Busy.. busy.. TO BUSY!

Städa, packa upp, sortera kläder, tömma databordet samt hyllan.. och inte nog med det - sätta ihop ett nytt köksbord (råka ha sönder de förra i torsdags.. trodde inte att en stol kan gå sönder så lätt?) hur som efter de sätta ihop ett nytt databord och sist men inte minst. Leka elektriker och tvinna ihop koppartrådar till lampan..

Mycket att göra? Jo börjar ju fundera.. men har i af ringt hem min bror på beställning så han kan kliva ner till grovsopprummet då jag inte får bära tungt ;) mohaha!

Nej till att packa upp och få bort alla kläder som ligger i hela hallen, köket och okej.. lite i vardagsrummet å mitt rum också! (A)

Bilder från dag 2 is upcoming later ;D Har letat barnvagnar hela förmiddan så =) Har ju varit kär i en Cango Highline länge men fick reda på att den sög.. så bara leta vidare =) hittat en men minns inte va den hette? Nåja har ett par månader på mig så.

PUSS


Dag 1, 20 Augusti


På väg till himmelriket! Tycker att vi ser förvånadsvärt pigga ut efter att varit vakna i ca 40 timmar? Tillägg även där att jag fick tillbaka febern 1 timma innan avgång!



Väl där runt 12 tiden blev det poolen direkt!



Som såklart inleddes med fanta LEMON mums!



Och så inskaffa vi ett .. vare nu heter! hur som är inte Maria riktigt het i detta ;) just love it



Påväg till en Grekisk restaurang.. troligtvist den ända i också!



Mätta och belåtna så tog vi oss strandpromenixen tillbaka!



Vilket erbjöd varmt hav till badsugna flickor!


Väl hemma i lägenheten igen bjöd det på lite kortspel sedan lockade sängen må ni tro. Dock blev jag nästintill frisk från förkylning och feber direkt när vi landat.. måste varit den otroligt älskvärda autmosfären? åå va jag vill tillbaka!

PUSS från sverige i af! Mer bilder imorgon från dag 2!

Count down!



Fortfarande inte lagt in alla bilder! Ska dra förbi damerna imorgon eller måndag så jag har precis alla innan ajg börjar presentera dagarna ;)!!

Hur som nu är det spikat och klart i juli flyr vi igen tillbaka till värmen, stranden, shoppingen, engelskmännen, stardust och mycket mycket mer! Blir Benidorm över min födelsedag i af (23 juli) dock vet jag inte exakta datumen än men GAAH!! längtar ihjäl mig =) Sedan kan man ju alltid hoppas på att Andrej i af åker dit på semester?.. Hoppas hur som.. vad han nu hette vår servitör på stardust i af är kvar så man har något sött att kolla på under abba uppträdanena!

Igår var det btw mysigt och riktigt trevligt.

Ge mig!

TFNC Silk Rosette Halter DressÄr det inte bara för fin? helt kär!! Vill ha nuuuu!! haha men vet inte, är inte på humör för att köpa kläder nu när jag är gravid då jag inte vet om eller hur mycket jag kommer gå upp i vikt.

Tror jag kanske avvaktar.. men svårt för en så vacker sak!

Btw inatt ska jag sitta med godis, läsk och glass! Samt kolla på raise your voice (snubben i filmen är nämligen grymt lik Andrej från lennons så tänkte sitta å sukta lite (A)) haha!! Och btw är de inte typ final ikväll på american idol? eller visas de på måndag? Någon annan än jag som följer de? (A) vem hoppas ni vinner?

PUSS

Update: är inte denna body bara fööör söt? men känns lite knasigt att beställa för bara en body.. till mer shopping kanske? (A)













Bilder

Hejsan!
Sitter på jobbet och har lagom kul(?) Nej för att vara helt älrig är det dö trist.. vill hem eller egentligen tillbaka till Spanien. Har inte fått så mycket sömn inatt kändes mest som att man väntade ut tiden som vanligt för att ta taxi till Lennons men som sagt, tillbaka till verkligheten right? Ikväll blir det till att träffa Jocke ska bli kul :) Har inte träffat honom sen studenten så ska blir riktigt trevlans!

Har dock varken haft lust eller tid att lägga in bilder .. men för att se några så kan ni kolla
sofia eller maria :)

Nej men verkligheten var de! haha redan glömt bort mig ;) PUSS


Tillbaka till verkligheten

Saknar stranden, shoppingen, lägenheten, utelivet, stardust och framförallt Lennons! ååå vad jag verkligen hatar att vara hemma.. skulle egentligen jobbat idag men försov mig å vakna nyss bra va? Men låg nog och tänkte på Spanien för mycket! Helt sjukt att man kan sakna något så mycket och framförallt, hur man kan sakna någon så mycket? nej men gud så jag babblar bilder kommer! Ni kommer också bli förälskade :)) Sista kvällen var nog lite för underbar för min del. Eller morgon kanske man bör säga?

PUSS

U gotta love it!

Gud vad underbart det var! Går knappt att beskriva med ord men bilder kommer.. ska lägga in alla mina snart men håller just nu på att vila min fot som gör sååå ont! Sedan kommer Sofia och Maria över också med en massa bilder =)

I af var jag sååå nära på att gå av planet eller det börja nog redan imorse.. gick till Lennons som vanligt och väntade på att världens sötaste skulle sluta ahha! Hur som sedan tog vi en promenad och satt på stranden i typ en timme men 7 var jag tvungen att ta taxi till lägenheten de sög kan jag ju säga! Väl efter att jag kommit till lägenheten så var det nästa taxi till bussstationen tillsammans med resten av folket! Och väl på bussen hade jag lust att be chaffören stanna för att sedan springa av bussen och ta första bästa taxi tillbaka .. men jag höll mig och nu är jag hemma!

Update will come =)


Hej då Sverige!

Så flyr jag från hösten till värmen en vecka =) Spanien here we come! Åker nu om hela 7 minuter enligt min datorklocka. Vilket leder till 10 över 3! Hur som om 3 timmar och 13 min går planet =) Önska mig lycka till nu ;) haha!

Puss o Kram!

Framtiden

Min resfeber blir bara värre och värre! jag har städat hela köket och badrummet. Tvättat typ allt man någonsin kan tvätta (ska ner snart igen btw för att hänga upp tvätt!) Har grymt ont i ryggen och mina händer skakar som aldrig förr! Jag kallsvettas och är samtidigt som allt de här såå hungrig! Nåja om cirkus 10 timmar är de över för då lär jag decka totalt på flyget!

Satt och prata lite med Maria idag angående mina förre detta framtidsplaner. Förut ville jag ju åka till USA och vara aupair 1 år men den planen är ju så gott som bortblåst. Nu funderar jag däremot på att spara ihop en massa pengar i 2 - 3år sedan åka en månad till USA och köra roadtrip! Hur kul låter inte det? Bara åka runt och se en massa saker och då är min plutt stor nog att följa med också. Vill inte åka med en för liten bebis heller men 2 -3 år känns något lagom ändå. Mina planer kommer säkerligen att ändras tillochfrån men till USA ska jag har även htitat mitt drömjobb dära =) Intervju blir när jag fyllt 21! Men så grymt =)

Vad har ni för framtidsplaner?

PUSS

Nya tillskottet inom fotboll?!

Kom hem nyss från ultraljudet är helt till mig! Gud vilken söt liten bebbe jag har i magen och "gud så aktiv" hördes från min barnmorska. Ja som jag alltid sagt, jag väntar en stjärnspelare inom fotboll ;)

Men var eventuellt bara i v.15 vilket leder till 2 extra veckor vilket leder till ännu mer väntan! Men ska tillbaka om 2 veckor igen för att fastställa vilken vecka jag är i men hon var nästintill säker att jag bara var i v. 15. Vilket leder till att de nya beräknade förlossningsdatumet blir den 8 februari. Så nu blir barnet eventuellt inte fött på min brors födelsedag utan mammas istället.

Ska försöka hitta en scanner idag och scanna upp bilderna jag fick med mig hem =) annars får det bli efter Spanien.

Till stan och växling av pengar samt utskriving av resedokument!

PUSS

Bjuder på pics genom åren!



Bild 1, Året var 04, jag var 15 fyllda år
Bild 2, Året var 05, jag var 15 fyllda år
Bild 3, Året var 05, jag var 16 fyllda år


Bild 4, Året var 06, jag var 16 fyllda år
Bild 5, Året var 06, jag var 17 fyllda år
Bild 6, Året var 06, jag var 17 fyllda år


Bild 7, Året var 06, jag var 17 fyllda år 
Bild 8, Året är 08, jag var 18 fyllda år
Bild 9 , Året är 08, Jag är 19 fyllda år!

Insåg nyss att 07 försvann? haha ja det året spenderades med mitt ex Emil och de togs nästintill inte så mycket foton! Kan nog leta upp senare men nu ska jag sova =D Däremot är bilderna i inlägget nedan från 28juli - 4 aug 07!

UPDATE: Grejjen med bild 7 är att den är tagen den 18 september och jag ska precis ut! Shorts och linne samt soligt ute. De var nästintill sommar fortfarande ;) Däremot nu 2 år senare har vi höst redan i Augustis början!

PUSS

Resfeber!

Är det bara jag som känner hemskt resfeber innan jag ska flyga? börjar kallsvettas och hyperventilera fast inte så hemskt som de låter utan bara lite lätt. Jag är egentligen inte flygrädd utan tycker att de är mysigt att flyga. De är bara tiden där uppe, samtidigt som man vet att man inte har något under fötterna? Tänk om taket bara ramlar ihop och alla vi passagerare sitter i lastrummet helt plötsligt? Vad händer så om de taket bara faller isär? aja störda tankar men hemska!

Till roligare saker idag har jag sovit!! haha gick upp 06 imorse för att göra en sjukanmälan i tid denna gång så jag slipper höra en massa gnäll :) efter det såg sängen hemskt välkomande ut! Och tro de eller ej men är helt död nu också! Vill bara lägga mig i sängen efter X antal försök till att installera min ipod på denna dator? bara jag som är helt hopplöst fall när de gäller tekniska saker? nåja mamma ska ta en titt imorgon annars får jag även ta med min nya lur till Spanien =)

Mia: Jag och pappan är inte tillsammans. Det var mitt val att lämna honom och sen dess har vi knappt pratat. Vet inte om han kommer ta ansvar för sitt barn men jag hoppas ju såklart för barnet skull. Mig spelar det verkligen ingen roll om han avstår bara mer kärlek till mig :) men aboslut för barnet skull så hoppas jag att han finns där för att träffa honom eller henne i af! Dock kommer jag bara att ge honom en chans att ta del i sitt barns liv då jag inte vill att han ska komma in och ut dess liv för det blir bara jobbigare vilket jag vet av egna erfarenheter.
 
Bjuder på bilder från Mallis förra året med mitt ex Emil! 
Den semestern var faktiskt lyckad dock dyr om jag själv får säga det? Men jag är ju så jävla rädd för djur så de var de värt! Vi bodde i utkanten på ön Mallorca i Camp de mar. En solklar favorit om man endast ska ägna sig åt varandra och inte vill bo i allt "liv" för det var som att man satt upp ett stort 5-stjärnigt hotell mitt i ingenting! Men mysigt var det trotts all min hemlängtan haha! Men Camp de mar var nog ingenting för mig. Vill jag åka på en tu man hand  semester väljer jag nog hellre magnifika maritsius än Spanien! Dock älskar jag magaluf och Palma =D

 

Ny favoritblogg!

Usch vad det är jobbigt att jobba! Men vill man klara sig själv och stå för ekonomiska delen själv så finns dessvärre inga val! Hur som så ska jag möta Maria snart för att kolla lite filmer .. minns dock inte varom hette? haha men de är ju mitt vanliga jag så ;)

Idag jobba jag bara 3 timmar dock hade Emelie på jobbet en väldigt jobbig kund som bråkade om hela två kronor i 20 min. Alltså menar en del kunder får man ju lust att be om deras kontonummer så att man överför 2 kronor från ens privata konto speciellt om man är i en situation där man ser att samtalet börjar gå in på lunchtimmen!

Nog om de imorgon är sista arbetsdagen sen åker jag till Spanien på onsdag morgon! SKÖNT om inget annat. Sol,bad, shopping samt en massa nöjesaktiviteter som tivoli och safari har Benidorm att erbjuda oss =D Även båttrip står högt upp på min "vilja göra lista" kommer såklart inte hinna med allt då vi endast är där en vecka men lite i af! och maten lockar kasnke ett matvrak som mig mest utav allt?

Kramar

Glömde nästan! Fick ett gott skratt när jag läste
denna blogg! Kul att en del fortfarande har huvudet på skafft och lika skön humor som min!

Update @ work

Haha skratta högt på jobbet när jag läste söta marias kommentar "vi kan åka hur tidigt som helst bara arlanda är öppet" men fan stänger dem någongång eller jag som är helt bortom vettet? ..

I af sitter på jobbet lagom kul har varit halv dött sen lunch! men men 53 minuter kvar räknar flitigt ner ;) sedan imrogon jobbar jag bara till halv 8 :D grymt säger jag bara!

Längtar också till helgen ska bli så mys att träffa lite folk =D jobbar ju bara halvdagar denna helg så då har man ju tiden ;) å tisdag natt åker jag ska bli så grymt skönt! Samt att flörta galet med en massa spanioner är aldrig fel right?

PUSS

Update igen; TRÅKIGT!! i af nu är vi nere på 44 minuter ;) hittas en såå himla söt klänning! visar bild när jag kommer till min privata dator. Den finns däremot
här helt lovely <3

"The mumie"

Var och såg nya mumie filmen i måndags och trots att jag inte tycker om de här läskiga mumie filmer som fanns när man var yngre var den här helt OK! Lite humor och kärlek lite mer indiana jones typ? mysigt hur som!

Jag har även varit duktig idag nu på jobbet fick ett mail från yves där man hade fri frakt super då jag har så himla mycket att göra tisdagen innan vi åker så har verkligen inte tid att besöka globen för att shoppa aftersun, shampo, balsam och massa små saker! nu får man det lixom hem ;) så himla glad!!

Och ska även hämta ut mitt paket från josefssons idag. så bilder på det hoppas jag kunna lägga in ikväll =)

Nej tillbaka till jobbet kanske? lite lat får man vara ;) dock inte så mkt att göra.. =D


Nedräkning!

8 dagar - Ultraljud
9 dagar - Spanien
28 dagar - v. 20 (halvvägs)

och de var så långt jag ens orka räkna ut något. Har inte gjort något idag bara slappat haft världens migrän och hosta så jobbet fick utebli! Imorgon däremot har jag helt plötsligt fullt planerat känner mig halv stressad redan nu :P men men :) onsdag börjar jobbet igen. Jobbar 6 dagar sen är det äntligen tisdag och jag får höra min bebis hjärtslag för första gången =D 

 Bild: Sofia, plats: Flatensjön

Ikväll: Remember the titans, absolutly wonderful ;D

I would give you everything


Blev lite shopping häromdagen (A) helt underbart såg joseffsson katalogen glida ner genom brevlådan .. inget fan av den katalogen men gav det en chans i af vilket resulterade till en skinnjacka, ett resväskeset och tre par linnen! Skinnjackan är verkligen to die for!! De andra har jag ingen bild på då jag inte hitta någon men ni får se på tisdag! om jag minns då vill säga (A) ;)

Imorgon så blir det jobb igen om jag inte mår lika piss off som idag hade världens migrän och hosta.. suger apa orkari nte bli sjuk nu! jobbar massor och sen är de spanien?!

I af efter d ska jag träffa en vän :) ska bli trevlans. Sen lockar nog sängen en massa då jag råkat vända på dygnet totalt efter denna helg! Kom ju inte hem förän halv 5 imorse heller. . 

På Tisdag ska jag i af träffa jocke vilket ska bli riktigt trevligt =) och komma iväg för att hämta mina saker hos mitt ex. Bad honom ta m. dem till jobbet så jag slipper träffa honom i af! men men får se hur det blir med de litar inte riktigt på att han "minns" att ta m. allt...

åå sitter å lyssnar på Usher - seperated. Helt solklar favorit kan lyssna på den om och om igen helt jävla underbar!!
"So why don't you go your way,
and I'll go mine
Live ur life
And I'll live mine"

"hur firade ni stockholm?"

Så har jag tagit mit upp ur sängen efter mycket låt mig vara å TYSTA inte världens bästa morgon men men ;) baksmällan slipperj ag ju i af (A)

Igår firade jag som alla andra duktiga och riktiga stockholmare stockholmsdagen! De börja på kungsan m. mamma å hennes vänninor samt sofia å maria. Lyssna på den otroligt bra musiken.. hallå stockholmsdagen och ni röjjer fram m. eric gadd? suck i af helt plötsligt ser jag på skärmen "vi håller på dig melle" från jessica, juttan, mickan å ninni! så himla söta =D runt 11 tiden begav vi flickor oss till stureplan då de var 20 i baren och vi palla inte ens köa för att testa.. Så de fick bli gamla stan!

After var hyffsat fullt orka inte ens försöka hitta bord så tempel was the shit! Blev inte allt för länge där heller utan mötte några vänner snacka lite skit och tänkte sedan MAT trafiket är ju en solklar favorit, men väl i gullmars ska vi möta upp Jonathan som släpar in oss i tunnelbanan igen vilket SÖG! Vi skulle härmed på efterfest i kärrtorp!

Så halv fem inatt var jag hemma försökte hålla ögonen öppna för att se på morden i midsommer men däckade direkt efter jag kollat på klockan och de stod 04:58

Hur firade ni stockholm? =D

Älska Stockholm!

"Stockholm är Skandinaviens största stad med sina 1,9 miljoner invånare"

- Nordisk Statistisk Årsbok, 2006

Så kan alla norrmän vara tysta och bara acceptera att vi är störst bäst och vackrast ;)
Idag firar vi stockholm! jag börjar på kungsan och drar mig sedan mot sture =) hur blir eran dag? Himla mys ska det bli i af. Dock ska de vara kallt så säger som de flesta föräldrarna nog säger "klä er varmt och drick inte för mkt ;)"

PUSS


Update

Så nu har jag varit duktig och laddat min kamera! här nedan följer bilder på mina nya skor, älskar verkligen dem där vad säger man typ sneakers? såå otroligt sköna och helt underbara LOVE! sedan min mobil också, är den inte dö cool? =) hihi tycker om den också även då jag inte förstår någe (A)!!



Och till er som inte sätt nya batman filmen SE DEN! helt underbar och alla effekter och handling och allt är bara helt jävla super! älskar den och American History X, mina favoriter såklart!! Sex and the city filmen m¨ste jag dock säga var grymt söt ;) och härlig! Har ju sätt alla avsnitt som säkert 90% av sveriges befolkning också gjort så var man ju tvungen att se filmen, kändes som ett avslut inte sant?

Dock kan jag jubara inte vänta till nästa batman film kommer ut! Kommer dock vara lite tomt efter han heatch hur de nu stavas haha i af ni vet han som råka dö? han var ju grym i filmen och är ju grymt snygg. Undrar dock vem som kommer ta hans plats som "joker" aja återstår att se ;)

Imorgon är de stan såklart! måste ju fira in 08 dagen =) grymt kommer de bli hoppas jag.

Torsdag inklusive regn

Så var det jobb i dag =) känns lite skönt att göra något vettigt nu när jag varit ledig i tre dagar (A) men sen är man ledig tre dagar till sen börjar en vecka på 8 dagar jobb vilket suger ! men överlever gör jag ju ändå så ;D hihi

Ikväll ska jag även träffa min käre vän Camilla! ska bli så mys tänkte sätta oss på ett café och prata så mkt snack manbara kan haha har ganksa mycket att ta igen nu ;D men ska bli dö coolt!!

Bjuder på en halvcharmig bild fårn Sofias middag ;D mohaha jag är alltid lika charmig när jag äter eller vad tycker ni? ...









Sleep tight!

Ååå va skönt de var att sova ut! inte gjort på typ 3 år? haha jo då näre var skola så kunde man ju skippa några lektioner men aa fyfan va skönt de var! Har ju inte kunnat sova ut under min ledighet nu i sommar heller då jag mått så himla illa!

Till roligare saker, idag ska jag gå och se på the dark knight m. Maria! mysigt värre =) Förövrigt är jag så hemskt glad över de skor jag köpte igår på rean! såå sköna de andra har jag inte testat men de har bara en liten klack så är säkert helt underbara att gå i de också =)

Efter bion kanske jag ska ut.. inte riktigt bestämt mig men låter mys men aa jag vet inte! Känns som att de kommer bli pinsamt bara haha de är nämligen några från min klass i walthers och om jag gissar rätt så har dem ingen aning om min lilla bebbe och jag orkar inte vara kvällens samtalsämne igen.

Vilka ska till sture på fredagdå? =)) låter så jävla dö nice!

ME <3 MUSIC!

Har köpt en ny lur =) hihi jätte nöjd dock vill jag bara slänga den i marken så fort jag ska skriva mess eller något annat haha! men köpte minneskort till också så bomba m. musik! min ipodladdare är nämligen hos mitt ex å har varit där ett tag har inte velat hämta nämligen men nu har jag äntligen musik till jobbet igen å hela tiden annars helt LOVELY!!

hur som så äre en LG .. kan slänga in bild sen kameran laddar =) Idag köpte jag även två på skor. 200 kr för båda! knappt de, rea = bra? jag som aldrig hittar något på rea men idag hitta jag i af ;) hihi!

Är i vecka 15 + 1 nu också så snart är man halvvägs :) ska till läkaren om 2 veckor exakt och göra ultraljud!

Och förresten någon som vet ifall de sätter tak på stureplan på fredag? eller om de bara spärrar av .. vill ju inte bli jätte blöt lixom haha!


Vila och jobb!

Lagom trött jag är då! har inte skrivit på länge då de inte har hänt så mkt mer än att jag jobbat å sovit sedan igår vare akuten 12 timmar sedan hem och sova å så jobb idag! ikväll har jag däremot tänkt hitta på något =) vet inte riktigt än vad men lutar åt film i af med och var är dock oklart!

Snart är de dags för ultraljud, bara 17dagar kvar! ska bli så himla skönt att få de bekräftat att min bebis mår utmärkt och i vilken vekca jag är exakt =)

Har ni förslag på fina barnvagnar så tipsa gärna! Jag vet bara att jag vill ha en m. stora hjul då min plutt kmr på vintern!

Bild; jag på födelsedagen(sliten!!!!)