Pinsamt!

"Emelie var är ditt födelsemärke".. va? vadå födelsemärke.. Rani drar upp min ärm på armen och upprepar "JA var är ditt födelsemärke, jag såg ett på kameran nu är det borta!" Jaha? svarar jag då förvirrat! "Ja och förresten, klipp inte håret sådär kort igen det var inte fint" Nehe? haha tackar för att du är ärlig då åtminstonde! "Ja fast vi har tagit bort fotot från kameran för vi vill inte ha sånna bilder på familjekameran.. man såg allt" Va Rani vad är det nu du säger?! 

Då har självklart Nadim tagit ett foto då jag sitter i typ bh och mjukisar för att jävlas.. med FAMILJEKAMERAN!  

 

 

 


Barnkläder

Ni har väl inte missat dessa underbara plagg ifrån internet shoppen Nelly?

Suit Solid Cross SEK 349, Kik Kid - NELLY.COMFianna Overall SEK 799, Mini A Ture - NELLY.COM

Först en helt underbar dress m. mössa (storlek upp till 86) 349:-
Sedan en helt underbar overall till spädbarn (storlek upp till 68) 799:-

 

 

 


Tack för en trevlig helg

Så har vi kommit hem igen! Var trevligt där borta men hemma bäst! När vi skulle in i bilen bråkade jag som vanligt med vagnen. Så imorgon ska jag iväg och kika på en Teutonia spirit :) Tror till 98% att jag köper den. Håller på att bli tokig på fasta hjul etc.. det ända jobbiga är att jag kommer ha 4 stycken vagnar hemma. haha men en ligger ju på blocket och en ska upp på vinden då jag ska ha den som dagisvagn :) Sen så är det ju min lilla sulky även kallad mormors vagn då hon har så liten bil!

Hade hur som helst jätte trevligt där borta! Nadims familj är så himla goa :) Dem ska flytta till radhus också för att dem vill bo större så dem håller på att kollar på hus för fullt!

Sötlukas vid matbordet

Sötlukas m. farbror Roni

Sötlukas m. farbror Rani


Nu har Lukas redan somnat så jag tror att det blir uppgång vid nio imorgon :) Så jag ska väl också försöka passa på att hoppa i säng!

 

 

 


@ Lukas pappa!

Hej hopp =)

Tänkte kika in och säga hej! Dagen började vid ELVA då vaknade lilleman, snacka om lyx? Men inte så konstigt då han vaknade ett i natt och tyckte att vi skulle vara uppe och leka =) Så vi lekte till tre sedan var det sängdags igen.

Vid halv 1 kom vi till huddinge blev en liten seg start då Nadim var nästintill död =P Han hade tydligen kommit hem 4 på morgonen! Hur som helst så gick jag och hans småbröder ner i centrum där jag hittade världens sötaste mössa åt lilleman! Vilket verkligen behövs då kvällarna börjar bli kalla nu. Och jag vill inte ha en sjuk liten plutt =)

Sedan mötte vi Nadims vänner! Var jättekul att se dem var ju över ett år sedan sist. Toni är nog den jag saknat mest! Han är värlstrevlig ska ni veta. Vi gick i af till parken med dem men lilleman slockna självklart haha =P men imorgon ska han nog få gunga lite :)

Sedan har vi inte gjort så mycket. Nadim var snäll och köpte med sig choklad till mig då han gick till affären så lite normal kan även han vara ibland!

Men nu ska jag nog varva ner för kvällen och försöka somna något tidigare än igår!






Högskoledrömmen

Jag tror banne mig att det får bli polishögskolan augusti 2011 för min del! 2010 kan jag ju glömma då jag inte har körkortet klarat än och ansökningen ska in senast 15 september. Sen har jag heller inte gjort högskoleprovet vilket jag heller inte kan nu i höst då lilleman lever på amning fortfarande och vägrar äta något annat.

MEN i februari blir det högskoleprovet åtminstonde! Då kan vi bocka av en sak :) så måste jag läsa historia A också ...

Sa jag förresten att jag var duktig nog att skicka in mina betyg till komvux? Nu hoppas jag bara på att komma in också! Jag vill verkligen plugga i höst.

Men nu ska ni inte tro fel om mig heller. Ni som följt min blogg länge vet att jag avskyr att studera och sitta i en studiesal och läsa rakt upp och ned. Och därför har jag varit smart denna gång. Jag tog endast ekonomi kurser (vilket jag är intresserad utav) samt att jag kommer studera på distans. 

 

 

 


Mysig vecka

Idag tog vi nog rekord i att sova! Först vaknade vi vid nio imorse för att sedan somna om efter en timmas tid. Så från klockan tio sov vi ända till halv TVÅ. Jajjamensan ni läste rätt! Vid halv fem snåret slockna lilleman igen och sov till sex.. hmm undra vad det är som spökar?

Men skönt för honom att vara utvilad hela tiden åtminstonde. För natten somnade han vid tio så kanske blir en liten sovmorgon till nio imorgon åtminstonde =)


Bild från i tisdags då vi träffa Christoffer, therese och baby liam!


Bild från igår då vi träffa Ruby och baby Milo!


Bild ifrån idag då vi tog promenad till hemköp med tant Ewa!







Sitter på min söta lap =D

Hej hopp =)

Imorse då jag skulle kolla klockan så möttes jag istället utav ett mess från Ruby 08.07 så jag tänkte självklart att klockan var något snarlikt efter lukas tidiga mornar här nu på senaste tiden. Tog upp lukas och lät honom stå på min mage och skratta lite för att sedan kolla vad klockan egentligen var. Möttes utav 09.45.. KVART I TIO wihoo vilken sovmorgon. Men gjorde mig däremot inte något piggare..

Men nu sitter jag här och lilleman sover =) Jag tog mig upp i af! Brorsan ville ha hjälp med att bädda sängen också då han kom från jobbet nyss.

Så med andra ord, jag är vaken!

Vid halv 3 ska vi åka in till stan och möta ruby+Milo. Trevligt trevligt MASSA skitsnack haha :D så gosigt att umgås med dem så!

Bilder kommer imorgon för ikväll ska jag med Fia hon skulle vara barnvakt och ville ha sällis =)

Kramar!





Nu är det bara att vänta.

Min data är tillbaka =D WIHOO!! men fick en annan. Jag ville helst att de skulle lagat min då jag hade bilder från 8 år tillbaka på den! Men vissa saker ska väl bara vara minnen :)

Vi kom i af iväg till familjerätten idag. Nadim ringde runt 2 var på jag tänkte "Neeej ska han ställa in IGEN?!" men chockerande så säger han "jag är påväg, var ska vi mötas". Ja ibland kan han även chocka på ett positivt sätt!

Men men det gick okej. Han skrev under min lilla berättelse men ville ändå ta ett faderskapstest. Orkar inte gå in mer på vad som hände men om tre veckor får vi det svart på vitt! Ska bli skönt måste jag säga :)

Men nu ska jag hopp i säng. Hade en supertrött bebis imorse som INTE ville sova. Men tillslut så somna han varpå han sov en timma istället för 2 så han fortsatte att vara halvglad tills 1 tiden. Då slockan han och sov ända till 3 =) min lilla plutt!





Svininfluensa

Imorgonkväll skulle vi egentligen ha gått hem till Sofia med min mor + hennes mor + andra filurer.  Så möts jag utav detta på hennes blogg - Sjukstatus, illa feber blir till att tillsätta alvedon. Hon är precis hemkommen från spanien var av jag inser att jag stannar hemma imorgonkväll!

Är tok rädd för att lukas ska bli smittad utav svininfluensan. Längtar massor efter vaccinet! Hur ställer ni in er på vaccinet?





Bebooo!

Vet ni vad jag ska köpa först utav ALLTING t o m innan jag köper soffa! Eller nja kanske inte men ni vet då man är helt klar med det man måste till lyan? - Två stycken geckoödlor! Dem är så jäkla TOK mysiga. Och kan faktiskt bli riktigt tama. Hade tre stycken ihop med brorsan förut som vi gav bort då jag var 14 kanske?

Denna ödla hittar ni till försäljning HÄR!


Men visst var den helt underbar? Denna kostar 800kr. Vet inte riktigt vad för geckoödla det är men himla speciell var den i färgen i af! Och för att inte tala om ögonen? Sötnosen då.

Nej nu ska jag lägga mig och gosa med MIN sötnos som sussar så sött. Ni ska bara veta hur gosig han var då han skulle nattas idag. Låg och log hela tiden för att sedan somna rakt i min famn.


Allt är vad du är, allt!


Imorgon blir det familjerätten. Om N nu bestämmer sig för att dyka upp såklart!

Godnatt ♥


Bara ett till!

Massa bloggande denna natt märker jag! Egentligen är jag dundertrött men fastnade då jag betalade lite räkningar, b la lillemans nya overall. Blev ingen från pippilotta dem BARA strular hela tiden. Blir så trött! Köpte istället en ifrån P.O.P. Eller rättare sagt tradera. Men den är helt oanvänd, lappar kvar. Nypris 1195:- mitt pris 710:- (inklusive frakt). Om jag är kär? jadå! Färgen var superfin och alla dessa reflexer? LOVE IT!


Å imorgon blir det farsta :) Ska försöka få tag på ny dinapp till hans avent flaska som han faktiskt tar! Eller han dricker allt förutom välling, ersättning eller vanlig bröstmjölk. Detta kan dock bero på det minihålet som finns var av nya dinapp köpet. Hoppas på att dem har dem inne nu bara! =)





Film och bus med Pess

Idag har vi varit hemma hos Jessipess hela långa dagen! Var dundermys. Vi kikade på film och busade =) Lilleman slockna också TVÅ gånger. De ni ;) Han sov en hel kvart båda gångerna också. Men man blir trött utav att busa =)


Jessica i bästa form!



Lukas har börjat igen med sitt blåsande med läpparna. Alltså han blåser ut luft så att det sprutar typ slem och brummar? haha förstår ni min fin fina förklaring! Herregud. Ja knäpp ser han minst sagt ut i af. Försöker fånga på film hela tiden men han vills inte då!






Presenter från USA

Förra veckan fick vi ett paket från USA som jag glömt visa er! Storlekarna skiljer enormt! Eller inte på längden men på bredden haha. Dem ser supersöta ut! Och dem är helt perfekta åt min lilla knubbis. Sen så var dem flesta plaggen från 1år om jag inte minns fel heller. Jossan smart å köper större så pluttis har något att växa i.




Kolla min nya favvo-tröjja! All stars "mini leauge"

Paul frank strumpor samt FEM hakklappar!

Självklart en baseball body! Tokförälskad!

Absoluta favoriten - handskriva kortet!


Tack tack tack tack tack tack TACK tant
Josefin! Massa kramar å pussar från oss båda! Kom hem välskapt och rik på nya vänskaper samt äventyr.




Lukas framsteg

För någon vecka sedan så började lukas, ja ser ut som att han utforskar sina händer. Han kollar på dem å så gör han precis som att han skulle räkna. Ni vet tar upp ett finger i taget!

Min lilla tokstolle, allting går för fort! Han har börjat sova på mage nu också. Fast det tycker jag inte om så jag vänder alltid på honom då jag går och lägger mig. Men idag vägra han och somnade inte förän jag lät honom ligga på mage.





Fanta Lemon

Ni har väl inte missat att min favoritdricka "Fanta Lemon" är tillbaka? Hoppas den stannar länge nu (A)

Igår kväll kom vi hem runt halv 1. Vi hade supermysigt nere på närpuben med ja mindre bra live musik, kebabpizza, Öl och supertrevligt sällskap! Men väl hemma och en måltid + lite bus senare för lilleman så slockna vi totalt i sängen. Blir typ alltid så då lilleman slocknar i vagnen. När man väl är hemma så blir jag superpigg igen! Tokstollen då.

Idag har vi endast varit iväg på promenix till hemköp för att köpa deras krossade tomater med chili. Vi ska nämligen göra köttgryta ikväll =) Lilleman fullkomligt älskar det också. Några barnmatsburkar har jag än inte fått i honom dock!

Och eftersom att han sover borde jag väl passa på att fixa krubb ;) hihi

Kramisar





PUSS!

Lukas är så himla söt! När man säger puss och gör en pussmunsträcker han fram armarna och gapar!

Min lilla prins ♥




Ikea = flytta nu!

Idag har vi varit iväg till Ikea å så City gross =) Köpte inget mer roligt än sko-horn, mat och blöjjor! Men jag ska banne mig spara nu så jag får allt det där jag vill ha. Måste ju hinna spara allt innan september slut också.

Ska snart kila iväg till närpuben här nedanför med Pess! Hennes pojkvän står vakt idag så vi tänkte hälsa på honom =)

Har ni haft en trevlig helg hittils? Å vet ni vad?! Höll på att bli överkörd utav en idiot idag. Men bara för att jag är tjej och körde liten bil så tror vissa att dem har företräde. Fan va lack man blir alltså! Tur att jag hitta bromsen bara haha =P inte min starka sida i vanliga fall!


Här är Lukas 6mån + 3 dagar.

Å Lukas är så jävla söt. Då han sitter i knät så lutar han bak huvudet så att han ser än. Sen upp igen å så håller han på så =P Tokungen min! All denna kärlek, helt sjukt!

Kramisar






Göteborg sista dagarna!

Så var vi inne på de sista dagarna. Först - lördagen bestod utav shopping så därför blidde det inte så mycket fotande. Dagen efter det - hemfärden, söndag så var vi på Universeum. Jag har banne mig sätt anacondas nu! De ni ;) Hade bara ett skyddsnät emellan mig och den. Uscha om jag ändå hade vetat de då jag gick över den? Tror ni då att jag hade satt min fot där inne då? hmm

Kul var det i af :) Såg två söta apor, papegojor, massa konstiga fiskar, hajar, maneter, stora rosa fåglar(?), krokodil ja en MASSA just enjoy =) Just det! Känsliga läsare varnas. Bilder på alla slags djur förekommer. Alltså EWA sluta kika efter "lukas på groda" eller "hajen bilden"!



Gunga är kul!


Shopping är kul! Speciellt då man shoppar till lilla mig.


Utslagen efter en låång shoppingdag. Somnar med pingvinen i munnen! <3


Mami löjlar sig =P


Olalala - Sluta göra er vackra, WHAT?


Såhär menar du?!


Nu var man bra het eller?


Kajsa och Vickan tänder till!


Jag har inte så himla stor lust att bli gammal jag ...


"Vilket semesterfoto!"


"Lukas nu ska vi låtsas att vara i en hydda på riktigt så kolla in i kameran och LE" Jo tjena fota småbarn är går väl alltid bra?


Till alla djurvänner - dem är inte instängda! Det finns ett hål ut på andra sidan berget ;)


Lukas kollar på fiskarna


Stanna, blixt blå, LE! Nåja lyckades åtminstonde fånga fyra stycken samtidigt.


Vi befann oss i en hajmun!


Lukas på en groda


Hajen! Man fick INTE fota med blixt. Nästa år blir det till att ha en systemkamera.






Två ögon tittar fram..


Någon världens största fågelspindel eller vare stod. Jag avskyr spidlar så detta är mammas verk!


En gul doris!


En hel Nemo


Läckra maneter


Fattar ni vilka läckra bilder jag hade kunnat lyckats få om jag hade haft en systemkamera? Stod väl en halvmeter ifrån denna sötsak!




Ja jag är mäkta stolt!


Så råka jag ta med blixt.. men dem var typ 5-7 meter ifrån oss så tror dock inte de tog skada!


En sån här skönhet ska jag köpa då jag får min egna lya! Den ska få bo i mitt vardagsrum =) (barndomsdröm)







Hur lång tid ska allt ta?

På tal om pappor så börjar jag att ge upp ALLA mina bra tankar om Nadim nu. Finns fan inte ord för hur förbannad han gjorde mig i onsdags. Alltså han vill ta faderskapstest nu?!?!!? Först då jag hörde det för någon månad sedan kände jag mig bara mer sårad än typ nånsin för då visar det hur lite tillit han hade för mig både under och efter förhållandet samt vad han tar mig för person. Kändes förjävligt, jag vill inte att någon person alls ska tänka sånna tankar om mig! Men hur som helst så skulle vi ta detta test i onsdags men såklart - "mycket på jobbet" jo tjena har jag aldrig hört förr. Så jag boka om tiden och skrev samtidigt att jag kände mig sårad p.g.a detta varpå han skriver ja tänk er det VÄRSTA och dubbla det.

Det är tydligen han som har fått gå igenom saker och HAN som blivit sårad. Ibland önskar jag fan att killar kunde bli gravida också så dem får känna av hur det är att gå igenom en hel graviditet och SJÄLV dessutom! Nej skämmas ska han fan. Usch så arg jag blev.

Men efter ett par timmar då jag lugnat mig rejält skrev jag även "Skitsamma vi kan diskutera och bråka om allt hur länge som helst. Jag vill gå till resursenheten och prata samt planera umgänge för dig och Lukas, ställer du upp på det?". Har än inte fått något svar men blir heller inte förvånad. Jessica är ju hemma.





Min son, min kärlek, mitt allt.

Här hemma rullar allting på fin fint =) Lukas sitter nästan själv nu. Man måste vara beredd på sidorna då han lägger/slänger sig åt sidan rätt vare är och efter någon minut så är det tråkigt att sitta också. Men det är helt sjukt hur de utvecklas för varje dag som går.

Och riktigt mammig är han nu också! Han började tillochmed gnälla då min mamma höll i honom och jag gick ut ur rummet vilket han aldrig gjort förr. Ni kan ju jämföra tilliten lukas har till min mamma lite med till en riktig pappa då hon träffar honom lika mycket som en pappa minst "ska" träffa sitt barn. Eller minst brukar åtminstonde.

Har även uppdaterat "lukas växer", kika in där vettja :)


Lukas 6 mån och 5 dagar. Idag är min plutt 6 mån och två veckor!






Göteborg dag två, liseberg!





På fotona, Jag, Lilleman, Min mamma (solweig), Maria, Marias mamma (Victoria) och bror (Daniel), Kajsa, Sebastian!






Shopping och mys

Nu var det allt längesedan vi skrev här hemma. Men det händer en del plus att jag ville få upp göteborg bilderna först! Men det har jag nog gett upp =) Ska försöka få in dem ikväll om lilleman slocknar skapligt tidigt. Men håller även på och målar om en bokhylla som tar X antal timmar. Den vills lixom inte bli vit!

Men men vi har bara myst dem här senaste dagarna tillsammans med Jessipess och idag kom även Ninni över! Har bestämt mig för att köpa en ny Quenette vagn som verkar super bra! Det där med ej svängbara hjul var ett rent helvette att köra så. Så jag håller också på att sälja mina vagnar nu! Den blå Duovagnen för 2000 sedan sittvagnen för 1000. Hoppas hoppas :)

Sen måste jag köpa ny bilbarnsstol och min älskade boomerang jacka INNAN den tar slut. Så jag har lite utgifter nu med andra ord! Närmare bestämt 11500kr + mina vanliga räkningar såsom hyra, mobil och gymkort! USCHA! Men det är ren tur att jag inte har något annat att spara till samt att jag flyttat fram mitt flytta hemifrån datum. Annars vore jag lite körd.

Fick ett paket från Jossan som befinner sig i USA det ska ni få se bilder på också =) Det är lukas kläder både på smak och utseende haha jätte breda men lika långa =D Amerikanska barn feta eller? Det skiljer typ 5cm på bredden jämfört me hans vanliga bodys.

Men ska försöka få in pics ikväll =) Nu vill lukas ha sällis igen!





Göteborg dag ett

Började vår resa vid kvart över 6 hemifrån och vid 7 så tog vi tåget till göteborg. Väl i göteborg käka vi lite snabbt sen drog jag och Maria iväg för att hämta vagnen. Den var helt ok men SHIT vad det är jobbigt att köra med fasta hjul så jag köper nog en ny snart ändå!

Sen bar det av till hotellet där vi fixa och trixa lite innan det var dags för käk och lite kortspel =) Jag använde även nässpray då jag hade jättejobbig pollen haha men som vanligt var det ett värdelöst försök =P Vi drog även en sväng ut på konsum och drack starköl!








Hem ljuva hem

Borta bra men hemma bäst! Hade en trevlig tripp till GBG men ack så underbart det är att få komma hem. Ätit gott och skrattat mycket =) Hem kom även ett par vantar till lilleman+ jeans och skor till mig!

Men nu är jag dunder trött så ska bums i säng! =)





BVC - besöket

Glömde ju berätta om BVC, sicket minne va? Han hade gått upp till 8685 alltså 480gram så han börjar plana ut lite nu så efter Göteborg blir det seriöst med gröt på kvällarna! Sedan hade han växt 1,2 cm han är då allt en liten kortis =) Var 67,2 lång nu! Huvudet hade växt 8mm också =P

Läkarbesöket gick även de gallant =) Vi har en jättebra barnläkare där visserligen svenskan är lite sådär men han försöker åtminstonde berätta vad han kollar efter och sådär :) Vilket jag tycker är super. Vill ju faktiskt veta vad de kikar efter då de klämmer på bebis så jag själv kan se om det är några synliga fel! Stort plus till barnläkaren alltså!




Ha en underbar helg allihopa

Tänkte bara kika in och säga hej då nu innan vi åker! Tåget går redan 07.07 imorgon bitti så jag ska upp redan runt 5 tiden.. jag som verkligen INTE är morgonpigg! Det blir inga inlägg där bortifrån då vi kommer att ha fullt upp med allt annat. =) Men ni får ha det så fint så hörs vi på måndag!


Bilderna är ett par dagar gamla. Idag är Lilleman 6 månader och 6 dagar gammal (12 aug..)

Kramar från mig och Lukas.





Fartfylld dag

God morgon =) Idag vaknade vi först vid fyra, japp FYRA! Men tog någon halvtimma så ville lilleman allt somna om skönt nog =) Sedan var det uppgång vid 8 som vanligt.

Idag ska vi iväg till BVC sen lite andra små ärenden :) Efter det blir det promenix m. jessipess! Ska bli trevlans =D å så måste jag packa.. dubbelt upp! Jag ska hämta vagn i Göteborg också så måste ta två bagar istället för min stora resväska då jag och mamma aldrig kommer kunna ta två vagnar + resväska med oss hem.

Men men nu borde jag allt få på lilleman kläder då vi ska gå om en kvart! Men jag har ju inte hjärta att väcka lillplutten..

Kramisar





Vänner för livet


Bild från 2004 samt 2005! Dem nya har ni nog redan sätt ;) haha!

Jag har ett par vänner som jag verkligen håller hårt om en utav dem är underbara Jessica, även kallad Jessipess! Och nu har hon börjat med sina älskade videoinlägg igen där hon sjunger. Ni kan gå in
HÄR och lyssna. Helt lovely =)





Beställning kommen! - efter tre veckor..

Som ni ser (säkert hela sverige?!) så regnar det ute och vädret suger apa! Så vi har nästan stannat inne hela långa dagen bortsätt ifrån en promenad till Ica för att hämta ut mitt paket. Så passade vi på att hälsa på Maria+Victoria! Nåja tillbaka till paketet det var min väska =D snacka om att jag blidde överlycklig! Den var så perfekt som jag trodde om inte mer. Skip Hop is the shit!

Sedan har jag hittat en overall till lilleman också. Den kostar 495kr men just nu - tills imorgon 12.00 har dem 25% rabatt på hela beställningen. (
www.pippilotta.com)



Hittade även dessa tossor! Helt tok-kär men dem kostade över 500-lappen och tycker det är lite väl mycket! Men söta var dem =)



Nej nu måste jag fixa tvätten =) Göteborg på torsdag ju så måste ha alla kläder tvättade så att man har bra urval att packa ned! Puss





Älskad sedan första stund

God morgon!

Lukas somnade precis om så jag ska väl strax gå å käka lite frulle! Men vet ni? Igår var ända veckodagen jag druckit cola på under två veckors tid. Visst är jag duktig? Känner mig inte alls lika sugen längre heller så det är dunderskönt! Förut kunde jag verkligen få abstinens.. Och så har jag inte bitit på naglarna på en hel vecka också! Pepp pepp =D


Mysbild på lukas från i söndags! Sovandes i tältet på stranden :) Nu är han hela 6 mån och fem dagar
.
Jag vill få tillbaka mina naglar jag hade på förlossningen. Fick panik när jag låg dära och bet av allihopa! Men det hade inte gått att ha naglar med en nyfödd heller så det var väl bra det!

Och den 15 oktober tror jag att det var kan jag söka den språkutbilning jag vill in på också. Å så måste jag ringa komvux för att ta tag i mina ekonomi kurser. Mycket som ska göras med andra ord! Men det är kul när det är mycket som händer så klagar gör jag absolut inte ;)

Men nu - Frukost!





Vi lever livet i solsken

Oj oj oj här springer tiden iväg! Känns som att det ska vara typ lördag imorgon men det är tisdag och om tre dagar Göteborg =D Roligt värre! Har planerat att hitta en snygg BRA göteborgare att ta med hem ;)

Igår var vi och bada vid flatensjön! Bästa badet om ni frågar mig. Uppväxt med den så det kanske har någon roll i det hela. Man känner sig i af hemma dära!



Idag var vi i Vasaparken. Den tyckte både jag, mamma och Lukas mycket bra om! Lukas gungade också för första gången =D Gick väl sådär då han inte sitter riktigt själv. Men han tyckte att det var kul åtminstonde =) Sedan var vi en sväng på odenplans barnvagnar där jag hittade en jättefin vagn! Det är lite Teutonia stuk på den men man kunde också köpa till vinterhjul till denna. Och det känns som ett måste för mig som alltid hamnar ute i skogen på vinterpromenader så det var skönt de! Det var ju ända nackdelen med teutonia som gjorde att jag inte köpte den som första vagn - små hjul.



Men men nog om vagnar ;) Imorgon blir det förhoppningsvis bad. Men ser inte så bra ut haha =P men vi får hoppas helt enkelt!

Just det, lukas har fått fnatt! haha han är uppe till minst 22.00 varje kväll och då skriker han sig till sömns spelar absolut ingen roll vad jag gör, tänder? hoppas annars så är han nog på G att bli sjuk och det vill vi inte! Sedan så vaknar han som en klocka vid 8 på morgonen.. vad hände med min underbara sovmorgon? Nåja vi får hoppas att han bara går igenom någon fas och börjar sova som vanligt igen (A)

Nu - sängen! Puss



Lukas badar



Efter ca 15 sekunder änder det grejjer! haha så det kan gå.

Små framsteg

Lilleman har börjat snurra runt i en cirkel mer och mer. Han kravlar dock inget - absolut inget haha! Men i en cirkel kommer han dock runt =) Sedan har han kommit på att han kan lägga huvudet på sne då det blir för jobbigt att träna på magen hela tiden. Så nu har han faktiskt börjat med något längre stunder på magen! Min duktiga lilla pojke =)





Det trodde ni aldrig va!

Hör och häpna jag, Emelie ska börja på någon form utav vi kallar det boxning! Det var nämligen så att jag och Jessica gick promenad idag så börja vi snacka om träning, som alltid! Dem som känner oss väl måste nog tycka detta är väldigt underligt då vi är himla bra på att äta, speciellt skräpmat. Men vi är också duktiga på att träna vi måste bara ha någon som pushar oss. Hur som så kom vi in på boxning eftersom att Jessipess hållt på med detta innan ett par gånger.

Så nu har jag bestämt mig. Hoppas bara att mina planer går i verket också. Sedan får jag hoppas att lilla N inte läser detta då jag lär bli total mobbad nästa gång vi ses i af! Jag retar nämligen honom för att han är årets-träningsfreak och hälsofreak ^o men men får se hur allt blir med lillemans matvanor först bara :) Sen får man se vilka dagar och tider det finns träningstillfällen på och ja det är MASSA som ska stämma in då man har bebis att ta hand om!





Städ och lite till dag

God eftermiddag =)

Idag har vi ännu inte gjort något vettigt. Eller lite tvätt och städning har vi hunnit med eller jag då =P Lilleman ligger å sussar så sött i soffan just nu =) Har även tagit mig i kragen och rensat bebiskläder. Det är inte lätt ska ni veta! Vill ha kvar alla. Men man måste inse att lilleman blivit stor också! Har kvar ett par byxor i 62 sedan några som har dubbel storlek 62/68 också. Åtminstonde de som knappt har någon resår! Lilleman är ändå så kort så det är bara i midjan jag måste kolla 62orna annars passar de fin fint fortfarande =)


För ett par dagar sedan. Idag är min plutt hela 6 månader + 1 dag!


Nej nu hör jag lite från soffan, tjingeling!





Sura kärringar och bebisbus

Dagen började med lite segt uppvakande från min sida vilket Lukas tyckte var dundertrist och detta hördes i form utav gnäll gnäll å en massa gnäll! Men tillslut tog jag mig också upp för att leka med trollungen!

För fem dagar sedan. Idag blir min plutt hela sex månader! Tiden bara flyger iväg

Vid ett snåret åkte vi och skulle möta Ruby+bebis Milo i stan. På bussen dit så blidde det tjaffs med en grinig gammal kärring som jag kallade henne. Det kokade i mig ska ni veta, gud så förbannad jag var! Det var nämligen så att hon satt med sin rulator brevid sig så jag bad henne snällt "kan inte du fälla upp sätet så att vi får plats?" får ett halv trevlig nej tillbaka varpå jag säger igen att hon ska fälla upp sätet och då har hon tydlgien för ont i ryggen för att stå! Så jag säger men sätt dig på rulatorn då eller någon annan plats i hela långa bussen. Men detta var också ett problem tydligen så jag utbröt bara jävla kärringjävel så gick jag av! Men busschafförern var snäll nog och lät mig åka i gången =)

Men hela bussresan var pest och pina då tanthelvettet skulle fortsätta diskutera! Höll verkligen på att bli galen. Tur nog så sov lilleman så han slapp höra oss diskutera!

Men men nog om henne! Har bestämt mig för att säga till alla andra tanter som i framtiden ska kommentera att det är mitt liv och de ska hålla deras käft stängd! Punkt slut. Sen får dem gagga på hur mycket de vill för jag tänker bara stänga av efter att jag sagt det :) 

I stan hade vi fyra det riktigt trevligt som vanligt! Beklaga oss och skratta en massor =)

Men nu blir det hopp i säng för min del! Just det måste filma imorgon så ni får se när man leker titt ut med lilleman. Han skrattar så han kiknar, lillplutten då! haha

Kramar ♥






Mysiga mammadagar

Hej hopp!

Just nu händer så mycket här hemma så bloggen hamnar tyvärr i bottenläge! Plus att jag börjat gå upp vid 8 då lilleman vaknar för första gången istället för att lägga mig och sova med honom igen vid nio till tolv.. så därför orkar jag heller inte sitta uppe hela nätterna =) 

I måndags så kom Ninni o Jessipess över på vin vilket ledde till en lååång uppesittar natt. Gick inte och la mig förän 7 så jag var lagom seg hela dagen igår haha! Men väl då jag var uppe så gick vi på promenad med Sofia R även kallad Ruddan samt Jessipess. Sen slockna både jag och lilleman som två utlagna spelare! 

Idag blidde det hel dag i Farsta C tillsammans med
Carro och lilla Adam! Var dundertrevligt som vanligt blidde lite lekpark och lite shopping. Eller jag kom nog inte hem med något.. förutom mitt paket från H&M som jag hämta ut på vägen! Men visst var jag duktig? 





Imorgon ska vi hela långa vägen till Kungens kurva där vi ska kika barnvagnar, barnmöbler, barnkläder samt leksaker! Ja vi ska nämligen besöka nästan alla mina favoritbutiker tillsammans med Ruby och baby Milo. Mysigt värre =)





 

Ett blodsband är ingen säkerhet

Vi åkte hem till Nadim och Lukas farmor idag vid tolv varav de dåliga uppdateringen!

Trotts att det var nästan en månad sedan Nadim träffade Lukas märke jag ingen "sakna" känsla vilket jag tycker är jätte trist. Vill att både Nadim och Lukas ska bli glada utav att se varandra, men det kommer! Jag får bara ha tålamod. Men tror nog att N fick sig en liten tankeställare idag åtminstonde. Så nu hoppas vi på bättre framtid, inte sant?

För övrigt gick allting bra! Vi pratade på om allt möjligt och inge tjaffs eller diskutioner. Vi kan ju verkligen inte diskutera med varandra då båda är sjukt envisa med att ha rätt och få sin vilja igenom!

Men men åkte hem därifrån vid halv tio då blidde det B&J glass på balkongen + babbel med tanterna här hemma!


Lukas är här 5 månader, tre veckor och fem dagar. Idag är han 5 månader, tre veckor och sex dagar!

Nu lockar sängen imorgon ska jag till Farsta m. Ninni och byta P.O.P jeansen som var för små i storlek 68 =P





Uscha för när saker och ting går sönder!

Har suttit flera timmar nu och kollat på innerdörrar! Hade ju sönder min så måste köpa ny men när jag mäter dörren så överaskas jag utav 82cm hur fan är det möjligt? GAAH jag blir tokig! Vilken dörr ska jag då köpa? Dem har ju jämna mått så som 70, 80 eller 90.. får väl ta mig till Bauhaus och fråga!

Nu tänkte jag slå mig ned i sängen brevid lilleman och sova :) Imorgon ska vi till Lukas farmor! Nadim får vi väl se om han är hemma.


Kärleken till dig är den största och mest omtyckta kärlek jag någonsin upplevt.

God natt =)



Bebis shopping =)

Sitter precis och njuter utav B&J glass! Blev det istället för godis ;) och då köpte mamma cola! Nu är det helg och OK att dricka en massa. Men snart är det måndag igen och fyra hela dagar plus en halv utan en droppe! Jag ska bannemig klara det ;)

Lukas sitter i sin babysitter å kikar på tv samt tuggar på en godis som är täkt utav plast! Alla dessa leksaker och tuggsaker jag provat med så funkar en plastad godis bäst? jaja han är allt då speciell min lilla plutt ;)

Dagen spenderades i Skärholmen centrum =) Där köpte vi mina jeans från p.o.p som jag är så stört förälskad i! Köpte dock 68 för dem var så himla långa och Lukas är ganska kort. Men tror ni han kunde ha dem i midjan? NOPE så blir till att byta till 74 ändå =) Vi köpte även en body jätte fin i ekologisk bomull. Ända skillnaden jag märker är att dem inte blir lika noppiga lika fort =)


Där har ni jeansen btw! Tokfina inte sant? Lite långa bara så 74 kommer vara toklånga!

Nu har lilleman tröttnat på tv;n!



Tatuering!

Nu har jag äntligen kommit fram till hur jag vill tattuera mig! Jag ska göra en stor stjärna precis under nacken mellan skulderbladen. sedan längst sidorna kan jag skriva namn :) På så sätt kommer jag att kunna fylla på med fler namn och skaffa fler barn utan att bli helt sönderklottrad! =D

Nu är det sängen för min del =) Kramar!