Sjunger in våren

Ni får ursäkta min bedrövligt dåliga uppdatering. Eller åtminstonde tråkiga :) Mår sådär.. går upp och ned. Jag känner att det inte finns så mycket  att skriva just nu. Men denna väntan är ju hemsk. Ja totalt olidig! Men det lärde jag mig ju fan ifrån graviditeten också. USCH så jag längtade efter min lilleman. Men nu är han ju faktiskt här :) så nära som nästan på mig.

Att man kan älska någon såhär mycket är en gåta. Min lilla pojke :) Jag är så himla lycklig att jag har dig. Hoppas bara att din pappa väljer den väg jag tycker är den rätta också :)


Idag vände vi oss också! I uppförsbacke t o m haha =) Fast "bara" från sidan till mage :) Men jag är så stolt så!






Underbara morgon!

Runt sju vaknade jag utav en halvglad liten pojke. Väl några minuter senare var han inte alls lika glad. La honom i knät på mormor så börja vi ha lite prat me lillgrabben å då fick vi allt fram leenden igen! Runt åtta tiden började han dock toktjuta! Tyckte så himlans synd om honom då INGET hjälpte. Låg ett tag å bara försökte trösta honom men sen fick det bli vagnen och då somna han straxt efter! 

Nu lite extra sömn är störttrött!

Nadim ska ringa i helgen btw.. hmm nervöst? jo tack! Inte för att prata med honom utan om vad han kommer att säga..






Dumma frågor

Idag mådde jag bra, jag mådde super! Jag hade superfina vänner omkring mig som fick mig att le sådär på riktigt! Men kvällen sög. Att jag alltid ska fråga massa dumma konstiga frågor, blir så trött på mig själv ibland! Men men nu vet jag svar som jag egentligen inte vill veta!

Funderar på att åka till Lukas farmor i helgen faktiskt. Tycker om att vara där. Det har jag alltid gjort =) Man är alltid lika välkommen å Elham är alltid lika söt! Men ska stämma av med dem först =) Speciellt sen jag fick reda på lite saker nu också. Vill inte åka dit ifall vissa personer är dära.. åå vad jag önskar att jag hade en anonym blogg där man kan skriva allting man tänker på. Men nu är det så många som läser som jag inte vill ska veta vissa saker. Så därför skriver jag som i koder ibland =)

Dock svarar jag oftast på alla frågor, så om ni undrar något så får ni självklart fråga =)

Nu sk a jag försöka sova! Eller snart åtminstonde. Det är ju uppgång här hemma runt 8 snåret. Fast imorse lät Lukas oss sova länge =D Var dunderskönt! Sen att han vaknar typ en gång i timmen är väl en annan rolig sak =P

Kramar!






Inbjudningskort

Åå vilken ångest man har då! Hjälp, Hjälp hjälp! Vilket tycker ni jag ska ha som inbjudningskort? =)

Blev fel så kan inte visa allihopa. Men denna är jag lagom nöjd med. Vad tycker ni? =) Nu ska jag nog vila lite innan Lukas vaknar för matdags! Han har sovit snart fyra timmar :| En del slutar aldrig överaska ;) Lilleman har lagt sig på sidan också, lillplutten! <3

Måste bara skänka tankar å en himla massa kramar till både
Eleonor och Matilda!




Morgonstund har guld i mun!

Ja, jag är medveten om att det är eftermiddag ;) haha men är på solklart humör =) Var lite arg förut då min nya laptop krånglar. Inget fel på datorn säkert bara jag som inte fatta något =P Men den kan inte koppla upp sig mot de trådlösa! Så jag sitter på den stationär för tillfället å här går det ju inte undan precis haha!

Men mammas vän ska hit nu i helgen eventuellt så ska be honom kika på det istället =)

Pratade med Elham nyss också stackarn är ju sjuk! Hon ville bara höra så att Lukas inte blivit smittad, söt va? Sen hade roni å rani (Nadims småbröder) pratat om att de ville spara pengar å köpa kläder åt lilleman haha det går inte att vara mer förälskad i dem små ellerhur?

Elham hade pratat lite smått med Nadim igår också innan hon gick iväg till jobbet, så hade hon visat foton å han hade blivit starkt berörd så det var ju skönt att höra att han är mänsklig åtminstonde! Nu dröjjer det säkert inte allt för lång tid innan han träffar honom hoppas jag!

Nej kanske man ska hänga tvätten nu? Det är inte lite tvätt heller haha! Å så måste jag vika tvätt också.. dessa i-landsproblem!






Lyckad dag

Sådärja! kom hem för ungefär två timmar sedan :) blev med andra ord en heldag därborta! Någon Nadim fick vi inte se men både farmor, farfar och farbröder umgicks vi med =)

Först satt vi å prata med hans farmor i ett par timmar sedan dök hans farbröder upp. De blev ju superöveraskade å jätte glada! Sprang omkring å sa hela tiden jag är farbror så söta =) Mot kvällen kom hans farfar även hem så han hann träffa lilla Lukas också =) Även han var superglad!


Farbror o Lukas

Farbror o Lukas

Farmor, farbröder o Lukas


Farfar o Lukas

Nadim höll sig däremot borta. Han ville inte bli påtvingad att träffa Lukas utan ville träffa honom på egen begäran isåfall. Däremot prata Elham (hans mamma) med honom i telefonen tre gånger och under andra samtalet hade han frågat lite saker om Lukas så hon sa att han lät mer positiv å medgörlig än förr. Så det var ju kul att höra =)

Det var jätte kul att träffa dem igen måste jag säga =) Hans mamma är verkligen guldvärd! Hon ska göra super god mat till Nadims mottagning också så gissa fall jag kommer åka dit å gödas dagen efter ;) haha!




Update

Sitter i huddinge hemma hos Nadim nu. Han har inte kommit hem än men hans mamma är helt överlycklig! Så söt så =) Nadims småbröder kom hem nyss också heelt chockade haha så himla söta!! Men allting går super å jag vet fortfarande inte fall nadim ska komma hit.. men de återstår att se =)) 

Märks tydligt på att vi inte är tsm längre hans rum är tootal kaos! haha  






Jag kan inte sova

Tänker på allt möjligt angående imorgon, så himla nervo! Kommer bli så jävla känsoladdat känns det som. Och är hans nya brud där vet jag inte vad jag gör.. jag har inte världens bästa temprament. Kommer visserligen inte att bli arg då Lukas är med men åå fan jävla skit varför ska det bli sånt här tjaffs för!

Ibland önskar jag att jag hållt min käfft stängd och varit med dig under hela tiden för Lukas skull. Men samtidigt kan jag ju heller inte tänka så för jag vet ju att det faktiskt inte var mitt fel. JA jag vet att de flesta skyller ifrån sig och jag önskar att jag hade orken samt lusten att dela med mig utav allt som hänt mellan mig och Nadim men nu finns det tyvärr inte...

Hade vi brutit på grund utav kalla känslor hade allting varit så mycket enklare! Det är tur att hans mamma är där och att det är i huvudsak henne jag ska träffa. Jag har saknat henne massor. Och jag har alltid varit hennes favorit, har svårt att se att den "nya" ska ha tagit över.




Spänd inför morgondagen!

Imorgon ska jag och Lukas på utflykt! Vi ska till huddinge, hem till Lukas pappa för att träffa han farmor.. Ska bli jättekul att träffa henne hoppas bara på att hans pappa får lite vett å inte håller sig borta. Men det återstår att se =) Ska upp redan vid tio. Ska nämligen åka runt 11 tiden. Nervös? Super! Nej men det kommer att gå bra hon är helt underbar.

Förresten så pratade jag med Nadim idag. Samtalet varade i knappt 1 minut och lukas namn kom inte ens på tal. Besviken? Jo lagom..

Igår däremot hade vi supertrevlit här hemma =) Bjöd ju på grillning! Titta bara så fina foton
Sofia tog!


Nej nu ska jag nog prata lite med mamma så jag blir lite lugnare =) Hon är verkligen guldvärd!







Sovtajm!

Nu är jag trött vill jag lova! Började dagen med en tripp till Farsta, skulle bara på apoteket men drog en vända på torget samt ett besök på H&M barnavdelning!

Köpte en supersöt solhatt till Lukas haha sötnosen då! Men välbehövd =D Idag var nämligen Lukas ute i solen utan jacka =D han hade bara en kortärmad tillochmed men han är så himla varm i kroppen å i solen var de ju faktiskt stekhett!

Här är han lik sin pappa!

Efter farsta så var det grillning hemma hos mig =) Så med andra ord har vi nördat här hemma sedan dess å haft supermysigt + god mat! Men nu ska jag sova och få välbehövd sömn. För imorgon ska vi hämta vagnen =) Sen hoppas jag att vi kan fixa klart balkongen! Myspys =) Sen måste det damsugas haha nej usch SÖMN det behövs.
Kramar 






Vi gratulerar och välkommnar solen!

Nu var det lite små snålt med uppdatering här känner jag! Men alla mina dagar är inte en fröjd så ibland finns det faktiskt inte så mycket att skriva ned. Eller skulle ju kunna börja debattera med mig själv om alla dessa åsikter som finns innuti mig men när man har en liten hemma så finns inte den tiden till!

Igårkväll så kom Sofia å Maria över =) Sofia var å köpte corona till mig å gud så gott det var me lite öl men jag kände att en halv räckte sedan återgick jag till vatten! Var en hel mysig kväll måste jag säga =) Kortspel å trevligt sällskap yeey =D



Idag ska jag snart åka iväg till Farsta för att besöka apoteket samt torget! Ska köpa miniform droppar till den lille samt lite vitaminer å tråksaker till mig. På torget ska jag köpa massa god frukt för att sedan slå mig ned på gräset med Sofia å Maria =) Mysigt va? Ska nog kika in på HM också skulle behöva ett långt linne!

Vi kan ju passa på att gratulera
Ruby också ;) Grattis Grattis, din dag idag!

Ni andra får också ha det så super =) och alla åtminstonde i stockholm, ut i det fina för att NJUTA!


Kramar från oss






Tankar och åsikter

Satt och läste om den där flickan som är 15år och väntar tvillingar. Som jag förstått det så bor hon hemma hos hennes pojkvän som är 20år och hennes mamma bor i en annan stad. Det jag inte förstår är hur hennes mamma kan låta henne flytta hem till hennes pojkvän. Jag vet inte om jag är en tokig jävla hönsmorsa men aldrig i hela mitt liv att Lukas kommer få flytta hemifrån när han är 15år. Jag kan bara se det ur mitt perspektiv å när jag var 15år så var jag rent ut sagt en trottsig unge! Likaså alla jag känner, umgås med, var bekant med etc. Ja alla i min omgivning har betett sig nästintill likadant. Jag trodde att jag var supermogen å hade båda fötterna på jorden. Men jag hade ju ingen aning alls om någonting!

Det är starkt att behålla ett barn i så tidig ålder och jag avundas hennes styrka, inget ont alls om det! Och kommer Lukas hem när han är 15år och har gjort en brud på smällen så flyttar jag hellre till en större lägenhet om möjlighet finns och ber dem komma att bo hemma hos mig. För han är ändå barnet fortfarande, även fast han skulle behöva ta ett föräldrarskap.






Datanörd!

Gaah Lukas har sovit sen halv 11 å här sitter jag störtvaken å nördar vid datorn? Hmm känns som att vi mammor är dåliga på det här med att sova medens de små gör de.. Nåja kommer få ett helvette imorgon istället haha! Men så är det ibland läs alltid.

Kanske borde jag lägga ifrån mig datorn?

 
Min prins, min värld.






Goder kväller =)

Oj oj inte uppdaterat på hela dagen ju ;) Kan bero på att Lukas mår bättre? =D jadå han har varit super pigg under dagen vilket lättar att se!


Dagen började med gravsättning. Var jättefint på kyrkogården och kändes jätte skönt att det blev sån där stenplatta som morfar önskade än gravsten. Det låg kanske en 50 stenplattor i en stor ruta sen var det blommor på sidorna å så längst fram kunde man sätta i egna blommor så det kommer alltid att vara massa fina blommor där vilket känns bra att morfar inte har tomt!


Eleonor och Lukas

Annars har det inte hänt allt för mycket. Eleonor var förbi en stund på kvällen vilket var myspys! Alltid trevligt i hennes sällskap =) Ringde även snubben med vagnen så ska hämta den på söndag mysmys.


En utav mina absolut favoritbilder på mig och Sofia. Det bara strålar kärlek och vänskap!








Läskiga samtal

Fick lov att ringa hem till Nadim igen. Nu var det hans mamma som svara! Hon var supersöt och jätte glad, vad var jag egentligen nervös för? Stackarn hade inte ens fått reda på att Lukas fötts än.. Hur som helst så ville nadim inte prata. Men vad han sa förstod jag inte då han pratade arabiska med sin mamma! Men Elham, lukas farmor och hans farfar kommer nog över i helgen å hälsar på den lille =)

Skulle egentligen vara skönt att åka dit egentligen framförallt käka lite av hennes mat ;) haha hon lagar supergod mat men Lilleman är ju sjuk så vill stanna hemma så mycket som möjligt =)

Hoppas bara att hon lyckas få med Nadim också vill ju att Lukas ska få träffa sin pappa! Men det återstår att se :) kul att hans farmor kommer å hälsar på iaf!

Nu lite bilder va? sånt gillas! haha

 



Ska upp tidigt, morfars gravsättning. Sen ska jag sätta mamma i lite balkongarbete då jag vet att hon tycker att det är jobbigt att sörja framför oss. Men det kanske är ganska naturligt att man vill visa sig stark inför ens barn?

God natt, Kram!







Sparande - tips för dig med nordea bank

Det är sådär super på nordea för varje gång jag använder kortet och handlar för ett ojämt belopp vi kan säga 3 så xtraspar den å lägger in 7kr på sparkontot, bra va? Och detta gör den hela tiden så fort jag använder kortet, vilket jag gör dagligen =)

Så mitt xtraspar konto använder jag till julklappar sen =) Så slipper man de utgifterna väl när den tiden är inne ;D Sedan har jag ju mitt vanliga sparkonto hos Ikanobanken där jag för över ett par hundra i månaden samt så fort jag har pengar över =) Och de sparade pengarna går till resor eller om jag kommer högt upp en kontantinsatts till en lägenhet =)

Det trodde ni inte om mig va ;) haha t o m jag är i chock! Nu ska mamma öppna ett konto hos ikano i hennes namn också där jag ska spara till Lukas =)






Morgonstund har guld i mun!

Vaknade av att Lukas gnydde lite så kikade jag upp å så möts man utav världens leende. Sånt får mig verkligen att smälta! Efter att vi myst en stund var det matdags vilket följdes utav lite skrik. Stackarn får så ont när han hostar men snart så är han frisk hoppas jag!


Nu ligger han å sussar igen å smaskar i sömnen haha =P Var så kul på SÖS när han åt alla barnmorskor tyckte att det var så kul att han smaska så högt, min tokiga lilla pojke! Ska bli kul sen om ett par månader när vi börjar med smakportioner å se hur han reagerar =P

Nej kanske bör man själv vila lite nu när lilleman sover..







Tankar

Jag är så himla nervös. Har satt på leveransrapport på telefonen så jag ser ifall att Nadim (Lukas pappa) får fram sms:en. Han skulle ju komma hem imorgon.. så antar att det är därför hans mobiltelefon är avstängd? Annars får jag ringa hem till honom igen. Nej usch vad jag inte tycker om detta. Nervöst vilket leder till att jag får som magkatarr och blir illamående. haha jag klarar inte av nervositet märker jag =P

På torsdag hoppas jag att det blir fint väder! Vi ska gravsätta morfar då. Känns sådär.. lite jobbigt att dra upp alla sår igen. Jobbigast är nog att se mamma så nere. Men det är samtidigt skönt för nu är det ett steg åt rätt riktning och sen är det bara mormors lägenhet som brorsan ska ta sen är allting över och man kan äntligen lägga det lite bakom sig.

Vet när vi åkte hem från Gävle förra året hur jag tänkte å de här måste jag berätta för morfar så får han sig ett gott skratt. När jag samtidigt kom på mig själv, men morfar finns ju inte längre. Han har ju faktiskt redan dött.. Då känner man sig bra hjälplös!

Men till roligare saker! I helgen ska jag och Ruddan hämta vagnen också! Söt hon är som kör mig =) Lite kämpigt annars att få hem den ;) haha!




Back on track

Tänkte uppdatera lite bara här mitt i sömnen =) Lilleman mår lite bättre, eller jag märker ingen direkt skillnad förutom att han äter mycket bättre =) Så himla skönt att höra nära han klunkar i sin lite food =D Men jag litar fullkomligt på de läkarna och barnmorskorna som vi kom i kontakt med så med andra ord är vi nu hemma.



Lilleman ligger och sover så sött =) Men han lär väl vakna om någon timma max å vara super hungrig, han äter ju varannan timma. Annars tror jag att det är en sovdag idag. Han har sovit massor vilket är skönt för de påskyndar ju tillfrisknandet! Å det vill vi ju alla att han ska bli =D



Jag fick vagnen också! Dock för 700kr men det är de värt. Kommer ju kunna ha den hela sommaren =) Vet dock inte fall jag ska sälja min vanliga vagn. Den är supersöt som sittvagn och hjulen är ju himmelska på vintern! Men jag vill egentligen ha en Emmaljunga. Dock kostar de ju MASSOR och ja min mammapenning tillåter inte riktigt de ;D jag vill inte behöva ta utav sparpengar för att köpa vagn nämligen utan det får isåfall ingå i en månadsutgift någon månad. Men vi får se =)

Nu ska jag kika på Law and order samt läsa runt lite bloggar!

Kramar






Lilleman duktig!

Å min lilleman är så duktig så =) Trotts denna hosta gnäller han knappt något alls! Vet ju hur jag själv är när jag är sjuk haha KATASTROF jag ska ha allting serverat å gnäller över de minsta men inte lilleman han är cool lung å tar de som det kommer! Liten sötnos då =)

Idag kanske vi får åka hem, lite permis som läkaren kallade det haha =P Vi ska isåfall få med oss en inhalatormaskin-sak hem så att Lukas får fortsätta inhalera =) Men nu har han inte inhalerat sedan klockan nio imorse då de ska lyssna på lungorna hur de låter osv!

Men vi hoppas på hemkomst å så hoppas vi att snubben med vagnen hör av sig snart! HOPPAS jag är så kär så =)

Kramar från oss!







Update från SÖS

Just nu ligger lillkillen å sussar =) Tog en stund att få honom att verkligen somna in men för någon timma sedan somna han så fint så ;D Han har varit super duktig idag och ätit massor sedan vi blivit inlagda. Tror att det är den där inhaleringen som spökar kanske? Det han inhalerar är adrenalin samt koksalt.


Dem kollade två gånger hur mycket han åt innan vi fick bli lite själva för natten. De två gångerna åt han 100ml respektive 135ml så var jättebra! Skönt att slippa kontroller nu inatt eftersom att man måste väga honom innan matdags samt inhalera vilket tar sin lilla tid och Lukas protesterar bara mer och mer =P


Nej kanske borde jag också sova lite? Just det vi har fått ett jättefint rosa rum =D Varsin säng, dock sover ju lukas med mig så behövdes ju inte riktigt haha! Sedan har vi eget badrum med dusch, toalett och skötbord! Vi har även ett litet bord med tre stolar =) Å så tv, dvd, video och radio! Vi är ju iförsig totalisolerade då Lukas har RS han får inte gå på promenader på sjukhuset hehe =P Stackars lilla pojke =) Men kanske får man åka hem imorgon efter dessa braiga resultat =) Hoppas hoppas!



Ny liggvagn

Sådärja! Hittat min vagn nu =D En snygg vit retro vagn. Hoppas att den finns kvar =) Sms:A snubben nyss å sa att jag var total kär haha! Han säljer den för 300spänn förstå NADA haha gör jag av med bara på att käka donken en dag typ så jag är hel nöjd ifall att den blir min ;)



Sen att jag kanske kommer att bli liite för kort för den kan vi väl hålla hemligt? Nåja får väl börja traska runt i klackar igen =) Inte mig emot (A)
 





Vill ha!!

Kolla denna SÅÅÅ otroligt snygga vagnen! Å kostar endast 2000 vilket jag tycker är ENDAST för denna skönhet! Dock tycker jag att Lukas ska slippa ha aprikosfärgad vagn.. eller?(A)

Klicka för att visa Megabild!

På den nedre bilden ser ni riktiga färgen där i ringen ;) Det är en tradera aktion som går ut den 22 klockan 10.50 typ.. tryck
här för att komma direkt till aktionen.






Inlagda

Nu ligger jag i ett rum på sös med min lilla pojke brevid mig =) Åkte in till akuten idag igen så att de fick kolla honom då han blivit värre. Fick inhalera lite vid fyra tiden och efter det blev han liite bättre!

Nu däremot försöker jag få honom att sova lite. Han somna till men aa haha han vaknar ju hela tiden å har ju så himla svårt att sova själv men vi får se om jag lyckas! Han mår sådär det var på gränsen ifall vi skulle få åka hem eller inte men vi blev inlagda i af. Känns skönt för Lukas skull så att han får mediciner som han ska osv =) USCH för Rs viruset! Men men imorgon hoppas jag att vi får åka hem =)






Kuslig magkänsla

Hittade precis Lukas pappas hemnummer.. Försökt att nå honom på hans mobiltelefon ett par dagar nu utan resultat. Vet bara inte vad jag ska säga, tänk om han bara slänger på luren eller säger att han inte vill veta av Lukas? Gud vad jag tycker synd om min lilla son. Även fast jag verklige avskyr hans pappa och jag mer än gärna lever ett liv utan honom så är han en del utav Lukas och min lilla pojke har all rätt till sina båda föräldrar samt rätt att bilda sin egna uppfattning om hans pappa.


Man får väl bita ihop och ringa. Men inte än ska äta lite vofflor först å stilla magen. Tycker inte om denna nervositet!

Update: han var inte hemma, kommer på onsdag. Jaha då ska man ta sig i kragen och knappa in nummret ytterligar en gång.. BLÄ










Lukas fått RS

Å min stackars lilla pojke har fått RS! Tycker så himlans synd om honom och alvedonen är heller inte populärt så skiit svårt att få i honom det Men just nu mår han bra eller hostan sitter ju i men han ligger här brevid å jollrar å ler en massa =) Men det går ju upp och ned, rätt vare är så börjar han hosta. Ibland gör det inte ont men ibland gör ju det ont då blir Lukas inte glad kan jag ju tala om! Tyckte så synd om honom igår kväll gud så ont han hade :(

Vi fick hostmedicin som inte ett ända jävla apotek verkade ha! Åkte först till Farsta där bruden verkligen inte tyckte kunna sitt jobb men efter lite sökande på vilka apotek som hade hostmedicinen så begav vi oss till Maria Torget vilket hade EN kvar!? Det är ju trotts allt en spädbarnsmedicin.. då borde man väl ändå ha massa inne på ALLA apotek?

Vi skulle även komma tillbaka ifall att han fick feber upp emot 39 eller om han inte blir bättre om ett par dagar! Just det köpte sån där örontermometer också de har specialpris nu på apoteken för 495:- Rekommenderar starkt den är superbra!

Nu ska jag försöka installera msn efter många tidigare misslyckade försök..




Ny dator!

Vet ni vart jag sitter just nu? Jo på min nya laptop! så jäkla skönt att ligga i sängen å skriva :D fast jag har än inte vant mig ännu men det kommer väl =) Så skrivandet går liite väl sakta =P Fast jag har fått ett tålamod att inte tala om sedan Lukas kom haha! Jag sitter även på någons annans internet då våratt trådlösa inte kommer föränn nästa vecka så det går lite segt tack vare det ockås men de funkar ju så (A) Funkar dock inte att ladda upp bilder men de kommer igång sen nästa vecka igen =)

Lukas ligger för tillfället och sover. Har sovit massor hela dagen stackarn. Gud så han inte mår bra! Tänkte åka till läkaren imorgon ifall att hostan låter sådär hemsk imorgon också! Däremot är han faktiskt glad vilket glädjer mig att se. Han har jollrat å lett lite idag i allafall. Men mest sovit å lite skrikande men det förstår jag då han är tjock i hela halsen. Usch vad jag tycker att bebisar inte ska kunna bli sjuka!






Lukas sjuk

Min lilla pojke har gått å blivit sjuk! Gud så han låter.. usch.. Pratade med de på BVC och eftersom att det bara är en förkyldning så kan man inte göra så mycket. Eller jag låter honom nästan sittsova å så näsdroppar. Alvedon är ej aktuellt ännu då han inte fått någon feber. Hoppas verkligen att han slipper det!


Nu har han i af äntligen somnat om efter att varit vaken i typ två timmar. Tycker så synd om honom när man ser att han tycker att det är jobbigt å så på det inte kunna somna! Nej hoppas att han är frisk snart vill ha min glada lilla spralliga pojke framme :)


Jag köpte btw den där Acer datorn efter ha sett himlans bra kritik om de. Vet ju att min vän hade en Acer förr men den var ju från 06 så jag vågade ändå ;) 08 och 09 ska vara bra har jag hört så vi får hoppas =)


Annars händer inte så mycket hära, vi får trådlösa routern i början utav nästa vecka också ska bli skönt. Men nu ska vi dock hålla oss på hemkvisten så att Lukas inte blir sämre :) är bortbjuden på frukost på stallmästargården imorgon får se om vi tar oss dit beror helt på hur Lukas mår ikväll!






Sjukling!

Ja som tur är så är det i af jag som har gått och blivit sjuk. Vaknade imorse och mådde sådär men sen mådde jag bättre så for iväg till BVC och första föräldrargruppen! Gud vilken mysig grupp ALLA från olika länder haha =) Men så himla trevliga! Och de bjöd verkligen på sig själva och ja, det var hel mys.


Jag och min solstråle

Efter det begav jag mig till Farsta tillsammans med Fia å Maria, var tvungen att införskaffa mig ett par tygdojjor! Sedan kollade jag även på datorn som jag nu beställt =) Den var riktigt fin faktiskt. Men redan påväg till Farsta kände jag att halsen började att bråka igen å nu snurvlar jag en massa! Usch så jag hoppas att det går över snart orkar inte ligga hemma. Sen vill jag inte smitta Lukas heller.. Hoppas han slipper denna förkyldning som hela familjen åkt på..


Jessipess och min solstråle!

Men vi hoppas såkart alla ni andra mår fin fint =D Kul att höra att du lever också Jossan ;) haha!







Nörd!

Så nu har jag bestämt mig efter MYCKET om och men haha =P Får bli en Acer Aspire One =) Finns på elgiganten för internet beställning till priset 3119:-. Kommer dock lägga på trygghetspaket så slutar på 4127:- vilket är rimligt för en dator tycker jag! Man ska inte överdriva =)


Den andra från Dell som jag hittade hade en hårddisk på 16gb och Acer har 160 så det är betydligt stor skillnad! Sen har ju dell släppt sin för inte alls så längesedan så finns heller inte så mycket info om den.. Acer har ju superbra kritik vilket känns lite lugnande för en sån som mig ;) haha!


Men dock så måste jag låna från sparkontot var av Ikanobanken har nattstängt ^o.. så får vänta tills imorgon med att beställa! JA DE KLIAR I MINA FINGRAR haha vill ha den lille lappen här nu =) Dock vill jag ha vit men verkar inte existera på allt för många företag :S får nöjja mig med en blå! Var ändå det jag ville ha från början så hehe =)





Noll fantasi m. bilder

Hejsan =)

Anledningen till att jag inte skriver så mycket är ju först och främst - TIDEN! Men också för att jag inte känner att jag har så mycket att skriva. Vi gör inte så mycket, umgås mest med de man vill lixom! Imorgon däremot kan jag ju berätta att vi ska på föräldrargrupp =) Första gången ska bli riktigt kul!


Tråkiga saker just nu är att jag har SUPER ont i halsen. Hoppas att det försvunnit tills imorgon annars håller jag mig ifrån alla möjliga människor då jag har så superlätt för att få halsfluss och vill ju inte smitta någon då de smittar frams tills dess att man börjar käka penicillin!


Något annat kul däremot är att jag fick mail från Andrej nyss =D å jag blir ju alltid super glad då! Han är så himlans söt varför ska alla dessa godingar befinna sig någon annanstans än sverige?


Funderar på att köpa en mini laptop, har hittat en dell superfin vit! Men inte helt säker än då man måste skicka in den för reperation om det blir något knasigt. Men ack så fin den är ;) Istället för bil haha måste hålla fingrarna borta från bilköpet tills efter sommaren!






Hur söt var inte denna?


Finns att beställa
här. Gud så sött! åå jag är helt kär =) Men nej Lukas, mamma lovar dig att du blir klädd som en pojke! Men ack så sött =)

Glad påsk! (bättre sen än aldrig)

Hej allihopa =) hur har ni det? Gud vilket underbart väder vi (stockholm) drabbats utav ;) inte sant? Jag skulle kunna spendera hela dagarna ute men jag är nog liite väl lat för de kanske! Om det hade varit så att Lukas legat/ suttit snällt i vagnen och tyckt att det var super mys hade de ju gått men nu ska man ju bära omkring på den lille överallt å dra vagn samtidigt =P Men de är mysigt de också ;D bara älskar när man känner hur huvudet på honom börjar tungas ned å ögonen sluts å så hör man lilla snarket sätta igång haha världssöt!


Snart får Therese komma hem med sin lille också =) den föddes i v.24 helt amasing att allting gick så bra som det gjort! Jätte glad för hennes skull! Förstå hur mycket större Lukas kommer att se ut? hehe ska bli så mysigt så.


I helgen har vi nog inte gjort något vettigt alls! Men de är så det ska vara att vara spädbarnsförälder man får tralla omrking i mjukisar hela dagarna - har i af min barnmorska sagt (A) Fast jag har ju liite svårt att göra det ändå. Vill ha miljoner bollar i luften hela tiden, måste verkligen lära mig att chilla ned!


Bjussar på en bild utav mig också! Ni får skratta =) Men nu måste jag betala lite räkningar (mina består utav kläder, kläder, kläder och babysim). Lyxen med att bo hemma!






Regnskydd till liggvagn!

Jag kan inte låta bli! Nu när jag upptäkt tradera.. Hittade detta superfina regnskydd från märket MEXX som jag vann för endast 68kr ;D Var endast två minuter kvar på auktionen så jag hade rena turen egentligen =P haha men fint vare =) Jag som letat så länge nu!

Klicka för att visa Megabild! Regnskydd till vagnen - MEXX

Lukas ligger å sover så sött! Han har sovit i snart en timme HELT själv. Eller jag har varit där å strykt han lite över pannan då han vaknat till lite men han är så duktig han =) Ska joina han nu tänkte jag lagom till NCIS. Ha det så underbart allihopa. Imorgon ska jag övningsköra igen ;) Mamma är dock lite skärrad sen sist fortfarande haha! Men jag är duktig, tycker jag åtminstonde!

Kramar





Lillplutten är redan TVÅ månader!

Å så ledsen jag blir såg jossans kommentar för 11 timmar sedan! Den mörten har ju flytt till USA för att spendera ett drygt år där.. men men hon kommer ju hem så då får vi mysa massor =D

Vad har vi haft för oss de senare dagarna då? Nja inte så intressant för er dock.. haha bara umgåtts med vänner å myst hemma =) Älskar dagarna när man bara kan slappa hemma hela dagarna å bara mysa med sin lilla plutt! Å förstå att jag är ensam vilket leder till dubbelt så mycket kärlek ;) De ni =D

Idag ska vi över till Ninni tillsammans med Jessipess =D Vi ska käka lite påskkrubb. Tror dock de kommer bli mer som vanlig middag men Påskmiddag låter lite mer coolt inte sant ;) så vi kan låtsas!

Nyare bilder;


Nej till tandborstning för att sedan klä på Lukas! sen mat så jäkla hungrig =D MUMS!






Bilköp!?

Jag har hittat min bil =D=D JA jag vet långsökt för jag har ju inte ens kirrat körkortet men de kommer! Ni ska se hur snygg den är! Han satte sitt pris på 7000 men om jag tycker om den (vilket jag verkligen tror) å den inte drar för mycket samt har helt OK bagageutrymme så kan man ju pruta lite ;) Den är så jäkla snygg! Woho nu ska jag bara övertala mamma om att de är en bra idé ;)  

Update rullar på ;)

OJ vad jag är trött! Lukas ligger redan här i rummet å sussar så sött så =) Idag har vi haft en såå mysig dag så! Vi följde först med mamma till Länna för att besöka Eko. Där hittade jag ett jättefint babygym till Lukas som han tycker massa om vilket jag verkligen tycker är suuper skönt för då har han någe att pyssla med medens jag får i mig lite käk på dagarna ;) Oftast passar jag ju på när han sover men de är inte alltid man lyckas passa in de haha

Köpte även godis till mig själv å vitamin brustabletter =D Svängde förbi både rusta och jysk också för att se fall de hade några söta byråer men icke.. får leta vidare på ikea, blocket å tradera där kan man hitta mycket kul =)


Å Imorgon ska jag försöka lägga in nya bilderna från kameran å så ska de ju beställas också! Tills dess får ni nöjja er med söta bilder från 2 veckor tillbaka.





Baby shopping!

Mina fynd från tradera! Alltihopa för nästan 130kronor kallar jag kap ;)



Jackan är favoriten =D Och mössan är ju verkligen supersöt! Dock blir det ju inte många veckor med mössa till men den var ju sådär supersöt och för de kap-priset så ;)

Just nu sover Lukas.. eller tillochfrån har väl tagit ett tag att skriva detta inlägg hehe =P Idag har vi varit på en massa äventyr och träffat en massa roliga flickor =D Vi hann med promenad, lunch på mcdonken, tripp till grovsoprummet, tvätta matta, träffa ytterligare tre söta flickor, iväg till affären för att sedan avsluta dagen med pizza 8D

Bild från 20 mars. Nyare bilder läggs in om 2 dagar =)

När vi kom hem ikväll överaskades vi med ett samtal från Alexander min gamla chef! Var superkul att höra hans glada röst igen den får än verkligen glad! Han är som en sol den där prylen =) Ska bli trevligt att träffas sen när han besöker stockholm igen =D Blev även bjuden ner till köpenhamn fall vi ville vilket lät sådär SUPER kul jag längtar ju massa efter dess underbara tivoli - Backen!








Älskade vår

Haha lukas sitter i babysittern och för första gången går det HELT OK! Men tror han börjar tröttna nu han kollar sådär med vääärldens hundögon på än.. men men får väl se hur länge han orkar ;D haha har i af musik på vilket vi märkte igår hemma hos Ruby att det var stört bra i Lukas öron!

Ikväll (om jag hittar tiden förståss) får ni se mina söta fynd från tradera! =D Världens sötaste jacka hoppas jag får den hihi ;D

Idag ska vi gå till tvättstugan måste nämligen tvätta en matta som inte vår tvättmaskin här hemma tar =) Ska även förbi grovsopporna och äntligen få bort lite skräp som står i hallen och samlar damm! Men innan allt detta så ska vi möta fia för en promenix i detta UNDERBARA väder =)

Lukas och Milo förra veckan :)






Lukas sover!

Vilket menas med att jag faktiskt har tid till att sitta här lite själv ;D Kolla vilken söt jag hittade på denna sida! Det är självklart armani och kostar skjortan! Tror det var närmare 1200 spänn.. blä för dessa söta små saker! Ibland kunde man ju önska att man var rik inte sant ;D








Lukas växer =)

Hej alla godingar!

Himla dålig uppdatering men så blir det väl när man har en liten bebis ;) Nadim (pappan) har ännu inte hört av sig jag försökte få tag på honom utan resultat men bad en utav hans närmaste vänner att ge honommitt nya nummer iaf men vi har än inte hört något.. menmen hans förlust =)

De senare dagarna har vi umgåtts med trevligt folk och haft det mys och igår var va på BVC för 2 månaders kontroll, tiden bara springer fram! Lukas mådde i af super och var 59lång samt vägde 5350 =) Liten tjockis! =D

Idag var vi hos Ruby igen supermys som vanligt vi bokade även babysim och vi startar den 11 Maj super kul =D

Nästa vecka har vi inget planerat än men ska hälsa på matilda i af tkr jag ;D hihi längesen nu faktiskt =))

Lite bilder: