! Tar i vanliga fall kanske en halvtimma hela vägen men idag tog det en timma bara från kungsholmstorg till gullmarsplan! Nåja hem kom vi tillslut i af =)

Här hemma satt Eleonor och vänta på mig =) Vi prata lite sen var det dags för lilleman att få lite middag. Sen kom Fredrik hit också så vi prata lite me honom å åkte och skulle kika på fotboll men det var slut så vi satte oss på gräset istället å snacka en massa gojja! Sen fick vi skjuts hem också då jag inte orkade bära hem lilleman i bilstolen. (tar drygt tio minuter att gå i vanliga fall men med en bilstol är det betydligt jobbigt).


Bild; Fredag 12/6, Kväll (
lisette)


Det var en detaljerad dag de ;) haha men har haft en jätte trevlig dag! Skönt att komma iväg och tänka på annat =)





Mammaträff!

Haft en super trevlig dag i Farsta tsm med Carro&Adam, Cassandra&Josefin samt Nicole&Chloe! Vi var iväg på öppna förskolan sen så tog vi en fika. Trevligt med andra mammor som även är unga känns som att man har så mycket gemensamt =)

Imorgon är det babysim! Utan Nadim igen(!) Men nästa vecka får jag sällis utav mamma det ska bli mys. Sen är ju Ruby o lilla milo med också =D Nadim har inte hört av sig btw. Han hade inte svarat när hans mamma ringt heller.. Gud vad jag tycker synd om henne.. men men han svara åtminstonde när hans "pappa" ringde så vi vet att han lever och mår bra. Vet inte ifall jag ska lägga ner mer ork på att få tag på honom. Han lär ringa då han får lust.. Men jag är lagom trött på att få jaga runt efter honom. Kikade runt lite på lägenheter idag igen :) Hittade en i Hökarängen och har nummer 5 som plats just nu. Annonsen avslutas om två dagar så man får väl se vad jag hamnar på :) Vet inte ifall jag skulle ta den heller! Vet inte riktigt ifall att jag har råd heller! Och jag vill verkligen flytta själv. Bara jag och Lilleman!







Så var det måndag igen!

Nadim ringde självklart INTE! Men men ringde honom själv dock utan svar. Inte förvånad dock då han jobbar men ändå han KANSKE ringer upp man kan ju hoppas? Vi behöver verkligen prata själva och träffas själva utan ett helt släkte i släp känns det som.


Min lilla pojke blev hungrig i kyrkan och protesterade SJÄLVKLART! =)

Hur som så ska vi åka strax =) Lilleman vakna redan vid nio :O trodde att jag skulle få lite längre sovmorgon då han inte somna förän  halv 11 eller något i bilen.. men men nu ligger han å sussar igen =)

Kramar ♥





Detta jävla velande

GAAH!! ALLT går upp och ned HELA tiden. Igår var det helt super idag så var man tillbaka på ruta ett igen. Ibland - väldigt ofta den senare tiden så har jag velat banka något rikigt hårt i hans huvud så han får tillbaka hjärnan på rätt plats! Skickade ett mess å bad honom ringa imorgon så kanske man får prata lite vett i honom. Jaja kan ju hoppas i af =)


Roni (farbror till lilleman) och Lukas i Tumba

Han bråkade med sin mamma idag och låter sin JA JAG SKRIVER ÄCKEL - JESSICA komma emellan alltihopa.! Blir helt tokig på det. De är nämligen hans son de handlar om. Ingen leksak.. Men men hade en underbar dag tillsammans med släkten i af :) Var först i Tumba sen hem till Nadim (var av han drog). Hemma hos Nadim, vi kanske ska säga Elham istället med tanke på att nadim aldrig är hemma? Hur som vi prata via Skype med deras släktningar nere i Haifa =) Gud så söta dem var! Vill dit men vågar inte haha det är väl typ krig? Haifa ligger i palestina.. Dem bor precis vid stranden och dem hade de super varmt å ja gissa om man blev sugen på en sista minuten?

Nej ska spara spara spara till Kanarieöarna i vinter!

Nu blir det sängen =) Imorgon ska vi till Tuben för unga föräldrar i Farsta =) Ska bli kul!

Kramar ♥





Liten tjuv!

Vet ni? Imorgon ska jag stjäla sofias dator! haha tänkte nämligen få över alla bilder från ja typ tre veckor tillbaka? Hon är ju min lilla fotograf som fotar överallt och har sådär MASSA mysiga bilder på lilleman! Måste ha dem innan jag framkallar mina tremånaders bilder osv :)

Men att titta på fotona från idag kan jag faktiskt erkänna är lite jobbigt! Det är precis som att man har pressats tillbaka i tiden och allt är som förr  fast man vet ju att det inte är det! Nej usch nu ska jag lägga mig brevid min lilla älskling som har sussat så sött sedan nio vilket menas med att vi ska upp nio imorgon också! Wiho haha =D





Dop!

Det gick SUPER! Alla var glada och trevliga samt kom överens WIHO =D Lilleman har även fått sitt arabiska namn nu - Aram! Hade typ 5 sek på mig att välja emellan alla haha och ni vet ju hur mycket jag velar? Jaja Nadim ville Aram så fick bli de nätt o lätt lixom =)

Vi fick MASSVIS. Först ett berg utav kläder, sen tre ramar, ett halsband, speldosa, första tanden ask, stora pekboken, badcape, 3tusenkronor att köpa vad vi vill till lilleman, hoppgunga, en nalle samt första måltidsset. Tror det var allt iaf! Men nu är hans garderob FULL kan jag ju säga haha =D men det är bra då har han att växa i! En del köpte i strl 68 sen 74 och så 80 så det blir perfa =D

Har bara mina bilder vilket var SÄMST inställning på kameran tråkigt nog! Men ska jaga runt lite! Ni som har kan ju maila till mig, msn mailen! :)

Oscar - Gudfar, Jag, Nadim, Sabrine - Gudmor!

Snygg efter dop!

Och så en utav favvosarna - lära gå bil! Är den inte tokläcker? haha

Nu måste jag ta hand om min lilla plutt! Imorgon blir det eventuellt iväg till Babyland. Fall jag inte väntar till i veckan mamma ville ju dit så vi kan köpa hem hoppgungan =D

Kramar! ♥

Upp och iväg

Jag är så himla lyckligt lottad med så himla fina människor runt omkring mig varje dag!

Idag har jag MASSA att göra. Först ska jag förbi Farsta, skulle egentligen åkt me Pess men hon sover ;) haha så åker nog före och är hemma i god tid tills hon vaknar =) Sen måste jag skära och steka 6kg kyckling..Och på det ska jag hinna förbi Maria och plocka ur cheescaken ur hennes frys för att förflytta det till Fias! Det får nämligen inte plats i vår..

Och allt detta ska ske innan fem typ. Eller kycklingen kan jag lata mig lite med men ändå! Bara farsta tar ju MINST två timmar med tanke på att man ska dit och hem å så leta rätt på allt också..

Jaja kanske bör man sätta igång? Åtminstonde fixa klart mig själv så att det bara är att klä på lilleman när han vaknar!

Ha en fin dag allihopa =) Kramisar! ♥






Äventyr

Började dagen lite segt varpå jag ser att telefonen ringer - NINNI yeey =D hon hade kommit hem! Trodde att hon skulle komma imorgon, men hey.. mitt minne (A) Så på med kläder och ut i solen på promenix =) Kom dock bara knappt halvvägs till henne så ringer telefonen igen denna gång Nadims mamma. Hon ville att vi skulle åka hem till hennes mamma och träffa släkten. Så hem igen och byta om lite (lilleman låg nämligen fortfarande i pyjamas då jag inte hade hjärta nog att väcka honom innan).


Min lilla sömntuta för någon vecka sedan!


Så bar det iväg till huddinge! Där satt vi o prata i några timmar sen åkte vi iväg till Tumba. Först mötte vi Sabrine, Nadims kusin som fick chocken haha hon såg mig o ett barn fatta ingenting! Men men hon blev jätteglad och Elhams mamma blev också toklycklig!

Efter ett par timmar kom också Nadims moster och kusiner. Tror nog moster blev gladast haha =) Men vi kom också jättebra överens. Hon hade frågat efter mig massor och undrat vad som hänt varför det tog slut etc. Hon hade också sagt till Nadim att han var dum som släppte mig och att han aldrig skulle hitta en tjej som mig igen. Tror ni inte jag blev helt rörd eller? Så himla underbar släkt! Hans kusin, Zaki utbrast bara "Aha, välkommen till familjen då" och världens leende och en kram på det!

Sen var vi tvungna att åka. Skulle ju möta upp mamma vid city gross och handla mat inför dopet. Där hade de också blöjjor för 89 spänn :| så passa på att köpa två paket blöjjor också! Så hade de våtservetter 3x72 för 30. Snacka om kap! Det är så bra att ha när man är iväg :)

Kommentaren från dig Sara: Skriv ned din mail/blogg så kan jag svara personligt dit istället :) Finns några faktorer jag inte vill skriva ut offentligt =)


Men oj nu bara rann det ned text här =) Ni som orkar läsa guldstjärnor till er haha =D Nu blir det sängen! Upp imorgon för att köpa lite saker vi glömde samt jordgubbar =D Mums!


Kramar





Gran Canaria, Maspalomas - Lägenheter Grimanesa!

Översikt lägenheterna och poolen
Visa stora bilder

Barnpool
Visa stora bilder

Mysiga lägenheter med liten terass!
Visa stora bilder


Förstår ni hur MYCKET jag längtar? Tillsammans med tre favoriter också! Min och lillemans första semester utomlands =) Ska bli jättekul! Men innan denna resa är det också Ronneby trippen tillsammans med mamma nu om två veckor. Funderar på att boka in massage på hotellet? Hmm...

Idag har vi varit iväg sedan halv 11. Först var det farsta där vi köpte en studentpresent till Maria =) Sen så iväg till hennes utspring där lilleman slockna trotts tre stycken lasbilar som PUMPADE ut musik. Han är allt lite skum min älskling!

Efter det bar det såklart av till hennes mottagning. Kom hem därifrån vid halv 9 och är helt slut. Lilleman har inte varit världens gladaste idag men vissa dagar måste man få ha dåliga dagar också.

Hade faktiskt en normal konverstation med nadim också på telefon. Alltså hela samtalet handlade inte bara om Lukas. Framsteg framsteg :)

Nu sängen! min efterlängtade säng..zzZzzZzzzZzZz♥

Som två världar

Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med MIN jessica! Hon är verkligen guldvärd vill jag lova!

Sen så råkade jag sätta mig här och nörda. Då blev allting sämre. Så nu ska jag sova och förvränga de senaste två timmarna. Och njuta utav min sons andetag ♥





Tittut

Sitter hemma hos Pess IGEN =D nördar som vi är! Har precis bokat en resa till Gran Canaria i vinter =D Blir en vecka tsm med Pess, Eleonor + hemlig person och så lilleman såklart! Kostade 4200 per person så vi är jätte nöjda! Var verkligen ett SUPER fint hotell. Gud så jag längtar.

Snart ska jag lura ut knäppisen på en promenix så att lilleman får sova en längre stund. Sen blir det hem och göra lite gröt =)

Kramisar ♥

Utveckling pågår

JUST de jag och mitt minne haha! Men som alla vet(?) så kan ju lilleman stå med hjälp. Alltså han har väl inte balansen men musklerna finns åtminstonde. Från två månaders ålder ungefär började han titt som tätt men nu står han faktiskt längre tider och idag började han ta upp fötterna precis som att han försökte gå. Tokungen då! ♥






Resor och tjaffs

Jag blir så himla trött på Nadim ibland! Nu har han väl fått fel på händerna igen för något svar på messen har jag då inte fått. Hur jävla svårt är det att skriva JA eller NEJ herregud! men men får väl ta den diskutionen på lördag antar jag. Skulle inte förvåna mig att han inte svarar för att han är med äckel-jessica. Ja det är mitt otroligt vackra smeknamn på henne. Varför? Jo för jag avskyr henne.

Satt precis och kikade på resor.. hittade väl inget sådär jätte intressant utan ska med MIN
jessica till farsta imorgon för att hämta kataloger istället =) Så tänkte jag fråga dem lite frågor om bra tips osv. Vi ska nog hitta nått som passar oss alla! Ska försöka övertala Matilda m lilla maxen om att följa med också skulle vara jättekul!


2004, turkiet m. Pappa! Tänk hur saker och ting kan förändras så snabbt. Stay clean people.
 







Måndag morgon när jag vaknar "lalalalaaaa"

Ser ut som att vädret börjar rulla tillbaka sagta men säkert. Lite molnigt och regnet KANSKE dyker upp.. men vi håller tummarna på inte ;) På lördag MÅSTE det vara fint väder jag har ju planerat att människor ska mingla ute som inne. Vi får nämligen inte plats allihopa i lokalen (A) Men det löste sig på min och brorsans studenmottagning så =)


Idag har vi inga planer alls! Kändes skönt först men nu börjar jag bli otålig. Blev väckt nio utav en jollrande, skrattande liten pojke =) Efter många om och men och charmiga leenden så gav jag med mig och gick upp! Vid 11 tiden slocknade lilleman igen så jag fixade lite tvätt och frukost!

När han vaknat och ätit lite så ska vi leka =) Sen blir det nog en promenad åtminstonde. Känner att jag behöver komma ut! Ska försöka få med mig
jessipess också. Just det! Glömde berätta, igår åt lilleman gröt som middag. Hela målet alltså =) Han ville inte amma efter =) Lilleman äter den där gröten som är helt osötad, osockrad etc. Smakar typ havregrynsgröt. Fast jag blandar den nu med bröstmjölk, smör och katrinplommonpuré. Det såg konstigt nog gott ut haha men när det är bröstmjölk i så avstår jag från att smaka =P

Vad har ni för er en sån här måndag då? För er som jobbar är det säkert ganska surt =P Vet hur jävliga måndagsmorgnar kan vara haha! Men för oss lediga så känns det skönt. Tycker jag åtminstonde, det blir som en ny start varje måndag! Jag är nog en människa som tar vecka efter vecka istället för en dag i taget.

Nu verkar det som att lilleman börjar vakna igen





Sådärja!

Oj oj oj VILKEN dag! Kändes jätte konstigt att träffa Nadim. Kändes inte alls som att det var ett år sen vi träffades utan snarare någon dag. Vi pratade väl inte så mycket om något som hänt eller kommer hända osv utan var nästan som vanligt. Pratade allmänt om allting..

Han var jätte duktig med Lilleman :) När han först gick ur bilen såg han sur/ledsen ut typ så jag visste inte alls hur jag skulle reagera :O å sen så kom han fram å tog lilleman så gick jag å hälsa på hans föräldrar. Sen gick vi hem till mig och satte oss i vardagsrummet å fika lite. Nadim satt mest å bara kika på min lilla älskling och log i nästan en halvtimma.

Efter tre timmar hära bar det iväg hemmåt för dem igen :) Jag messade N efter och frågade hur det kändes och fick då svaret "det känns bra faktiskt". Och det var ritkigt skönt att höra :) Skrev även att jag INTE ville träffa Jessica varpå han sa att han förstod det. Så jag kan inte påstå att jag tror att det är något seriöst.. känns som att han borde sagt emot mig lite då.

Men det var helt underbart att se Lukas med honom. Svårt att förklara exakt hur jag känner. Som jag sa till en killkompis "jag ska förklara för dig den dagen du får barn".


Igår

Men nu ska jag hoppa i sängen =) Är lite trött efter dagen! Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit underbar





Pics i massor

Babysim (Ruby har bilder på dig och Milo påminn mig så skickar jag! =D)


Tummen!


Min soffpotatis!


Alla leksaker in i munnen haha


Och så fick han en ros utav närpubbens servitör haha den vart lite mosad =D


Det var lite bilder det =) Nu ska jag diska så att jag slipper ha disk imorgon när vi får besök! GAAH så jäkla nervös! Hade det varit ett år sen + en vecka typ hade jag tagit en cigg nu! Känner att det verkligen behövs. Men jag ska stå emot har ju klarat ett år nu så ;)

Idag är lilleman EXAKT fyra månader. Stora killen!






Videoklipp

Kolla vad jag lyckades med haha! Det är endast dem första typ 15sek som är roliga sen tyckte inte lilleman att det var lika kul som jag! Kicklig (stavning?) är han i af under armarna haha =P










Träff inställd

Blev ingen så kallad släktträff idag utan dem kommer hit imorgon istället :) Inte hela släkten då utan Farmor, Farfar, Farbröder och Nadim. Hmm kanske skulle skrivit pappa? Nåja det får han bevisa först!

Håll utkik då jag slänger in nya bilder straxt ;) Kameran är på laddning bara!

Kramar ♥





Framsteg, ca 4 mån

Å justdet! Igår så när lukas satt lutande i mitt knä så klara han av att sätta sig upp själv =) Innan har man fått hjälpa honom lite å ta tag i händerna men igår så klara han allt själv! min lilla plutt blir större och större ♥





Fredag med trevligt sällskap

Igår hade vi en riktigt mysig dag! Började med promenad till bagarmossen (ca20 min). Där möttes vi utav god lunch hemma hos Fia 1 =) Lilleman visade även att han inte alltid är snäll utan har enorma röstresurser också ;) haha

Efter det promenerade vi hem å lilleman slockna totalt! Väl hemma vaknade han ingen egentid här inte ;) haha men inte klagar jag på det är så mysigt att mysa med min lilla plutt! Efter lite prat med fia 2 och maria så promenera vi iväg till Fia 2s pappas kolonilott och hoppa studsmatt! JAG HOPPA faktiskt stort framsteg ;) är livrädd för sånt dära haha!

Sen så satt jag och Fia2 kvar å prata med hennes pappa+Sussi å Junia =) Sen bar det av att promenera hemmåt ;) SÅ massa gående men det är så skönt! Och lilleman gillar det också så =)

Idag ska vi ju till hans farmor(?) hon har inte ringt än så vi får väl se :) Nadim tog ju studenten igår så tänkte att jag ringer vid ett så det får sova lite anar bakis där borta? hehe

Nu ska jag in i badrummet å fixa mig lite medens Lukas sover!

Hoppas att ni haft/får en fin helg! ♥ Idag firas sverige också =)





Vill ha och vill ha

Jag har skrivkramp! Har börjat inlägget tusentals gånger mne inte skrivit klart. Vet inte vad jag vill få ut i denna text! Sitter som en tok och funderar på hur jag ska ha råd med allt jag vill köpa? Fyller visserligen 20 om knappt två månader så ska väl önska mig något då också. Blir nog symaskinen då.. men just nu har jag heller inte tid för att sy? Så jag vet inte! Men det skulle vara kul att ha en :)

Sen vill jag även ha en systemkamera. Vilket kostar, ja massor? Det är inte bara kameran i sig utan vill ha ett hyffsat objektiv också så man hamnar på massa tusenlappar! På detta så ska jag snart köpa ny vagn och bilstol. Bilstolen jag vill köpa är heller inte billig. Sen måste jag spara ihop pengar till resan i vinter + ett kapital för möbler tills dess att jag flyttar! GAAAH massa att handla, panik? Egentligen inte. Jag bor faktiskt hemma så jag har råd att spara massor. Men jag är även en mästare på slarv och slös ;) haha

Men jag SKA lyckas! För jag vill så gärna ha de här sakerna.

Kalaset vi gick på var riktigt mysigt! Så skönt att komma iväg och träffa folk på samma nivå som en själv. Samt har lite erfarenhet också så man kan bombadera med frågor och dem svarar alltid lika glatt! Sen så älskar jag att sitta och prata med människor som egentligen är nästan så barnslig som en själv men som också visar en mogenhet!


2 månader och 2 dagar innan lilleman kom. Å så jag saknar min mage samtidigt som man är överlycklig utav att ha den här ute!


Nu ska jag hoppa i säng med min lilla prins som äntligen sover efter tre timmars kämpande. Men det var lite mysigt de också då han mest låg och skrattade åt mig haha! Sötunge då ♥


Upp och iväg

Tack för alla superfina kommentarer! Svarar på dem sen när jag kommer hem ikväll igen =) Ska nämligen iväg till Angelica. Hennes lille pojk fyller ett år =D Grattis lillebror! Men nu är Fia här alldeles straxt här så måste skynda mig lite!

KRAMAR ♥


Rutiner

Hej hopp =)

Tänkte bara kika in och berätta att lilleman är på bättringsvägen! Hostan sitter kvar men är inte alls lika mycket och andningen är också mycket bättre. SKÖNT! Tänkte försöka få in lite rutiner nu också. Fast kanske bör vänta till efter helgen? Vissa rutiner har vi till viss del. Som att han är vaken 1,5 sen sover en halvtimma är rätt skönt att veta. Då vet man lixom hur lång tid man har tills dess att han ska vakna samt tills dess att han ska sova =) När började ni införa rutiner med era bebisar?

Imorgon är det sjukt nog redan torsdag! Känns som att det var igår Elham ringde mig men det var faktiskt i måndags. Tiden bara flyger iväg! Men skönt är väl det. Jag längtar massor tills lördag samtidigt som jag är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Ska ta oss förbi BVC imorgon för att mäta och väga lilleman. Vägde visserligen honom senast i måndags (7210g) men vill mäta honom också =D då är han ju CA fyra månader och den stolpen vill jag ha med i vår mäta,väga bok =D

Kramar ♥





God natt

Lilleman mår bättre efter tre timmars sömn mitt på dagen. Eller han kikade upp lite då och då samt käkade mat två gånger men överlag så sov han! Lill prinsen då.

Nu ska jag lägga mig brevid honom och försöka få lite sömn jag också! Blir till att ställa klockan på tio =) Var skönt att komma upp skaplig tid även fast lilleman är sju sovare ;) haha

Kramar ♥





Sjukstuga

Var tog vår fina sommarvärme vägen? Nåja lite regn skadar väl inte =) lillemans förkylning vägrar ge med sig! Så fort jag tror den är över kommer nästa symptom. Denna gång världens hosta. Vaknar massvis med gånger varje natt utav denna hosta och igår var det verkligen olidigt på kvällen. Han skrek massor för han inte kunde andas då han hosta så vi bar oss iväg till sjukan - IGEN! Känner mig nästan som hemma där nu. Men läkaren sa att det var en helt vanlig förkylning och att han var tung i lungorna men det ända som hjälper är vila, vila och åter vila.

Så nu vilar lilleman på begäran utav läkaren! Har snart sovit en timma(?!) tillskillnad från hans halvtimmas napper på dagarna.


Idag klockan tio var prästen här också! Jag sa väl mer "ta bort" på dem sakerna man fick välja fall man ville ha med eller inte. Och sen bad jag honom läsa allt som skulle läsas då jag har sån himla scenskräck och Nadim kan jag ju inte svara för så.

Men det kommer nog att bli bra =) Lite nervös då våra familjer inte träffats någongång. Men men nångång måste vara den första också!

Igår ringde Elham också. Hon är så himla gullig! Ville helst att jag skulle komma på fredag men det tror varken jag eller hon är någon alternativ =P Nadims tjej vet tydligen inte om något heller. Blåst och dum eller allmänt korkad har jag väl uttryckt mig med i samma veva som hon! Nadim är nämligen den dåligaste jag vet på att ljuga! Man ser rakt igenom honom. Så antingen känner hon honom inte eller så blundar hon för sanningen.

Hur som helst ska vi ses på lördag åtminstonde =) Ska åka till deras kusiner, nervös? NO SHIT! Ska dit å överaska alla ingen vet ju! Herregud men men kommer nog gå bra det också. Nerverna är på sin topp bara!


Annars händer ingenting i veckan. Eller jo vila för min lilleplutt! Kanske blir en tripp till öppna förskolan imorgon för att träffa lite föräldrar men vi får se hur vi orkar med det =)

Kramar♥






Liten blir stor

Ålder               Vikt           Längd          Huvudomfång
0 dagar -
3225 g        52cm            34,5cm
2 dagar - 2950 g    
5 dagar - 3130 g
2 veckor - 3416 g
3 veckor - 3770 g
4 veckor - 4160 g        55cm           37,7cm
6 veckor - 4696 g
2 månader - 5350 g       59cm           39cm
3 månader - 5425 g       63cm           39,5cm
3,5 månad - 6750 g
4 månader - 7245 g       64cm           41cm
5 månader - 8205 g       66cm           43cm
6 månader - 8685 g       67,2cm        43,8cm
7 månader - 8985 g       69cm           44,5cm
8 månader - 9075 g       69,5cm        45,2cm
9 månader - 9350 g       71cm
10 månader - 9230 g       72cm           46cm
11 månader - 9555 g       72cm           46cm

1 år -              9295 g        73cm           46,5cm
1,5 år - 9760 g        79,3cm        47,7cm


Första leendet - Intensivt och ofta började vid en månads ålder.
Jollra - En månad
Stå själv korta stunder med balansstöd - 2 månader
Skratta högt - 3 månader och en dag!
Första måltiden - 3,5 månad - Gröt.
Suga på tummen  - 3,5 månad
Greppa större saker ex, bitring - 4 månader
Sträcka sig emot saker - 4,5 månad
Vända sig ifrån rygg till mage - 4,5 månad
Sjunga sin godnatt visa - 4,5 månad
Hitta snoppen+öronen - 5 månader
Vända sig från mage till rygg - 5,5 månad
Vända sig från rygg till mage - 6 månader
Upptäckte fingrarna på "riktigt" - 6 månader
Sträcka sig emot människor som han vill till - 6,5 månad
Lyssna till sitt namn - 7 mån
Pratar "Gaga" språk - 7 mån och en dag!
Sätta sig upp från liggläge - 7,5 månad
Lukas Dansar - 7,5 månad
Härmar än annan med ljud - 8 månader
Skrattat till tv program - 8,5 månad
Lukas vinkar - 8 mån och tre veckor
Lukas krälar - 8 mån och tre veckor + 4 dagar
Peka mot lampan då man frågar - 8 mån och tre veckor + 5 dagar
Dricka ur sugrör - 9 mån + 6 dagar
Krypa - 10 mån + 1 vecka
Pekar på saken han vill ha och säger "eh" - 10 mån + 1 vecka
Ställer sig emot möbler - 10 mån + 2 veckor
Går jämte möbler - 10,5 mån
Säger och pekar på mamma då man frågar - 11 mån
Han lägger huvudet på sne och vill att man ska sjunga - 11,5 mån
Sätta sig ned från stående position - 11 mån + 2 veckor
Sitta på huk - 11 mån + tre veckor
Står själv utan stöd - 11 mån + fyra veckor
Kryper ned från ex soffan själv - 1år
Första penicillin kuren - 1år
Ställer sig upp i mat- barnstolen - 1år
Förstår att skaka på huvudet = nej - 1år + 1 vecka
Första stegen (2 stycken) - 1år + 11 dagar
Ställer sig upp själv - 1år + 1 månad
Går - 1år + 2 mån + 1 vecka
Kan peka på nästan alla kroppsdelar när man säger de - 1,5år
Springer - 1,5år
Börjar dagis - 1,5år
Sjunga lilla snigel - 1år + 7mån
Sjunga blinka lilla stjärna - 1år + 8mån

Tänder (fram till Lukas är två år)
Första tanden - 10 mån + 3 dagar
Andra tanden - 11 mån + 2 veckor + 4 dagar
Tredje tanden - 1årsdagen
Fjärde tanden - 1år + 1 mån
Femte tanden - 1år + 4 mån
Sjätte tanden - 1år + 4 mån
Sjunde tanden - 1år + 6mån
Åttonde tanden - 1år + 6 mån
Nionde tanden - 1år + 7mån
Tionde tanden - 1år + 8mån
11 tanden - 1år + 8mån
12 tanden - 1år + 8mån
13 tanden - 1år + 9mån
14 tanden - 1år + 9mån
15 tanden -

Ord
Mamma - 11 mån
Där - 11,5 mån
Nej - 1 år
Titta - 1 år
Hej - 1 år
Hej då - 1 år + 1 mån
Voff (svar) - 1år + 2mån
Vovve (alla djur) - 1år + 3mån
Kisse - 1år + 3mån
Ja eller mm som svar - 1år + 3mån
Titta/ Tittus (leker) - 1år + 3mån
Mami(majs) - 1år + 4mån
Mormor - 1år + 4mån
Mera - 1år + 4,5 mån
Poppa (borta) - 1år + 5 mån
Ba (bära mig) - 1år + 5 mån
Bjlöa (blöja) - 1år + 5 mån
Nicka (dricka) - 1,5år
Nitta (sitta) - 1,5år
Ma (komma, alltså vill komma upp i famnen) - 1,5år
Boll (ibland fotboll) - 1,5år
Ninger (ringer) - 1,5år
Nen/den (Handen) - 1år och 6,5 mån
Skinka/Kinka - 1år år och 7mån
Neta (Agnetha fröken på dagis) - 1år och 7mån
Tindra (inskolnings polare) - 1år och 7mån
Hej då mamma - 1år och 7mån
Hej då ma (hej då med dig) - 1år och 7mån
Blomma - 1år och 7,5mån
Skål - 1år och 7,5mån
Mija (välling) - 1år + 7,5mån
Nij (täcke) - 1år + 8mån
Ta - 1år +8mån
Okej - 1år + 8,5 mån
Andra djur som lejon, pingvin - 1år + 9mån
Namge alla kläder - 1år + 9mån
Namge näsa, mun, panna, hår, huvud, haka, ögon, öron etc - 1år + 8-9mån
Penna - 1år + 10mån. 

 


Lukas på BB ca två och en halvtimme.


Lukas en månad och två dagar


Lukas två månader och fem dagar.


Lukas skrattar, tre månader och fem dagar.

Lukas kan greppa större saker, fyra månader.

Lukas badar för första gången utomhus. Fem månader och nio dagar.


Lukas gungar för första gången. Sex måndader och fyra dagar.


Första partyt! Lukas sju månader och fyra dagar.


Lukas sitter själv och leker 8 mån + 3 veckor


Badar med tuben och favoriten Milo, 9 mån.


Hämtar kontraktet till lägenheten 10 mån.


Sjung tack! 11 mån + 10 dagar.


Lukas 1år!


Mys hemma 1år + 1 mån


Lukas går 1år + 2 mån med kompisen Max!


Lukas 1år + 3 månader