Fördriva tiden.

Hmm ingen aning om vad jag ska göra nu! Är helt klar med allt eller njäe nästan ska ställa in damsugaren haha! I af har även ätit och tränat :) så nu är jag proppmätt! Blev inte världens träning idag.. men har ju som sagt helg nu så =) hihi

Tänkte börja att fixa mig vid fem alltså om en dryg kvart! Då har jag två timmar på mig och jag ska ju inte ens fixa frillan haha så kommer väl mest sitta framför tv:n skulle jag tro ;D Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig.. Kanske eventuellt blir klänning! Men kommer ju frysa så himla mycket då.. haha så jag får se :) men det var längesen.. och vi kommer ju in direkt så kanske inte hinner frysa så mycket? Värre på hemvägen vill säga..

Nej kanske ska börja redan nu? så jag fördriver lite tid.. har så trist haha plus att mamma kommer säkert hem snart då kan jag hjälpa henne med maten osv :)

kvällen!

så är jag klar med städningen eller okej damsugninen haha! men har faktiskt plockat lite också =) hade ju spridigt ut mina saker lite här och var så! Ska bara fixa mitt rum nu också.. helt kaos orkar inte haha! Kanske bara ska sätnga dörren och låtsas som ingenting (A) haha neej då msåte städa kommer inte kunna att sova annars =)

Ikväll så blir det Jag Michaela Angelo + vänner samt sen eventuellt kommer sofia, andrea och Emma =)! Kmomer bli super kul hihi! Blir vin för min del! haha ovanligt va? ;D

Nej nu får jag inte sitta här och slappa! Ska möta mickan om dryga 3 timmar så får ta och skynda mig lite :D

PoK


God morgon!

Usch fyfan sitter och äter frulle och sneglar lite på tv:n och vet ni vad jag ser? Ut genom magen på någon brud kommer en liknande skorpion men avlång som en orm ut redan då mår jag illa. Dem släpper denne "sak" på en tjej som sedan gör ett hål i henne och kryper in i henne fyfan.. sånt här bordfe inte få visas på mornar! haha

I af som sagt äter frulle ska snart börja städa tänkte jag så att det är gjort :) sen blire väl typ käk igen sen vila liet sen träna =)

Vid 5 ska jag möta mickan i bagis och åka med henne hem sen drar vi hem till mig! Ingen aning om när angelo å de kommer men lär väl bli runt 8 skulle jag tro :)


trevlans kväll :)

Haft en super kväll! Jätte trevligt =) Började med middag på patricias sen så avslutades den med en öl på mickans gamla jobb. haha Minns inte vad de hette men men! Det var trevligt ! Träffade Jimmi och Sussi vilket alltid är uppskattat! På mickans gamla jobb var såklart mickan med =)



Imorgon blir det förande hemma hos mig =) ser ut att bli jag mickan och sedan Angelo och hans vänner! väldigt trevlans =) inte träffat de på evigheter :D hihi så ska bli suuuper :D efter det drar jag och Michamela till Claras och dansar gärnet! :D

träna träna och träna

Vet ni? Visst jag och skolan.. inte så bra haha! Men går ju walthers :) så är lurre! Det löser sig lixom =) Men jag  vill inte ens veta hur mycket jag kommer få plugga nästa år! Tar ju studenten den 29 maj men har planerat att jag ska vara klar med allt typ i början av maj! Sen har vi bara restarbeten typ i skolan =)

Men en sak jag gjort som är duktigt är att jag nästan inte röker mer! bara nångång ibland och så lite fest :) Jag har börjat äta frulle! Och jag har börjat träna :) vill ju ha tillbaka min underbart söta mage som jag hade för ex antal år sedan haha :D Visst ja jag vet! Dem flesta tycker att jag är konstig som klagar men jag känner ju själv när jag är otränad ;) Och jag har köpt klart nästan alla julklappisar :D

Men i af hoppas att mitt imunförsvar börjar rulla igång nu :) har ju blivit så mycket nyttigare! Äter heller inte sååå mycket skräpmat heller :P Försöker äta hemma så att det blir bätter mat =)

jag är ju sämst! haha

Tror faktikst att det är den tredje dagen bara den här veckan som jag försover mig! Hur i helvette går det ihop? Helt seriös! Vaknar inte av klockan eller någe.. mamma väcker mmig inte ens :O haha ia f! Ska nog sätta i batterier i min gamla väckaklocka och testa den igen =) Måste få tillbaka min rytm där med tidiga mornar! För aa det är skönt =) hihi då sover man inte bort hela dagen. Man hinner träna och käka frulle inanna plugget osv :)

Nu hinner´jag ju inte till skolan! eller jo sista lektionen om jag skyndar mig men måste ju äta nått innan och träna annars blir det ju fel! Måste hinna träna i af för imorgon är det ju fredag sen har jag ju "ledigt" från min egna träning lördag och söndag så! Och både i tisdags och i onsdas så blev det en himla massa onyttig mat! haha Inte för att det syns på min kropp utifrån men min hälsa blir desto sämre!

Nej nu ska jag glida upp och laga frulle =) eller ja, träna först! hihi

snart helg!

Ja verkligen! Tiden går ju typ super fort? Fast den kan få gå lite fortare. Så att jag får lov snart och göra var jag vill :D har tagit ledigt från jobbet massor! Orkar inte jobba under lovet =) ska sova och slappa helt enkelt okej ja blir väl en hel del utekvällar också haha! Men det kan inte hjälpas :)

I af i veckan har jag inte gjort mer än att tagit det lugnt. I måndas och tisdags slappade jag hemma (var sjuk tisdagnatten så :P) ahha! I af idag var jag i skolan nån halvtimme sedan var det sushi :) och sen jobba! Jobbade till 9 kom hem för en stund sen ska hoppa in i duschen :) Imorgon ska jag till plugget sedan middag! min mammas vän fyller typ nånstans runt 40? haha så ska ut med tanterna men Jimmi kommer ju så hade tänkt sitta och ta igen några måndader med alkohol! Efter det är det väl tid att rangla hem för att sedan vakna upp till fredag WIHO fredag. Ja då äre redovisning i skolan :D och såklart Utgång!! Blir väl förande med tequila eller hos A haha! :) Sen lördag ser likadan ut fast på dagen blir det väl dö i sängen typ? För jag och mickan ska nämligen parta gärnet på fredag. Och lördag :D haha! Söndag blir jobba .. vilket suger apa! haha

Så ser i af min vecka ut =) Nästa är väl skola, plugga, skola plugga ja osv :D haha sen jobba onsdag och Norrtälje fredag - söndag ;D men såklart PARTA där också haha!

Puss

2007 IGEN!

hihi måste ju tillägga!! Sofia fyllde 18 och det firades! Sen så flyttade hon hemifrån och det var hos henne vi var när hanna fyllde 18! Sen så drack vi massa vin som var super gott! Så det firades igen helgen därpå.. Sedan finns det alltid saker att fira så man firar ännu mer ;D sne följer man med på hennes träning också ochvill börja me cheer igen! Men har ju inte tid så började träna hemma själv istället! Dock inte cheer haha !



Ps, detta var 2007 att sammanfatta hela vår vänskap skulle ta år och dar då jag kännt denna dam hela mitt liv! hihi
PoK


året 2007!

Låg nyss och tänkte på vad de här året har innehållt! Och gud så mycket det kan hända på ett och samma år!



1/ -  Nyår, nattis haha!
2/ - Jag 18! Fridays.
3/ - Söp en jävla massa gratis på Mallis!
4/ - Mallis igen
5/ - Emma fyllde 18!
6/ - Hanna fyllde 18!
7/ - Sara fyllde 21!
8/ - Innan utgång 19 oktober
9/ - Nånstans 19 oktober
10/ - Irland, Jag vide och joel
11 / - Innan utgång 23 november
12/ - På förandet 24 november
13/ - Påväg 24 november

Det är väl lite som hänt under året :) men som sagt så lämnades min dator in på lagning i somras så har inga tidigare bilder tyvärr! haha men i af :) ett händelsrikt år hoppas även att fler överaskningar löper in!


Lång tisdag!

Hej alla glada :) Idag har jag inte hållt mig till min planering alls! Men dagen är ju inte slut så det kan ju gå att ändra på! Har däremot ätit min vanliga frulle och tränat. Och fixat med tvätten åt mamma.. Dock har jag inte städat upp mina egna saker som ligger typ överallt.. så haha men hon blev ju lite glad i af!

Dem sakerna jag gjorde idag som ajg inte borde gjort var .. hmm låt se! Jag gick för att köpa godis och påvägen dit så råkade jag tända en cigg men rökte inte hela men det var dock inte så bra gjort haha! Och när jag kom hem åt jag upp nästan allt godis vilket var typ ännu värre. Sedan när min mamma kommer hem är hon typ DÖDSTRÖTT så hon säger "gå och köp pizza" vilket är såååå nyttigt! haha nej men så. Imorgon blir det träna dubbelt för att jag varit så lat idag. Samt att jag inte pluggat så kommer få sitta uppe halva natten med pluggandet också.

Men men får skylla mig själv :) Nu har jag bara lust att soova så himla trött! Men ska kolla bones nu NYA AVSNITT :D:D Yeaah =) Sen så är de lite annat kul på tv och jag som måste plugga?.. usch!


Jaja får väl ta mig i kragen nu och försöka börja!!


tiden rullar på

Känner mig som ett litet barn på julafton. Ni vet när dem är sådär helt spända av förväntan och överaskningar! haha jag längtar, MASSOR! och är så förväntans full. Blir helt varm i hela kroppen när jag tänker på vad som hända skall! hihi

I af hittade tre tror jag! haha klänningar på Asos. Tänkte välja en alltså till nyår :) Men om det är någon som vill beställa därifrån med mig så är det bara att säga till!



Och en sak till! Funderar på att klippa mig lite mer. Men nu mer som Nicole Richie..



Vad tycker ni? Jag kan ha alla tre frisyrerna också då mitt hår har självfall! Och till de raka annvänder man ju platttång hihi :)

Godmorgon!

Försov mig en sådär 3 timmar drygt. Eller har ju egentligen inget att gå upp till förutom mitt egna lilla schema :) Men kunde inte sova igår kväll.. Men fixade i af lite med skolan. Satte upp exakt vad jag har att göra innan jul osv. Det ser ganska grönt ut om jag  verkligen ligger i! Men då blir de massa plugga nu :) och jag ska klara det banne mig!! haha :) Det värsta blir väl matten.. Har prov om två veckor.. Får se hur det går med det. Får väl tvinga nån gullig sak att plugga med mig :O ? haha

Nej nu måste jag ta mig ifrån datorn till typ vardagsrummet å träna sen är de frulle sen plugga!

Pojkar / killar / män?

Ja killar nu tycker jag att ni ska ta åt er! Vet ni hur jag vill att en riktig kille, eller kankse bör man säga "man" redan nu ska vara haha! Nej han ska självklart ha en positiv inställning till livet och resor! Han ska vara charmig och romantisk, men dock inte för överdrivet. Men överaskningar uppskattas alltid då och då. Han ska bry sig och vara lite smått svartsjuk men gå inte till överdrivt då blir man bara skrämd haha! Sen så klart, ett samtal då och då om dagen när man inte ses känns alltid bra. Men man bör ju inte ringa  runt sådär än 15 - 20 ggr / dag precis haha!

Finns jätet mycket mer att påpeka som den "perfekta" ska vara. Men när det gäller utseendet kollar i af jag först och främst på ögonen, leendet, låren och rumpan! haha Sen finns det ju andra delar som uppskattas desto mer också ;)

Ja jag vet skulle sova! men är ju sex and the city sen 2 och 1/2 män =)

ångest

Usch har ångest för skolan.. inte kul! Ligger så himla efter. Tänkte sjukanmäla mig och få bort alla "små uppgifter" som jag har att göra! Även börja på de stora som ska vara klara efter jul. Måste hinna klart orkar inte ha allting uppskjutet hela tiden. Ska ställa klockan på typ halv 7 - 7 och glida upp. Dricka tonvis med vatten sen träna! Efter det blir de frulle sen kan jag ju börja plugga :) Då är jag nog hyffsat pigg i af :)

Nej måste försöka sova. Eller aa bones börjar ju snart :) och imrogon börjar nya säsongen! WIHO :D haha en glad nyhet i af :)


Godnatt <3


better than ever

Så nu är jag hemma :) haft en super trevlig dag med michamela på stan! <3 Blev lite shoppa till fredag :) hittade TILLSLUT haha en ny topp :) sen blir de skärp i midjan och ett jätte sött halsband! Bilder kommer väl lördag dag någon gång haha! Sen måste jag köpa "party feets" för tänkte gå in mina skor från Spanien och ja, dem är verkligen inte sköna haha! eller inga skavsår i af =)

Nu har jag efter stan då, tränat! Så himla skönt. Visst är det jobbigt ibland men då äre bara att bita ihop lixom :D Det är ju så himla skönt efter så hihi =) Tänkte städa lite nu innan mamma kommer hem och sedan duscha :) Sen blir de väl käk för min del. Eller ska gå och handla mat först kanske? haha! Mamma kommer väl inte hem än på några timmar så får fixa allting själv men men vad gör man inte!

Michaela!

Blir ingen skola idag USCH FÖR MMIN HALS! haha blir så sur. har ingen ork för att halsen ska krångla varje dag.... ska operera bort mina halsmandlar efter julen. Måste bara ta mig tilll läkaren och få tid osv.. orkar inte ha det såhär längre men men!

Idag så blir det först att möta michela i stan runt 11 snåret! Blir till att köpa dem där nya halstabletterna, nu får vi se om de funkar! Skulle ju vara super :D Sen ska jag även köpa något till mig själv.. (A) visst jag vet är ju egentligen pank! Men har ju i af 2000 på kontot och har ändå köpt klart alla mina julklappisar så! Egentligen är det ju bara att jag skjuter fram min skuld till mamma. Men hon bryr sig ikke då dem ska gå till vår resa ändå bara så behöver inte betala tillbaka förän maj typ :D hihi (A)

Funtar på att hitta någon söt korsett då min inte finns längre! Eller bara någon fin kofta.. lär väl sluta med att man kommer hem med båda två eller ingenting alls! ..

Nej ska hälla i mig mer té och mysa med min varma vete kudde haha!

Gnällig!

Gud så jag är trött haha! Gick upp för nån dryg timme sedan men har bara legat i sängen och typ kollat upp i taket! SÅ trött. Hade världens magont inatt så kunde inte sova heller.. I af nu är jag uppe ska glida till skolan om några timmar orkar inte gå på första eller andra lektionen (A) Nej men första orkar jag inte gå på. Andra behöver vi inte gå på!

Så nu sitter jag och kollar "vakna med the voice" som vanligt och äter frulle! Blev mitt älsklingsbröd, ni vet sånt där konstigt fiberrikt fast ändå mjukt! Världsbäst uppfinning ju (A) haha i af sen havregrynsgröt, juice och té. Ska typ hälla i mig té idag så att min hals blir bra snart! Men jag får ju som sagt skylla mig själv på den fronten för att jag rökte! ..



blä!

Vet ni varför ? Jo för att jag har världens halsont! Och inte vill det försvinna heller så BLÄ! Och sen har jag nyss betalat räkningar vilket sög apa! Inte alls kul. Speciellt när jag vet att jag är skyldig mamma runt 4 lax ocksåå.. usch! haha men det ska betalas tillbaka efter jul =) inte akut precis :))

Nej ska duscha och bli lite piggare och fräshare ;D

såå fucking kul!

Hade så grymt kul igårkväll! Tack flickor och pojkar =) haha herregud vilka roliga människor vi träffade igår! Gled ju hem till en vän på förkrök och det visade sig att han hade VÄLDIGT roliga bröder haha! Lutar åt att vi glider dit på fredag igen och förar lite vilket jag ser väldigt fram emot riktigt trevliga typer! Fast aa göteborgare är ju oftast roliga så :D haha

Upptill så invigde jag ett svart linne lite halvgulligt men ville inte sitta på plats haha! hittade tillslut nån slags grej att sätta ihop de me så att jag inte visa brösten ju! haha Men det gikc bra tillslut =)


Lite bilder! Först är det bara jag hemma. Sen jag mickan och ena brodern! haha vår egna lilla bartender som retade oss för att vi var små! usch och fy ;D haha sen är de jag och lizzan på den sista bilden =)


bakis

fyfan mår inte bra idag! haha skulel ju tat lugnt?.. aja i af så kom jag hem runt halv 4 snåret och då vare käk sen bums i säng. Idag jobbar jag ju så BLÄ haha! Vill inte eller jo vill ju träffa alla men jobba? nej tack klarar mig väldigt bra. Men jag är typ redan sen? så måste glida nu :D

lättövertalad?

haha dumma jag! Jag som skulle tat lugnt ikväll bara mysa hemma med min bok och mina texter. Men ikke sa nikke! Blir även utgång ikväll, claras då som vanligt haha! Men de är trevligt där träffar alltid en massa trevligt folk =)

Men först blir det diska och laga mat med mamma vid 5 tiden och till dess ska jag lägga mig inne på rummet och läsa! Sen såå ska vi ju äta tacos =) MUMS! Och kanske glider ner här nere och köper en öl innan vi glider ut. sen måste jag ju komma på vad jag ska ha på mig! Vet att de blir jeans å mina stövlar haha har världens skavsår ju. Men måste hitta nånting gulligt att ha upptill :P

LYCKA!

Vet ni? Jag mår super, så där super ni vet bara helt jävla super! Så himla glad och positiv jag till och med till skolan! Ska sätta mig och plugga snart. Blir nog inge träna idag är haha ja lite sliten som sagt! Men plugga blir de :D Ska ju plugga engelska och jag älskar engelska, prata läsa skriva ja ALLT helt underbart de med. Tillochmed jag och min lärare börjar komma överens smörade ju som fan i torsdags haha :D Har prov på tisdag ska bli grymt kul. Ska läsa 5 texter sen typ jämnföra osv och det är ju inte bara vanliga texter utan dem är lite äldre så de blir en liten utmaning :D det är kul!

Sen ska jag väl börja kika lite på historia arbetet som min lärare vill ha in innan jul det är lixom HELA historia A kursen haha men hoppas de är lätt :D

Och vet ni vad? Var ju på saco mässan igår! VAD SKA JAG BLI? Gud haha har ju alltid velat bli fastighetsmäklare men den marknaden är typ FULL så nu lutare det åt sjuksköterska, internationell ekonomi eller polis! Ja, jag vet polis coolt va? :D haha skulle vara super kul faktiskt. Men skulle jag plugga ekonomi skulle det lixom vara 4 år var av ett i New york, ett i london ett i milano och sen praktik! Fatta kul? helt jävla mys :D ska läsa mera, ska ju inte plugga vidare direkt så får väl se vad det blir! Resa blir det först i af :D europa och sedan världen.

Nej nu måste jag sätta igång att läsa! Ciao!

Bilder!






Bild 1&2 - Jag innan utgång
Bild 3&4 - Jag och michamela <3
Bild 5 - Michamela, Elin och Andrea på förandet
Bild 6&7 - Sköna grabbar de!
Bild 8 - Andrea är lite små gullig! haha
Bild 9 - Andrea och Elin, klara för spel?
Bild 10&11 - Pojkarna igen!

minnesluckor!

Minns väl nästan hela kvällen igår i af att vi hade grymt kul hemma hos mickan! Det blev Jag, Elin, Michaela, Andrea, Aram, Yusuf och Alexander där borta. Vi drack en himla massa och haha tror det bara tog en dryg kvart innan mickan piggnade till väldigt mycket! Hon och andrea drack nämligen magaritas kanske inte de bästa att dricka på tom mage? haha I af sen gled vi in till claras och mötte ja typ en jävla massa folk i af!


Först drog michaela och dem med pojkarna till nå annat ställe då de inte kom in så jag stanna med annat folk! Sen lämnade även lizzan mig haha såå gled iväg till fnattus och dem men jag har för mig att jag ändå drog rätt tidigt själv haha gled hem till en kompis och kom hem därifrån för bara någon timme sedan.. Råkade som vanligt somna fast de var nog bra de så att jag inte åkte hem själv mitt i natten lixom =)

Idag mår jag faktiskt konstigt nog grymt bra! haha lite ont i fötterna - skavsår! Men ska inte klaga =) Hade tänkt att ta det lugnt idag. Ska träna lite om ett par timmar men först blir det duschen och lite tv :D Tänkte även glida ner och hyra någon rulle å glo den! Kanske även orkar läsa lite? hmm.. får se! Blir väl plugga isådannafall!

Skriver nog lite senare igen :)


Nu bär det av!

Nu ska vi ut :D eller micks först! Måste kila jätte brottom men ska ha så jävla kul i af!!!

God morgon

Försov mig gaah! haha dumma jag :P i af ska träna lite nu sen äta frulle!! Ska åka om en dryg timma så måste sätta lite fart nämligen. Men tänkte bara kika in och säga hej :D typ? ..

Hoppas er fredag lutar åt att bli lika bra som min!

nu ere party!

Sååå har jag gjort en massa idag! Lagade mat medens mamma var och handlade sedan gled jag iväg till Mickan! Vi snackade en väldans massa skvaller haha! alltid lika mys =) samt lite problem osv som alltid dyker upp i vardagen. Blir väl ännu en mer skvaller imorgon då vi först ska hem till mickan vid 5-6 och föra lite sedan ut! Blir claras, ovanlig vä?hahha nej men det kommer bli kul! Har bestämt att vi ska dansa heeeeeela natten gud så jag längtar :D

Nästan alla tjejer är samlade förutom Ninni som ska sitta barnvakt, dummis!! Annars skulle kvällen vara helt fulländad. Pojkarna blir yusuf Aram och Alex väldigt väldigt trevligt!! Inte träffat någon av dem på ett par veckor och Aram har ju flytt stockholm haha så ska bli extra kul att träffa honom. Saknat den fjompen så himla mycket och GUD så han ligger efter i mitt liv haha måste uppdateras :D

Nej nu är jag helt hypad för dagen imorgon! Först Studentmässan sen stan efter det hem och fixa sig sen till Mickan!

Ses imorgon tjejer måste få höra ALLT haha :D PUSS

Jag är bara för lat!

Så kom hem från plugget för ett tag sedan. En nödvändig dag faktiskt.. nästan i af haha! Hade för första gången trevligt på engelskan samt att jag och min engelska lärare kom överens! Det är ju ett steg framåt! Visserligen smöra jag en ganska mycket (A) haha men vad gör man inte :D

Sen så tänkte jag gå och handla typ frukt innan jag gled hem för att jag var typ dö hungrig men ninni skulle till grillen så fick bli pommes! Och jag har ju kommit överens med mig själv om att inte äta en så massa onyttigt.

Nu tänkte jag däremot kolla på one three hill och göa lite magövningar! Vill inte ha min mage längre det ska förändras hihi. Ja jag vet alla tycker att jag är fjompig och typ störd som säger så för att jag är smal men jag ser faktiskt skillnad så :D haha! Har ju inte börjat med simningen ännu kom ju lixom nyss hem! Har lite halsont så tänkte vänta på att de va helt över vilket lär bli till nästa vecka.


Nej ska sluta lata mig och typ träna mage lite smått nu kanske?


Kram


uppdatering

Okej såhär var det! jag och emil bråkade hur mycket som helst och som ni alla förstår så vill ingen ha ett sådant förhållande! Och på det tappa jag helt känslorna och han betedde sig som världens idiot! och sen så finns det ju kansek sådär massa fler sötnosar ute i världen och en kanske lite sötare haha! MEN i af inga fler frågor om det =)

Något mer kul är ju att Sverige är vidare till EM? det är ju nice ;D hihi sen så att min räkning i af hamnade på under tusenlappen! även det riktigt kul :D sen så att min mamma tycker att jag är typ sjuk som skickar 1500 sms i månaden är ju en annan femma haha!

Just det har även hittat min nyårsklänning! tror jag i af =) jätte sööt :D bild finns längre ner. Den kommer ifrån bikbok och finns även i svart kostar 800 för er som undrar!

Några bilder från irland ligger även uppe på min bd
emelie89a så bara att kolla där :) men väntar fortfarande på bilder från H så.


Onsdag =)

Såå var jag hemma efter en sån där 17 minutersdag i skolan :) var bara tvugna att skriva på ett papper sen kunde vi gå (A) haha! Nödvändigt väl? .. I af så drog jag med ninni till forum och käka lunch. Fick bli nachos med deras cheddardipp :D mums (A) hihi kände verkligen inte för mat konstig jag vet haha! Men i af kollade runt lite på glas. Funtar på att köpa lite fler till min serie.. men kanske får vänta till efter jul =) måste ju köpa julklappisar nu :D fick bara ut 2500 typ för dem inte har tagit in mina sjuklönedagar usch! så hade bara jobbat 6 typ eller nått sånt :( buhu!
I af nu när jag kommit hem för nån timme sedan iförsig (A) haha tänkte jag packa upp, lägga ned hannas saker i nån papppåse som är lite lättare att bära med kläder sen typ ge den till mamam för jag ska ju glida över till ninni sen! kolla fotbollen med henne och mickan =) MYS har massa att prata om ju! massa skvaller och allmänt skitsnack haha! ska bli så kul. Ska väl ladda med chips dock inge godis då jag har druckit massor med cola på sistonde och det är ju ändå inte helg (A) hihi !

Har också laddat in lite bilder på bilddagboken nu:) väntar på hannas också.

onsdag

Igårkväll somnade jag typ så fort jag la mig ner haha! men var inte lika kul imorse när man vaknde och insåg att för det första var helt ensam i sängen haha! Sen att man skulle ta sig upp till skolan.. ska hoppa in i duschen tänkte jag nu sen fixa mig lite kanske packa upp och slänga lite kläder i tvätten? Får se hur mycket jag hinner helt enkelt =)

Heeeej typ alla? =))

Nu är jag hemma! vilket suger apa typ? Nej usch var inte kul att komma hem!

I af så har jag inte lagt upp några bilder då okej jag var lat! haha nej men sen typ sista dagen så funka faktiskt inte internet (A) men innan dess var jag bara lat! Ska försöka sammanfatta vår mini vecka kort i af =)

Torsdag - åkte dit en himla pirrig resa dock då jag inte flugit sen i somras! haha men det gick super :D Sen när vi äntligen var framme så fick vi träffa Matt och Vide riktigt trevliga typer! Efter de vart de typ käk och läggdags men verkligen inget som man kan klaga på! Riktigt mysigt det också :)

Fredag - wohoo jag går inte på pencelin längre! haha så vi köpte vin och typ söp? I af var riktigt jävla kul måste jag säga! Just det innan var vi vid några klippor.. jag och minne på namn? ja inte lika bra! haha i af var super nice där också! Måste ju göra nånting annat än att supa lixom =)

Lördag - inte lika kul! haha väldigt risig men vi drog oss i af iväg till deras stan och typ gick en jävligt massa! har jag för mig typ? haha i af denne kväll hade jag i af grymt super kul med Joels syster Vide =) ! Sen var det bara hopp i säng!

Söndag - usch usch och åter usch.. haha sååå sliten! intebara bakis utan halsont också! så det var en riktigt mysdag bara. Samt tog en vandring och kolla på ett mentalsjukhus - som var nedlagt! haha såg gyrmt läskigt ut konstiga former helt svart. Fönster överallt vilket några var öppna?! sen var det film :D och sova..

Måndag - Gick inte upp förän typ halv 12 eller nått sånt städade lite medens alla andra jobbade sedan var det soffpotatis som gällde! Sedan kom joel hem runt typ 4 tror jag haha då sov vi ännu mera super mys =) sen blev vi väckta vid halv 8 inte lika kul haha! Men de va ju bra de. Gick och handlade sedan hyrde film osv sen så käka vi typ å sen sov :D

Tisdag - Nej usch inge kul! får se.. vad hände idag! Åkte en massa buss och flyg osv. Spenderade ex antal timmar i london var av att jag köpte 2 nya underkläders set =) ett chockrosa, sååå tufft! haha sen ett rött =) var ju tvungen mitt förra är för litet och ja, det är ju ändå jul nu! haha

I af tänkte att ni söta gulliga läsar också ville veta attt det helt officiellt är slut emellan mig och E. Känns väldigt bra faktiskt.

Nej det var min lilla genomgång av veckan, bilder kommer sedan :) ska nog sova typ nu?

Nu bär det av!

Om typ 25 minuter ska vi gå! haha helt kul ju :O känns fortfarande inte som att vi ska det. känns som en dröm eller snarligt! I af så har jag lite smått brottom ska byta om och kirra väskan så allt är heeeelt klart =) väga osv! Haha men ni får ha det så kul här hemma utan mig :D hihi Är som sagt inte borta så länge! Men men. I af så kommer jag att lägga upp bilder på emelie89a.bilddagboken.se och hanna kommer att lägga upp på Hanowano.bilddagboken.se

Kramis!

- älskar dig Emil kommer sakna dig! <3

Nervös!!

Haha sååååååå nervös! tänk om min väska försvinner? då är ju typ hela mitt liv borta!!!!!! Nej usch får inte tänka så haha :D måste tänka positivt allt kommer att gå super ellerhur? I af om 10 timmar sitter vi på planet!!! oj oj :D haha sen om 17 timmar sitter vi på nästa flyg som tar oss till Irland! Är helt till mig typ ska bli super duper kul! haha är dock nervös som sagt både för flgyet och ja, för aLLT haha !! i af =0) nu har vi bakat och fixat ALLT klart! Så ska bara bädda ute i vardagsrummet där jag och hanna ska sova inatt =)

Sen blir det uppgång vid halv 5 snåret, fixa till sig lite klä sig och sen gå haha!

Ja jag komemr sakna E, det förstår ni väl också? :) min lilla plutt ju!

onsdag

Så var man hemma och kan checka för att i af 6 saker är gjorda vid 6 tiden =) då jag kommer hem igen! Haha E kommer nämligen hit om någon dryg timme sedan åker han vid 5, då går jag och hanna till hemköp! Sen blir det en massa att stå i. ska packa klart, baka färga hå duscha ja jag vet inte allt vad vi ska göra ! haha Mycket att stå i!

Nu tänkte jag diska åt mamma =) och bädda sängen och lite små saker!


ojsan!

Haha försov mig. Eller inte direkt men ville ju inte gå upp så här sent! Hela dagen blir ju bara stressig då.. Vaknade av att E ringde å väckte mig 20 över 10. men men! Det var väl skönt att sova ut antar jag? Så min dag idag är ganska fullsmockad! Skrev en lista med hanna igår nämligen och först på listan står det "gå upp och duscha" haha jag vet ajg är konstigt :D men iaf efter det är det skola sedan möta hanna halv 2 i stan och växla pengar. Sen ska hanna hem och hämta restrerande saker och jag ska möta E ett tag. Sen går vi hem till mig och sedan til Hemköp! Sen blir det färdigpackat och väga väskan osv :) SEN haha ska vi baka :D mums! funtar på lussebullar? Sen har vi bara mitt hår och mina ögonbryn som ska färgas!

Sen blir det typ att göra lite mackor som frulle - ta med oss! Och typ sova? Eller Bones är vid 11 tiden som jag måste se först :D haha ! Hoppas min planering håller för dagen då =)

Kramis!

just like an fallen angel

Tänker inte, orkar inte.. vill inte. Nej god natt alla glada!


packat och klart!

.. eller nästan i af! Ska bara packa ner lite små saker men det får ske imorgon :) Då jag även ska till skolan en timme och sedan göra en hel lista på saker! Samt träffa E då =). Hoppas bara att jag får i mig någon slags sömn imrogon natt bara! Ska upp redan runt halv 5 snåret haha Men det ska bli grymt kul faktiskt! Kommer att ladda upp bilder på emelie89a.bilddagboken.se om någon vill se!

Nej nu ska jag kolla klart på Den där Mary och sedan följer Bones som vanligt :)
PUSS

för jag är duktig!

Eftersom att jag inte vill gå ut så satte jag istället igång att städa. Och snart kommer hanna med mat MUMS så himla hungrig! Och eftersom att SL STÖRDA ÅSNOR inte fattar att man kan sätta på rätt jävla däck osv så håller inte min planering! Idag blir det bara att städa lite mera sen äta efter det tvätta klockan 3. Vilket är klart runt 7 beroende på hur mycket hanna har att tvätta! Efter det ska vi packa och nånstans däremellan ska vi färga mitt hår haha!

Dock kommer inte emil hit ikväll då bussarna är inställda å han kommer inte hemifrån haha :P I af så hoppas jag att han träffar mig imorgon! Annars blir jag väldigt väldigt gnällig =)

Sen så imorgon så måste jag ju växla pengar då är de ju sista dagen haah! Så måste in till stan då! och även skolan (en lektion).


Nej nu ska jag fortsätta så att jag är klar när hanna kommer!

Puss


för jag är duktig!

Eftersom att jag inte vill gå ut så satte jag istället igång att städa. Och snart kommer hanna med mat MUMS så himla hungrig! Och eftersom att SL STÖRDA ÅSNOR inte fattar att man kan sätta på rätt jävla däck osv så håller inte min planering! Idag blir det bara att städa lite mera sen äta efter det tvätta klockan 3. Vilket är klart runt 7 beroende på hur mycket hanna har att tvätta! Efter det ska vi packa och nånstans däremellan ska vi färga mitt hår haha!

Dock kommer inte emil hit ikväll då bussarna är inställda å han kommer inte hemifrån haha :P I af så hoppas jag att han träffar mig imorgon! Annars blir jag väldigt väldigt gnällig =)

Sen så imorgon så måste jag ju växla pengar då är de ju sista dagen haah! Så måste in till stan då! och även skolan (en lektion).


Nej nu ska jag fortsätta så att jag är klar när hanna kommer!

Puss


snökaos!

Haha att sl aldrig lär sig att i sverige har vi vinter vilket leder till snö haha! Nej men lite skrattretande är det väl att dem ställer in var och varannan buss? Jag menar alla människor som åker med bil till jobbet klarar ju varje vinter alldeles utmärkt? ..

Tisdag

Så var det tisdag på schemat! Vaknade för nån dryg timme sedan men det snöar för fullt här så jag tänker verligen inte gå ut! Har redan ångest över att jag måste till tvättstugan och stan idag USCH vill inte! tänker gå i ide eller nått haha! Nej men nått dylikt idag i af =)

Just nu däremot ska jag kolla lite på tv och sedan äta frulle.. tycker ju inte om mackor så därför vet jag inte vad för frulle, funtar på korv me mos (A) ahha det är MUMS :D

Och vet ni vad? jag hittade lite kläder som jag kan tänkas köpa till min bror! Jätte fina. Men frågan är om jag vågar beställa kläder nu? Känns lite tidigt.. tänk om det inte passar lixom? Då blir det ju lite problem haha! Så får se :) väntar nog lite, men hur länge vågar man vänta då?..

God natt!

Idag har jag verkligen inte varit duktig haha! Nej men har inte gjort nånting som jag skulle gjort.. lite halvsegt sådär! Sköt upp det till imrogon :D haha ska bara gå på de första lektionerna. Engelska och matte då.. sedan så har vi natur(?) och efter det prov i natur. Sen är det ju bara projekt vilket jag kan jobba med hemma =) Så blir skola till klockan 10.20 imorgon eller nått sånt sen hem och tvätta!

Efter det ska jag möta hanna i stan och växla pengar och det är sista dagen som ajg hinner göra saker innan vi åker så har faktiskt inge val haha! Sen ska vi hem till henne och hämta kläder samt en våg! Sen blir det packa hos mig samt väga väskan och färga mitt hår :D Sen kommer nog E hit och sover med mig =)

På onsdag ska jag som sagt SOVA haha så skönt ända till 10 =) sen ska jag upp klä mig och gå till skolan! Har då en timmes lektion och efter det följer de en dag med E! Ska väl inte göra mer än att bara dega :) är ju ifrån varandra i ett par dagar sedan så.

I af nu har jag borstat tanden och rengjort min hy ;D så ska bara byta till min stora t-shirt iställte och inta sängen för att glo tv! Det är ju fan bones ikväll :D redan om en dryg halvtimme!

God natt och hoppas eran vecko-start varit skön!

Måndag

Och jag har haft en super start på veckan. Visst den började med skola, men det varj u bara tre timmar haha så jag överlevde ju! Nu väntar jag på att Hanna ska sluta plugget så vi kan kila in till stan och växla pengar! Efter det ska jag tvätta och insåg nyss att det bara var ett par jeans då min mamma tvättade i helgen.

Ska även färga håret igen =) Dags nu eftersom jag hade blont innan så blir lite färga nu i gen :) Självklart samma färg! Och nu däremot ska jag vila! INTE SOVA haha nej men bara vila så himla trött!

Godmorgon

Heej allihopa! Skrev ingenting igår då E var här och ville inte sitta framför datan och hänga när vi ses! I af nu ligger han och sover haha! Själv dricker jag té ska även försöka få i mig någon mat. Tycker inte om frukost.. i af inte så här tidigt. Det kan vara mysigt men inte en måndag morgon haha! I af så ska jag nog äta lite köttgryta kanske (A) haha det är lätt att värma på samt är gott. Så får nog bli det =)

I af i dag ska jag som sagt möta madde och få mitt leg, växla pengar, tvätta samt plugga! Mycket att göra. Får se om jag hinner plugga lite innan jag möter madde typ :) sen bara läsa in allting ikväll.. i af det återstår att se!

Nu måste jag fixa mig hära ska ju glida om en halvtimme =)

Ha en trevlig måndag gott folk!


söndag

Heeeej allihopa! idag är jag super grinig haha nej men drömde som vanligt en jävla mardröm! Denna var inet läskig dock bara sjuk .. I af så ska jag till jobbet! Vilket inte gör saken bättre .. En sak är lite förvirrande dock. Jag vaknade 08.54 och nu är klockan helt plötsligt snar 10 i 10? Jag minns inte den här timmen.. SJUKT haha! I af efter kommer E hit <3 för han kom inte igår hihi så han har inget val! =)

Nej nu måste jag rulla på lite hära ska gå hemifrån 10 över=)


sova

Nu är det dags för mig att inta sängen! Kom nyss hem har suttit och spelat kort med mamma hanna samt lite annat folk hela kvällen så det har varit mys! Gick ner till Piloten en stund och åt lite pizza också samt spelade lite dära. Men nu är jag i af hemma och pratar med E i telefonen å han är tröttis och blir grinig då haha! I af så ska jag jobba imorgon och ska därför sova nu =) blir väl lite tv-tittande också för jag kan inte sova när jag är irreterad!!!!!!! USCH aja =)

God natt

Tattoooo =)

Har länge funderat på att tatuera mig och ja det ska väl bli ett lejon typ på skuldran/ axeln! Men jag vet inte jag vill ha en ödla också ni vet nere vid magen där vi jymsken nästa? .. Men känns som att jag kommer se ut som en djurpark då haha! Nej men lejon och ödla kasnke blir för mycket.. även om de sitter en väldans bra bit ifrån varandra?.. Får nog tänka lite mer på det. Ska ändå börja med lejonet :) Hittade en bild idag som påminde om de jag skulle ha! Det ska inte vara någon bakgrund såklart och ansiktet på lejonet ska väl vara lite mer sötare samt behagligt haha! Men den ska stå på de sättet typ.. 
 


Ödlan skulle däremot vara en leopardgecko :D älskar dem! Hade ju tre stycken och skulle mer än gärna ha dem inristade på mig men dem är ju inte kvar hos mig längre så får nöja mig med en avbildning av en vanlig geckoödla :)


ít´s getting closer

Nu var det bara 5 dagar kvar! Min planering ser ut som följande!

Lördag - hjälpa mamma hemma, plugga och sedan kommer E hit.
Söndag - Jobba till klockan 8 sedan måste jag försöka plugga lite.
Måndag - skolan sedan möte Madde, växla pengar samt tvätta med Hanna. Och plugga!
Tisdag - har skola ända till halv 5 så blir hem och packa direkt efter.
Onsdag - en timmes skola efter det blir de att träffa E! sen åker jag halv 6 morgonen efter så!

Haha sen torsdag är det ju en jävla resa! är framme i Shannon på Irland halv 6 sen ska vi ta oss därfriån också sen äntligen kommer jag väl att få sova! haha På fredagen ska vi till några s.k klippor som för mig är VÄLDIGT höga berg men kanske är för att jag är så liten! haha Om nu J tog ledigt.. hmm.. Inge minne i af :D annars blir det sova typ halva dagen :D

booooooom krash!

Vakna nyss jag somnade FAN! haha eller sov i nån dryg halvtimme kanske så inet världens problem :) Men det var skönt! Ska ju hjälpa mamma med en massa nu om tio minuter så var skönt med en liten "power nap". I af så drömde jag om flygkrasher!!! USHC som vanligt då.. är alldeles för nojjig innan jag ska flyga men brukari nte ha sånna  här drömmar? alltså dem är riktigt hemska! I af hopppas inget av det som händer i mina drömmar (alla dör) händer för de skulle inte vara så kul skule ju vara hemskt helt enkelt!

Nej nu ska jag kila mig upp ur sängen för andra gången idag :D hjälpa mamma, kanske äter nått innan? I af puss sålänge!

blir så arg!

åååh jag vet inte vad jag ska göra efter skolan! Och dem har tydligen bestämt sig för att ändra hela comvuxx och högskole sakerna så dem säger åt alla 89or att söka direkt och inte ta nått sabbatsår för att det kommer vara mycket svårare sen.. USCH!!! och jag vill bli polis också för de är tufft! Haha nej men allvarligt skulle vara så himla kul =) Spännande lixom men NEJ bara för att jag är pälsallergiker så går det typ inte. SUG DÅ!

Så irreterande.... blir arg mkt arg :) eller ja, man kan ju alltid skicka ansökan men det är ju inte förns jag fyller 20 ändå så. Jag lider ju inte av någon jobbig astma eller jobbig allergi.. tar jag tabletter för allergin kan jag ju nästan sova på en hund lixom haha!

nice!

Nu har jag gjort mig redo för dagen! Hehe nej men har duschat, rakat benen ätit frulle ja, ni vet allt de man gör! haha Idag hade jag ju som sagt inte tänkt göra nånting annat än att slappa! Eller jo, måste plugga också. Men dock inget mera. Tänker även hålla mig till de då de är SVIN halt på vägarna och då vet man ju inte hur SLs bussar går :P haha

Får se om E kommer över, hoppas det.. men aa får se som sagt :) Annars får jag sitta hära själv och vila haha :D sen ikväll så var det någon bra film på 5an vid halv 10. Ska nog glo den då =) Sen jobbar jag imorgon så blir sova hyffsat tidigt ikväll i af.

Nu ska jag kolla på all of ous ;D hihi <3


Godmorgon!

Lördag morgon, helt underbart! ingen skola inget jobb bara slappa. Ska bli så skönt! Tänkte hjälpa mamma lite med städningen annars så har vi båda bestämt att stanna hemma för att ta det lugnt. Dock gick jag upp nu redan vid 9 snåret för att jag vill ju fortfarande inte sova bort hela dagen!

Ska ner till tvättstugan också och boka tid på måndag =) hihi ska ju tvätta med Hanna då!  På måndag blir det även växla pengar! Vet fortfarande inte hur mycket jag bör växla in? Kanske växlar in 1800 sen så har jag ju på kontot om det skulle knipa sig. Men jag vill inte växla in för mycket heller.. ahha usch hatar sånt hära! Det hade varit lättare om man skulle åka som när vi skulle till Spanien. Då tog jag med mig 5000 enbart till att shopppa kläder för vi bodde ju på ett all inclusive hotell så det var ju nice då lixcom haha! Men nu.. nee får se. J tyckte typ att vi skulle ha med oss lite över 2, så jag får se!

I af tisdag blir det bara till att packa. Går ju i skolan till halv 5 så är inte hemma fören 5 halv 6 och då blir det ju packa =) Med Hanna där också haha! Men inte så konstigt vi åker ju tillsammans :) På onsdagen ska jag vara med E hela dagen, ska bara till skolan en snabbis (en lektion) annars vara med honom hela tiden:) bara mysa.

Sen åker vi natten till torsdag haha det är nära nu! Börjar få resfeber. Känns som ingenting är planerat med resan medens allt verkligen är planerat i minsta detalj haha!

Nu blir det frulle :D

sömnlösa nätter

kan som vanligt inte sova. Vet inte varför.. känner typ ångest? .. övertrött. Är besviken, sårad eller helt enkelt bara nere.. Nej jag vet inte faktiskt. Jag vet inte vad som gör mest ont. Eller vad som sårar mest.. eller just, vad jag ska göra! För allt jag gör blir ändå fel. Hur jag än hanterar situationen så blir det fel, helt jävla FEL.

.. sägs det i af. Det var det jag hörde.. men jag vet inte, var det inte jag som hade dessa sömnlösa nätterna? mina tårar som rann i hoppet om oss?. Nej jag vet inte. Kanske även var det fel i dina ögon eller så vill du bara få det bekräftat att jag är världens största idiot?

Känner mig sårad, besviken, nedstämd, nertystnad.. typ helt stum? Jag lyssnar men hör ändå inte det jag säger kommer kanske inte ens ut i rätt följd?

Nej ska fortsätta förtränga bort alla dåliga minnen. Ångest är ju bara något ord vi kommit på, inget man kan känna?


Don´t worry Be happy! - that´s IT


seg trött och ja SOVA!

är så himla trött så det blir faktiskt till att sova för mig nu! Ja jag vet tidigt för en fredag, men rokar inte. Och har massa att göra.. först ta hand om maten då min mamma somnat.. Sen måste jag ju göra mig iordning för sängen - bort med smink och på med hudkräm! haha sen borsta tänderna, tandtråd, munskölj och ja.. det var nog allt! Nej just det ska ju byta om ockås (A) haha sen får jag äntligen sova :D
 
Så nu säger jag God natt! Redan innan klockan 12 tillochmed


Bjuder på en bild på mig och Sofia, dock inte från ikväll utan en annan. Lite dragna.. orkar inte leta upp en finare!

Myskväll!

Så min kväll bestod av att laga mat, äta mat, äta godis och chips :D Sofia var här och åt med mig i af godis och chips! hihi vi kollade på idol som SÖG apa ikväll! VAD SER NI HOS ANDREAS han är ju mongo! lixom konstig :P haha jag som brukar tycka att konstiga människor är roliga och söta osv men han är ju skummis! :D Tycker i af att det borde varit han som åkte! Eller mattias kan också få åka om han vill.

I af så var det en mysig kväll! Bara att just nu mår nog varken tänder eller magen så bra. Åt nog lite för mkt.. men alltså grejjen är den att jag fortfarande är hungrig. Det tar inte stop nånstans förutom i magen.. mitt jag säger lixom ge mig mat men magen stoppar! Jaja får väl vänta och se lite då kanske kan äta lite mer snart :D

orka låtsas! :)

Så kom hem för ett par timmar sen men E var här så jag ville inte sitta och skriva massa i bloggen :) I af snart ska jag och mamma gå och handla mat! Ja jag ska följa med henne :D snällt va? haha nej det är hon som är snäll och följer mig ända till ica! Ska hämta ut mitt H&M paket samt köpa godis :) Jag håller mig i af vid min s.k plan vilket är nice ;D

Nej borde typ plocka undan efter mig här i vardagsrummet och glida iväg till affären :) Men måste väcka mamma först! hon sover.. väcker väl henne om nån dryg halvtimme stackarn har ju fan jobbat 12 timmars pass nästan hela veckan!

ångest, jävla ångest!

Nu sitter jag här med minst lika mycket ångest som igår! Har fortfarande inte pluggat någe.. Och jag måste ju klara det här jävla provet! Men det finns ingen motiviation alls. Vill bara gå dit se att läraren typ är sjuk och att det skjuts upp 2 veckor vilket suger ännu mer. För jag skjuter alltid på grejjer! Nej nu får det vara nog måste fatta boken och bara läsa. Men måste ju duscha också.. kanske vätnar tills efter skolan? Typ sätter upp håret som inte finns i någon knut!

Men nej det här med ångest fan ska det ta över mitt liv eller vad är det? Är ständigt orolig och nojjig kan inte lita på någon just nu känns det som. Eller jo min mamma såklart :) men det gör jag alltid för hon är bäst!

Nej till boken var det, denna gång MÅSTE jag vad som än händer haha! Den kasnke brinner upp. Nej de får vi inte hoppas!

PUSS

cheerleading!

Förlåt hitta lite bilder som jag tänkte bjuda på!




1/. Juluppvisning 2003 (december)
2/. DM 2004
3/. Minns inte!
4/. Träning 04/05
5 - 7/. SM 05 (dubbelsnurr, dans, slutbygg)

trött som en gris!

Glömde ju berätta! haha Mina kläder från H&M har kommit :) det är nice! är visserligen bara vanliga cardigans, två linnen och ett bh-set! Men det är alltid mys med lite nytt =) älskar ju kläder! Men vem gör inte det? Dock älskar jag skor och väskor mer! Men de tär ju bara HELT underbart  =)

Jaja nog om det! Haha måste göra mig lite mat.. vet inte vad dock! Och plugga har fortfarande inte börjat. Men har ingen ork, är för hungrig och trött.. helt seg och inte på humör. Är på nått sätt sur och grinig eller inte riktigt bara på dåligt humör. Har väl vaknat på fel sida :) eller så är det för at tjag är hungrig! Då blir jag grinig.

Nej måste fan glida upp nu! Kanske kan ta en dusch, dricka lite té och bli gladare! Då kanske det går att plugga lite =) Måste ju förstå det här, det var svårare än jag trodde nämligen haha!

Mat blir det för mig nu i af =)


och det där med helg!

Ja då var det äntligen fredag! Och imorgon kan man sova och bara lata sig. Idag blir det däremot andra takter. Måste sätta mig och plugga strax och förstå psykologin. Sen har jag prov klockna ett och efter det möte med min mentor :) Igår var jag så duktig så, ja satte mig ner och skrev ner precis ALLT jag ska göra i skolan nu. Alla uppgifter alla kurser osv för det är mycket skönare att komma förberedd till ett möte en att komma där som ett fån lixom.

Senare idag ska jag träffa E :) han ska komma hit vilket ska bli najs. Vi lär väl äta en massa mat som vanligt sen ska han iväg till Nisse ikväll och typ äta där också haha! Men i af sen så ska jag följa med mamma och handla! Så att hon får lite sällskapis :) vi ska laga köttgryta ikväll MUMS!

Ikväll är det ju även Idol så Sofia och troligtvist Hanna kommer över till mig och glor på det hära. Ska nog ladda upp med en massa chips, godis, gurka, dipp och egentligen läsk? haha men vet ju inte vad mina tänder tål! Får väl dricka med sugrör :) Blir ju i af till att köpa läsk kan ju inte dra hit dem och bjuda på vatten bara för att mina tänder är konstiga haha!

Så ser i af min fredag ut och bör hållas till planeringen.. ser ingenting i att de skulle spricka faktiskt haha jo kanske att jag inte följer med mamma och handlar kan vara lite små lat ibland :D

Nu blir det psykologiboken! och plugg =) <3

nu sover jag

nästan i af, ångest.. inget plugg. Får bli imorgon. Stället klockan på 8, strikt! Inget annat måste ta mig upp då.. har ju förfan prov! I af galet trött nu så blir sängen. Dricker té jätte gott :D hihi men ja, sängen var det! Kanske glor lite på tv om jag orkar =) nu är i af mina "måste" program slut!

God natt för mig ikväll :)

en lång dag

Min dag har varit ´sådära lagom intressant! Började med uppgång vid 7 gled till skolan vid halv 8! Efter det följde frukost på mcdonalds vid 9 sedan sickla! Tillbaka till skolan sedan hem och typ dega ;D mys! Efter det var det cheerleading och såklart får man ångest och vill upp och skutta och bara ja köra :D men ja, jag vet ju inte hur jag har det med tiden dära.. Tänkte avvakta och se så jag verkligen kan ge 110% annars är det ju inte kul för laget!

I af efter denne träning åkte jag och sofia hem! Vi tog en liten promenix från norra och stannade till på hemköp! Väldigt trevligt att ha någon att slöa omkring i en vanlig mataffär med! haha alla ska laltid stressa och jag köper då alltid fel saker men idag var jag duktig. Köpte majs och avokado istället för godis! mycket duktig tycker jag :D

Nu har jag ätit för någon timme sedan kollar som vanligt på Bones ;D hihi tänkte läsa lite om jag orkar, elelr måste ju rättare sagt! Men är så dö trött.. kanske blir sova snart? tänkte ställa klockan på 8 imorgon i af. Vill inte sova bort hela dagen även om jag börjar vid 1!

Kramis =)

det här med skolan..

För ett par månader sen, ja när man började i år i skolan! Då skulle vi sätta upp ett mål på idrotten som skulle vara klart nu till jul. Jag har dock fortfarande inte satt upp ett än.. även om jag ljuger lite för min lärare och säger att allt är perfa och jag vet precis hur det går samt att jag är ute och springer för att uppnå detta! Har nämligen sagt att det handlar om att springa X antal km på X antal minuter. Men jag tänkte vad är rimligt att säga till honom då? Jag sprang väl 3,3 km på 19 minuter förut tror jag. JA jag vet jag är slö! men inget jag rår för haha jag har inte lungorna att kunna springa fort :P Så nu funtar jag i af på att ta typ att springa 2 km på 15 minuter? Då slipper mitt "prov" bli så långvarit haha och det är ju faktiskt inte svårt att klara!

Jo men tror det får bli det faktiskt =) låter det inte bra?
Kram!


en bra torsdag med andra ord

Så var ännu en skoldag avklarad! Denna var dock väldigt bra att gå på haha fick mina uppgifter i religion A+B samt lärde mig nått på matten. På naturen hade vi genomgång till provet och på engelskan ställde jag min lärare mot väggen! Hon kan inte tvinga mig att redovisa wihoo =) både min rektor och mentor är på min sida! Så det kommer säkert att gå bra med det :) Min engelska lärare hade även planerat att vi skulle läsa på lektionen och hur bra är det? jag menar vem läser verkligen? nej så hon ångra sig och vi fick gå hem :) Skönt tyckte jag! Plus att då var jag ju hemma i af någon dryg halvtimme tidigare =)

Nu tänkte jag laga lite mat blir väl nå pasta och köttbullar?.. måste hinna plugga innan jag åker klockan 6 :) Ska ju med sofia på hennes träning! Ska bli så kul =) hihi var så himla längesen såå ja gud :D så trevlans! Är helt till mig!

Såååååå var det torsdag :D

Japp och jag har ångest och är TRÖTT! så trött så att det finns inte! Måste dra mig iväg snart lixom för en liten sketen lektion! Det suger ska jag säga er! Men efter blir det frukost på donken för vi måste uppehålla oss med nånting innan affärerna öppnar så vi kan glida vidare till sickla :D hihi I af nu fick jag brottom måste gå 25 sitter fortfarande i pyjamas =) hihi ! Måste kanske i af sätta upp håret och kanske ta lite mascara så jag ser LITE piggare ut! haha

Iaf, God morgon! Hoppas ni får en fin dag :) Kram!

Nej jag är inte duktig!

Nej absolut inte sitter fortfarande och hänger framför tv:n! Och undra inte hur många dryga 13 - 15 åringar som gör det också? Såg en reklam nyss som fick mig att häpna! herregud barn kan väl få vara barn vissa saker ska inte gå på reklam, absolut inte på tv:n! det var leksaker för vuxna! mylovetoys.se! Men herregud. Tänk en 13åring som inte kan sova, har ångest för plugget osv så ser hon detta nej usch! VIll inte ens tänka tanken på om mina små kusiner tänker på sex än det är för tidigt.

Reklam är trist bort med det = )

Dags att inta sängen!

Kollar på Bones nu. Blev inte så mkt med att läsa men tog i af reda på vad som exakt skulle läsas! Så ska kolla klart på bones och ska försöka att inte kolla på mina andra program och kanske läsa då? Borde visserligen sova ska upp vid 7 så. Men får se hur det blir :D haha blir ändå inte som jag planerar mina nätter så!

Imorgon ska jag på cheerleading :D wihoo! Längesen, för längesen! Innan det har jag ungefär tre timmar på mig att lära mig den här psykologin haha! Men de lär gå bra :D de måste ju det så!

Skolan kommer dock bli seg börjar ju 8 med en timmes religion har sedan hål till tolv tiden.. men blir ett besök på mcdonalds och sedan in till sickla med Eleonor emellan där och köpa lite saker till håret osv :) sen är det ju dags för lunch =) mums! är redan hungrig på den haha! :D orkar inte laga mat och frukost är absolut inte gott! Vad alla andra än säger =)

God natt på er alla! Hoppas eran onsdag varit behaglig och torsdagen flyter på lika lätt =) Snart kommer ju helgen som alla längtar efter :D

mys

Nu tänkte jag fylla på té koppen med varmt nytt vatten, honung och såklart té! haha! Sen ska jag vara duktig och läsa lite psykologi! Det var som sagt 3 kapitel.. usch några dryga 70 sider att läsa alltså. Och kunna untantill. Fast jag tycker inte att lektionerna har varit så jobbiga det har ju kommit typ automatiskt inte så att man behöver tänka för att lista ut svaret!

Något jag behöver kämpa med är matten! Inge kul de här med matte c.. funtar på att ta med boken ner te iralnd haha! Nej dem får hjälpa mig nrä dem kommer hem i december i stället kasnke! Tror inte att jag vill plugga där nere.

Äntligen!

Ja äntligen hemma! Så skönt. Idag var det en konstig dag alltså ajg vaknade vid 8 sen somna jag om vid 9 å vakna igen vid 11 så hela dygnet blev skumt! I af så gled jag då i väg till skolan och fick reda på att vi ska skriva en uppsatts i filosofin =) Jag hämtade även min psykologi bok då jag har prov på fredag!

Efter det gick jag till jobbet och jobbade till nu aa klockan 21 då haha men är hemma nu! På jobbet hände inget nytt bara tråk som vanligt =) Nu hade jag tänkt läsa lite på psykologin.. men jag orkar inet! Svensson svensson reprisen börjar om 5 minuter sen är de ca 40 min tills bones börjar efter det så kanske får ork då =) haha

God morgon!

Inatt har jag sovit SUPER faktiskt! kunde somna redan runt halv 2 tiden men blev väckt av mamma halv 8 vilket sög haha var då uppe ett par timmar sen somna jag äntligen om men vaknade av mamma IGEN halv 11 vilket var bra. För jag låg och drog mig tills typ nu haha och jag måste gå om en kvart! aj då. I af tänkte bara säga god morgon =) och hoppas på att min dag på jobbet inte blir alltför trist =)


God natt!

Så nu börjar 2 & 1/2 män =)) hihi har ju som vanligt sätt på Bones och Sex and the city! Vet inte hur jag ska kunna somna inatt bara hostar som en åsna! Tänkte borsta tanden nu sedan måste jag ju vänta en halvtimme och sedan skölja med äckligt medel haha! I af ska försöka inta min säng igen.. om det går att sova i den inatt vill säga. Måste ju ligga högt med bröstkorgen annars är det typ omöjligt!

Tänket i af ställa klokcna på 9 imorgon bitti. Börjar inte förän 12 men lika bra så att jag kan sova på kvällen. =)

Godnatt på er alla!


Just det! innan jag glömmer. Vill länka till två sidor den ena är en sida med en massa fina klänningar :D Jag vill gå på någon sån där riktig stor bal så man måste vara jätte uppklädd haha! Sedan andra är en länk till en annans blogg - Matildas. Hon har världens finaste son som ni bara MÅSTE kolla på! hihi så sööt =) och charmig och ja helt underbar. Men men sådan mor sådan son?..


http://www.marinadesign.se/butik
http://www.ungmammamatilda.blogg.se


zombie varning!

Nu är jag glad som vanligt eller nja nästan i af! Kom till jobbet satt ner ett tag och typ snacka lite skit. Hämtade passet och drog iväg mig till Forum för att gå på apoteket. När jag kommer in i forum känns det som hela världen typ stannar upp för en stund och bara följer varje fotsteg som jag tar. Jag fortsätter gå och på apoteket är det helt tomt! Där man ska hämta ut recept sitter en snubbe och frågar om sin medecin som han än inte vet hur han ska ta! I kassan sitter en väldigt uttråkad tjej på dryga 20år. Efter en stund kommer en medelålders kvinna och säger att hon kan hjälpa mig. Jag lämnar fram passet och frågar såklart om de går bra med det, haha förlåt men har aldrig hämtat ut medecin med passet! I af sen ger hon mig någon lapp som dem i vanliga fall brukar sätta fast på påsen och ber mig lämna fram denne i kassan. Påvägen tar jag med mig ett paket panodil och sedan betalar jag! 107kr gick detta på. Billigt vill jag säga.. men har inte shoppat någe annat än medecin dem här två månaderna känns det som. i af för minst en hundring i veckan. OKEJ mamam betalar min medecin men ändå! Det känns tpy onödigt?..

I af hade möte på jobbet efter det som mestandels bestod av massa flams men de va ju lixmo vi tjejer haha! så kan ju inte förvänta sig något annat. Men vi kom ju i af fram till allt som vi skulle komma fram till så.

Det blir nog super bara att Sara lämna mig SJÄLV i en månad och då är det typ hemskt .. förjävligt helt enkelt.. hemsk hemskt hemsk! !!

Nej glada tankar var det! JAG VILL BLI FRISK! börja simma och framför allt träffa min söta mormor och få en massa beröm av morfar som vanligt! Var så längesen nu.


Riktig dålig start på veckan!

Är det bara jag som fick en dålig start igår på veckan? Kan det kanske bero på att ja varit sjuk i sådär ca 4 veckor nu kanske? Nej idag, eller förlåt nu ivkäll börjar en ny linje! Har som sagt slutat röka p.g.a. att jag för det första fick luftrörsinflammation efter det problem med andningen och nu tänderna! Till er som än inte slutat? SLUTA! haha det är farligt för fan. Vet inte om något beror på de men de är ju läskigt i af.

Dock trodde jag att jag skulle må lite bättre idag eftersom jag trodde att min lilla avi skulle dyka ner i brevlådan men ikke! Den kommer väl imorgon - imorgon då jag inte har tid att hämta ut den! haha sicken otur :)

Har i af varit duktig och mailat min tandläkare i af. Blev väl mest beklagande angående mitt tandkött dära haha och om att jag åker snart så dem får rulla på lite med tiden! haha

I af ni vet den där klänningen, guldiga glittriga saken från H&M? Den där super fina! Det stod på reklamen att den skulle kosta 1998:- och då är jag seriös! Men förlåt jag köper itne en klänning på H&M för dem pengarna!

Aja får väl se när den kommer ut nu om 2 dagar om detta bara var för att vilseleda mig eller vad dem tänkt sig!

Hoppas er kväll blir gladare än min, ska ut i kylan om 2 timmar USCH! blir en massa kläder =)

Post?

Hörde posten komma men när jag kommer ut i hallen ligger där bara två fjuttiga papper ungefär! Det ena var visseligen ett brev från laredoute om att man får 25% på 4 varor.. jahapp då var man där igen.. Nej jag ska inte lockas in på sidan för skulle jag köpa något därifrån nu ska det vara julklappar! och jag kan ju inte köpa kläder än till min mamma eller bror =) Så det får vänta!

Hmm vet inte när jag ska börja röra mig. Orkar inte skolan idag har alldeles för ont och alvedonen är SLUT helt SLUT orka! haha nej men måste ju till apoteket innan 7 i af och innan det måste jag till jobbet och hämta passet.. men åker väl så jag är på jobbet runt halv 7 snåret så är det bara att ta en promenix till forum och apoteket och sedan tillbaka till jobbet! Usch va jobbigt de låter vill ju bara ligga hemma hela kvällen och hälla i mig en massa té!! Vill ju förfan bli firsk nu!

Nej så jag tjatar. kanske borde ringa tandläkaren instället? boka tid fixa och kolla vad det är med mina stackars tänder!!

Ja får väl bli det, tandläkaren.. men frågan är om jag kan få någon tid då mitt schema innan Irland är smockat.. får väl tjocka in en tid nånstans emellan =) det löser sgi! bara att vara positiv :D

oh yes :D

Tror att mina kläder från H&M kommer idag! inte världens beställning eller världens finaste! Det var mest praktiskt som jag beställde ni vet vanliga cardigans sen två toppar och underkläder! Ni vet sånt som behövs =) haha inte för jag vet hur min ekonomi ska gå ihop typ nästa månad. Julklappar kvar att köpa för sådär en 2000 - 3000 sen så betala H&M på 700 sen är jag ju skyldig mamma pengar! vet inte än hur mkt får jag se när jag komemr hem från Irland vad skulden hamnar på.. men den skulden behövs ju visserligen inte betalas förän efter jul hihi!

Sen har jag ju oturen att min bror fyller 20 den 21 januari! alltså 4 dagar före löning vilket suger! haha sen fyller mamma och .. ja pappa i februari med tre dagars mellanrum. Lär ju ändå inte träffa pappa något så blir ju bara present till mamma!

köp, köp.. köp?

Ååå vad jag vill ha pengar! Se, mina shoppingbehov blir helt förstörda för attj ag är sjuk! Kan ju inte jobba då usch och fy. I af hittade ett par stövlar på have2have.se men jag har som vanligt ovanan att ha för små fötter haha! Har ju 36 dessa fanns bara i 37 och och dem är stora i storlekarna så blir det lite fel dära!



Men visst var dem snygga? PRECIS sånna jag letar efter! kan inte bara mina fötter växa någon centimeter till haha!

I af det som blir att köpas idag är små saker till håret, Ni vet hot straight studio line från .. vad är de nu då? ja minnet är ju inte på min sida idag i af haha! Sen hårmousse, hårspray, schampo och balsam! Har ju mina favoriter där också :)

Sedan har jag sätt på reklamen glam shine 6hours någon som testat det än? Som sagt så har i af mina utslag eller vad det var för konstigt jag hade under läppen nästan försvunnit så nu kan jag kladda på en massa tjaffs på läpparna igen! Alltid lika kul :D

vill inte!

Så har jag sjukanmält mig. vill inte, orkar inte men måste ju. Ja, det låter sjukt. Men jag vill verkligen till skolan. Orkar inte vara borta mera!! USCH ge mig friskhet.. om man nu kan uttrycka sig så!

Iaf så böjar ju typ projektet vid 2 slutar halv 5. Funtar på att glida till sickla och handla det inför irland då? Jag vet lite tidig men har möte på jobbet vid 8.. så har ju tid att göra det ikväll då.

I af får se vart tiden går åt :)

Godmorgon!

Idag måste jag faktiskt säga att jag mår lite bättre. Har dock som ett tryck över bröstkorgen så får se när jag känner mig ledig nog att gå iväg till skolan. Måste ändå gå dit till projektet för det var typ viktigt idag.. Och a konstigt nog även om de börjar typ vid 2 så är de typ ända lektionen jga hinner till konstigt nog. Naturen börjar nämligen om en timme då skulle jag vara tvungen att åka nu. Efter det är det lunch och historia och ja, historia som vi får jobba hemma med. Sedan är det projekt ett par timmar vilket jag faktiskt längtar till. Jobbar med en uppsats om huliganism vilket jag finner väldigt intressant :D Så ska bli kul!

Nej nu vill jag bara bli frisk! Fick ångest inatt kunde tinte andas ville bara somna sne vakna sen gå till skolan! Men nej, jag är sjuk. Kan inet andas och jag vet inte vad det är hemskt! Ska hämta ut min pencelin idag ändå. Har så jävla ont i typ ryggen och bröstkorgen samt halsen så får bli en kur med pencelin! och jag hoppas verkligen att det gör mig frisk för jag vill börja simma nu! Det är så super kul och avslappnande samtidigt så tränar man. Är inte det typ super?

duktigt!

Så har jag sorterart och vikt all tvätt! Har jätte ont i ryggen och är jätte trött. Ska snart äta lite mackor E är här också :) Sen ska vi troligtvis gå ner och handla middan för ikväll för vem vet när min mamma kommer hem? .. I af lär väl bli att jag även lagar middan ikväll? Gud så duktig jag varit idag! Var kvar i skolan hela dagen (11.30) haha sen hem och sova nån timme sen börja städa med storebror :) Och nu kirra middagn ;D hihi

men ska fixa mackorna Puss

En till skoldag avklarad.

Så kom jag hem för en stund sen. Så himla trött seg å ja allt vad man kan vara! Vet inte om jag ska sova först och städa sen eller städa först men det orkar jag inte.. i af inte nu! haha Ska vila får se om jag somnar :) Min bror har även han försovit sig idag och har typ inga fler lektioner så han ska väcka mig vid halv 3 snåret om jag skulle somna ;D Lär nog ändå inte kunna sova då jag slängt en massa saker på min säng och det är ljusare än någonsin i vardagsrummet haha! Vill ju ogärna inta min brors säng.. 

I af har för mig att ninni sa nånting om att ringa när hon kom hem .. men minns inte haha! Märker väl =)
Fick mail från lokalbussarna i v-ås idag också! haha ja den kostade bara 10 kr så :D haha! det är ju som gratis förfan! =)  och eftersom at tjag vill vara med emil precis innan jag åker så fixade jag även så att Emma tar mitt pass nästa onsdag så att jag får kramas en massa med min snutt!

Allt verkar bli strålande just nu =) hihi

orkar inte!

Precis som ajg trodde - ingen obligatorisk närvaro i skolan! Usch och fy för det.. har bara psykologi efter den här ja vad ska man säga.. håltimman? haha nej men började ju 8 och försov mig och historian var eget arbete. Sedan är det psykologi nu om 40 minuter har inte bestämt mig för om jag ska vänta än eller åka hem.. Borde iförsig vänta och vara duktig men orkar inte sitta här längre för det är DÖ trist!

Måndag =)

Så var det måndag. Såg ju fram emot skoldagen men när man försover sig vänder det lätt och ja jag har ju väldigt lätt för att försvoa mig (A) haha! Nej men ska gå nu om en kvart ungefär :) missade bara svenskan.. eller aa har inte varit på den på länge men kan ta de me läraren senare idag =)

Då jag inte vet om vi har historia eller inte ..... haha men jag åker dit ändå :) Måste få upp min närvaro så!

Nej nu hinner jag inte sitta här och slöa. Måste klä på mig osv =) Hoppas ni haft en bra morgon.

skola!

Jajamensan! Skola imorgon känns faktiskt bra konstigt nog.. känns som att jag inte varit där på evigheter för denna vecka har varit som en evighet! haha :D i af så har jag kort dag vilket är skönt =) slutar redna vid halv 12 =)) hihi kasnke tar en tripp till stan och köper de inför irland eller så får de bli nästa måndag. Har ju bara tid på måndagar haha! får se :) orkari nte planera. Lär ändå sluta med direkt hem till soffan sova lite sen kommer E hit vid halv 5 tiden och väcker mig =))

Ska i af upp om 5 timmar så borde nog sova.. eller i af försöka. Det är ju ändå bara skit på tv:n !! haha

Så, blir nog att försöka sova :) ska prata klart lite med folket bara! Sen så blir de skönhetssömn till mig :D hihi

God natt, PUSS


vänskap

En av mina vänner heter Johan. Han är en väldigt snäll plutt. Han har världens finaste son som fyllde 2 för inte så längesen! Och mamman där är så himla söt och gullig! Men i af min vän johan är som sagt en snäll plutt. Och ja jag saknar honom så SJUKT mkt. Förut så försvann han ut och in i mitt liv som typ ett dragspel och det var typ väldigt jobbigt! Haha minns så sjuuukt bra första gången vi sågs. Egentligen var nog den där kyssen ett misstag haha men ingen av oss bryr sig ju om den nu när vi fått en så fin vänskap. I af nu har han flyttat hem till Sverige igen vilket känns väldigt skönt. Dock har jag inte tagit mig tiden som jag borde gjort att träffat honom och umgåts. Kanske var jag rädd för att han skulel flytta tillbaka till chile och allt bara skulle göra så där jobbigt ont igen?

I af, jag har mina vänner som står mig så nära inpå hjärtat. Ni vet alla vilka ni är och jag säger det här alldeles för få gånger. Men jag älskar er :)


Förkortningar!

Jag är lat - JA haha jag orkar inte skriva ut namn :) med det handlade om Emil, Michaela, Sofia och Hanna i förra inlägget i af. Och skolan måste jag planera in i af så kanske jag tar mig dit! Eller nej jag MÅSTE haha men i af det blir nog grejt :) ingen frånvaro i en vecka borde jag klara. Har klarat det förr så :D För om jag inte klarar det kommer mamma gnälla en massa och bli besviken. Sen kommer hon säga att jag måste söka ledigt under Irland vilket inte går (A) haha ska nämligen sjukanmäla mig då tre dagar! Det blir nog super i vilket fall som - Bara man är glad så löser sig allt :D

PUSS

Coming up!

Måndag - skola och träffa E
Tisdag - skola och sedan fika med M!
Onsdag - skola och jobba - träffa E?
Torsdag - skola och följa me S på träning.
Fredag - skola sedan helg! - träffa E?
Lördag - helg!!! va med E.
Söndag - Jobba
Måndag - skola och växla pengar sedan tvätta - träffa E?
Tisdag - skola och Packa med H.
Onsdag - skola och träffa E
Torsdag - Irland med H =))

Jag är så duktig på att planera ibland :D haha men nånstans däremellan måste jag plugga(?) Fast har ju fredagen på mig i plugget också då vi endast har rest arbeten då =)) hihi

H&M!

Så denna klänning tycker faktiskt jag är tuff! haha hoppas bara att den är lika tuff på mig =) funderar på att köpa den nu den 8 november när den kommer till h&M. Hoppas verkligen att den är tuff och snygg i verkligenheter också så jag slipper leta vidare efter nyårsdressen!



PUSS

äntligen hemma!

Ja faktiskt. Var inte borta så länge men har inte tagit någon alvedon eller dylikt idag så blev väldigt snurrig där ett tag :) Var ju i farsta och hämta ut betasin eller vare hette och allergitabletter inför irland =) Vet ju aldrig om man mår dåligt där av någon konstig annledning nu när min astma verkar börjat komma tillbaka! Vilket jag inte tycker om har ju inte haft några som helst problem med den på flera år men men. Jag har ju slutat med rökningen nu i af! Vill verkligen inte att allt ska bli värre och även om jag konstigt nog tycker att det är lugnande och gott haha! I af så när jag flyger blir det dock rökning innan och efter! Annars kommer typ mina nerver att spricka!

En annan sak förutom medecin som jagfick med mig från apoteket var hudlotion =) Äntligen hittade jag någon oparfymerad och VÄLDIGT billig til mina nyrakade ben!

Nu ska jag kolla på någon film som jag faktiskt av någon annledning typ alltid kollar på så här runt allahelgonahelgen .. konstigt i af den heter The initiation of Sarah en skräckfilm såklart om häxor haha! I af har för mig att den är bra men har också för mig att jag tänker så varje år..

Söndag

Min söndag kommer väl bli följande, soffan + tv;n  - apoteket - soffan + tv;n. Och däremellan blir de ju såklart en massa mat! Är faktiskt för ovanlighetens skull väldigt hungrig! Brukar inte bli det när jag är sjuk men nu så :D hihi igår åt jag och mamma lax! Det var super gott =) Så vi bestämde oss för att laga mera idag och äta det igen!

I af nu ska jag typ få på mig kläder, äta lite frulle kanske. Ja det blev ju inget jobb idag som sakt fick väl tag på jobbet i tid tills jag började inte bra! Men vad ska jag göra när jag inte kan andas så fort jag anstränger mig för att mina luftrör är dumma?.. i af dem sa nog inte så mkt har ju fan skickan en massa sms till dem också så dem får faktiskt skylla sig själva!!

Nej måste vakna till nu inte bara ligga å slöa i soffan :D

PUSS


dagen!

Så min dag började med en väckning vid 1 av E på mobilen. Efter det följde mcdonaldsmat sedan läkaren! Där fick jag andas in lite medel och ta lite adningsdryck grej haha! Jag har ingen aning om vad det är dock.. i af så fick jag både pencelin och några tabletter som ska tas 6ggr/ dag i 5 dagar ! hur kommer det gå? .. det är brustabletter haha jaja ! Får väl gå på nått sätt =)) I af imrogon fick jag inet jobba! Och självklart så svarar de inte på jobbet. Men jag har skickat sms till han man ska sjukanmäla sig hos och tänkte ringa klockan 6 imorgon bitti också!

Imorgon ska jag bara tat lugnt kanske plugga lite?.. ska till farsta med mamma och hämta ut medecinen bara också sen inget mer :D hihi

Får ju som sagt inte anstränga mig knappt gå i trappor(?) .. stört .. i af! jaja

Nu ska jag kolla på ett inspelat svensson svensson avsnitt från kvällen!

God morgon!

Ja inte riktigt vaknade väl för ett par timmar sen iaf! Men jag somnade faktiskt inte fören 6 imorse så :D haha! I af blir läkaren nu vid halv 3 och andas in lite medecin i ång form typ. Kommer kännas så skönt. Det var väl en 10 år sedan jag gjorde det senast så! hehe =)

Nu ska jag i af klä på mig och sätta upp håret å aa de :D haha sen blire donken mat! Mums =) sen läkaren som för övrigt nog inte kommer att vara normal.. i af efter vad jag sätt hos farsta..

Nu får jag ju ta och ge mig!

Ja jag vet. Jag ska sova. Men måste bara berätta om en sak (eftersom att mina vänner är ute på krogen eller sover eller aa jag vene inte ringer :O så måste jag tyvärr blogga om detta!) haha nej men i af. På playahead ni vet communityn som ja i af typ de flesta har? Och för er som inte har så är det typ liknande facebook fast mycket sämre alltså jag lämnar inga detaljer! I af så finns det knasiga människor dära! häromdagen fick jag följande "dig skulle jag faktiskt kunna tänka mig ha sex med" och aa okej vilken person elelr förlåt vilken tänkande person svarar på detta? sedan följande dagar har jag fått inbjudan om att vara "älskare" med drygt 3 personer yttligare andra har bara ploppat upp och sagt hej! Har dem inte varit runt 30 så är dem runt 13 så jag undrar ibland vad människor tänker! !

I af det var det sista för mig :D haha ringer nog och väcker någon istället om jag kommer på nått mer konstigt att berätta! Så ni slipper höra allt som händer under mina konstiga nätter :D

BEKANTA!

ja om du vill prata lite nej skulle vara "bekanta dig lite med" haha jaja :D nu kom jag i af på det där satans ordet som låg och sura på tungan! USCH :D

Nej hade tänkt sova nu =) eller iaf försöka! Ska nog sova hela dagen också ända tills E kommer hit. Eller njäe.. måste vara vaken nån dryg timma innan han kommer i af så jag får se min film utan en massa gnällande å klagande. Och sen skulle jag ju åka till sjukan också! Oj.. måste nog dra upp lite tidigare än typ 19.00 i af (A) haha

God natt och Puss på er!


herregud!

Jag har ju som dem flesta vet astma! Och ja, jag hade problem som barn en gång i månaden ibland färre.. men nu har jag absolut inga problem alls! Förns inatt och idag då men aa vad de kan bero på är väl många olika faktorer. I af jag harj u haft det hela livet och har inte på något sätt förstått att de kan påverka ens vardag medens när jag läser om det så står det "man kan nästan leva ett normalt liv". Jag förstod ingenting för jag har inte kännt alls att astman påverkat mitt liv? Eller kanske bara jag som är konstig.. haha brukar ju sluta dära (A) nej men de skriver om att man ska ta medecin regelbundet och jag vet inte vad! Ofta jag tänker sitta och proppa i mig en massa medecin när jag mår helt friskt? Nej usch! Jag har levt helt underbart och jag rök(er)te ju tillochmed!! lite förvirrad blir man ju!

Iaf så jag ska sluta röka. Mår så dåligt av cigg nu mera tycker fan inte ens att det är gott längre! Nej nu blir det min taktik. En cigg om dagen OM jag verkligen måste. Inte så att jag ska röka bara för rökandet skull nej nej! Sedan om jag partar kan jag unna mig 5 cigg men då måste jag ha cigg kvar från veckan och inte gå och köpa bara för att parta! Sedan bestämde jag idag att jag ska börja Simma =) ni vet jag har ju klagat på vinter? ja de går ju inte att springa då haha! Så jag simamr nu under vintern och tar på mig löpardojjor till våren!

PUSS

3 november!

OCH DET SNÖAR!"!!!! nej nu går jag i ide :O vill inte! Löven har ju inte ens gått bort helt :O dem sitter ju förfan kvar på träden. woaaaaach blir helt till mig.. aja :D imorgon så får jag se vad som händer! Mår massa bättre nu men man vet ju aldrig kan ju bli sämre igen.. annars ska jag i af städa lite hemma och sen träffa E! Min mamma ska till min granne och dricka en massa öl så kanske tar en tripp in dit =) men får se!

Aja haha tänkte bara beklaga mig angående snön!

Orka vara sjuk!

Nej nu blir jag sur! Kan knappt andas så jobbigt har det blivit nu! tycker inte om förkylningar.. usch.. ska bli så skönt när allt de här är över och jag kan andas normalt :O!!!

I af idag har jag varit med E hela dagen och bara myst =) kom hem för ungefär någon timme sedan kunde inte sova hos honom för att jag mådde så dåligt. Nu ska jag i af kolla på svensson svensson! haha jag och mamam har försökt att pricka in någon repris ända sen i lördas! Alltså en vecka sedan emn men vi är bra! Efter det så har jag tänkt att kolla på bortspolad ahha den är bara fööör skön :D

Imorgon blir det att ta det en massa lugnt också! Vill verkligen bara bli frisk nu inte koncentrera på nånting annat.. Blir väl eventuellt en sjukanmälan till jobbet?.. nej får se hur jag mår imorgon :) vill inte sjukanmäla mig egentligen känns elakt :P haha! Men vad ska jag göra om jag mår såhär?.. I af nu ska jag återgå till tv:n och hoppas att ni mår bättre där ute!

PUSS

Pigg som en gris!

Nej men måste försöka sova! Ska upp vid 10 imorgon för att fixa lite hemma och sedan duscha och fixa mig sen möta E i tyresö! Har i af varit duktig och rensat båda mina mail! :D hih

God Natt!!  =)))))))

Bravo Emelie, BRAVO!

Jag är så himla smart just nu! Ja väldigt smart =))) hihi !

En tanke om vänner!

Satt och läste lite bloggar nyss och dem flesta skriver om vänner så jag började tänka till. Vilka växte man upp med vilka kommer man bli gammal med kommer det komma nya vänner som betyder så mkt som jag känner att mina vänner gör nu? eller vad kommer att hända? Så var ju sofia inne på msn också! Min allra äldsa vän! Kännt henne i 16 år och vet ni vad det sjuka är? Vi kommer fortfarande ihåg första gången vi träffades det är ju sjukt jag var fan två barre! haha men i af det var när vi bodde på gården brevid den som jag bor på idag jag bodde på loftbalkongen längst bort och hon bodde inne i trapphuset. Vi möttes på loftbalkongen och det var maj - juni nånstans där i af 1992. Så okej det är väl 16 års vänskap maj 2008! haha men i af det är inte det viktiga. Det är ju tufft elr fett me coolt ju! Jag menar henne är någon som jag säkert kommer umgås med när jag blir gamal skaffar kids etc för ja, vi lixom är och förblir vänner! och de är coolt :D att man kan veta någon som man i af kommer att åldras med!

Sen hoppas jag ju självklart att man kommer hålla ihop med dem vännerna jag har nu också! Men dock så förändras ju alla hela tiden så man kan ju inte förutse framtiden :)

Rökning dödar!

Gud ska nog sätta mig och kolla på rökning dödar bilder så att jag blir skrämd. Jag är så himla röksugen så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. hela jag bara skakar och ja jag mår inte bra! nej jag får nog unna mig en cigg om dagen nu i nåra månader sedan när jag känner mig redo så blir det att bara röka på fester sedan sluta helt! För ja, rökning är ju farligt haah! så jag ska vara duktigt =) men jag måste unna mig en cigg för tänk er jag att gå på ett flyg utan att ha rökt innan? kommer ju typ springa omkring på flyget att nervositet!! nej usch det är det ingen som vill vara med om så en cigg om dagen får det bli nu! annars kommer jag ändå inte överleva!



PUSS

Mätt och belåten!

Nu har jag ätit kebab! MUMS :D älskar mat =)) finns nog faktiskt ingen mat som jag inte tycker om :O eller jo! blodpudding det är riktigt förlåt men vidrigt. Men det kallar jag inte mat heller det är typ .. blodplättar? eller dylikt haha! I af en annan sak jag bestämt mig för att spara ut mina naglar! Ska kirra fransk manikyr osv :D ska bli nice! Nej men så trött på at tinte ha några naglar haha! Vill ju ha mina lååååånga röda stilrena :D precis som förr!

En annan sak jag lärde mig idag var att mina minnen förtränger sig haha! Jag hade helt glömt bort vissa saker haha i af när vi åker till irland om 2 veckor exakt! Så lär det bli en jävla massa snack om minnen :D haha!! Det kommer bli suuuper kul i af :D bara resan dit är ju fan en hel jävla resa!

Nej nu ska jag typ bada kanske eller ja, i af lämna datorn ifred! haha

PUSS

usch och blä!

Nu ska jag diska.. kul va? haha nej absolut inte! Har inte orkat göra det än och jag känner på mig att min mamam glider från jobbet snart.. så måste nog börja snart =) hihi Efter det ska jag möta ninni! Jag måste hämta ut mina paket på posten.. ena är mammas present andra ska jag skicka tillbaka. Nödvändigt va? Det råkade bli någon dubbelbeställning typ..

I af nästa vecka måndag eller tisdag kommer mina kläder :D fett me nice hihi!

Nej nu måste jag sätta igång och inte fördriva tiden med tv;n :D


förnekelse, eller bara oärlighet?

Kom och tänka på en sak. Man ler ju ständigt utåt och håller allting inom sig. Det är knappats att man går utanför dörren med tårar som sprutar? Man försöker hela tiden vara någon man itne är eller alltså man är den man är. Man förnekar bara vissa delar i ens liv. Kanske borde man istället välkomna de svåra backarna? .. För det där leendet kanske blir äkta när man är på toppen av backen?

I af nu ska jag typ diska! haha sen duscha :) kanske vågar hälla i mig lite hostmedecin också.. får se :)

Seriöst sverige!

Haha lite kul är det ändå! filmen "surfs up" har premiär 16 november ändå har den legat ute på nätet i drygt i af 3 månader! Är dem sega eller är dem SEGA! hehe nej då :D nu ska jag försöka hitta någon bra film som man kolla imorgon! Blir ju filmkväll från morgon till kväll =) tänkte på 2 dagar i paris? har ännu inte sätt den! Och vill ju de =) sen så hairspray är ju ett måste typ :D haha!

några förslag?

USA

Ååå jag vill vill vill!!! Orkar inte med skolan längre vill bara flyga dit å LEVA! Skulle vara så suuuper kul :D kollade upp lite priser att bo på hotell då i 33 dagar samt flyg skulle gå på ca 35 tusen :D fatta nice!! En av mina drömmar helt klart. Egentligen borde man kanske hitta någon vän och hooka upp me den å bo hos den? skulle bli ca 25 tusen billigare i af! haha

Men jag får se, än så länge har jag ju inte råd! Men snart är plugget över då blir det en massa jobb och en massa sparande. Ska bli så himla kul. Sen så slutar ju E efter ett år me sin skola också! Så då kan jag ju försöka få me mig honom till USA vilket är typ omöjligt? haha! Men jag har en tendens att kunna övertala :D Förstå att bara vara där å aa MUMS haha helt uppspelt!

Och nu är det inte långt kvar tills sex and the city filmen kommer ut :D Ännu mer ty MUMS! Älskar den serien. Haha jag låter som ett litet barn på julafton nu känns det som!

Så var det redan torsdag!

Och veckan är ju nästan slut? Eller okej, det har gått halva haha! Men helgen går ju alltid så himla fort så. Väldigt skönt att vi inte haft någon skola denna vecka då min kropp hade bestämt sig för att bli förkyld! I af så ska jag försöka plugga lite idag hade jag tänkt. Kanske även orkar mig iväg till jobbet.. glömde ju mitt pass där igår! Fy på mig. Måste ju hämta det innnan det försvinner.. I af får se hur jag mår sen när jag diskat och plockat undan alla mina saker på bordet och på lite fler ställen haha! (A) Men förlåt jag sprider bara omkring saker när jag är sjuk! Orkar ju inte plocka då.. men idag mår jag betydligt bättre så =)

I af har nu skrivit en inköpslista inför irland.. det är ju bara små saker som typ hudlotion? ahha sen schampo å sånt tjaffs! Funderar på att ta en tripp förbi sickla om jag ändå ska till jobbet sen? Men får se om jag orkar som sagt. Vi åker ju inte fören om två veckor så jag skulle ju absolut kunna ta det på måndag efter plugget! Eller om två veckor på måndag efter plugget haha!

Nej nu kanske jag ska försöka få i mig lite mat istället för all té som jag dricker!

time to sleep!

Så var det dags för mig att lägga mig i sängen och sova! Var ju hos doktorn idag och det var bara ren förkylning! skönt, då är det över snart :D hihi! Men i af ska kolla klart på the shield sen sleepa :D hihi

God natt!

Onsdag!

Så var jag hemma från jobbet! Eller kom väl hem strax efter tio. Jag och mamma hann nämligen yra runt på ica maxi eller dylikt i nån halvtimme på jakt efetr lite små saker haha! Men vet ni vad? dem hade ingen isglass till min stackars svullna hals! haha så lite besviken blev jag men sitter i af och dricker halstabletter nu =) I övrigt har jag bara haft en vanlig tråkig dag på jobbet. Just nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så att jag kan värma min kyckling och äta några spett! sedan har jag sökt lite jobb =)

Nej nu börjar 2 och 1/2 män :D hihi

PUSS