I wont let you down

HEJSAN!

Såååå irreterad nu så det finns inte!! I af skrev ett såååå långt inlägg haha och allt försvann :) men men! Jag har som sagt varit på förhör idag - gick väl bra? .. Utredaren var dunder söt! hehe =) Annars så försov jag ju mig som jag har ångest över.. måste verkligen komma upp imorgon!

Efter förhöret blev de en liten gång igenom gina i slussen! Hittade väl några fina tröjjor men skippade att köpa någe. Det var ändå inget jag ville ha nu utan om typ drygt 5 månader? alltså till sommaren. Så jag orakde inte köpa de nu =) Sen blev det hem till mickan där det snackades en MASSA haha =) sen popcorn, cola och film. Vi såg när mörkret faller. Grymt bra väldigt hemsk dock.. men ja värt att se hundra gånger om =)

Nu tänkte jag faktiskt vara duktig och plguga har en stor uppgift som ska in på måndag så måst ehinna klart!

PoK

God morgon.. typ?

Hejsan!

åå  får sån himla ångest! Har missat tre skoldagar nu p.g.a att jag sovit! Jag försover mig heeeela tiden nej funtar på att glida in till stan och köpa en riktigt hemsk väckarklocka där man inte kan sova vidare?..

Snart ska jag på polisförhör lite smått nervös jag minns ju knappt vad som hände! allt gick bara så fort hehe! men men får väl berätta det jag minns :) det handlar om när Jag mitt ex, Asib och Eleonor hade varit på bio så skulle vi gå och ta en öl på en bar så vi gick längst ringvägen tror jag de var? haha i af vi blev påhoppade av några idioter till lkillar :) och polisen väntade strax runt hörnet samtidigt som de där killarna följde efter oss så vi anmälde.

Nej nu måste jag ta mig upp ur den här sängen och göra lite mat, duscha och lite sånt!

PUSS

sweetest...

Det känns sådär konstigt ni vet overkligt? När saker bara nej jag vet inte.. men känns som att allt som händer är någon slags dröm. Det händer inte riktigt på riktigt. Kanske är det för att allt har gått så himla fort den senaste tiden? Jag menar alltså redan från 2004 när vi flyttade. När jag framförallt ändrade hela mitt liv eller rättare sagt hela mitt liv ändrades och jag bara var tvungen att anpassa mig. Sen wipps så var vi inte bästa vänner längre och jag hittade en bunt riktigt grymt trevliga tjejer!

Sen så helt plötsligt hade jag ett riktigt seriöst förhållande gömde mig hos honom hela tiden för att jag var rädd för att möta din blick - sinnessjukt! Och sen wipps så tog det inte lång tid innan både du och han försvann igen och ni lyckades tajma varandra grymt bra. Och nu shit äre typ 4 månader tills jag måset vara klar med allt i skolan tror ni inte jag har typ GRYM ångest och panik? för jo vad händer då studenten. Alltså vart tog dem här 4 åren vägen? Fan jag tror jag drömmer. Hänger inte med i verkligheten. Kan någon för i helvette sagta ner tempot?

Jaja huvudsaken är väl att man glider på stan med ett leende och ser allting positivt?

Men jag mår bra nu!

cuz I miss you

Bara för att du är helt underbar, söt gullig och helt gudomlig.

Hejsan!
Mår väl hyffsat idag :) Har varit lite små seg aknske för att jag missade skolan? blir sjukt nojjig nu när jag missar minsta lilla kanske för att jag redan ligger så mcyket efter? Nej fan måste ta tag i det här på riktigt inte slöa de minsta.. måste verkligen plugga galet egentligen. Men, det löser sig :) ellerhur? man ska tänka positivt!

Men har så himla mycket i huvudet just nu allting bara snurrar jag vet inte vart eller till vem jag ska vända mig.. funderar på att besöka en psykolog. Bara snacka ut om allt möjligt tills hon/han sitter där helt döva av allt snack och sedan bara sätta klacken i golvet och gå därifrån? Kanske skulle kännas bra att beklaga mig inför någon helt utomstående som inte förstår någonting om mitt liv överhuvudtaget?

Eller så finns det lösningen att jag ringer dig, hälsar på dig eller dylikt. Hörde igår att du saknade och älskade mig. Men jag vet inte.. jag vet inte längre om jag är lika stark som förr då jag kunde stå emot dina spydiga kommentarer eller allt lyckliga skitsnack. Men känns som att jag skjutit upp detta tillräckligt länge nu. Måste stå på mig och följa med brorsan nästa gång? Det återstår att se.

Just nu däremot tänkte jag glo på the holiday :) ska upp till plugget runt 7 tiden ska inte åka fören halv 8 så sover nog tills de är en kvart att kliva (A) hehe! så lat :)


bara för att du är söt

Hejsan!

Har inte kunnat skriva då jag har haft fullt upp! Som sagt fyllde Robban 22 i fredags. Firade det på Olearys i haninge med middag och party! Dem har världens godaste ceasarsallad som ni bara måste prova hehe =) I lördags jobbade jag, det var helt okej :) kändes lite konsigt men kul att träffa alex igen! Ska bli intressant när allting börja komma igång. Efter det åkte jag hem där jag möttes av en massa vänner till min bror han skulle tydligen ha middag haha! Han fyllde ju 20 i måndags. Drack lite redbull vodka och rö vin :) mumsigt värre! Sen bar det av till nacka =) Skulle nämligen bowla med adam, Thomas och så var de nån tjej haha jag och minne!

I af det var grymt kul och mys ;) Kom väl hem idag runt 4 men har försökt plugga lite annars bara slappat och varit hemma hos michamela!

Nu däremot lockar sängen något ska nämligen upp om 5 timmar så :P hehe!! Hoppas att ni haft lika underbar helg som jag =)

PoK

that smile..

Hejsan!

Vet ni? Jag har varit grymt seg idag! har inte orkat kliva up ur sängen och jag somnade redan vid 10 slaget igår.. lite halvskumt men men! Nu är jag helvaken i af sen en timme tillbaka :)

Har suttit och letat lägenheter nu ett tag, jag och jessica har nämligen bestämt oss föra tt flytta! Hittade en jättefin trea i solna. Tog bara 20 minuter in till slussen så det var helt ok :) Hoppas bara att vi får den nu. Det var en andrahand :) Men jag vill ju flytta nu så de får duga! haha :) köpa lägenhet får bli efter sommaren.

Ikväll som sagt fyller ju robban 22! Vi ska mötas hos Mickan först sedan dra iväg :) kommer bli dö mys. Imorgon jobbar jag för första gången hihi ska bli riktigt kul om inte intressant.

PoK

ett leende som får en att smälta

Hejsan!

Vet ni jag mår sååå bra :) nej men känner mig verkligen på topp nu! Hur stressad som helst dock både från skola och jobb (håller nämligen på att utbilda mig på jobbet också så har som "skola" vissa dagar där också haha) Men iaf annars leker livet och jag är på TOPP!

Idag får jag se vad som händer :) har varit riktigt duktig denna vecka bara missat en dag i plugget :) vilket var onsdag = en lektion så! I övrigt denna vecka så har jag inte gjort så mycket :) var hos A i söndags och igår :) annars vare film hos T i måndags med N och A :) riktigt mys alltså!

Imorgon fyller Robban år! wihoo de ska firas :D blir nog chaplins - middag och party! Efter det blir de bums i sängen för att sedan jobba klockan 10 på lörda g=) ska bli kul! Grymt kul :D hihi

Nu ska jag däremot duscha/bada för att inte somna haha :P är grymt trött. Blir nog till att plugga lite efter eller dylikt :) annars får man se vad som händer!

PUSS

just a lovely story

Hejsan!

Så var ännu en skoldag avklarad. Kunde gå redan vid halv två eftersom att vi bara hade projekt och tro de eller ej men det ligger jag verkligen inte efter i ! haha :) Skolan går faktiskt bra nu, eller känns bra. Det känns som att jag är redo att bara sätta igång och få detta avklarat! Men som sagt ska läsa 2 år på ett halvår nu så lite tajt kan de bli.

För övrigt idag så har jag bara slappat. Sov i någon timme när jag kom hem var dö trött och ska träffa Mickan samt Eleonor för att fika ikväll.

Nej ska ta en dusch för att piggna till nu :D hihi PoK

you´re beautiful

God Morgon!!

Eftersom att jag och Ninni vägrade sitta och kolla på en DÖ trist film i skolan så hyrde vi den hemma istället och åkte för att våldgästa Torrie ;D. Och ja, den var dö trist! somnade minst 3 gånger och blev total äcklad.. Filmen heter "A Clockwork Orange" (en apelsin med urverk)helsjuk iaf ! hehe

Vaknade upp för någon halvtimme sedan. Försov mig.. :/ mamma väckte mig för att fråga när jag skulle upp egentligen haha hon tyckte tydligen att det var konstigt att jag sov!! Idag blir de plugget om typ någon timme eller två börjar inte förän halv 11 då så :) Efter det blir det till att plugga! Inte lika kul dock.. men behövs.

Nu blir käk <3

mys

Hejsan!

Då var helgen över igen och man ska återgå till denna jobbiga vardag.. Usch skola imorgon något jag verkligen inte ser fram emot. Men i af i helgne har det varit super mysigt :) Började i fredags men utgång eller nja.. skulle varit i af haha! Men slutade hos mickans kompis. Igår var vi hos Robban riktigt trevlig nästan hela kvällen hehe! Nej men fanns tillfällen som var roligare än andra om man säger så :) Men ska verkligen inte klaga, tvärtom!

Ikväll blir det film hos adam med några andra bönder eller nja.. i af torrie! haha :D men ska bli kul de också =) hihi

sovproblem?

Hejsan!

Nu är jag glad igen :) allt som behövs är ett besök på affären där de finns glass;D haha neej då så knasiga ska vi inte vara! dock köpte jag faktiskt glass.. men ändå :) Har riktigt underbara vänner bara. Min dag däremot har varit konstig. Sov till fem.. åt lite käk hos mickan och åkte sedan hem. Här har jag inte gjort mer än att pluggat - ja ni vet lligger ju sjukt mkt efter!

Imorgon blir det till att springa sedan sova lite och plugga. Kvällen lutar åt utgång med eventuell efterfest :) (pratas om i af). Lördagen får jag se var den går. Sofia fyller år vilket såklart firas! men jag är pank så vet inte om jag kan följa med. Sedna vill jag träffa ninni hon har varit borta för länge och måste höra allt mitt nya snack :D haha! Sen så ska ju bönderna hitta på någe :) vill såklart träffa adam innan han åker.. så jag får se :) mycket att göra med liten tid haha!

PUSS

.

Jag saknar dig men inte oss. Vi var inte menade men det vet vi redan.. Visst, jag gjorde fel men som att inte du gjorde det? Vi gjorde båda misstag men även bra saker. Vårt förhållande byggde däremot endast på tillit och kärlek. Vi var som bästa vänner och älskare så därför undrar jag, ska man slänga bort allt för att det tar slut? Eller borde man inte kunna sluta som vänner?


blir galen snart tror jag. Killar är heeelt inkompetenta å aa!! usch. Nej fan :) Snart är det fredag och som sagt tredje veckan på nya året. Vilket ska bli super!

Glada miner gott folk :)

Mysig morgon

Hejsan!

Haft en underbar morgon. Den började redan vid halv 5 då jag vaknade helt oväntat.. haha undrar om ajg har någon mental klocka i huvudet som tickar och ringer för att säga att Home and away börjat?.. I af efter att de slutat kunde jag inte somna om så jag tog mig upp ur sängen redan innan klockan slagit halv 6. Ville som vanligt bara ut i skogen och springa men ja, halv 6 är det ju mörkt så satte mig faktiskt och pluggade i nån timme samt kollade runt allt möjlkigt skvaller på nätet. runt kvart över 8 tog jag mig i af ut i ovädret och sprang - riktigt skönt! första gåången i år :D hihi.

Kom hem för någon dryg halv timme sedan ska träna lite mage nu hade jag tänk.. jag menar beach 08 är snart här!!! :D Efter de blir de ett låååångt bad sedan får jag se. Mat iaf.. sen kanske plugga lite till? hmm..

Zombie dag.

Hejsan!

Inatt så var jag vaken (A) haha ville itne sova:) tänkte vända tillbaka mitt dygn nämligen.. vid halv 9 åkte jag till alex och pratade jobb. Och vet ni vad? allt låter helt super! är helt taggad :D har saknat att jobba med honom :)

Mer än så har inget hänt. Har sovit på dagen i några timmar. Skulle ha träffat adam men som sagt så aa sov jag! hehe Jag skulle även träffa mickan emn ikke så jävla dålig jag är ibland haha men men! de kommer som tur är fler dagar :)

Sommar

Nu har i af jag hittat min bikini till sommaren! =)

image229

Den kommer ifrån victoria secret och jag blev dunder kär! =)

nytt år och nya möjligheter

Hejsan!

Kom hem från vendelsö (igen) hehe för några timmar sedan :) har precis ätit mat! Funderar på att slå Alex (BKs) chef.. tror att jag börjar där istället :) Orkar inet THP längre alltså blev för mkt har ju hur mkt som helst i skolan och jobba 6dgr på de?.. nej de kommer aldirg att gå! tänkte jobba sådär någon natt i veckan istället:)

annars har väl inget förändrats i mitt liv :D haha! står väl ganska stilla justnu..måste koncentrera mig på plugget så att studenten blir av! Längtar så mycket till sommaren. För de första ska jag börja övningsköra nu om 2 veckor så körkortet är ju helt klart kirrat till sommaren! Sen så i sommar blir det ju först Italien med mamma sedan följer Gotland och en utlandsresa. Vet dock inte vart än men vi lär ju bli ett helt gäng som åker i af:D

Och Gotland daaaaamn så jag längtar :D helt sjukt!! hihi Jag och mickan satt och kollade hela natten på stugor/ villor på gotland och hittade några jättefina i visby vid vattnet och då menar jag en sådär 15 meter strandväg till vattnet :D Fatta mys!! man kunde bo 6 st i en vilket är helt perfekt. Så vi ska kolla hur många vi blir och boka snart så att dem inte försvinner :D

Jaja nog om det :) tänkte faktiskt skriva något om dig, eller till dig. Då jag vet attdu läser min blogg. Men vet faktiskt inte vad jagska skriva längre för jag vet inte ens vme du är nu. Du beter dig som att de vi hade bara var något litet och som att de höll någon knapp månad. Men jag vet inte.. nått är det som hänt. Eller så vill du bara prata när du behöver det.. men lita inet på att jag ska finnas här för dig nästa gång för jagorkar inte ta mer skit nu..

seg onsdag, samt sjuk!

Hejsan!

Var hemma från skolan idag, ser ut att bli det imorgon också. Inte bra men vad gör man? jag orkar inte ta mig upp vid 6 tiden med den här snuvan.. Ska istället in till stan och möta Adam och wille =) dem skulle kolla skor och ja alla killar behöver ju en flickas råd (A) haha :D

Nej men men :) Kanske även ska till Mickans gamla jobb och söka dära. Det är en restaurang i gamla stan jätte mysig. På kvällen blir det Buzz men John och en annan Wille hemma hos en annan Mickan haha :D

Helgen ser lugn ut för min del :) mår inte på topp så vill nog tat lugn

Puss och God natt!

Heej alla glada!

Ja! Jag vet att ni saknat mig :D har varit en tripp i vendelsö hos mickan =) men nu börjar skolan och alla vet själv att jag måste sova hos någon som drar upp mig då. Vilket vill säga inte hemma! haha men absolut inte hos mickan för där sover man desto mer än hemma ;D hihi Men blir nog att glida dit imorgon vilket fall som :) Båda har ju plugg på torsdag så!

Och vad har vi gjort? jo först söp vi i två veckor sedan efter nyår blev det liiite lugnare puckar! Men som alltid blev det en vega eller mcdonalds med gulliga pojkar mitt i natten! (som alla vet uppskattar jag alltid mat mitt i natten).

En sak jag promt bestämt nu är att träningen och dieten ska börja! Känner att jag lagt på några kilon på magen och även om ingen annan tycker de så tycker jag att jag måste träna! Så tänker framför allt lägga pengar på de nu i framtiden och ingen "oj va gott de skulle vara med fet mat, godis och cola ikväll" =) hihi visst! Man får äta det någon eller kanske även några gånger i månaden men inte allt för ofta som det är nu - varje natt! haha

Vad har jag gjort mer i vendelsö? Jo träffat en grymt massa gulliga människor! hihi =) älskar att lära känna nytt folk :D

Just det - jag har blivit sjuk! Förkyld. Ovanligt va att min kropp strejkar så fort plugget börjar? Får ju inte missa mer nu!!!! BLÄ

God natt alla glada :D