Äntligen fredag, äntligen helg!

Mamma ringer "jag har jätte varmt på i bilen, tänkte koka upp té när jag kommer hem sen ta en stor stark!" Jomen tack allt lät ju inte dunder lockande för lilla mig som satt hemma själv och frös!

Hon kom i af hem med risgrynsgröt - mums



Vad har ni för planer i helgen då? Själv ska jag ut till örnboet å bara slappa. Maria sa dock igår "vi ska hämta barnen" BARNEN? hallå i plural :O jag och barn i plural går inte ihop haha men jag antar att de är äldre i af över 13 typ? Väl? Nåja gratis käk och film hela dagarna tillsammans med kort blir nog dundermys =) Kommer dock självklart ha med mig mobilen vart jag än går, menar jag ska faktiskt in rakt i skogen! haha jag är den minsta skogsmänniska som någonsin skådas bara fråga Emil om ni inte tror mig han har nog fått stått ut med allt möjligt haha! Men han fick skylla sig själv som var bebodd rakt in i skogen ;)

Nåja risgrynsgröt på spisen, jag som itne äns är hungrig? =D

update: min bror vill ha parfym, kläder, en duffel jacka, filmer, dvdboxar och .... sprit :| tror han på riktigt att han kommer att få det? Nej vetu vad inga spritflaskor till julklappar hära!

Count down

Snökaos inatt? Har i af kirrat min skjuts hem isåfall .. mamma lova att komma förbi jobbet om det snöar, ja ni vet ju hur sl ställer sig varje år? Stod i metro att de var förberedda inför snön men jo tjena dem var ju förberedda inför hösten också ändå så har dem konstigt nog inte ändrat på busstabellerna så att de passar in "nya" tiderna på tunnelbanan då dem har sänkt hastigheten på dem! SMARTA(?)

Nåja bara 100 dagar tills min bebis ska komma =) förhoppningsvist kommer dem om 93 dagar! haha en lördag och efter den 25 januari samt lite tidig så jag slipper vänta (A)


Klockan tio!

Ja då får man vara trött speciellt när man redan känner ångest om att väckarklockan ringer om 7,5 timme!

Hopp i säng kanske? Borde duscha innan men det hinner jag iförsig imorgonbitti om jag verkligen går upp när klockan ringer. Har dock inte världens lust att gå ut med blött hår i minusgrader .. Nåja tror det är Law and order på tv;n annars finns ju mordkommisionen på dvd! Får se om mamma vill joina mig till något program =)

God natt på er!

Tjenixen =)

Så kom minusgraderna imorse, - 1 grad vare när jag kom till jobbet alltså troligtvist kallare när jag åkte .. De tror även att det ska börja snöa till helgen? Nåja tur att mamma är så snäll att hon lovat att hämta mig ifall de blir snökaos på fredag (A)

När jag kom hem idag, min resa hem gick förvånadsvärt bra. Tog dock i af ändå en timma drygt men gjorde inte så mycket jag slapp i af tunnelbanan då jag tog bussen från gullmars istället =) hur som! När jag kom hem så diskade jag i en hel halvtimma. Jag vet jag är seg men jag har typ ett sätt jag gör på ett ganska udda men de är bra. =D haha!

Sedan har jag kollat på älskade lasvegas <3 å fick hem min box idag =D Fast nu ska jag faktiskt sätta mig å glo på mordkommisionen då jag somnade ifrån det igår och iförrgår! Tänkte även plugga lite teori till körkortet =D hihi

Nu roppar mamma hon har kul post tydligen! De är mormors, vi eftersänder nämligen då hon tappar bort å gömmer sina räkningar..  (A) haha kataloger, tidningar osv LOVE IT!

God kväll =)

Halloween är snart här dryga tre dagar för att vara exakt ;D! Hur ska ni fira denna dag? Själv åker jag ut till örnboet med Maria under hela helgen ska bli riktigt skönt faktiskt =) Bara få lite avslappnad osv men skräckfilmer har jag tackat nej till! Haha tur att mamma i af har körkort så hon kan hämta mig om jag blir allt för rädd för mörkret i skogen (A)

Nåja idag har jag itne gjort mer än jobbat, ovanligt? haha! Började med att glömma ställa klockan så försov mig imorse och blev 20 min sen. Duktigt ändå tycker jag (A) Påväg till jobbet (jag har hemskt morgonhumör) ska en jävla kärring irretera mig till max! åå gud så jag ville ge henne en stor propp men snäll som jag är höll jag händerna i styr, satte in hörlurarna i örorna och total ignonerade henne istället =)

På jobbet gick det förvånadsvärt bra idag =) Hade riktigt trevligt faktiskt. Men det beror typ helt på vem som jobbar sedan så fick jag ju ta allt ansvar då dem skulle ha möte på jobbet vilket mest leder till massa TRAMS haha men så jävla kul vi har då i af =D

Men åter till vänner å så kanske jag ska hjälpa mamma lite med maten? hmm har ju varit duktig å dammsugit idag så .. haha!

Bebis<3

Vecka 26 - 26 okt - 1 nov 2008
Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i t.ex vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna, om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.
Hade världens kramp i typ hela benet i helgen vilket ledde till att jag inte kunde andas! Tack gud för att det gick över tillslut kunde inte ens ropa på mamma (A) =P Annars har jag inte haft mer kramp sedan spanien =)

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.
Fick ju höra hjärtljuden på senaste besöket hos BM riktigt mysigt dock hörde inte jag att det var hjärtljud men aa =D haha! Min lilla krabat mår i af bra vilket lugnar mig =)

Tycker dock att han/hon borde skynda sig på och får gärna komma någon vecka för tidigt (A)

God natt

Äntligen

Så har man kommit över vissa saker och jag kan återigen återgå till min absoluta favoritserie - LAS VEGAS!

Det var nämligen så att jag började följa den under början av mitt och Emils förhållande. Haha minns fortfarande när jag bad honom ladda ner alla avsnitt och han var väldans skeptiskt då de ända jag tjatat om innan var sex and the city! Nåja vi började från skratch och såg vartenda avsnitt och många fredagskvällar spenderades med enbart massa godis och las vegas och såklart, mitt snarkande! Men jag somna inte alltid (A) haha!

Nåja har iaf äntligen börjat kolla igen men har väl missat någon säsong i af så nu börjar jag från skratch igen! Har nämligen köpt hem säsong 1 å tänkte ta en säsong/månad för att inte dregla framför tv;n allt för mycket =) vet dock typ allt som händer men de är de värt fan tillochmed tjejerna är snygga i den där serien så!

Nu tänkte jag kolla upp om de är något bra på tv å berätta om min lilla månadsplan för brorsan som är minst lika förälskad som jag i denna serie ;D PUSS

Godmorgon!

Gud så jag är trött! Somna ganska sent igår så kanske inte världens nyhet .. blir till att ta en powernap när jag kommer hem från jobbet igen tror jag! å så ska jag vakna i lagom tid till Las vegas som börjar halv 6 =D nice!

Nåja eftersom att vi ställt om klockan har i af solen börjat gå upp så de är itne helt kolsvart nu när jag ska ta mig iväg =)

Ha en underbar dag!


I´m stuck!

Jag har inte följt någon serie sedan O.C började med andra säsongen men nu har jag börjat små kika lite på Gossip girl och efter dagens de är väl typ repris? haha de går väl tpy på tisdagar? Hur som jag är fast!! Helt jävla fast .. Nåja blir väl att sitta bänkad framför tv:n nu varje tisdag .. mysigt ändå i höstmörkret =))


Nyttig och nödvändig dag

- apoteket, willys, städa, tvätta.. ja har jag gjort något?

I mina drömmar kanske (A) har nämligen sovit sovit å sovit har varit så himlans skönt och har inte känt mig såhär utvilad på länge =) Kollade även nyss på ett avsnitt av mordkommisionen och det var helt ok! Lite jobbigt bara att stå ut med danskan haha men de funka =) Kul att se tjejer i ledningen!!

Satte nyss på potatis också tänkte göra lite krubb =) övertalade mamma om att tvätta kan man göra någon annan dag också ;D haha så den biten behöver jagi nte heller hjälpa till med! (tror att hon är segare än vad jag är denna söndag)

Men nu tänker jag däremot kolla vad som går på tv;n och göra mig ltie kolsyrat vatten.. har nämligen tänkt sluta dricka läsk! Alltså julmust räknas inte som läsk för mig ;)

Å ni som går i plugget har väl lov nu? SKÖNT å gud så avis jag är! Vad ska ni hitta på denna vecka?

Forum får 3 utav 5

God morgon! eller eftermiddag kanske man ska säga? tror klockan är halv 12? haha inte säker måste kolla text tv eller något ..

Tänkte hoppa in i duschen för att sedan fixa mig =) kanske även inviga nya mascaran jag köpte för endast 100 lappen! Var en isadora .. aldrig ägt en så ja testa kan man ju alltid =D Sen vet jag inte hur dagen ser ut måste förbi apoteket å sen ska vi säkert åka å handla massa mat också! Tvätta står också högt på listan tillsammans med diska och dammsuga .. lockar inte alltförmycket!!

Nåja igår vare forum hela tre timmar =) var nästan för stort och att jag hade gått upp 8 på morgonen för att jobba i tre timmar gjorde nog inte saken bättre =P men efter att käkat lunch i forum X antal dagar i två års tid så kändes det lite halvknasigt hur stort det var nu. Menar hoppa över en eller två lektioner för att shoppa lite med ninninor var ju en självklarhet men om vi fortfarande gått i skolan nu så skulle nog dagarna varit skola fram till lunch sedan shopping haha!!

Vad har ni gjort denna helg som tycks bara flugit iväg? =)
KRAM

jobb sedan forum!

Vaknade som ett pistolskott imorse av att det var ljust ute. Trodde såklart jag försovigt mig fan har itne sätt ljus på 5 hela dagar! haha men insåg sedan att klockan bara vara strax efter åtta men ändå ingen idé att somna om då jag egentligen skulle gå upp nio! Sedan var det ju "ska du säga" på tv också vilket kanske lockade lite .. (A)

And now, pics!! =D


Helt jätte söta! En träning med coooougeesh saknar saknar saknar!!


Hahahha så jävla solklar! jag och madde typ 05!


Haha såå jävla söt!! Var hos pitchie poe hösten/vintern, snö och jävligt kallt i af! 2005 <3

älskade helg

Känner mig helt mör i kroppen.. Ska egentligen jobba imorgon men funderar på att ringa in och sjukanmäla mig så jag orkar ta mig upp på måndag morgon och mina riktiga tider istället. Men det är iförsig bara 3 timmar imorgon så borde orka? Nåja får väl se när jag börjar känna mig lite tröttare igen då jag la mig på soffan direkt när jag kom hem och sov någon timma =))

Ikväll däremot ska jag inte göra någonting! Känner att jag måste varva ner och vila för både min och bebisens skull då det säkerligen inte är jättebra om jag är sjuk? Får prata lite med barnmorskan vid nästa besök i början av november!

Möttes av en trevlig liten hälsning igår, var Michamela som skrev på FB att barnmorskan på UM i kärrtorp hälsade så mycket =) så himla sött att de minns alla! Hon är vekrligen för gó! Även min michamela är dunderunderbar =)

Någon som ska kolla in nya forum? eller har kollat var ju ändå två dagar sedan de öppnade =) Jag är då nyfiken och ska ta en sväng förbi imorgon eftermidda!

Rain man på tv tillsammans med julmust, kolsyrat vatten och té .. gud så jag är sugen på choklad! haha

puss

1 dag till helg

En timma från Nacka till skarpnäck idag igen. Bussen var sen igen. Ge mig körkort!

Trött och ont i axlarna på de är jag även hungrig! Blä för att det är löning imorgon orkar inte laga mat .. så är du kock och gullig så är du väldans välkommen över för att göra min middag!

Ska hjälpa maria idag dem skulle ha någon spökrunda för några barn. Mina krav "ge mig en stol" ska nämligen släppa in dem antar typ en och en? eller alltså om de vill gå i grupp eller hure blir haha. Jaja jag och barn brukar inte gå ihop - snälla skrik inte!!!!

Fint väder hade i af stockholm idag =) strålande sol och hela 8 grader. förutom imorse 06.50, 3 grader.

MYS

Åå det är Law and order på 4+. Kanske tillochmed lyckas se detta avsnitt utan att somna =) börjar om 10 minuter så tänkte koka upp lite vatten för att göra Té eller kanske orkar göra oboy? det är mums å mys. Älskar varm oboy =)

Sen har vi ju även Julmust hemma men jag borde tänka på mina tänder kanske?






I miss u


V.25 (24 + 3) 108 dagar kvar.

Magen!
Här är en bild =)) visst är jag duktig? (A) Men gnäll nu inte på kvaliten de är ju då jag som tagit den! haha



God natt

Sliten trött och BLÄ för sl!

Nu är jag arg. Eller jätte arg i af på SL dumma åsnor som inte kan få deras personal att fatta dess egna tider. Står det 26 så menas det 26 inte 30! Blir så galen - tog en timma från nacka å hem EN TIMME skam!

Får väl mitt körkortstillstånd i af om drygt två veckor hoppas jag! Vill verkligen ut på vägarna nu ;) hihi akta er =D

Mer än att försova mig för tredje gången denna vecka, jobbat och lagat mat så har jag inte gjort någonting. Ber även om ursäkt för de .. smaklösa inläggen? Men orkar itne ens sitta här när jag kommer hem har så himla ont i mina axlar så det finns inte. Måste värma vetekudden igen och sedan be mamma knåda lite så jag kan sova inatt.

Men nu ska jag faktiskt hämta mormor också =D alltid på språng .. sen hem å vila! Tänkte läsa lite också om jag hinner å orkar

Å snälla ge förslag på julklappar! Alltså vad jag kan önska mig? har ingen aning och mamma tjatar! - inga barnsaker bara =)

PUSS

Jul, jul strålande jul?

Reklam
Du kan få denna nöt/russin skål för endast 99kr på ellos.se
Zooma
Nått fel? haha bara jag som tycker den ser öhm.. lite speciell ut? ..

Julmyst

Igår drack jag julmust för första gången denna höst =D MUMS älskar det!

Tror min bebbe använder de ltie som spenat haha för den var jätte stark idag trodde min mage skulle gå sönder =P men skönt ändå att veta att den kan vara liite vaken på dagarna också (A)

Jag vill bli kär. Sådär jätte kär igen å verkligen älska någon. Men har samtidigt ingen ork att dejta runt massor. Visst låter jag lat? Nej men orkar verkligen inte men känns som att jag bör ta tag i det. Fast å andra sidan har jag ju fått tid nu till att verkligen komma över honom. Känns som att jag bara gick från förhållande till dejtning vidare till nästa dejt och sedan slängde mig in i ett förhållande som bara blev kaos av alltihopa. Behöver nog tid för mig själv ett tag kasnke? ..

Å om en månad börjar julklappsshopping, julpyntning, julbakning och massa mer ska bli riktigt mys. Älskar verkligen julen!

Jobb 7 - 16 alltså uppgång 5 imorgon bitti. Lisa Marklund ligger brevid sängen och julmyst i kylen. Love love love!


111 dagar kvar =D



Var inte hemma hela kvällen igår som min lilla hjärna planerat utan Eleonor drog iväg mig till medis! Massa prat och dundergott vin fick jag smaka! haha fast jag tycker iförsig alla viner är jätte goda nu när jag inte dricker något alls =D



Idag var jag iväg med mamma, mormor och morbror för att kolla in ålderdomshemmet vilket såg ut som ett fängelse så vi sa nej å gled iväg till ett annat där hon än så länge bara står i kö men de andra var jätte fint å ja! Hel mys så vi väntar tills vi får en plats där istället =D

På kvällen fick jag även hem en överaskning - Maddush! alltid lika trevligt i ditt sällskap =D hihi å har även lovat att checka in hennes "nya" lya imorgon ;) bjuds även på fika och sånt tackar man ju inte nej till!

Glömt att berätta - Var hos barnmorskan den 13 oktober. Alla prover var bra och jag vägde 49,7. Har aldirg vägt över 50 men lär nog komma över det nu haha

Men sova är de för min del nu upp vid 7. På tisdag börjar jag med nya tiderna 7 - 16 så blir uppgång vid 5.. usch å fy!

God natt

Lördag







Mys lördag med andra ord. Tackar Pia för de goda kakorna å sörens mamma å pia för den goda maten ;) mumsigt värre! Ja som sagt vi lovade ju sören att hälsa på snart igen. Dock är nog de där "snart" nästa år då jag absolut inte tar mig dit med annat färdmedel än bil (A) haha!

Älskade helg!

Igår var väldans trevlans =) Kom hem och gjorde absolut fram tills dess att mickan ringde runt halv 8 snåret. Då blev det grillen så jag åt en tunnbrödsrulle MUMS! Gick sedan hem till Mickan, påvägen möter vi Eleonor =D så väl hemma hos Mickan spelar vi monopol haha jag skulle LÄTT vunnit om vi fortsatt ;) men nej vi gick över till "med andra ord" Ja du .. nog att jag inte är allmänbildad men Angelica (mickans syster) och mickan var nog inte sådär värst bra med geografi frågorna ;) haha !!

Sen så kom Elena, en dunder trevlig tjej! Hon hade körkort och bil  - ja jag blev dunder avis! Hur som så körde vi in Angelica + vän till stan då de skulle på krogen. Vi andra körde vidare och plocka upp Mickans pojkvän för att sedan rulla hemmåt.

Trevligt sällskap och mycket skratt! Jag älskar helger =D

Nu ska jag snart till rotebro - långt åt helvette! Ännu mer ångest för att körkortet än är kirrat? JA =( usch å busch!

Vad ska ni göra denna helg?

Kramar

Hej hopp!

God kväll!
Jobb - Jobb å jobb! men visst är jag duktig som drar mig upp innan solen? Nästa vecka kör jag 7 - 16 fyfaro om man får säga så ;)

Snart ska jag däremot kila mig iväg till Mickan för att spela spel å kolla film, mysigt värre! Blir alltså en jätte skön och lugn kväll för min del =) Ovanligt? (A) haha!

Fick även nyss reda på att vi fått plats på ett äldreboende. Alltså itne för mig utan mormor å gud så skönt det ska bli! Igår var jag jätte arg på henne å dem här dumma hormonerna gör ju mig jätte känslig så börja såklart stortjuta och varför vet jag inte =P Men i af på söndag ska vi dit och kolla =))) 

Nu ska jag laga mat å dammsuga. Japp jag är duktig (A) PUSS 

Allt eller inget

ONT i mina axlar! Behöver massage men lutar åt de i helgen vilket skulle vara super! Sedan är ju min vän väldans trevlig sällskap också vilket gör allting bättre!

Blir så arg på mig själv, eller rättare sagt alla dessa hormoner. Känner inte igen mig själv  är så himla känslig å typ mesig! nej dags att ta sig i kragen å övervinna dem eller vad säger ni ;) hihi

Idag öppnade jag så vid 4 ringde min klocka vilket resulterade i att jag drog täcket över huvudet men såg bara några minuter senare att Alla älskar Ramond var på trean så glodde på det å tog mig upp vid 04.45 tiden. Duktig va? Ska tydligen jobba frukost i framtiden också fast då 7 - 16 men ganska skönt att kunna vara hemma till fem.

Imorgon har jag däremot sovmorgon ända till 7! Skönt =D hihi å nu ska jag sätta mig med té, livstid (bok), mina älsklingstofflor å vetekudde på axlarna

God natt!


Cafémys

Hejhoppgummisnopp.

Nu har jag jobbat för länge så nu sitter jag på ett café med mupparna =D

God natt

Finns så himla mycket saker som jag borde göra men inte gör. Idag har jag i af gjort min första beställning på godisboxen. Coolt? absolut. I samband med den beställningen har jag säkert gjort bort mig vilket jag skiter fullständigt i för trots allt älskar jag dig.


Imorgon öppnar jag, ska upp 4. Halleluja ..

Duktiga Emelie!

så har duktiga jag sökt 9 stycken kurser på distans - Jensens vux då! hoppas att jag får någon i af =))))

Nervöst och skumt!

Ja så kan vi väl beskriva dagen? Började med rättegång där även mitt ex Emil fanns. Ja jag var nervös vilket är jätte konstigt men jag har ingen förklaring på varför! Jag var även nervös inför rättegången då jag hatar att prata inför en massa människor men det gick helt okej. Även fast jag ville kräkas av nervositet.

Tror min lilla bebbe kanske kände av hur mkt jag skakade då så fort jag blev lugn fick den sitt lilla liv i magen å började röra sig haha såå uuber gullig!

Efter rättegången bjöd Eleonors pappa på lunch. Blev ett indiskt ställe as gott så idag tackar vi Håkan för lunchen ;) !!

Å jag fick pengar idag eller bara knappt 300 men i af pengar jag är ju dö pank! =D

Å nu ska jag söka till komvux ja duktig melle! Vill förändra mitt liv och faktiskt försöka bli något. Även om mina framtidsplaner luter åt egen restaurang!


Ge mig fredag och helg

Redan Onsdag wiho =D alltså tre dagar till fredag och helg, gud så mysigt!

God morgon förresten!  Idag hade jag en liten sovmorgon då jag ska på rättegång vid tio! Klev upp runt halv 8 för att slöa mig till toan å sedan kirra té. Så nu sitter jag här med mitt té och ska strax börja fixa å trixa med håret då de kan ta en stund =D mitt är ju öhm.. ja själv typ halv vågigt! Inte alls fint bara till besvär =P men de kirras bort med en varmluftsborste!

Ha en super dag så hörs vi ikväll =)
Kramar

Pics!



Det var min dejt efter jobbet! snygg va? ;) hihi

Nåja lagom skämtat! Detta är de ända bilderna som ligger under mapp "oktober 08" SKÄRPNING! Till kameran som jag knappt kan hantera!

Jobb, ufon och fika!

Efter jobbet mötte jag upp sofia som planerat blev en tripp in på massa mys affärer som ledde till en fika på muggen! Hur mysigt som helst och att personalen var riktigt trevlig är alltid ett plus =))

Påväg till skrapan vräker sofia ur sig att en massa utomjordingar och ufon skulle ha visat sig idag? Jag har då inte sätt några .. men men 2012 ska ju även jorden gå under bara jag som itne tror på detta men ändå är nervös?

Jag var faktiskt duktig idag! ingen shopping alls fan börjar ju ta tag i ekonomin hära å inte låna av mamma känner mig grym idag. Applåder till mig ohyes.

Dock shoppa sofia lite på monki, bikbok å monki kan bjuda åp lite bilder sedan när hon väl lagt in de ;) busigt va? Grymt snygga sammetleggnings - JA sammet! något jag avskyr men thank god for those =)

Nej mat sedan hämta mormor å paket på posten - körkortsteoribok å bonniers nånting cd övningssak =D så plugg imorgon för min del!


Bloggkoll! LOVELY - i af för mitt dåliga minne!

Följ min blogg med bloggkoll

Dålig update!

Ja visst har det varit det! Men som sagt jobbar å sliter hela fem dagar i veckan så har inte världens lust att glo på datorn hela kvällarna också. Samt att jag inte har några nya bilder att komma med heller vilket gör allting dötrist!

Igår var det som sagt film! Det bjöds även på cola å fotmassage "tackar, tackar;)" Sedan fick jag även skjuts hem! Å skjuts dit nämen vilken lyx jag hade egentligen?

Nåja imorgon blir det stan med sofia efter jobbet =) å jag som är så himla shoppingsugen? Nej ska hålla händerna borta å vara duktig! Är trotts allt pank å jag hatar verkligen att låna pengar av mamma så borde gå bra ;) hihi

Snart öppnar nya forum också! Någon som har tickets till invigningen den 23 å vill bjuda med lilla mig? (A) fick höra att vår chef har två men ska inte gå :O knaspelle dära! Å nu känner jag ju inte honom heller, har inte ens träffat så vill inte tjata känns lite väl knasigt!

Nåja måste nog laga lite krubb nu =)) eller mamma lagar men kan väl vara lite sällskap i af;) vet själv hur trist det är att stå där ute själv i köket!

PUSS å NATTI NATTI =)


"21"

Så var jag hemma från Thomas =) Trevligt ikväll måste jag nog påstå ;D hihi
Vi såg på filmen 21 och innan hade jag hört att den rent ut sagt sög. Men jag tycker faktiskt att den var grym =) eller i alla fall bra.

Känner mig bara seg å nere kanske är vädret? Nåja jobb imorgon så bör sova!

Natti natti!

Mys, mys å mys!

I fredags total däckade jag på sängen runt 11 snåret snacka om skönt! Lördagen ledde till bråk med bror min å eftersom att jag har hundra miljontals extra hormoner så börjar jag storgråta och måste fixa om hela mig vilket ledde till att vi inte kom iväg förän två snåret! Hur som så blev det "hus och hem" utställningen istället på Älvsjö mässan. Grymt mys och en massa snygga killar! MUMS (A)

Kvällen spenderades med Sofia å film. Vi såg dumpad en bra komedi men BRA slut om ni frågar mig ;) hihi

Idag har jag itne gjort något mer vettigt än varit på vinden, städat och sedan slappat! så skönt! Å sen var min morbror över trevlans att träffa honom en stund också =D å snart blire krubb och sedan kommer Adam å hämtar mig så ska vi till Thomas för att kolla film, dubbelmys!

Nu ska jag hitta någon värderingsman .... lycka till? Öhm..

God morgon, eller?

Kanske inte morgon men förmiddag i af i 7 minuter till (A)

Somnade vid halv tolv igår var så skönt var verkligen helt slut! Nu är jag hyffsat pigg men känner att kroppen skulle behöva gå i terapi men det har vi inte tid med. Absolut inte vi stockholmare i af =)

Ska kila iväg till någon shoppingcenter strax med mamma och kika lite :) hon är shoppingsugen så jag får väl ställa upp? Ikväll ska jag träffa Sofia =))) vad vi ska hitta på vet jag inte? =P men de listar vi ut senare ;D hihi Kanske även blir en tripp förbi örnboet hörde nämligen rykten om att det ska serveras tacos med chokladpudding till efterätt till middag. MUMS

Å vet ni något konstigt? Eller jag tycker att det känns konstigt. Jag och mitt ex Emil gjorde slut för drygt 11 månader sedan i af hur som så var det drygt alltså 11månader sedan vi träffades för aa, looong story to tell! Men på onsdag ska vi på rättegång tillsammans. Känns nervöst på något sätt. Kanske är normalt men nåja ska bli kul att se hur han förändrats då alla våra gemensamma vänner tycks tycka att det fortfarande är lika kul att proppa mig med info angående detta.

Nu lockar duschen sedan måste jag klä på mig ska säkert åka strax =)

PUSS, bjuder på lite pics från åren.

Don´t judge me, 2004 ;)


Påväg upp te luleå, 2005


2006, typ? tror de var i januari eller något haha

Äntligen fredag, älskade fredag!

Jag är trött. Nej jag är förstörd så ont överallt och då menar jag överallt. Min tå värker som om de vore krig innuti den och axlarna vill jag bara kapa. Tacka gud för helg och två dagar vila för jag är en total mess!

Bada fotbad, värma min vetekudde för att värma axlarna samt en massa varmt té och oboy - JA TACK! nu intar jag soffan igen :) bra film på 3an, men of honor! Imorgon ska jag försöka att inte glömma att fota magen så ni får se. Jag tycker att jag är fet och inga kläder passar! Men snart, snart får jag äntligen börja använda jeans igen. Och snart får jag träffa min älskling.

120dagar to go.
Natti

Metrochock och djurplågeri?

Hamsterbil! Ja precis som det låter och ser ut. Du sätter din hamster i en bil och hjulet får bilen att gå frammåt. Du kan även bygga bilbanor, delar finns att köpa till så att dina hamstrar kan tävla.

Alltså vad är detta! Ska hamstrarna sättas i hjulet i bilen för att sedan tävla mot varandra, det är väl i sånnafall vi människor som använder våra hamstrar i en tävling! Nej usch hamnar i skräptunnan för min del!

Nåja så började i af min dag att jag såg denna annons i Metro klockan 8 på morgonen! Sedan var det jobba till sju så är lagom sliten vid denna tid =) ont i typ heeela kroppen men kul har vi i af! Å imorgon jobbar jag med Maria =) jätte mys ska det bli =D å så slutar jag fem helt underbart ska inte jobba över en sekund.

Men nu ska jag glo tv å mysa i soffan med té i detta höstmörker!
PUSS

Ps: det blev i af regn idag så jag missa inget mys-höstväder att promenera i =D hihi! Ds

För tidigt för mig

God morgon!

Sitter här med en kopp té och är dunder seg. Det här med tidiga morgnar är inte min sak, men det har jag ju vetat i 19år också. Hatade att gå upp tidigt även som liten. Idag blir det som sagt att jobba till fem sen utbildning mellan 17- 19 vilket känns lite segt då jag inte ens vet om jag kommer att få den lönen som man ska ha för att vara s.k handledare. Men får se kan bli kul att utbilda lite också var så himla längesen bara!

Vädret ute är inte precis på topp, ungefär som mitt humör. Segt och grinigt haha! Men det kommer säkert att bli sol och mysig höst som igår men under den tiden jobbar jag och kommer inte utanför restaurangen förän sju och då är det mörkt. Lagom kul! haha

Nej ska gå om någon halvtimme så blir soffan en stund =)

Kramar!

Gravid!

Å har hittat min hemsida! Godisboxen! Helt underbart man kan beställa godis alltså hem å man kan beställa bara geisha. ååå va jag älskar internet och att utvecklingen går framåt! Så överaska mig hemskt gärna jag äter de mesta godiset! Eller inte sötlakrits (A) Men vinegum är bra å geisha är ju underbart.

Nej håller på att svimma, msåte göra saft - ingen cola ikväll dricker alltförmycket redan.





Natti Natti :)

"minnet bra men kort"

Hejsan!

Idag har jag insett följande:
- Det är nollgradigt när jag går hemifrån
- Personer, framförallt vuxna, framförallt "män" ser ner på oss donken människor
- Jag har världens kortaste stubin
- Mitt minne är underbart bra men väldigt kort!

Och för att klargöra sista punkten så var det faktiskt fler saker som jag har kommit fram till men inte minns haha (A) Men gick trottsallt upp klockan 7 imorse och har jobbat ända fram till 18.30 så lite synd är det om mig i af ;) och lite får kanske mitt minne svika? (A)

Imorgon ska jag jobba ännu längre eller okej en halvtimme. Egentligen ska jag ju bara jobba till fem men aa haha ingen annan förklaring än donken? =) nåja mys att vara tillbaka iaf! och hur mysigt som helst att få gå å göra ni vet "farmor" grepp om aram å yusufs kinder, lagom glada? haha njäe!

Men blev inget läsa för mig häromdagen så tänkte försöka hinna lite nu sen ska jag kika på tv också, men framförallt så ska jag lägga mig ner å bara njuta av lugnet!

PUSS


Duktiga jag!

Så var allting packat och klart. Låter som jag ska på storsemester? Njäe kunde ju önska det men ska bara jobba. Dock ska jag "bara" stå i driven men om de är varmt så blir man total äcklig efter att jobba 8 timmar så måste packa ner kläder att åka hem i. Jag vet jag är löjlig, men jag tänker i af på er andra som ska sitta brevid mig i bussen! Hade varit annorlunda om jag haft körkort ;) hihi

Ska bli himla skönt att komma tillbaka till stress och rörelse känns som att jag blivit halvt invalid efter de här lugna 10 månaderna.

Idag har jag varit väldigt duktigt! Tvättade 9 maskiner och vek en massa lakan/handdukar etc bara det tog 45 min? Nåja spenderade 4 timmar i tvättis duktigt tycker jag! Jag har även fyllt i alla körkortspapper så nu väntar jag bara på att min bror ska gå till läkaren och göra synundersökning så jag kan fylla i alla hans papper å skicka in allt samtidigt :))) duktigt va? Mer än så, så har jag faktiskt skurat badrummet samt damsugit hela lägenheten. Duktigt eller vadå? hihi

Men nu är jag så trött så hjärnan hinner knappt med vad jag skriver.

God Natt

Update

Känner mig helt mör i hela kroppen det här med att tvätta, städa, diska etc är jobbig alltså! hållt igång från 11 så 4 timmar strax men snart klar å då kommer de kännas toppen =D blir till en snabbdusch sedan träffa Jossan.

MYSIGT va? =D


Hur snyggt som helst!

Vaknat tidigt när man inte jobbar - för mycket fritid!
eller..?

Är det inte helt perfekt? Dö cool idé! Måste beställa min symaskin nu så jag kan börja sy sånna här coola idéer =) Mamma har ju gammelrosa i badrummet så denna kan jag ju inte köpa men rullgardinen som är på framsidan av tvättisen kan man köpa för typ 40 spänn på ikea sen är det bara att byta ut tyget!

Å sen måste jag sy lite saker till min älskling som ska komma om 4 månader. Massa saker till sängen, kläder och ja massor! Sy är mys och en syssla jag skulle kunna syssla med i evigheter. Att skapa själv är något helt oemotståndligt. Och nu när jag kommer vara mammaledig kommer jag även att ha tiden. Helt underbart.
 

UPDATE: Läste nyligen blondinbellas blogg som en älskvärd vana på morgonkvisten. Hon tillsammans med VeckoRevyn har skapat en namninsamling kring allt med våldtäker. De vill skapa förändring, jag vill skapa förändring, vill inte ni? Ett steg framåt är i af
denna lista.

Kritikernas kritiker.

God morgon bloggen!
Uppstigning redan kvart över 7 för min del då mamma väckte mormor och självklart kunde inte jag somna om när jag väl vaknat och de är dunder ljust ute, lagom kul? njäe!

Hur som kul ändå då de är vakna med the voice på femman som jag älskar! Just nu är det Alexander som inte kom med i Idol, ni vet han stora teddybjörnen som var kock? Hur som han fick ju skivkontrakt asballt men han sjunger just nu sin första singel "I'm sorry" NEJ säger jag. Jävla pojkband/jesse mcartney inte hans stil han är ju grym han ska sjunga cool musik. Men kanske blir bättre när han väl får smak på alltihopa och känner själv vad han vill sjunga. Får hoppas i af!

Idag var ju även Elin King där som alla andra tisdagar men var det bara jag som la märke till hennes stora finne mitt i pannan denna morgon? Njäe inte sådär jätte vackert!

Måste dock tillägga att hon är jävligt cool dock. Grym helt enkelt, men det är vi väl alla som följer vår egen väg och inte lyssnar ett smack på andra? ;) GO FOR IT !!

Autumn

Hösten är den absolut vackraste årstiden - men det var väl inget nytt?
Dock är jag fortfarande förvirrad av träden här nedanför. De i början av gatan är fortfarande gröna medens ett helt plötsligt är gult?

Just nu är min lycka på topp. Jag känner mig inte så lycklig som jag gjort andra tider men jag känner mig starkare än någonsin. Jag känner att jag klarar mig själv. Vilket känns underbart.

Nu ska jag slå mig ner i sängen tillsammans med Cola och Lisa Marklund - Livstid!

God natt

Segt trist och ointressant

Planeringar och jag blir aldrig som det ska. Vakna inte förän halv 1 å såg att Aless var sjuk så träningen inställd likaså min hjärna. Var så himla trött - kanske beror på att min lilla sak här i magen håller mig vaken halva nätterna? Nåja ska inet gnälla på den hälften är nog mitt fel (A) haha!

Hur som så tänkte jag ändå att de var skönt att slippa träna för jag skulle verkligen behöva tvätta. Men först mat å efter maten somna jag som en stock. Vakna inte förän klockan halv 5 igen å nu har jag bara varit allmänt lat. Kanske ska ta mig ner till tvättis och tvätta lite ändå? Mamma skulle i af bli glad då .. (A) Men de får nog vänta til imorgon ;) har inga planer förän 5 tiden så blir dunder bra =D

Men som sagt mörkt ute med segt väder snälla kan någon vända allt till sommar? Man blir ju snart deprimerad här i ensamheten. Vill ha choklad och cola. Men jag vägrar att ta mig utanför dörren.

PUSS

Oops!

Jag tycker att jag är duktig, tycker inte ni? Först idag har jag pallrat mig till en optiker för att kolla synen där jag fick ett bättre betyg än godkänt. "du har en grym syn ju" fick jag höra! Glad är jag för de för jag ser dunder konstig ut i glajjor! Så imorgon ska mamma ta med alla mina körkortspryls papper för att kopiera de på jobbet så att jag kan skicka in kopiorna (har lärt mig från förr att inte skicka original då posten eller företaget som de skickas till rä nja.. lite nja..) Så om ca 2 veckor börjar lilla mellemus övningsköra ;D mohaha stay of the roads or? ..

Imorgon tänkte jag också vara duktig! Först ska jag gymma med Aless klockan 1, ja ni hörde rätt jag ska utnyttja mitt gymkort ;) i af för solning (A) Efter det tänkte jag våldgästa Tim! Tim är min vän å jag är orolig för min vän för min vän Tim svarar inte på mina sms eller ringer inte upp! Så jag tänkte åka till honom helt enkelt. Fast jag lär nog ringa först för jag hittar inte hihi

Sen ska jag eventuellt träffa Jessipess också vilket låter som en dunderbra idé =D

Men nu däremot är det Law and order på tv ;D

Har ni haft en trevlig helg? :)

MYS



Ser de inte mysiga ut? 99:- på Belle shoes rena jävla kapet! 

Jag menar jag ska ju ha en unge som kommer vilja leka med mig i alla väder och på alla konstiga ställen. De kommer nog att bli perfekta =) tror ni inte?

Någon som har idé till hur jag kan göra om min blogg? Tänk på att förklara med svenska ord haha för de kommer ändå inte vara jag som gör den så html skiten kan ni glömma! jag kommer ändå inte förstå något (A)

Kramar

6 timmar av gående.

Äntligen hemma!

Idag har jag lyckats göra följande
- Synundersökning till att övningsköra
- Köpt ett par varma kängor inför vintern och långa skogspromenader
- Gått på Ikea för länge
- Fått dunder ont i fötterna
- Upplevt riktigt jävla höstoväder!

Men det var trevligt att vandra runt lite å små kika utan att shoppa en massa! Börjar känna att jag inte "måste" köpa allt jag ser =) plus till mig (A)


God morgon :)

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag kliver utanför dörren =) Mamma väckte mig halv.. trodde hon? Njäe inte direkt klockan var kvart i och hon räknade med att jag skulle vara klar hel..

Ska nämligen iväg och kolla på de nybyggda radhusen här nedanför för att sedan köra (inte jag dock då jag fortfarande inte fixat körtillståndet) till skärholmens (läs nya i mitt fall) shoppingplace! Aldrig varit där sedan jag var en liten fjant så ska bli trevligt =D Blir även kanske en tripp till ikea om jag lyckas överala mamma ;D (A) hihi

- Sen tycker jag att alla ska ringa sina vänner och berätta hur mycket ni tycker om dem! Vad som helst kan hända, närsomhelst. 

Jag sörjer med er, glöm aldrig att jag älskar er och finns här när ni väl orkar. 

Låt oss alla nu tända ett ljus för att vi beklagar och ror om framtiden som vi fortfarande har kvar. 

Sov sött!

Kom nyss hem efter en tripp ner på kvarterspuben. Tänkte slänga in ett litet inlägg för att säga godnatt. Men tyckte såklart att de behövs någon bild också! - för en bild säger mer än tusen ord!


Sökte på "sova" på google. Fick upp detta charmtroll =)

God natt

adore

Vad tycker ni om pojknamnet Caspian?

Det har fastnat i mitt huvud på något kuligt sätt =)


Frågan om killar.

Jag tror att jag har för höga krav på killar. Fast de är bra har jag även bevisat. Emil mitt ex uppfyllde faktiskt ganska många av mina krav. Dock så var han skitzo, tror jag? Hur som så hade vi en dunderbra förhållande fram tills dess att jag tröttna samt ångra mig vilket ledde till att jag inte kunde bestämma mig hur jag ville ha det. Hur som haver även jag kanske är skitzo! Efter Emil träffa jag i af en söt pojke, men vårt dejtande blev kort! Jag vet inte om jag dras till killar som står för otrohet eller något? Nåja började dejta en kompis. Inte lika bra kanske? Joho säger jag som kände att här ställdes inga krav och jag slipper oroa mig för att han helt plötsligt tror att vi är tillsammans. Skönt! Men även det dejtandet tog slut men trevlig var de i af =)

Nåja efter de så börja jag dejta Nadim, en snubbe som ja han uppfyllde inga av mina krav. Inte ens utseendet prickade in på en enda smakfråga. Men kul tänkte väl jag. Kul att kolla lite okänt vatten. Men nu i efterhand säger jag aldrig mer. Jag ska hålla mig till mina krav. De som är tyngst är väl svensk, lång, charmig och körkort! Jag vet inte vad de är med körkort. Tror dock bara att de är någon knäpp jag fått? jag menar bör ju inte vara ett krav .. eller?

Hur som haver så vill jag inte ha något nu! Känns så himla skönt att vara singel och kunna vara hemma hela tiden. Tycker jag har för lite fritid som de är nu så en snubbe skulle bara göra allt komplicerat! Tacka mig själv för att jag kan stå emot kärleken, eller?

- Måste tillägga att Andrej är väl typ perfekt då? Okej han faller väl in på ett krav, världens charmigaste. Men svensk ohc körkort? njäe.. i af han slipper jag ju umgås med. Man blir lixom bara dunder glad och varm i hela kroppen av att gå in på mailen och finna ett sött litet hej från honom där.

God morgon!(?)

Tror att de är något sy-fel på sittdelen eller så är jag bara totalt sämst på att sätta ihop den? Mamma lova att skjutsa mig till sundbyberg för att be dem sätta ihop den i af =) Vill ju veta att den är hel även om den inte ska användas förän om ett år typ =)

Försov mig imorse enligt mitt egna konstiga psyke, vill ju vända tillbaka dygnet men verkar inte gå? Hmm undra om jag börjar jobba nu på måndag? Då blir i af plånboken glad för att klappisar som ska inhandlas i november!

Här kommer lite höjdpunkter elelr bara mysiga foton från 2008 =)


Jag tog studenten


Och min bror tog studenten

Även min granne/barndomskompis/coola vän etc tog studenten!

Jag åkte dagskryssning men pantertanterna å sofia å maria

Vi såg Sex and the city filmen


Jag fyllde 19

Och gjorde som vanligt min "kända" tårta ;)


Jag och Madde hade en dö cool kväll och brände aldelles för mycket pengar ;D

Haha bjuder på denna! Spain - first night

Vi hade ätit, gått, ätit efterrätt och skulle vidare - super duper kväll


Maria blev lite på lyset ;)


Vi träffa världens sötaste och gulligaste samt simon =D


De hände en olycka så vi gick upp tidig och hitta efter en låååång promenad ny kamera till Sofia!


Och så nu har vi höst, denna från september men vi är ju redan inne på oktober. Tiden går himla fort!

Vecka 22 (21 + 5)

Barnet:

Barnets sinnen mognar och utvecklas för varje dag. Det känner med sina händer över ansiktet och kroppen. Smaklökarna på tungan utvecklas. Ögonlocken är fortfarande slutna. Du kanske upplever att barnet är mest aktivt när du själv vilar. Det är vanligt att barnet vaggas till sömns när du rör dig. När barnet är fött kanske ni upplever att barnet har kvar sin egen dygnsrytm. Det kan ta ett par månader för den nyfödda att anpassa sig och ställa om sig till er sovrytm. Barnet har nu lite hår och nackvirveln syns tydligt. Dess hjärta slår ungefär dubbelt så fort som ditt. De små öronen är mjuka men färdigformade och det hör allt mer av sin omgivning. Många menar att barnet har en fömåga att minnas röster och speciella musikstycken om man spelar de ofta under graviditeten. Huden är fortfarande tunn och rödaktig på grund av de ytligt liggande blodkärlen och att det inte lagt på sig något underhudsfett än.

Mamman:

Livmoderns övre kant når en bit ovanför naveln och det går att se utanpå magen när barnet rör sig. Ditt tandkött kan vara svullet, kanske blöder det lite när du borstar tänderna. De flesta gravida mår fortfarande bra vid den här tiden och det kan kännas avlägset att börja planera för sin föräldraledighet. Men det kan vara klokt att tänka igenom sin situation. De flesta kvinnor mår bra av att ta en paus innan barnet kommer och då är det viktigt att planera in den i tid. Kanske har du semester eller någon annan ledighet du kan ta ut? Du har annars rätt att vara föräldraledig från ditt arbete i 7 veckor innan beräknat förlossningsdatum.


Så var jag inne på tredje jobbet detta år!

Välkommen hem mig själv. Möts utav ett mörkt hem utan människor, lagom kul? elen gick ju i vardagsrummet för någon månad sedan och ingen har varit hemma för att träffa el snubben så vi är alltså fortfarande utan ljus i det viktigaste och mest centrala rummet i lägenheten lagom jobbigt!

Försov mig imorse och vaknade inte förän klockan 1 så efter jag slängt mig upp ur sängen tagit bort gårdagens smink och piffat upp mig med nytt begav jag mig till Nacka! Prata ltie skit med "gammal" personal samt gick därifrån men nästintill ett ny-gammalt jobb! Så blir alltså donken för mig i fyra månader för att sedan kliva på mammaledighet :)) ska bli dunderkul att jobba tillsammans med Maria, Aram och söta Yusuf igen =D För att inte tala om att få ta ut min ilska på dålig personal? (A) dock har de ny chef och har hört att han anser att man kan säga saker lungt och sansat. I den miljön? jomen får väl lära mig .. ör.. haha!

Hur som så har jag inte tid att sitta här mera även fast jag säkert skulle kunna skriva flera sidor om allt möjligt men jag måste ta mig till konsum och köpa sån där doft! Luktar unk i badrummet .. hittar inte vare är så blir till att dölja istället (A) haha Sedan tänkte jag duscha innan folket kommer också =)

Kramar


åå!

Allt är heeeeeeelt underbart vet inte vad jag ska göra å ja VAD SKA JAG GÖRA :| gud fatta beslut är inte min starka sida! Blir till att ringa försäkringskassan imorgon å kolla upp allt osv shit .. aja glad nyhet i af (A) kan dock inet säga vad förän jag tagit ett beslut haha (A)

tittut...

Vagnen



Ursäkta typ kvalitén.. är inte världsduktig (A) haha! men här är den i af =D tycks? det är ju självklart bara liggvagnen. Sittdelen ska jag testa få på imorgon!

PUSS

Dagen

Började med irretation över hur folk tycker om att ringa och väcka mig men tog mig tillslut upp runt 1 tiden för att käka och glida iväg till jobbet. Väl på jobbet möts jag utav Linda som säger att jag varit sjuk för mycket och får därför inte fortsätta jobba dära så blev min sista dag. Valde själv då att avsluta med Uniflex också då jag är trött på att vara konsult. Dåliga tider och helt aa itne min grej samt att jag inte orkar sitta och vänta på nytt jobb från dem nu när jag ändå ska ha bebis i februari.

Så ringde upp Maria på mcdonken och kolla om jag kunde jobba där fyra månader så ska kila dit imorgon och tala med lite annat folk också. Men det beror ju helt på lön och en massa men skulle vara trevligt och träffa alla gamla igen å så är de ju lite fart på de stället jämfört med kundservice =D sedan handlar det ju bara om fyra månader!

Väl påväg hem så ringer min bror för att medela att vi inte har någon mjölk så blev en tripp till konsum innan jag klev hemmåt. Nu är jag hemma och har städat, diskat samt hängt tvätt .. herregud skulle bli en toppen hemmafru!

Hur har er dag sätt ut? =)

Kramar


I´m out

Usch.
Nu när jag jobbar på tre kan jag ju göra saker ja egentligen inte borde göra. Såsom att kolla upp vissa saker som jag egentligen inte vill veta. Men nu vet jag och se suger..

att jag aldirg kan hålla fingrarna i styr ..

- en gång otrogen, alltid otrogen. Nu vet jag i af att  jag fatta rätt beslut =)

Åkpåse till vagnen



Är inte denna åkpåse helt underbar? men känns som att de blir lite väl "fluffigt" då jag ska ha fårskinn i vagnen också.. hmm! tål att tänkas på!


Minnet bra men kort?

Jag är sämst! Ibland i af .

Bilderna på vagnen ligger på datorn ändå inte uppe här än? Kommer ikväll I PROMISE!

However imorgon blir det trevlig, en riktig tjockiskväll med en massa tjejsnack. Sånt tycker vi om =)


LOVE IT! - jul om 2 månader och tre veckor ;)

  

haha så jävla sköna saker! Här är några utav mina absoluta favoriten! Den första är en telefon som du via USB kopplar till mobiltelefonen och snackar i, dö coolt inte sant? Andra saken är precis som det ser ut, IS love it. Med andra ord ispinnar som funkar som drinkpinnar ;D Tredje saken är inte precis som det ser ut. Utan de är en papperskorg! Å så fjärde saken är klädhängare som föreställer dart-pilar. Perfekt för mig som bor hemma och har världens minsta rum!

 

Här är lite saker till jag tänkte visa! Den där gröna saken är en växt som klarar 50år utan vatten! Dock är den inte lika grön och fin då men den rullar ihop sig till en boll och när du då kommer på att vattna - vips så fäller den ut sig och är grön! Perfekt till brorsan inte sant ;)

Sedan har vi rally, upp till 12 pers för endast ynka 1000lappen. Och du behöver heller inte körkort ;) bara du är 18 och nykter så kör på =D

Sista säger väl sig sjläv? slå ut motspelaren och sup dem fulla! ;D

Reklam? Hell yeah men älskar denna sida!

Jobbar

Sitter på jobbet och håller på att bli galen av ilska! först möts jag av en brytande människa i telefonen som är arg för att vi debiterat honom för påminnelseavgift samt upplåsning av telefonen för sen betalning detta är en total kostnad på 210:- Går självfallet in och kollar och ser nämen där den 14 har han fått en påminnelse men han fortsatte att ignonera fakturan även den 15 fick han sms påminnelse men nej ingen betalning utan 11 dagar senare den 26 får vi in pengar.. jomen tjena skyll dig själv för att du betala 26 dagar försent! Men nej han skriker på mig så jag lägger på.

Efter det så ringer en kille in och säger, jag har fått faktura jag förstår inte vad jag ska betala och vet ni vad även han bryter så mycket att jag inte förstår. Loggar in på hans konto och ser - inga fakturor. Frågar vad det står då säger k, det står löneskuld .. alltså jag jobba på tre förut så fattar inte. Jag då som tror att han skämtar för vem fan ringer till kundservice när de gäller lönefel? Nej men istället för att skratta säger jag åt honom att ringa sin arbetsgivare.

Men slut är det inte där utan har fått en massa människor denna kväll som vägrar lära sig vårt språk och jag undrar hur de går för dem att leva i Sverige? Okej om man kan engelska så kommer man en bit i af men kan dem de? nej utan de antar attj ag ska kunna deras jävla språk. Nej jag bor i mitt hemland å de är inte min skyldighet att lära mig erat språk utan tvärtom! BLÄ

bara tre dagar till helg

De här med Facebook! JA dunderkul att "taga" folk på foton allra helst pinsamma! Dock har min käre vän sofia som varit sjuk hela dagen uppdaterat hela sitt album på facebook och jag har nog mottagit runt 14 -15 mail där de står samma sak om och om igen. Och jag som samtidigt sitter ivrigt och väntar på svar från ett "the wall" inlägg från en annan bekant.

Nåja vad gör man mer än att ler? Man vet ju iaf att hur som så sitter någon och tänker liite på än iaf!

Idag har jag varit duktig! Tog iväg mig till jobbet efter 2 timmars sömn för att sedan möta upp Jossan å Sofia Rudin på en fika i farsta. Väl därifrån blev det skjuts hem för Sofia har varit duktig och kirrat körkortet! =D En trip till mig för att visa vagnen som står prydligt kvar i vardagsrummet då jag inte har någon ork att släpa mig upp på vinden.

När vi väl skiljdes åt sa jossan "somna inte, 10 i 6 utanför konsum nu!" jaja jag lovar men vem somnar inte om lilla jag? Inte mitt fel att min säng är himmelskt skön. I love it! Men blev bara 10 minuter sen och söta lilla Jossan höll mig ändå sällskap under denna timme på nagelsalongen och vips mina naglar är mycket kortare men även mycket finare.