Aww!!

Ni vet Andrej som jag blev total förälskad i under vår spanien resa?

Dålig bild på honom men ändå är han såå jäkla sötnosig hihi!

Här är lite från senaste mailet:
"btw..could you send me photos with you?:) i want see you, your smile.."

Ibland får verkligen killar mig att smälta gud så söta ni kan vara ibland!

Bones

BONES BONES BONES BONES BONES BONES

åå hur kan jag älska en serie så mycket. Alltså vi pratar om mig, Emelie! Helt totally inlove.

Back to reality och lite retande åt Lizzan som förälskat sig i Idol-Marcus

Enjoy

Tog denna "erkänna lista" från Lizzans blogg!

1. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och inte menat det?
Svar:
 Nej det skulle aldrig falla mig in att förvirra en annan människa så mycket.

2. Har du någonsin sagt till en kompis att hon ska köpa/använda en tröja som inte satt bra på henne inför en fest bara för att du ska vara snyggare?
Svar:
Nej gud nej! Vi är nog lite för ärliga mot varandra haha

3. Har du någonsin kysst en väns pojkvän/flickvän?
Svar:
Nej men jag har kysst en person som hade pojkvän/flickvän

4. Har du varit otrogen i något av dina förhållanden?
Svar:
Ja vilket jag aldrig skulle göra om då det inte finns något jag ångrat så mycket.

5. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka synd om dig?
Svar:
Nej

6. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka illa om en person du inte tycker om?
Svar:
Nej. Handlar det dock om en person man inte tycker om kan det ju hända att allting som den gjort låter värre än det jag själv gjort eftersom att jag berättar ur mitt perspektiv. Men tror det är mer undermedvetet och inget man tänker på i stundens hetta.

7. Finns det någon av din pojkvän/flickväns vänner du inte tycker om?
Svar:
 Har ingen för tillfället men det fanns en del man tyckte mindre om och en del man tyckte bättre om. Men man kan inte gilla alla människor!

8. Har du någonsin kommenterat elakt anonymt på en blogg?
Svar:
Nej och skulle aldrig göra.

9. Har du någonsin fuskat i skolan?
Svar:
Tråkigt nog har jag ju det. Men inget jag ångrar dock.

10. Tycker du att du är den snygga i ditt förhållande (eller bland dina vänner om du är singel)?
Svar:
Alltså i mitt första förhållande ansåg jag oss som lika. Eller jag älskade ju verkligen hans hundögon och de lockiga håret! Dock i mitt andra förhållande så ansåg jag mig som "den snygga". Bland mina vänner så är alla dö snygga på sina olika sätt ;)

11. Skulle du fortfarande vara tillsammans med din pojkvän/flickvän ifall han/hon gick upp tjugo kilo?
Svar:
Jag vet inte. Alltså Nadim gick upp i vikt vilket jag la märke till väldans snabbt och försökte få honom att träna mer och äta hälsosamt men tillslut ger man upp och då blir förhållande lidande. Sedan fanns det även fler faktorer till varför jag bröt med honom men att han gick upp i vikt var faktiskt en av anledningarna och att jag inte stod ut med att vänta tills han skulle gått ner i vikt igen var väl för att jag framförallt inte älskade honom. Sedan fanns det som sagt andra faktorer som spelade in i varför jag gjorde slut.

Första advent

Blev ingen körning idag då jag la mig i soffan å slumra till men skönt var det måste jag säga! Var helt slut i hela kroppen och är fortfarande dundertrött men ska hålla mig uppe så att jag kan sova ikväll också =) Imorgon ska jag inte upp förän halv 8 så jävla skönt! Ska börja jobba 09 - 16 eller kanske till 15. Inte riktigt bestämt mig än men jag orkar inte jobba allt för mycket. Just nu jobbar jag enbart för att ha något att göra om dagarna så att jag nite bara sitter hemma och rullar tummarna men får se där efter jul om det blir jobbigare så slutar jag nog.. men ja återstår att se =) Jag har faktiskt gått upp dryga 7kg vilket man känner när man står upp och jobbar dryga 7 -8 timmar varje vardag =P

Första advent idag också =) ingen skillnad direkt haha förutom att man egentligen ska tända ett ljus. Men det överlåter jag faktiskt till mamma då jag vägrar öppna påsen som vi fick med mossa för någon vecka sedan då det låg ett kryp där! Och jag är livrädd för kryp (A) haha Fast den har iförsig legat på balkongen ett tag nu så ..



Vad är det bästa med julen tycker ni? =)

Lite julfint och en massa foton!

Kvällen igår ledde till städning samt att jag julpynta mini lite! Blev julgardiner, stjärna och adventsljusstake i fönstret. Riktigt mysigt måste jag påstå ;) Sedan blev det snabbt ner på piloten för att ta ett parti spel med gamlingarna men jag var så grymt trött så drack bara min iskalla cola m. citron och massa is sen gick jag hemmåt =)



Nu har Maja, en frilandsfotograf som ska göra något om ungagravida till tidningen Vice gått! Riktigt trevlig tjej och jag hoppas att hon fick några bra bilder utav de 250 hon tog haha! Jag är nog den sämsta modellen som existerar då jag inte kör på eget initiativ utan endast lyssnar på fotografen. Men men efter att hon varit här i två timmar kände hon sig nöjd.
 
Hon kommer skicka hem bilderna till mig alltså drygt 10 - 20 stycken som vart bra så ni får också ta del av dem sen ;D även fast jag nog ser ut som en knasboll haha!  (A) Men blir nog jätte bra =)

Idag blir det att köra bil =D å så hälsa på mormor tror jag. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och glo på tv en stund är så himlans trött. Gick faktiskt upp vid 8 snåret imorse =))

Vad ska ni göra idag? =) kramar!


Med ett skratt

SÖKES
Du ska vara i min smak gällande utseendet. Ganska svårt att förklara är du charmig och tränad så har du kommit en bit i af. Andra krav såsom körkort, en stabil ekonomi, resplaner (inte allt för lång!) samt över 20år ligger högst upp på listan. Sedan har jag självklart fler krav som jag inte på just nu men de som står där uppe är viktigare än något annat! Sedan har jag en massa personlighetskrav såsom att man itne får vara för svartsjuk, för efterhängstlen etc som även de hamnar som måste krav.

Just det ser helst att du är svensk, vilket egentligen inte är okej att skriva ;) å missförstå mig inte har massa killkompisar som är från andra kulturer och dem tycker jag dunder bra om men den jag ska vara med ska vara svensk. Helt utan anledning.

Och ja detta är väl inte allt för seriöst heller ;)

Hoppas hoppas!

Tävlingsbild
Jag tävlar i
Tumadres blogg om ett presentkort värde 1000:- hos www.BABYSHOP.se
Var med och tävla du också!

"I have to be honest, I miss u"

Så var jag hemma igen =) Körningen gick som vanligt gallant ;) haha mamma är lite rädd bara när jag gasar på speciellt då det var is där vi körde men men inga krockar än så!

Efter Farsta så ville jag å mamma ha indisk mat så vi for iväg till Heron City där vi vet att den är helt ok å beställde med oss hem så nu sitter jag helt mätt å väntar på att lite folk ska komma hem från jobb etc så jag får veta lite planer ikväll ;) jag måste dock städa.. min bror har rivit ur hela hans rum och behöver möbleringshjälp! Kul att han inte kunde tagit det imorgon? haha jaja bara att byta om å fixa =))

Random pics från 2004!; ENJOY



Vad ska ni göra en kväll som denna? =) Kramar

Brumm Brumm!!

Blev inget brummande igår så ska ut nu =)) Sov väldans länge idag för att vara "nya" mig =P gamla mig hade nog velat sova till tolv. Men nu vakna jag vid halv 11 vilket är sent enligt "nya" mig. Hur som så har jag inte hunnit med så mycket förutom att gå till affären, tvätta, hänga tvätt och vika tvätt =) å så nu köra bil sen förbi Farsta och köpa en adventljusstake då vår var sönder.. samt byta en julklapp mot en annan =P

Efter Farsta tänkte jag damsuga då hon från tidningen Vice kommer hit för intervju samt att det behövs en dammsugning! haha var ju brodern min som dammsög senast för någon dag sedan men ja jag är väl lite pedant =)

Igår var jag hemma med Maria och kollade på första Pirates filmen! Johnny depp är ju bara fööör snygg!! =D Men det var trevlans! Kvällen vet jag dock inte vad den har att erbjuda, förslag kanske?=))

Imorgon går jag in i v.31 alltså bara 9 veckor kvar tills min älskling kommer och 8 jobbveckor kvar. Känns grymt skönt! Sedan blir jag mammaledig i 18 månader - dagvänner söker! haha

Hopplösa relationer

Har ni haft en bra jobb vecka gott folk?

Idag har jag inte hunnit med mer än att jobba och tvätta en maskin, eller ja den är ju inte klar än men typ =P ska snart hänga tvätt och plocka undan en massa för att sedan damsuga och skura. Mitt i allt lär mamma komma hem och då blir det till att köra bil =)) gud så det ska bli trevlans!

Ikväll vet jag dock inte vad som händer. Skulle träffat jocke eller nja var väl itne sådär jätte bestämt men jag kommer nog inte orka mig in till stan ikväll är dundertrött! Så blir nog till att ringa någon här i närheten och flörta hem den till mig istället =D hihi eller så kliver jag ner på piloten en snabbis och är lite social å käkar vitlöksbröd (A) hihi

Imorgon ska jag nog städa lite till eller finslipa kanske man ska säga? Sen måste jag till farsta och byta en julklapp å när jag ändå är där ute tänkte jag hälsa på mormor =)

Vad har ni planerat i helgen?
Kramar

Uppstigning, shopping och dundermys!

09.00 ringde klockan å snacka om att jag var trött efter att ha blivit väckt X antal gånger ända sedan klockan 6 =P men men upp ur sängen var det å in i badrummet för lite make up =)

Sedan blev det en tripp till Farsta och fix på OnOff då jossan fått vänta drygt tre månader på sin dator. Hon fick i af tillbaka den och kompensation skulle hon ringa chefen om på måndag så får hoppas att det löser sig dära =) Sedan gick vi och leta efter julklappisar och det var rea for today typ överallt så istället för att hamna på 2500 för dem julklapparna jag hade planerat att köpa hamna jag på vrakpriset 800 spänn! Så jag tog tillfället i akt å shoppade en mysdress till mig själv, också för ett  vrakpris - 200spänn! =) Dunder fin färg inte sant?



Efter farsta var det snabbt hem och lämna alltihopa för att sedan åka ut på landet! Ja jag hamna mitt i ingenstans (A) haha Med andra ord hässelby villastad för er som kanske vet var det ligger(?) Nåja var riktigt trevligt måste jag säga var nämligen hemma hos Joel och ja trevlig var det! Kollade på Cast away då han är ja 8 år sen med att se den ;) haha sedan glodde vi även på tv lite innan det var dags för mig att börja åka hemmåt!

Har varit å handlat godis på en affär här i krokarna å dem har fått in min absolut älsklingschoklad! GUD så jag blev glad å GUD så gott det var =D nu ska jag snart käka lite krubb å sedan är det dags för sängen. Jobb imorgon nämligen =) Men skönt iförsig började bli rastlöst att vara ledig så här mycket =P Å snart är jag ledig igen nämligen helg imorgon! Å då ska jag köra bil =D brumm brumm!!!

Vecka 30, 73 dagar kvar =)

Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk, "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Inte så mycket mer info än att ja jag har nog märkt att det kan läcka men dock väldigt väldigt lite och inget som märks av knappt. Dock har det gjort det i drygt 3 veckor? Märker även av andra saker som "ska" komma senare redan nu. Nåja min barnmorska har nog koll jag litar på henne =))

Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.

Å gud så jag längtar det är helt sjukt. Har bestämt mig för att vara hemma 1,5 år också med min lilla älskling. Så det blir två sommrar tillsammans utan avbrott av arbete eller liknande vilket känns jätte skönt! Vill ju vara med min älskling så mycket som möjligt. Blir även till att börja plugga igen då tror jag. Alltså hösten 2010.

Har ni några framtidsplaner? =)

Insider

Såg Bianca på insider! inte träffat henne på flera år men gud så söt hon blivit =) Dock var det under tråkiga omständigheter som hon var med i programmet och jag skäms åter igen åt socialen för de verkar fan inte kunna sköta sitt jobb som man ska! USCH vad jag har lust att börja jobba svart ibland bara för att socialen ändå inte vet hur de ska sköta våra skattepengar.

Jag märker i af att jag ska vara glad som har min mamma som gärna tar emot mig och min lilla älskling som kommer snart! Vet inte alls vad jag skulle göra ifall hon inte gjorde det. Eller jo visst min mormors lya står ju tom men ändå. Tur har jag i af!


Underbar onsdag =)

Började med att jag kunde sova länge imorse då dem frågade om jag ville vara ledig idag och imorgon vilket jag gärna tacka ja till då jag känner mig helt slut i hela kroppen! Eftersom att det inte blev av att åka till Joel så gled jag hem till Lizzan där även Ninninor och Jessipess befann sig då vi skulle beställa nyårsoutfits!

27018-BLUE28276-TEAL28276-RED30221-GREY

Första är Lizzans sedan har vi min och ninnis gud så lika vi kommer vara men gud så fina ;) hihi Sist men inte minst har vi Jessipess dunder snygg å gud så avis jag är då jag också vill ha en tajt slimmad men jag ser ju ut som en boll så går ju inte haha!!

Efter vårann beställning som tog dryga fyra timmarna så drog jag iväg till Farsta och mötte upp Sofia å märy! Där glodde vi runt lite och jag köpte en juklapp till brodern min =) Blev även garn samt mönster åt mormor så nu kan hon sluta gnälla (A) haha å jag får en söt liten jättefin brun kofta till min älskling som kommer snart!

Alla klänningar kommer från gojane.com och vi beställde totalt 5 klänningar, 2 par skor och ett linne. Och då gick frakten på 60 dollar.

Update: Tisdag

Har inte skrivit sedan måndag så nu blir det update maraton för min del! Tänkte börja med måndag, men hände inte så mycket mer än att jag jobbade så vi hoppar till tisdag direkt tycker jag =)

Först var jag duktig och fixade så att jag får rätt lön då det blev fel. Men trevlans för mig då jag knappt jobbat nu i november så får jag i af dryga tusenlappen extra på nästa lön för att allt ska bli rätt! Sedan fyllde vi i en massa papper som försäkringskassan ska ha så nu måste jag skicka in dem också.

Efter jobbet åkte jag till globen och mötte Eleonor och
Lisette ;D trevlans trevlans. Köpte inget mer än ett par mjukisar till mamsen som hon är total förälskad i nu =) Alltid kul att kunna göra någon sak glad i af ;) Och efter det skulle jag egentligen möta joel en vän men båda var typ helt döda så vi sköt upp det till idag som återigen blev uppskjutet till imorgon (A) haha!

 

Nk;s julpyntning, riktigt fint inte sant? Bara jag som tycker att något ser lite annorluna ut iår med belysningen? Nåja fint är det i af =)


Nåja fick bli till att möta Micks istället =) Dunder mys hade i af vi tillsammans med en varsin latte och på tok för mycket att prata om. Efter det var det hemgång för bådas del och jag intog sängen direkt för att få mig lite sömn vilket var helt underbart skönt!

  
Michamela på coffehouse by Goerge(eller hur det nu stavas ;))


Like it was yesterday

Det är helt otroligt vad det är som fastnar i minnet från en person man verkligen tyckt om, älskat. Det jag minns allra mest från dig är dina tusentals leenden. Lika vackra allihopa. Berodde väl mest på att det fanns så himla mycket kärlek och lycka i dem.

- Lite kul bara när man tänker på det hur man känner sig varm och man bara ler själv.

Shopping

Hittade jätte söta plagg när jag tog en snabbtripp genom stan. Skulle ju kolla på jackan min bror hittat nu återstår bara att han ska testa den så jag vet vilken storlek han ska ha .. sedan om han får den har jag inte bestämt än ;) haha! Nej men känns så typiskt att bara köpa saker som står på önskelistan?..



Var det inte jättesött? Finns i baby storlekar så funderar på att köpa det! Dock tror jag inte den kommer kunna ha mössan direkt utan kommer ju få köpa någon mini i lätt bomull för hemresan också. Men dressen kan funka, eller vi får hoppas det! Den kommer ju ändå att drukna i alla kläder så =))

Gick jättebra på övningskörningen igår förresten =) Blir nog ut på vägarna nu i veckan var ju himlans trist att köra på parkeringen bara =P tyckte inte man lärde sig så mycket.


Brumm brumm!

FINEALLY!! ska ut å med mamma å lilla ru för att köra lite bil ;D hihi önska mig lycka till då det ligger flera decimeter med snö på parkeringen vi ska till. Men men ska ju bara lära mig grunderna i dag så några krockar lär vi ju inte åka på!

Annars har jag legat i sängen extremt hela dagen! Mår som sagt inte helt på topp än men hoppas att det förändras tills imorgon då jobbet börjar igen som vanligt. Bara 9 jobbveckor kvar - grymt skönt! Och alltså 10 veckor tills min älskling kommer. Jag tror att det är en kille och har trott det ända sen början så förstå vilken chock det kommer att bli ifall det är en tjej? Förresten så är mina namn nere på noll igen. Eller jag har några som ligger i luften men inget jag fastnat för. Vad tycker ni?


Här är h*n i v. 18 (17+2)

Make me better

Sjukling - ja jag är nog sjuk! Känner mig inte alls frisk än. Kroppen orkar ju knappt med en heldag ute .. Visst kan det vara så att graviditeten gör mig hemskt trött också men inte såhär trött. Sedan har jag ju ont i hela mig också å på det nästäppa och för att inte tala om seghet!



Nu ska jag lägga mig i sängen igen där jag spenderat min kväll sovandes. Som sagt - dead! Imorgon blir det till att gå till affären direkt på morgonen för att köpa ingefära té. Det hjälper mer än man tror och är dessutom dundergott!


Ska ju även köra bil imorgon =D Ska bli så himla kul! Hoppas ni har haft en trevlig helg och att även söndagen har något att erbjuda.

God natt

Segt med kort helg!

Efter en tripp på en mini-julmarknad och fika hos mormor så blev det hem igen! Har varit helt slut hela dagen och städa vinden var inte det som lockade mest. Men lite gjorde vi i af och mycket kläder slängdes så duktiga var vi nog ;)

Väl hemma igen gjorde mamma varm choklad väldans efterlängtat ;) hihi sedan har jag bara suttit i soffan och degat med min bror å hans vänner. Killar i 20års åldern tänker öhm.. lite speciellt kan vi väl säga? haha jaja mycket skratt blev det i af =D

Snart ska jag ta mig iväg till affären sedan blir det matlagning =) Kvällen bjuder på mango chutney ;) väldans mumsigt! Sen tänkte jag även slå Maria en pling och se vad hon ska göra efter att hon hållt discot för barnen!

Jag vill ha mer helg, två dagar är alldeles för kort! Satt å tänkte nyss "jag hoppas att det är fredag idag" tills jag insåg att jag fick ju faktiskt sova imorse ..

Kramar

Vilken underbar morgon

Varje år samma sak! Jag blir precis som ett litet barn så fort den första riktiga snön kommer. Å det är så mysigt, nästan för mysigt =) Men jag bor ju i en förort så itne alls lika mysigt som när man bor i hus eller radhus. Minns vega å så mysigt det var. Visserligen ett rent helvette att ta sig till bussen det var bokstavligt talat att bara hoppa genom snön och försöka pricka pappas fotsteg. Dock gick det inte alltid så bra då han tog väldigt stora steg och ibland hade det ju snöat ännu mer efter att han gått. Men mysigt var det även fast man svor åt både gud och naturen.



Vaknade halv 10 imorse och kände "shit vad är klockan, hur länge har jag sovit". Kände mig inte helt utvilad men ändå så kändes kroppen verkligen sovande haha =) Tänkte ligga kvar å försöka få mig lite extra sömn innan jag insåg vad klockan var så vände istället mig om för att glo på komedi serier på trean =D Men första synen var ju snön och då blev man genast pigg på att gå upp!

Vid elva snåret skämta min mamma å bad mig gå till affären och mot alla hennes förväntningar sa jag bara ja skulle faktiskt vara skönt att komma ut. Så blev att traska till affären åt mammsen vilket var dundermys!



Och nu har vi ätit frukost - risgrynsgröt, hårt bröd med makrill i tomatsås och självklart julmust! Har även hunnit tvätta två maskiner och hängt en massa tvätt på tork! Så nu är det duschen för min del så håret hinner torka =) Snart ska vi nämligen till mormor.

Vad ska ni göra idag? Kramar

Nu har jag bestämt mig

Önskelista
- En bärbar mac air, vi har varit hemligt förälskade nu ett tag ;)
- En leguan

Sedan har vi dessa trovärdiga sakerna också!
- Nintendo 64 spelkonsoll m. kontroller aa osv! (A)
- Parfymer
- Kläder

Har faktiskt kommit en bit detta år tre hela trovärdiga saker lixom. Brukar inte stå något under mitt namn på kylen men nu står det faktiskt tre saker =D

Nörd?

Jag älskar spel. Tv-spel i mångfald och ni har charmat mig! Har varit likadan sen jag var, ja nyfödd? Haha kanske beror på att jag växt upp med tre grabbar? Kul är det i af men vårat nintendo 64 som jag anser är det bästa och roligaste har försvunnit det är spårlöst borta. Har tagit mig friheten att då önska mig detta i julklapp är jag inte allt för fantastisk? =D

Mamma blev glad och bror min ja det var väl mest hans idé (A) haha men ändå. Så julafton kommer bli att spendera framför tv:n med mitt ny-gamla spel i flera timmar =D

Do u get the feeling?



PUSS

Lugn fredag är inte allt för ovanligt?

Lite paff över att du sofia tkr att leguanen var läskig :| du har ju träffat mina förra underbara söta ödlor! Tänk på att dem ödlorna åt levande syrsor leguaner är veganer (A) hihi

Kom hem för någon timme sedan men har diskat, tvättat, sorterat mer tvätt och de var nog allt! även glott på tv lite men fick så himla ont i höften av att ligga på de sätte jag låg å tog mig allt för lång tid att ta mig upp så jag orkade inte lägga mig på något annat sätt heller haha =D

Ikväll ska jag umgås med Maria, vad vi ska hitta på vet jag inte? Blir nog ner till piloten känns som att jag spenderar mer och mer tid där vilket är öhm.. oroväckande? haha nej men alla vill bara ut på krogen eller iväg å festa osv vilket jag verkligen inte har lust med. Man känner bara hur alla kollar på än och försöker viska fram till kompisen brevid "är hon gravid" etc BLÄ ja jag är gravid ställ er upp å fråga istället så jävla läskig är jag inte (A) haha!

Vad ska ni göra i helgen? =) kramar!

VILL HA VILL HA VILL HA VILL HA .........

åå finns inget jag önskar mig mer än ett jätte terrarium med en Leguan i! Såå jävla coola =D å dem kan bli så himla tama så det finns inte så så helt ja underbara! LOVE



Nu ska jag käka lite kvällskäk å sen glo tv för att sedan sova =) jobb imorgon! dock bara halvdag!

Natti Natti

Julklappisar!

Ja jag tog mig friheten att söka efter julklappar åt mig själv då min familj tycker att jag är dålig på det (A) men de är trist jag vill inte önska mig något för då vet jag ju att jag får det? Vilket är dö trist! Jag älskar överaskningar =))

Nåja dessa plagg kommer från Bikbok, Enjoy.



Hitta i af två, erkänn att ni är lite stolta nu ;) hihi!!

KRAMAR

Al Qaida

Haha måste börja med att berätta om min mammas otroligt intressanta uttryck!

Nedanför oss har de för ja, 5år sedan startat någon form utav grundskola. Den är belägen i gamla dagislokaler och ja för att uttrycka mig ltie finare så är det endast konstigt folk som går i den skolan! Eller inte konstigt men jag har dock aldrig sätt en enda svensk komma ut därifrån vilket känns lite otäckt när jag bor i Sverige? Nåja väl idag så stod det drygt 4 minibussar och kanske 3 -4 personbilar parkerade längst vår lilla väg och jag säger direkt "vafan måste varje unge ha en bil eller vad är det frågan om" mamma skrattar till och vi går vidare.

Väl när vi kommit runt hörnet för att komma in på vår gård säger mamma "men tänk om det kommer på uppdrag granskning om typ fem år att de har bedrivits al Qaida läger där nere" hahaha gud så jag skratta det är faktiskt lite roligare än det låter (A) samt att man har faktiskt aldrig hört ett barn därifrån tala svenska äns =P


Tycker min älskling ska komma nu =)

Weei =D glad idag? japp japp japp! Känner mig otroligt bra just nu. Eller inte frisk men jag klara ju av att sitta här utan att total svimma i af =D så glad är jag för det! Imorse väckte dock min lilla älskling mig vid 4tiden och det tog hela 4 timmar innan jag somnade om men så är det så fort den är vaken haha kan aldrig sova känns helt underbart när den rör sig =D

åå vilken lust jag fick att se landet för längesedan, kanske slår på den inatt när jag inte kan sova! min plutt har nämligen inte rört på sig vilket menas med att den har sovit i ett par timmar nu så jag lär ju inte få sova på ett tag! å gud så jag längtar tills den kommer. Nu är det knappt 2,5 månad kvar tills den kommer =) en helt obeskrivlig underbar känsla =))


"bara" virus..

Hej alla sötnosar =)) idag mår jag ännu sämre men nu hoppas jag att jag är på topp på sjukdomen och att det endast kan bli bättre! Var hos läkaren nyligen som sa att det var ett virus .. men får se var på farstas närakut och dem är lite som de är. Så är jag fortfarande sjuk till helgen går jag till min vanliga läkare nedanför mig som för det första får sjukskriva mig men sedna kolla ordentligt vad felet är.

Nåja hopp i säng för min del igen :) mammas väninna kommer strax över så de ska sitta tsm med mig inne i vardagsrummet å fika så jag också får ta del av allt skvaller (A) Sover ju i soffan .. som vanligt? nej men världens skönaste!!

Hoppas ni mår bättre än mig, god natt!


GE MIG!

produktbildproduktbild

Ååå så fina vill ha vill ha vill ha men fan 2800 för ett par jeans? njäe... kanske kanske inte (A)

Happiness!

Glömde berätta! Fick mitt körkortstillstånd idag så nu dröjjer det inte länge tills jag brummar omkring på vägarna =D I helgen är det storstädning på vinden men även två timmars övningskörning inplanerat nu =D oyes me like (A)


Sjuk! Karma?

Godkväll och god natt. Gick hem från jobbet vid halv 1 idag efter att ha suttit i personalrummet och snackat en massa med Tessan. Tessus har typ influensan(?) och lilla jag som hade dunder ont i halsen. Hela två timmar satt vi där och lite ångest över att sitta på rast så länge haha =P men sen gick jag hem kunde inte jobba och nu mår jag ännu sämre har legat i sängen sedan jag kom hem å smällt i min panodil. Dock inte så många jag brukar då det säkert inte är bra för barnet om jag överdosserar =P men sova kan jag i af vilket är underbart!

Den 30november blir det fotografering för den där skandinaviska tidningen. Ska bli lite kul med något ovanligt att göra =)

Men nu måste jag ta mig till sängen igen vill verkligen inte behöva vara hemma fårn jobbet imorgon. Men just nu ser det inte allt för ljust ut med feber, halsont samt ont i hela kroppen! Krya på mig själv =)

Hoppas ni haft en bra första dag på veckan, om inte bättre än mig!
Kramar

Natti Natti




Nu var det dåligt ljus och mobilkamera så gnäll inte på kvalitén! Men visst är tavlan så otroligt vacker? Som jag skrev i ett inlägg innan så måste ramen göras om men målningen är verkligen hur vacker som helst! Sedan lampan är köpt på Ikea för kappriset 69:- Lyser sådär lagom rött men ger ett helt underbart sken.

Nu ska jag ta bort smink och inta soffan som aggerar säng för mig den närmsta tiden (A) haha älskar och sova i den det är världens bästa! Nej men ska väl ta mig in till mitt rum .. kanske? (A)

Got natt

Skrivkramp

Vet inte vad jag har lust att göra funderar på att skriva en argumenterande text om något. Har sån himla lust att skriva i massor bara! Nej blir nog att leta reda på något åkpåse att beställa hem till vagnen är så himla shoppingsugen! Eller lägga mig å kramas med mamma å glo på tv eller läsa en bok? .. Nåja här kommer bilder som jag lovade =)

Mormors nya lya ;)

Först bild på nya julgardinerna som jag och mamma hitta för kappriset 165 spänn på Hemtex =) Ska även köpa hem sånna men får se om vi har tid att åka imorgon annars är det nog försent då det var på rean. Andra bilden är på mormors nya vintrinskåp visst var det fint? Detaljerna som gör hela vintrinskåpet syns inte så väl men kan bjuda på nya bild när lamporna innuti skåpet kommer upp!

Sen är det en bild på en lampa vi köpte, det bara lyser (haha roligt ordval va) mormor om hela skärmen! Och gud så hon tyckte om den =) Sista bilden är på fotöljerna, bordet, en utav tre blommor, en utav två lampor samt lammskinnen vi köpte. Helt perfekta =)




Skriver ett till inlägg under kvällen istället, säkerligen snart då jag är på skrivhumör =) men då kommer även bilder på vår lampa samt tavlan!

Kramar


Helgen

Denna helg har jag hunnit med en massa! Och redan imorgon är det tillbaka på jobbet och sedan kommer helgen lika fort och då blir det storstädning inklusive rensning på vinden! Lagom mysigt =) gud så roliga saker man kommer att hitta.

-   Besökt piloten med Maria, hon fick för första gången känna min bebis sparka vilket hon tyckte var mys =)

-   Som en väckarklocka har min älskling väckt mig klockan 9 på morgonen

-   Diskat och småplockat hemma

-   Åkt till Ikea, Mio möbler, Stalands samt jysk för att hitta saker åt mormor, totalt 6 timmar i letande och ytterligare 6 timmar till möblering och ihopsättning av alltihopa!

-   Shoppat morgonrock, pyjamas samt julgardiner åt mormor.

  Skällt ut min moster samt slängt på luren och skakat av ilska

-   Kopplat in nya lampan (bild kmr senare)

-   Öppnat sparkonto hos Ikanobanken
  Hälsat på mormor

Hunnit med rätt mycket va? =) Slitsamm men trevlig helg.


Min älskling

Vecka 29, 16 nov - 22 nov 2008

Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad. Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.

Ja inte så mycket intressant! haha men kunnat känna utanpå magen har väl personer kunnat gjort i 2-3 veckor snart tycker jag? Bara dem tajmar min älskling när den är vaken och sparkas haha =) Dock har det blivit mer nu och den är vaken när även jag är uppe och springer vilket den inte var/visade lika mycket förr av =) Fick t ex världens spark när jag sprang genom ikea i lördags haha =)  

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

Nu är det bara 83 dagar kvar tills dess att min älskling är beräknad och jag är i månad 7. Tiden går fort den hehe =)) men gud så jag längtar och önskar att tiden gick ännu fortare!

Snö idag precis som jag förutspått ;)

Åå så möra mina ben är haha skulle behöva ha ledig flera veckor =)) men dröjjer ju inte alls länge, för att vara exakt 10 veckor tills dess att jag får ha ledigt 54 veckor. Om ni frågar mig nu ska det bli mysigt och dunder skönt men tror även ifall de är en lung plutt så måste jag iväg hela tiden och göra saker. Vet hur jag kan bli efter för många hemma kvällar haha!

Kameran följde däremot inte med idg, men har bilder på mobilen vilket inte är de bästa men dem får duga! Dock senare jag är hungrig och tänkte faktiskt bege mig till soffan å agera soffpotatis =)

Tavlan står också så fint i mitt rum =) Ska slipa upp ramen bara å måla ett tunt lager i vitt så man fortfarande ser träet igenom sedan sandpappra lite för att få denna "old" feeling =) Blir nog bra =) när jag väl tar tag i det vill säga (A) men dröjjer nog ett halvår innan den sätts upp på väggen. Den ska upp i min brors rum har jag tänkt än så länge, vi ska ju byta rum när bebisen ska börja sova själv då mitt rum är för litet. Vilket jag egentligen inte vill men vill ju sova i samma rum som min älskling så!

Haft en trevlig helg?

Kramar


Update!

Glömde säga kameran hakar på idag så bilder på mormors nya rum hoppas jag hinna lägga upp innan jag blir allt för trött ikväll =) ni får även se bild på min tavla då. Den är världens finaste - i af för mig!


Äntligen hemma!

Ja så himla skönt att sitta ner och bara ta det lungt. Blev till att möta mamma i sköndal direkt efter jobbet där jag varit i ett flertal timmar. Men så mysig personal det var som jobbade tror att min mormor kommer trivas gallant =) Sedan är det perfekt promenad avstånd till henne snart när våren rullar in!

Mamma och min braiga morbror hittade också min älskade tavla som jag saknat så nu ska vi stjäla hem den till oss utan resten av släktens vetskap ;) men det är faktiskt min och morfars tavla så säger dem någe får dem en propp (A) hihi!!

Nu ska jag göra mig lite soppa tänkte jag och sedan blir det till att möta Maria och en sväng ner på piloten! Vara lite sociala och imorgon följer Ikea och ännu mer möblering hos mormor =) Ska även sätta upp julgardiner dära då det kändes onödigt att vi skulle hitta ett par permanenta som hon ska ha, tycker faktiskt att det är hennes val hur hon vill inreda ;)

Vad ska ni göra under helgen? =)
Kramar

Dead girl walking

Gud så jag gnäller hela tiden men jag är trött och har så himla ont i både höfter och axlar. Men bara 51 arbetsdagar kvar nu i af =D skönt det. Å snart kommer min älskling också! mysfaktor 100000000 =D

Idag har jag faktiskt hunnit med rätt mycket ändå. Har jobbat, skrivit jobbansökning åt bror, solat, köpt käk, ätit med Hanna och sedan slagit mig till ro framför tv:n =) Men de dröjde inte länge innan jag blev jätte arg över att vissa i vår jävla släkt är helt jävla inkompetent dumma i huvudet! USCH så morfar skulle vara arg på er just nu om han hade levt. Men jag vet att han vrider sig i graven ni är bara helt ja USCH!! Nåja var iväg till Årsta en sväng för att posta brodern ansökning också då den skulle vara inne imorgon sedan var det iväg för att hämta mormor!

Och imorgon flyttar min mormor =) till ett äldreboende i Stora sköndal. Hoppas hon trivs och att det är bra bara annars får vi söka runt desto mer!

Men nu ska jag kila iväg till sängen och glo på tv tänkte jag och sedan försöka sova. Eller kasnke orkar läsa några sidor tillsammans med en varm kopp té?



Natti Natti

Dagen

Var jobb som vanligt dock bara fram tills klockan ett då jag hade tid hos Barnmorskan klockan två =) Gick jätte bra där och alla mina värden var lika bra som vanligt (A) Fick även tillbaka provresultatet där även de bara visade dunder resultat vilket kändes bra! Haha även om jag vet att de jag har haft sex med inte lider av exempelvist HIV så klar man blir lite nervo men jag var frisk =D

Hörde även hjärtljuden igen vilket alltid känns helt underbart att höra man blir helt lugn då =) Så det är väldans mysigt! Är det någon som vet när man har ultraljud igen förresten? För man har väl fler vill ju se min lilla älskling!

Dock mindre än tre månader kvar nu =) skönt det och bara 52 arbetsdagar kvar och 87 dagar tills min älskling kommer.


Jag 11år efter idrotten hemma hos Lisette


Lycka

"Jag ska bli nykterist"

Är så lycklig vet inte vart jag ska ta vägen. Att höra dem orden från dig var som att få ett erkännande på ditt beroende. Äntligen kanske något kan leda mot lycka och framgång. Har aldrig hoppats så här mycket, aldrig någonsin.

Du kommer bli världens bästa morfar, även fast du inte vet det själv än.
Jag älskar dig


Ego

Ont i varje del utav kroppen, snuvig och hängig. Säg inte att jag ska bli sjuk igen?
Har hur som fått min älskade dusch och ska strax inta sängen är verkligen helt slut. Sitter och dricker julmust för tillfället å gud så mumsigt det är (A)

Men ska till BM imorgon i af och kolla alla värden osv, ja vanliga grav-kontrollen. Eller hoppas jag i af.. men vi har inte så mycket att göra nu på jobbet så borde kunna gå 2 timmar tidigare!

Känner att detta inlägg blir lite rörigt men ajg är verkligen slut i hela mig tillochmed huvudet (A) haha! Nåja vet inte riktigt hur allt formuleras men hoppas ni står ut (A) Bjuder som avslutning på en bild utav mig själv för att vara sådär extremt ego =)


God natt

Yesterday.



Haha introducerar med denna vackra bild ;D ahha satt och testa inställningarna, är ju inte teknisk för fem öre men här blev ett vackert resultat!

Dock fanns det inte så mycket att fota, var som sagt bio! Men röda mattan var det första man steg in på!

Rekomenderar dock inte filmen eller jo till viss del men inte på bio de var mer typ, vad ska jag göra ikväll de är dö väder å så hyr man den ;) hihi för den var ju ändå gullig!


Och såhär såg jag ut igår =) eller i af efter att jag kommit hem! Hade med mig kameran som sagt men nada laddning! duktigt va? =))

Och tillsist förlåt för jag inte la in allt igår men blev så sent me lizz så jag orkade verkligen inte ta mig till datorn å sätta på den osv! Sedan idag har jag jobbat och städat restrerande av tiden. Och självklart glott på Las vegas (A)

Nu till en efterlängtad dusch! PUSS

Galapremiär, Kärlek3000

Filmen var .. gullig. Ja det är nog rätt ord. Den var för att vara helt brutalt ärlig ganska patetisk men ja, gullig.

Ska ta en promenad med Lizzan nu men ett godnatt inlägg inklusive bilder kommer när jag är tillbaka!

God kväll!

Gud inte skrivit på hela dagen men har varit HELT slut! Blev jobb 7- 13, fick sluta två timmar tidigare vilket jag absolut inte tackar nej till efter en sömnlös natt! Väl hemma la jag i en tvättmaskin och la mig sedan ner för att ta en powernap som råkade bli 1,5 timme! haha så vakna lite halv stressad men nu är jag klar och ska inte gå förän om en kvart =))

Har på mig en blå sidenliknande tröjja och en svart hög kjol från Gina tror ni vet vilka ;) haha! Sedan svarta strumpbyxor och ett bar pumps. Struntar i ifall jag får jätte ont i höfterna och inte kan gå jag SKA ha högklackat så det så! haha

Men kom på att jag kanske bör röra mig lite tidigare mot tunnelbanan då det tar längre tid för mig att gå i högklackat nu när jag får så ont (A) haha men bilder kommer senare ska inte glömma kameran.

Puss å Kram

Vecka 28!

Glömde nästan uppdatera om hur långt jag kommit nu! Hela 28 veckor alltså bara 12 kvar och de är mindre än 3 månader.

Vecka 28, 9 nov - 15 nov

Kroppen: Framöver blir besöken hos MVC allt tätare där man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.

Ska till Mvc i veckan vilket känns skönt. Dock hatar jag blodproven men det är i af bara sticket i fingret annars hade jag nog aldrig klarat av att gå dit själv =P


Barnet
: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 cm och fötterna mäter 5 cm. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet anses livsdugligt vid denna tidpunkt och om det skulle födas måste man registrera barnet enligt lagen. Som tur är har barnet nu mycket goda chanser att klara sig utanför livmodern, med hjälp av bland annat värme från en kuvös.
Känns skönt att höra =) Dock tror jag att min bebbe mår jätte bra då h*n sparkar å boxas å har sig hela tiden där inne! Har dock väldigt svårt att sova haha men snart kommer min älskling i af ut =D

Känns även som att min mage ska spricka å då menar jag spricka haha! den är jättehård så nu tror jag inte att de är möjligt att den kan töjjas mer? Visst jag är liten för att ha kommit så långt men glad är jag för det i af =P Tänk att jobba på Mcdonalds med en stor mage?


Nu ska jag sova lite =) eller försöka i af! CSI börjar ju om en halvtimma kan ju glo på det om de blir svårigheter att få till sömnen. Hoppas dock att jag somnar hyffsat tidigt ska ju upp halv 6.

God natt

Fin fina grejjor!


150:-   190:-   199:-
 
209:-   349:-   349:-


440:-   449:-   999:-

 
1299:-   1469:-

Allting kommer härifrån. Tycker dem har fina saker men det är ju märken vilket jag inte planerar att klä mitt barn i då dem växer som ogräs haha och då kommer min ekonomi inte gå så bra när jag väl flyttar hemifrån. Så likabra att inte vänja sig vid att klä min älskling i märken utan mer i saker som faktiskt inte ruinerar än! Dock ska min älskling få det bästa och fina kläder men fina kläder är inte alltid märken. Dock är åkpåsarna samma pris som överallt, vilken tycker ni är finast?

Den som är vit ska jag isåfall köpa i mörkbrunt. Men den verkar inte så varm.. Men annars vill jag ha något i stil med den rosa fast blir ingen rosa =P haha även om jag skulle vilja så skulle det skära sig tillsammans med det blåa.

Overallen för knappt 1500 är däremot to die for. Så jävla snygg! Men ja, armani vilket vi ser på priset ;) hihi!

Blöjpåsen ska jag däremot köpa =) Den är både praktisk och blir lite "finare" att ha den hängandes än att en blöjpåse står rakt upp och ner i badrummet =)


Söndags shopping

Hade inga planer alls på att shoppa när jag kom till Farsta skulle bara byta en julklapp mot en mindre då jag insåg att den kommer vara på tok för stor! Men kom ändå hem med både mössa och vantar =) Tack vare mickan då (A) haha! Min sötnos jobbar nämligen på InterSport så fick dem för ett väldans bra pris =) rabatter är mums ;)



Det "vanliga" priset är även det billigt. 200:- för båda två, går såklart att köpa separat!

Nu ska jag strax ta reda på kläderna på sängen. Tror mamma möjligtvist har städat? Hade massor med saker på sängen som jag trodde låg i garderoben haha noll koll. Hur som är de säkert bara smuts så går fort att ta reda på ;) Efter det ska jag lära mig hur vår älskade tvättmaskin fungerar. För den funkar, är det inte bara för härligt? Aldrig mera tvättstugan!

Å så bra allt är just nu. Egentligen inte men det blir vad man gör det till, inte sant? Och just nu har jag lärt mig att se det ljusa i livet och det är de som jag lägger ner energi på. Blir det ett problem ser jag det som en utmaning, något att lösa. Ska försöka fortsätta på samma spår nu men ibland är det svårt men det får bli svårt! Man får bryta ihop i mammas famn och gråta hur länge man vill. Bara man tar sig upp och står på sina ben igen och vågar möta världen.

Kramar

Wish there was a way that I could make you understand

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Jordan Sparks ft. Chris Brown - No Air


Gammalt!

Tänk att våra gatulyktor såg ut så här för bara 100år sedan? Min mormor berättade om när hon var liten hur man satt och tittade på "lyktgubben" som gick varje kväll och tände ljus som satt innanför dessa glas. Helt sjukt hur man gjorde förr. Intressant och tänk så mysigt det måste ha varit förr? Dock fanns det knappt ljus under mörkre tiderna men min mormor var bedodd i medborgarplatsen och där hade dem i af det =) Jag vill också ha lyktor med levande stearinljus i!





Fullproppade helger

Något jag verkligen älskar är när man varit duktig och spenderat alla fem vardagar i veckan till jobbet. När man orkat sig upp innan solen för att sedan komma hem på sena eftermiddagen! Och sedan får man helg. En lugn och helt underbar helg som endast spenderas med personer som får mig att le.

Nu ser mina helger dock lita kaotiska ut=P mormor flyttar ju på fredag vilket jag inte ens hunnit berätta, tror jag? Nåja ska bli jätte kul för henne att träffa andra gamlingar med samma sysslor osv även så att jag å hon får tillbaka vår relation. Den har faktiskt varit jätte bra =) men nu när hon nästintill bott hos oss i ett år så blir det lite turbulent =P

Helgen efter det ska jag och mamma rensa vinden och ställa spjällsäng och lite andra saker som kommer att behövas inom det närmsta halvåret längst fram så att vi inte behöver typ klättra när det väl är dags =P kommer nog även slänga en massa skit som vi inte har något behov utav alls. Menar senast vi var där så skulle vi bara ställa upp saker men kom även ner med 5 kassar fulla av kläder som skulle slängas, duktiga va? (A)

Sen helgen efter det så är det julpyntning som gäller. Å ska bli så himlans mys =) Första advent då också!

Sen äntligen är det sista julklappisarna som ska köpas där runt 5 december. Tänkte då lite dyrare klappar som jeans, skor osv som kan behövas bytas också och eftersom att det "bara" är en månads bytesrätt så får det bli då som jag köper restrerande =) Lite tråkigt om de inte skulle passa så har man lagt ner x antal hundra lappar på det.

Nåja snart kommer en elektriker och jag ska vara duschad och sminkad innan dess då Farsta följer direkt efter med Lizz =) mysfaktor 10!

Ha en underbar dag


Julklapp till mig


Den skaffa jag till mig själv. Finns på New Yorker till vrakpriset 170 spänn! Menar någongång i framtiden kan den ju komma till användning hihi!


Nu blir det närpuben för min del =) PUSS

Shopping!

Så himla skönt - nästan klar till mamma! Men bara nästan vill köpa lite mer men bara mindre saker (A) haha eller ska försöka! Men spenderade ju bara 2000 idag så har ju långt kvar tills dess att min budget är nådd. ÄLSKAR JULKLAPPISAR =D haha förlåt menblir helt galen. Älskar att ge så underbart. åå =D

Bilder kommer sedan! Eller i af på kartongerna haha =D ni får nämligen inte heller veta vad jag köpt. Kan ju hända att mamma råkar trycka sig in här å de vill vi ju inte ska hända. dock köpte jag en sak till mig själv den kan ni få se =) men det är sen (A)

Skönaste idag -
Lisette hittar ett par vantar var av dem inte sitter ihop eller har någon prislapp så hon går fram till kassan och frågar

Lisette "vad kostar dem här?"
Kassör 1 "öhm .. är det våra?"
Kassör 2 "jadå, det är de priset som står där (och visar)"
Kassör 1 "jaha! 79kr då"
Lisette "för en eller två?"

haha så jag skratta menar vantar säljs i PAR! Men Lizzan kanske köper skor en och en också ;)) hahaha!!

Jul, jul, strålande jul?

Hej svejs =D

Idag vaknade jag med strålande humör.. eller nästan haha =D blev väckt utav timpus men jag tänkte "JAG SKA SOVA" så orkade inte ens svara men måste ta å ringa honom sen. P g a massor utav annledningar som jag inte orkar gå in på. Nåja!

Har som vanligt ätit risgrynsgröt till frulle å ett glas julmust =) Snatr är det shopping som gäller. Satte min gräns på 2000 nu - jag har verkligen problem gällande julklappsshopping! Även fast jag bara köper till två personer så överstiger jag alltid en normal budget men jag ÄLSKAR julen och att få ge så mycket jag bara vill utan att någon äns lägger märke till det. Helt underbart =)) 

Underbaraste julen var nog i vega 2002 tror jag att det var. Å så mysigt vi hade det och allting var helt perfekt. Var hos pappa tillsammans med hela släkten och alla kom överens. Vi "barn" hade snöbollskrig då det var en meter snö. Så jävla mysigt. Fick min första digitalkamera den julen också =) Haha den var säkert jätte dålig om man jämför med utvecklingen nu men ändå gick den på en massa tusenlappar! Tog bara något halvår innan jag dock blev bestulen på den å vet ni hur mycket jag saknar den? Den var så jag. Grå metall med ljusblå detaljer å så var den tjock haha =D så söt!

Nåja ska åka om 40 minuter nu så bör ju hitta bra kläder =)



KRAMAR

Reklam!

Xiders julspecial kan vi väl kalla den? USCH i af för mig som avskyr grape. Mammas vän beställde och självklart måste man ju smaka när det står något med ingefära då jag älskar det. Men var tydligen något annat i också som gjorde att den smaka grape. Men lite charmigt med glitter i af =D









Blir så himla trött

Alltså en del personer vet tydligen inte vad mognad eller uppfostran betyder. Nåja blev inte att mitt ex (pappan) kom förbi med mina skor då han för att skriva exakt "du får dina saker när du pratar med mig". Jo intressant då det ja nu vill inte jag gå in på exakt allt men han betedde sig rent ut sagt som världens idiot. Men nu har han tagit sin sista jävla chans! Bad idioten att dra rakt åt helvette så la jag på telefonen.

Så jag blir helt ensamstående. Alltså innan visste jag att jag skulle vara ensamstående men trodde ändå att han ville vara delaktig till viss del och i af träffa sitt barn. Men har fått det bevisat ännu en gång att de inte kommer hända. Men vi kommer klara oss alldeles galant utan honom, ellerhur älskling? =) Och jag tänker bli världens bästa mamma så det så!

För att bryta den tråkiga texten, Oktober pics -



Å så himla klockrent, här har vi oktober 07 haha! Gud så jag är röksugen men hållt upp nu i 24 veckor snart, duktiga melle japp japp! (fick ju reda på att jag var gravid v.3 så tog mig en vecka att sluta helt. Barnet har dock inte blivit påverkad något utav det jag rökte under denna vecka)

Pics - första cheer dm för mig!




Vilket år var detta, 04 väl? Jag å minne haha! Men gud så lyckliga vi var. Kan dock inte beskrivas me lyckan från SM 05. Vi var bäst - det vet alla =)

När verklighet blir till dröm

God morgon kanske vi kan börja med! Eller nu är det snart eftermiddag men för mig som legat å dragit mig i sängen sen Lisette väckte mig vid 10 och efter det stått och lagat mat så är det ju nästintill morgon fortfarande (A) En hemlighet om mig är nämligen att jag inte tycker om frukost .. ja jag vet knasigt men de är faktiskt inte så gott! Eller jo hos E var det gått men då fick jag det serverat =) och under sommaren tog man med sig krubb ut då han hade en tendens att lyckas dra iväg mig på promenader. Men det var mysigt de =) så jag klagar absolut inte!

Har gjort pasta med ungsbakad falukorv =) Ska bli mumsigt hihi men falukorven är inte klar... tar lång tid de där? Aldrig gjort det själv men de lär ju bli skitbra, ellerhur?


Lista - kul va? =D

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[x] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/ åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard. ("åkt")

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel

[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov, inte av mina föräldrar men andras =P
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter, dem skrämmer mig faktiskt.
[/] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[?] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått mvg i en kurs.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Godkväll, Godnatt

Åå så det var skönt att gå =) vet inte hur många timmar vi var borta? Men skönt var de! Solen sken å ja helt underbart =) Efter blev det en MASSA snack hos mig gud alltså vi kan prata om man säger så ;) haha

Imorgon ska vi kolla ut kläder som kan passa på galapremiären som jag fick biljetter av
Emelie, eller vann under deras gulliga lotteri haha =D Nej men var faktiskt sött hur ni valt ut vinnarna ;) Hur som galapremiär av Kärlek3000 å på en galapremiär kan man ju inte komma i mjukis nej blir lite fina vardagskläder kanske man kan säga ;) Mysigt i af!



Här har vi Sofie och Marie på Galapremiären av Sex and the city! Dock är Kärlek3000 en svensk film så blir ju betydligt mer vardagsklätt än såhär! Men gud så avis jag är vill också vara halvkänd ibland och få gå på Sex and the citys galapremiär =)



Tog mig även i kragen och ringde Nadim - barnets pappa. Tror det tog närmare två timmar innan jag sluta skaka USCH så obehagligt det var. Men hur som så kommer han hit imorgon och lämnar mina skor som jag saknat i över ett halvår. Mina älsklingsskor för att göra det ännu mer viktigt! Nåja har tvingat bror att vara hemma samt så följer lizzan med mig hem när han ska komma då jag inte vågar träffa honom själv.

Men det ska nog gå bra ellerhur? =D

Hoppas även på sömn inatt eller vad säger min lilla plutt? Vi hade en liten brottningsmatch igår då jag tror att h*n tror att man kan försöka spränga upp min mage och komma ut på den vägen haha! Nej men h*n trycker antingen armarna eller benen mot min mage utåt sett vilket är jätte obehagligt! Tänk att det är min lilla plutt som jag lixom tar på? fast hud emellan dåra men ändå. Å gud så jag vill att h*n ska komma nu så jag får pussa å krama å berätta hur mycket jag älskar den varje sekund! Längtar så otroligt mycket =) Min älskling, min bebis. Mitt barn om inget annat som jag älskar mer än något =))

Nej, mkt text inga bilder - tråååkigt! Kan försöka komma in med lite knasbilder från förr om ett tag? kanske kanske. Något bra på tv, börjar få ont i ryggen .. måste kolla =) KRAM

Höst och sol

Vilket leder till promenix! Ska ta en låååååååång promenad med lizzan, trevligt - japp japp! Ska bli skönt faktiskt. Har ju legat hemma fyra dagar nu så lite frisk luft skadar aldrig =) Så på med mina nya älsklingspjucks, halsduk, mössa, vantar å en jacka. Får nog bli min vindjacka faktiskt med tanke på att vi ska vandra =)

Sedan blir det hem å kolla på film! Å så ska lizzan få se min vagn som hon inte sätt heller (!) mysfaktor 10 dära!

Nej tänkte röja upp lite i vardagsrummet, har sprätt ut mig lite (A) haha och få på lite puder så sköndals medarbetare inte tror att de mött ett spöke =)


94 dagar kvar

Vecka 27, 2 nov - 8 nov 2008

Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Drömmer mer gör jag helt klart. Dock inte om barnet eller förlossningen utan andra saker som gör mig orolig eller bara har skapat sitt märke utav ångest i mig. Jag drömmer som saker jag gjort och verkligen ångrat. Jag drömmer om hur jag var förut och hur jag aldrig någonsin hoppas se den personen i mig igen.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.

Haha jo de har jag märkt! Ibland gör det "ont minst sagt". Men det är ändå mysigt =) Ibland kan h*n mer trycka och hålla fast vid ett ställe vilket kan kännas obehagligt å då brukar jag massera magen för att få h*n att släppa men så himla mysigt att jag ens kan känna bebisen, ja vad det nu är ett ben, fot, arm, knä, u name it! Sött å härligt är det i af =) Kanske ska orka sitta uppe lite med mamma idag också så att hon får känna när h*n sparkar?

Ett spår i historien

Vi gratulerar Obama till seger! Han väcker hoppet för USA och har satt sitt spår i historien.



Bara jag som verkligen älskar America? Någongång ska jag åka dit under en längre tid för att bara vara. Gud så underbart! Älskar jänkare och allt som har med de att göra.

Nu ska jag sova =) God natt!

Nyårklipp

Visst ären dö snygg? =)) Men vet inte om jag kan ha den.. alltså om det är snyggt nu när jag är gravid. Men kan ju beställa och typ skicka tillbaka iförsig. Men hade tänkt ha den på nyår och det är ju i af 2 månader dit så har ju lite tid att tänka ;)

Mitt liv står helt stilla just nu. Och ännu mer stilla nu när jag inte ens kan jobba. Gud vad jag avskyr att vara sjuk! Och att det tar så lång tid att få mitt körkortstillstånd. Jag vill jobba och ut på vägarna haha!

En rolig sak är i af att min mormor har fått plats på stora sköndal =) ÄNTLIGEN nej men ska bli ruggigt skönt faktiskt! Då kan ju även jag och hon få tillbaka den där bra kontakten vi hade och så att det inte är som nu att vi går varandra på nerverna bara =) riktigt najs. Dagens höjdpunkt


Tidpassning

Jag är bara för sämst! Har i flera veckor tänkt, jamen den 3 är en onsdag så glöm itne onsdag morgon emelie! Men kollade jag någonsin upp det? Nej och nu missade jag min tid hos barnmorskan. Duktigt.. haha nej får ta å ringa dit imorgon för att be om ursäkt och boka ny tid!

Klantiga jag =)

God natt

Sick of being at home

Jag hatar hur du får mig att verka så känslosam.
Det är de små sakerna som sitter fastbränt inuti mitt huvud och gnager. Det är dem jag inte kan glömma. Så som att du lärde mig hur man öppnade en ny tab på internetfönstret? Menar löjligt men sant.

Min bror kom hem idag med två par as snygga pjucks från aa vare nu heter haha! Men de är i af nå place med utförsäljning på designskor å jag som är PANK? Nåja de har ju deras "riktiga" utförsäljning i början av december får ta mig dit då i af =) Menar han hittade ett par så snygga och UNIKA vilket jag älskar, två par skor för under tusenlappen. Det kallar jag kap!

Är även sjuk. Eller nja skulle nog inte kallat det sjuk om de nu inte vore så att jag är gravid .. Men barnmorskan har sagt åt mig att lyssna på kroppen så de är det jag gör - legat hemma hela dagen! Och då menar jag verkligen legat. Inte rört en fena förutom att kirra frukost 18 ggr.. Men imorgon vill jag jobba men det är nog bättre om jag stannar hemma. För att lyssna på kroppen för en gångs skull. Har ju ändå typ feber eller känner mig helt varm.. Men blä att vara hemma är trist och för att inte tala om hur lång tråkigt de är! Tur att jag har min älskade las vegas box i af =)

Vi välkomnar november

Ett kvarts avsnitt av las vegas hann jag se innan jag föll ner i sömnen och nu sitter jag å kollar på Starsky and hutch på 4an. . lite halvrolig? haha nej men älskar ju sånna filmer typ mes action vs komedi <3 =D

Bara 97 dagar kvar nu =) går även in i v.27 idag så alltså bara 13 veckor kvar och 12 veckor av jobb kvar SKÖNT =D '

Börjar dock bli sjuk eller har varit hängig idag hoppas bara det inte bryter ut och blir något knasigt för jag orkar verkligen inte vara sjuk vill ha kvar min vardag så länge det går tack =)

Å har fastnat för scrapbook men vet inte om jag ska börja kommer ju aldrig kunna sluta då. Men tänk vad fina album man kna göra? Nåja tål att tänkas på ett tag till =) Någon som sysslar med det och kan ge förslag på hur man slutar sen för tror de har en tendens att bli beroende framkallande ;D

Å min älskling nu ska vi ses =)


Vackra löv

Ja jag vet skulle komma hem imorgon men blidde lite ändringar (A) tkr i af att jag var duktig som var där ett helt dygn, inte ni? =))

Mamma kom i af och hämtade mig runt halv 9 snåret precis efter att jag lagat mat i tre timmar .. haha gjorde även lunch åt alla och så drog jag mig upp vid 8 när vi blev väckta för att äta frulle! Jag vet 8? något har hänt med mitt psyke =P

Å vet ni vad jag saknar? Vega och vintern. Där var det så himla mysigt alltid en massa snö. Och ändå ligger det vid Länna inte så långt? Nåja att se stora snöflingor bara falla mot marken för att sedan bilda ett snö av berg lär dröjja innan man ser igen alltså. Tror inte på snö och stockholm längre.. Men jag vill för det är vackert och mysigt och jag älskar promenader i vintermörkret när snön lyser upp så fint. Tänk när jag har min lilla bebis också? och kan gå där med barnvagnen =) gud så mysigt det ska bli! Nu är vi nere på hela 98 dagar också alltså inte långt kvar =)

Tillochmed vintern hos Emil var mys där var det även en massa snö men ganska hemskt att ta sig någonstans om emil hade druckit eller inte orkade köra haha! Men de var ganska intressant också .. =P