En vecka senare!

Förra veckan blev det jobb nio timmar om dagen 6 dagar så jag var verkligen inte på humör för att blogga. MEN nu är vi igång igen =) Har precis rensat alla papper som bara legat i en stor hög här hemma. Så nu är allt på plats - skönT! =)

Lukas går på dagis de dagar som jag arbetar och är sedan hemma med mig de dagar jag har ledigt =) Vi njuter väl mer utav att få vara lediga just nu så det har inte blivit allt för mycket äventyr. Men hoppas att det ändras snart trött på att sitta hemma nu. Ut och träffa vänner känns som ett måste. En del ringer ju och undrar om man gått upp i rök =P

Fick även tillbaka kameran häromdagen så ska klicka lite på Lukas och visa hur stor han blivit. De växer fort de små liven ;)

Förresten så har jag en ny uppkörning bokad den 4. Nu blir det STEN koll på hastighetsmätaren. Kuggade förra gången utav annledningen till att jag just körde för fort. När eller hur vet jag inte men men bara ta nya tag!





Sötaste

 

haha ser ni hans armar? Bästa <3 Gammal bild :)


12 timmars

Kom hem för en stund efter 12 timmars arbetspass och mina dagar är fullspäckade. Alltid en massa planerat! Men imorgon ska vi tare luuuungt! Natten kommer innehålla ytterligare mer jobb .. Börjar 20 och slutar 04 mindre kul.. haha!

Men men måste lära mig stägning så =)

Just de! Har världens nötter på Lukas förskola. Helt utan att ens fråga ALLA föräldrar om detta så har de tagit bort de inviduella fotona för att några föräldrar klagat på att förskolepedagogerna inte ser till att barnen ser kammade ut. Say whaaaat? Bara jag som blir tok upprörd. Herregud det är barn och man behöver faktiskt inte köpa fotona om man inte vill ha de PLUS att är det så himla viktigt så kan väl dessa föräldrar ta ledigt och vara där under fototiden. Vi är en del som har klagat så hoppas på att det blir foton nu!

Men måste sova innan jag svimmar! Kramis =)





Fullspäckat!

Eller åtminstonde eftermiddan! Började med väckning halv åtta så vi åkte till dagis så att vi var där runt nio istället :) Lukas fick sova ut och äta frulle hemma! Jag gick sedan och hämtade vår nya vardagsrumsmatta som kommit med posten och nu sitter jag nyduschat @ mammas place.

Ska bege mig iväg till jobbet för möte snart samt ett litet annat ärende som jag än så länge håller hemligt =) Efter de, vill säga ikväll någongång så ska jag och mamma övningsköra lite till. Blir att gå igenom allt ikväll för imorgon är det nämligen dags. Min uppkörning. Gosh vad jag är nervös haha! Jag tror att jag failar på någon j*vla cykelväg.

Hur som så bör jag ge mig iväg nu då jag planerar att försöka få i mig lite krubb innan mötet!





Sjukstuga över och brorsan hemkommen!

Jag brukar inte bli irreterad för kommentarer MEN då folk påbörjar påhopp om hur man skriver så blir jag banne mig det! Jag vill ha glada kommentarer, thats it! Har inte din mamma lärt dig att har man ingenting snällt att säga kan man likagärna vara tyst ;) Har jag inte rätt?

Nåja dagen har varit ganska seg .. Lukas vaknade superpigg kvar över 6 yeey! nej inte precis. Trodde han skulle vara sjuk men icke =) Så strax innan tio begav vi oss till stan och strosade lite.

Brorsan kom hem idag också :) Riktigt roligt att se honom han har varit på Rhodos i 3,5 månad nämligen!


Hann övningsköra lite nu på kvällen också. Inte för att jag vet varför de sitter väl.. men man blir nojjig :) Speciellt då jag inte kommer på hur många varv jag ska vrida på ratten för raka hjul? Är det inte 2,5? Men de funka fan inte på mammsens haha får testa imorgon igen. Jag skyller på att jag var trött ;)

Backa in på parkering gick i af rätt till..






Glömt!

I veckan sa Lukas sin första tre ords mening! Hej då mamma =) Härliga känsla!





Sjukstuga

Vi är sjuka! Båda har varit lite snoriga och hostiga under en veckas tid men nu bröt de ut för Lukas! Vaknade utav att han gnällde så sprang upp och gjorde en flarra välling. Åt 20ml kanske sen grät han å grät. Gick in till vardagsrummet och satte mig upp med honom i famnen och då lugna han sig åtminstonde men ville inte ha vällingen.

La ner honom på soffan me en kudde och hans filt så nu sover han efter lite yoghurt och kräkningar på de ..

När han väl vaknar igen bär det av till apoteket för att köpa alvedon samt till affären för att hämta ut vår nya matta!



Senare idag ska jag förhoppningsvis övningsköra med mamma så att jag slipper flytta fram min uppkörning!






Underbara-barn mässan! Igen =)

 

Jag är med och tävlar om entrébiljetter till Underbara barn mässan hos Nicole - mamma till C!
Tävlingen avslutas den lördagen den 25 september med 6 stycken vinnare. Tävla du mé!

 

 

 

 

 


Vi lever!

Och jobbar har rutiner och umgås massor de TVÅ och en halvtimme vi kan varje vardag! Känns väl sådär men man måste ju få inkomst till hushållet. Lukas trivs super på dagis i af och får även middag där nu runt fem tiden :) Välling vill han dock ha DIREKT när vi kommer hem haha.

Han har även fått en 9onde tand =) Ploppa upp i förrgår. Undra när nästa kommer? För den sitter brevid hans framtänder kommer att se något roligt ut om han inte får en till där snart.

På måndag har förhoppningsvis Ruby tid för mig/oss så då får jag tillbaka min kamera! Har verkligen ingen lust alls att skriva utan bilder men man får väl stå ut ;)

I helgen ska vi ta det lungt och njuta! Ska bli skönt att få umgås lite med min prins istället för att jobba :) Ska övningsköra en del med mamma också. Har uppkörning nästa vecka vilket jag är SJUKT nervös över. Kom och tänka på att jag inte minns hur man backar in på en parkering? Gosh men de sitter väl när jag väl sitter där men ändå! Blir galen måste övningsköra nu känns som att jag tappat allt!






Underbara-barn mässan!

Jag är med och tävlar om Entrébiljetter till Underbara barn mässan hos Caroline!
Tävlingen avslutas den 27 september med 6 stycken vinnare, var med du också!

Tillbaka till verkligheten

05:45 ringde första larmet och 06:00 var jag uppe ur sängen! Lukas vaknade kanske 20 över och då blev det välling och lite mys innan vi begav oss till dagis! Idag fick jag tillochmed en puss ;) haha den ni!

Så jag jobbade på bra idag tack vare den =) Till 17.18 för att vara exakt med kanske MAX tio minuter rast. Tillbaka till verkligenheten? Jo tack. Pendlen gick hur som 27 så på nio minuter hann jag springa ner, byta om, springa upp och SPRING till pendeln.

Men jag kom fram tio i sex på dagiset igen och möttes utav en super härlig bebis. Dock trottsar han och vill absolut inte sova på kvällarna. Men halv tio lyckades jag nästan somna så någonstans där somnade han också.

Nu mitt sista entourage avsnitt tills brorsan kommer hem med min present ;)

God natt!




För din skull.

Ja varför inte? Sitter som ett kolli näsan rinner och huvudet dunkar! Imorgon ska vi upp straxt innan 6 för att sedan gå till dagis och åka och jobba. Längtar? å nej. inte idag. så inte idag!

S är iväg också så jag är solo här hemma. Med lilleman förståss. Jag avskyr att vara solo hemma men vanan min har tack å lov inte försvunnit.


Nej vilket depp inlägg! Lukas säger Äpple nu också. Eller nja typ i af han menar det åtminstonde haha! Jag har förövrigt teori om 1 vecka också. Vilket min hjärna undviker att tänka på. I helgen som kommer blir det massa övningsköra å så jobbar jag inte full tid nästa vecka heller så kommer hinna köra lite på kvällarna också utan att hjärnan går på automatik typ haha!

Neeeee nu ska jag sluta kolla resor, bara jag som längtar efter värmen? måste hitta kläder tills imorgon till både mig och lilleman.


BTW så är kameran på rymmen så bilder kommer i mitten utav denna =) Jag glömde den @ Ruby vilket sög för jag hade velat haft den igår. Och idag hade fått en toksöt bild på Lukas när han gömde sig i garderoben haha

Det är verkligen för honom jag tar alla mina beslut i livet :) Snart kommer det ett par riktigt jobbiga och ibland önskar jag att jag inte skulle behöva ta de. Men det blir bättre för Lukas så på så sätt hoppas jag på dem :)




Teori, CHECK!

Wohooooooo!! klarade teorin idag. Känns bra? JÄVLA bra =D nu är det bara uppkörning kvar. Nervös? Nja inte än men det kommer som på provet. Ville inte klicka på avsluta kände bara hur nervös jag var utöver att jag inte skulle klara det. Men det gick 56poäng utav 65!

På tal om annat går dagis super. På måndag kör vi 07.15 till 17.45! Jobb 08 - 17 heela veckan och resten utav livet .. haha depp!





Pepp pepp!

Körkortteori.. jaaaa mitt huvud är TRÖTT. Men jag ska klara provet. Jag måste klara det! Så nu ska jag återgå till boken som las undan brevid sängen vid midnatt igår.

Lukas är på dagis, andra dagen utan tårar. Men usch så besviken han ser ut. Nu vill jag att han ska le, pussas och säga sitt "hej nååå".

Ska bli skönt att få jobba på måndag och slippa sitta hemma och tänka på Lilleman precis heeela tiden. Utan slappna av mer och få tankarna på annat håll.




Just sign up

Klicka här för att komma till det lösenordsskyddade inlägget.

Intresserad utav lösen? Maila mig på [email protected] =)