Tina Turner VS Madonna!

Lite kul är det ju faktiskt att Tina Turners biljetter är dyrare än Madonnas!

Madonnan själv
MADONNA

  • Biljetterna släpps måndagen den 9 februari kl 09.00
  • Åldersgräns på konserten är 13 år.
  • Max 6 biljetter/person
  • Biljetterna till konserten kostar 695-1195 kronor + serviceavgift.

    Sedan för att tillägga så uppträder Madonna i Göteborg?!.. Jag som är stockholms-älskare blir ju lite häpen måste jag säga!

Och den (en av mina personliga favoriter) superduktiga Tina Turner
Tina Turner

  • Biljetterna har släppts (28 januari) dock ska hon göra en extra konsert i Globen den 20april och till detta datum släpps biljetterna den 2 Februari 9.00.
  • Åldersgräns på konserten är 13 år.
  • Biljetterna till konserten kostar 635-1755 kronor + serviceavgift.

Källa: Ticnet där de också finns att köpa!

Vem tycker ni bäst om? =)





Vagnen fixad och Ikeatrip ovanligt nog

Mamma listade ut hur man gjorde med vagnen - TUR att vi inte åkte dem hade ju trott jag var helt knasigt i pallet haha var ett jätte simpelt "fel". Men blev en utflykt till Ikea i af =) Mamma köpte en ny lampa som vi ska ha vid datorn å så diskborstar =P Jag själv kom undan med fem spänn endast! Minns ni de där söta små djuren jag köpte som jag ska ha till vagnen? Hittade en till sådan, ett litet lejon! Visst är det sött? Så har jag tagit bild på lampan också! Den är lite rödare i verkligheten men ja som sagt mobilkameror.. =D



Efter Ikea åkte vi till Heron city å köpte med oss indisk mat hem så nu har jag precis ätit det, riktigt mumsigt! Får se fall jag orkar göra något ikväll sen skulle höra av mig till Fia å Eleonor får se vad de har för planer men kanske =D

Nu ska jag däremot nog ta ett bad eller bara slappa i soffan är ju helt färdig i kroppen efter att ha gått på ikea hehe!

Har ni haft en trevlig dag? =)


Ser ni lite skillnad i min blogg nu?

Fixa det helt själv förstå hur stolt jag är haha är totallost på allt de här med HTML!! Tackar Anna för tipset om "designa din blogg". Så vad tycker ni, blev det fint? =D

Nu ska jag åka hela vägen till Helenelund och fixa sittdelen på vagnen, vet att den inte behövs än på massa månader men skönt att ha det färdigt. Vet själv annars med mitt minne så kommer jag glömma de haha =D





Nedräkning

Nu är det inte lång tid kvar tills beräknat förlossningsdatum! Bebis är 273 dagar gammal och ca 48 - 50cm stor. Väger omkring 3500g! Detta är dock bara "medel" och kan skilja betydligt från person till person. Menar jag var tre veckor sen och vägde dryga 3000g så =P


Beyond the break

Efter mycket hopp om att kunna sova ett par timmar till så gav jag vid halv 8 upp.. å så jag är sådär pömsig ni vet.

Men men nu är disken borta i af och bebis kläder till BB ligger i tvättmaskinen sen ska de bara torkas å plockas ner i väskan =) Vad ska man ha med sig förresten? Papprerna, Kameran och tofflor står högst på min lista! Men sen är det ju självklara saken såsom kläder till mig och bebisen också! Hygienprodukter orkar jag inte bära med mig då vi ändå har ett apotek två våningar nedanför BB så =)


Nu ska jag återgå till min älskade serie Beyond the break som visas på helgmorgnar vid 8 snåret så lite skönt var det ju att jag vakna så tidigt ;) får väl sova middag sen!

Hur byter man färg på rubrikerna förresten, någon som kan och vill dela med sig? (A)



Sushi, kortspel och bebiskläder!

Sofia messa å ville ha sällskapis till Computer city! Hennes dator är på lagning och det är massa knasigheter för att göra en lång historia kort =)

Hur som haver så blev det direkt att gå till Maria när jag anlände till Skarpnäck igen. Mamma hade köpt sushi, MUMS! å påvägen dit hämta jag ut bebiskläderna! Visst var det ett sött sett? Blev helt till mig när jag såg de små små små byxorna!



Nu ska jag kika fall det är något bra på tv sen måste jag nog sova. Sov visserligen middag en timma där runt 11 tiden så liite till orkar jag nog vara uppe (A)

Natti Natti =)


Värme sol och nya upplevelser

Har inte tagit mig till Ica ännu funderar på att vänta tills mamma kommer hem så får jag troligtvist skjuts (A) om inget annat så sällskap. Det tar ändå dryga 5 - 10 min att gå vilket är tråkigt att göra själv!

Å jag kom på varför jag är deppig just nu. Jag är AVIS så avis det går att bli! Först är några vänner redan i Australien och har varit där sedan mars 2008. Sara är iväg gud vet vart? Hon åker runt lite varsom den där bruttan! Min brors vänner är i Thailand. Joel å hans vänner ska till australien på söndag för att spendera en månad dära och Maria åker till england en månad.



Vad gör jag då? Jo jag vänta, väntar å väntar. I sverige.. fast jag älskar ju sverige och stockholm. Så jag kanske borde vara super lycklig ändå? Eller måste jag vänta på att min bebis kommer.. jag avskyr att vänta! Jag vill ha min bebis här nu. Så att jag kan sluta vara avundsjuk utav mig.


Dressen!

Å ni vet den där supersöta dressen jag beställde i grått med mörkblå detaljer? Se bild här!

Den har kommit eller kommer nu klockan tre ska den ligga på vårt postkontor! Vilket menas med att jag kan gå om ca 1 timme å 10 min så ska den ha kommit när jag kommer dit =D mysmysmys! Visar självklart bild sen!

Haha gud åt ett äpple på typ 2 min å de känns verkligen i magen aj så ont jag fick! Å mina magtabletter får jag ju heller inte ta p.g.a graviditeten =P Sicken otur.. smart där melle SMART haha!

Jaja om en halvtimma börjar i af "just shoot me" på 6an love it =) Men vad ska man hitta på tills dess? Å vad jag tycker bebis kan komma snart så himla trist att bara gå hemma å rulla tummarna!

Sju sanningar!

Just det hade nästan glömt, blivit utmanad utav Naddie - supersöt blogg rekommenderar starkt! I allafall om att skriva ned sju sanningar om än själv! Har redan skrivit sju stycken här men bara komma på nya, finns ju för många (A) hehe!

Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

1. Jag har jättesvårt att slänga gamla kläder som jag aldrig använder.
2. Sen jag insåg att Coca Cola faktikst inte innehåller en endaste konserveringsmedel utan bara kryddor och en jäkla massa socker anser jag att det är nyttigt och inte skadligt!
3. Jag kan äta precis vad jag vill utan att gå upp minsta lilla!
4. Jag avskyr barn i massor, praktiserade t ex på dagis var det värsta jag gjort i mitt liv.
5. Jag älskar mat och äter oftast för mycket. De flesta förstår inte hur så mycket går i min lilla mage.
6. Jag kan alla repliker i Pretty woman (inte utantill utan jag vet vad som kommer sägas efter följande replik när jag ser filmen)
7. Så fort jag är sjuk så blir jag som ett litet barn och kommer säkerligen åka hem till mamma för att bli ompysslad när jag flyttat hemifrån!

Och nu utmanar jag alla som läser min blogg att göra denna utmaning! Skriv också en kommentar till mig så att jag vet att ni gjort de så jag får läsa på era smaskigheter haha!

Värme och bad - bästa kuren emot allt?!

Godmorgon!

Igårkväll var en sån där jobbig kväll. Jag hade ont i extremt hela kroppen och kände mig tyngre än någonsin, hade superduper ont i magen alltså nu pratar vi skinnet. Ja det låter asskumt! Men bebis trycker utåt å de känns bokstavligt talat som att jag ska spricka.

Men men jag somnade ju tillslut i af å idag mår jag lite bättre =) Fortfarande ont i ljumskarna men tänkte ta ett bad strax och det vet vi ju hjälper emot det mästa =) Kan inte vänta tills jag kommer till förlossningen på sös, menar kolla deras badkar? Å så mys de kommer bli haha fast jag lär ju ha så jävla ont att jag inte tycker de är så mysiga.. Men tänk om man hade ett sånt här hemma!


Bildkälla


Sötsaker!

Bebis har världens flipperspel inne i magen men klagar gör jag verkligen inte så skönt när h*n rör sig blir så himlans lugn då =)

Nu ska jag å mamma göra lite krubb blir pasta m. pesto och mozarella, mumsigt värre! Efter det blir det till att sova =) Går ju upp med tuppen nu för tiden så är jätte trött på kvällarna inte likt mig alls är helt tvärtemot annars haha men ingen idé att försöka få någon bra sömnrytm då den ändå kommer kollapsa så fort bebis kommer =P

Just de minns ni tipset om att man skulle käka ananas? Idag på konsum sa jag men mamma ska vi inte köpa en ananas nu när dem faktiskt har det inne? NEJ INTE NU utbrister mamma haha stackarn har en jätte stor rapport som ska in på jobbet så hon tycker att bebis kan vänta tills nästa helg haha så söt så!

Hörde även att Sussi min mammas väninna packat ner kameran i väskan så hon alltid har den med sig nu, så söt så! Hon är en riktigt gó tjej den där =)


Supersnygg inte sant ;D haha !!

Vill ha vill ha vill ha!

DUDE mössaDUDETTE mössa
För honom och henne! finns att beställa här för endast 99:-

Hemkommen igen =)

Så har jag varit hos BM samt gjort mat tillsammans med Jossan och självklart ätit maten också ;D blev ostsås med kassler å så pasta till det! Mumsigt va? Sen om vi gjorde rätt är ju en annan femma men gott vare (A)

Hos BM gick allt bra hon hade en studerande BM med sig också som även hon kände på magen osv. SF måttet på magen hade gått upp till 35 låg innan på 32 så de är ju bra då vet vi att bebis växer =) Och BM trodde att det var en normalstor bebis på dryga 3500gram men det visar sig ju å se sen när bebis tittar ut =) Mitt järnvärde hade gått upp också men det har jag ju känt själv så och alla andra prover visade fin fint!

Så nu är jag lite lugnare igen =) var så skönt när hon kollade hjärtljuden å jag hörde bebis hjärta slå direkt hela lugnet bara la sig ned. Gud så man kan bli nervo alltså.

Nu skulle Jossan vara barnvakt fram till fyra så tänkte faktiskt ta hand om disken samt kika på Las Vegas =D


Kolla så liten h*n är där, plutten! Nu kan man bara se ett ben, ett hjärta osv itaget på skärmen när man gör UL.

Nerv-vrak nummer ett!

Nu är jag lugn! Eller lugnare i af =) I tappra försök om att få tag på MVC på södersjukhuset så har jag hasat i mig isvatten! Och nu verkar min lilla bebbe lite sur haha men den rör sig i af skönt nog!

Fick bekräftat att det inte var förän halv 12 jag hade tid hos BM också så nu är det lååång tid kvar innan jag ska någonstans =P Dock tror jag faktiskt jag ställer in min lilla dejt med micks picks också men jag kan verkligen inte ta mig till bagis i detta snöblask äckel väder jag vägrar! Men hon är ju varmt välkommen hem till mig men att gå någonstans tackar jag nog nej till haha =)


Plusgrader på termometern, blaskig snö på sidorna och någon grå sörja i form utav avgaser och snö på vägarna.

Vad ska ni göra idag? Känns som fredag knasigt nog..

Just det läste på
studentfarsans blogg att han troligtvist bli pappa nu! eller vid fyra snåret åkte de in till BB hoppas hoppas håller tummarna =)

Morgonstund har guld i mun!

Usch vilken hemsk morgon jag haft. Alltså den har ju egentligen inte varit dålig bara det att jag inte vaknat sådär skönt ni vet.. Nåja har kommit på possitivare tankar nu i af så =) Ska ju till BM vid 11 idag så är bara fyra timmar tills dess å då får jag höra min älsklings hjärtslag och det är alltid mys. Efteråt ska jag träffa Mickan tror jag! Har inte riktigt bestämt mig fall jag är något trevligt sällskap idag så ska väl slänga iväg ett mess till henne snart om hur jag mår etc =)

Men man får väl ha dagar när man lägger sig i sängen med täcket över huvudet också? =) Kan ju inte alltid vara på topp hihi! Men ja det återstår att se jag kanske blir piggare på sällskap sen =D

Nej nu tycker jag att bebis varit stilla massor igen så ska testa med vatten och alla dessa knasigheter å se fall det blir bättre!

UPDATE: Bebis rör sig knappt, fast tror jag kände honom/henne någon gång iaf. Gud så nervös jag blir! MVC i dalen öppnar inte förän 9 så att man kan ringa dit.. har ju tid vid 11 men vet inte fall jag vill vänta!

Lättad mamma!

Idag har bebis rört sig betydligt mer. Nästan, men bara nästan som förr! Men antar att h*n måste samla lite krafter också =) Dock har jag mått super dåligt eller haft massa förvärkar som inte velat ge sig å jag mår illa så fort jag får någon förvärk så det är inte sådär super duper kul =P Tycker däremot de riktiga värkarbetet kan få börja så att jag får min bebis snart!

Ska snart hoppa i säng faktiskt är ju så himlans trött. Inte konstigt då jag kliver upp fem på morgonen haha =P men de är i af Law and order på tv så tänkte glo på det å så dricka julmust till =D MUMS! Sen lär jag nog ligga däckad när det är slut. Om inte så har jag spelat in Las vegas roligt nog!

Imorgon ska vi besöka BM å då är
Jossan så söt som följer med mig dit! Å sen är det ju bara fredag kvar för er som jobbar eller går i skolan så är det helg. Ska det bli skönt? =) vet att mammsen min längtar massor haha! Å bror också som börjat jobba på 7eleven. Han är förresten på Oasis nu lyckost! Inte för att jag är ett fan utav dem utan för att han får gå på konsert å inte jag!

Hoppas på snart!

Hade världens förvärkar för någon timme sedan men ja precis som jag skrev - förvärkar. Falska alarm, kalla det vad man vill =) Men jag vill faktiskt att bebibus ska titta ut snart! Det var ju faktiskt tre stycken som gissade på idag. Men verkar som att ni har fel haha =P jag har ju redan haft fel (gissade på 26) men hoppas på en januari bebis nu i af =)

Vet ni vad? snart är det Las vegas å så jag längtat. Först är det hela helgen å så missade jag det självklart i måndags och igår vilket sög. Såg att något hände på slutet i af men vad vet jag icke.. får väl se ikväll =D myspys framför tv:n!

Dock börjar jag bli himlans sällskapssjuk och tycker att mamma kan komma hem snart. Orkar inte prata med mig själv längre haha =D

Rea uppskattas =)

Lalallala - visst sjunger jag fint? (A);)

Hemma nu i af! Hitta en tröjja till mammsen för bara hundralappen världens kap lixom! Fin ären också tycker ni inte? Den är från Gina Tricot på rean men fanns massa krav i slussen för er stockholmare!



Funderar på att kliva iväg till soffan å slöa mig framför tv:n.. dock finns det ju disk som bör diskas? Men jag har ju faktiskt redan tvättat två maskiner samt hängt upp dem kläderna sen bokstavligt talat skrubbat golvet i badrummet så disken kan ju få vänta lite tycker ni inte? (A)

Just det! Vad tycker ni om namnet Benjamin? Tycker det är sådär lite halvmysigt. Dock så himla långt.. Å vad detta är svårt!

Trevlig kväll alla sötnosar!

Om min graviditet

Å så glad jag blev Sussi min mammas vännina ringde nyss till mamma å sa att vi skulle ringa henne bumms när bebisen var på G och aa en massa hon är så söt så! Blir så glad utav allas söta kommentarer och leenden man möter på dagligen.


Nytagna bilder från alldeles nyss! Ser nu så mycket magen sjunkigt? Å vad jag längtar vill ha min bebis i min famn nu! Har haft konstiga känningar i magen inatt, inga värkar men känningar. Kanske kommer min bebis snart? Å så mamma hoppas!

Min graviditet har ju överlag varit super! Fick reda på att jag var gravid 1 juni var då i v.3. Jag var väl helt bestämd från början om att jag ville ha kvar bebis men pappan var inte hundra utan tog honom fem dagar sedan sa han att han ville att vi skulle behålla henne/honom.

Och då var ju inte mitt val så svårt eftersom att jag redan från början ville behålla bebis =) Men jag var ju tvungen att i af låta honom ta ett eget beslut också.

Nåja sedan började illamåendet. Från v.5 låg jag sängliggandes med en massa illamående. Vägrade att gå ut eller röra på mig utan låg mest där med min vattenflaska å hårt bröd haha =P Mådde illa fram till v.11 tror jag att det var. Eller i af sådär extremt! Sen börja jag att jobba igen. Annars efter det har jag endast haft foglossning som hållt på fram å tillbaka gjorde mest ont när jag skulle upp ur sängen eller vända på mig. Och nu på slutet har jag bara blivit tjock å slö =)

Ni andra mammor som läser, hur är/var er graviditet?

Kramar!


Uppe med tuppen

Ni är verkligen supersöta med era kommentarer och de är så himla trevligt att höra positiva ord samt råd av alla slag =)

Vakna vid fem snåret idag också men jag somnar ju så himlans tidigt så det är ju inte så konstigt =P Bebis ligger ständigt och trycker på min mage så den blir verkligen stenhård och de är inte skönt ska ni veta haha! Men när jag låg i CTG kurvan så gick den där värkmätaren upp massor så fort bebis gjorde så så vi kan ju hoppas på att de är ett tecken på att h*n ska komma snart =D

Å en sak jag vill göra i helgen är att gå å se den där nya filmen med Tom Cruise - Valkyria! Men jag klarar ju inte av att sitta upp sådär länge får jätte ont i svanskotan! Men hojta till fall ni sätt den och ge jätte gärna små recensioner =D



Idag ska jag följa med
Lizzan till stan en stund sedan måste jag faxa in kontoutdrag till länsstyrelsen då det blivit något knasigt dära samt posta mitt sjukintyg til jobbet då jag inte orkar ta mig dit. Och sedan måste ju min brors hylla sättas upp också. Blev inte att jag gjorde det igår då jag låg å halvsov när han kom hem (A)

Önskar er alla en riktigt trevlig onsdag! Kramar

Ikeafynd

Så blev jag dryga 200kronor fattigare men däremot kom jag ju hem med massa fynd också så =D

Blev först en hylla till brorsan men foto på den kommer så fort jag satt upp den! Vet ju inte vart i hans rum han vill ha den så måste vänta på att han ska komma hem från träningen först =) Sedan köpte jag fyra små gossedjur som jag ska sy fast en resårtråd i så att bebis kan dra lite i dem i vagnen. Ska försöka hitta någon finare resårtråd bara också men bara söka runt =D haha! Köpte även tvättlappar också riktigt billigt 10 st för 29 spänn! Vem tycker inte om Ikea lixom? =))



Tackar
Jossan för det trevliga sällskapet =)

Å så iväg på äventyr!

Idag bjussar dagen på Ikea! Tänkte försöka hitta någon smart lampa till köket får se fall jag lyckas =) Funderar även på att köpa en hylla till brorsan han har ju tjatat så om att det skulle vara bra att ha så ska se fall jag hittar någon billiga att överaska honom med!

Annars idag så har jag inte gjort allt för mycket. Eller har rensat alla mammas papper, eller nästan alla! Hon har ett till skåp fullt med pärmar etc å där tror jag faktiskt att hon måste vara med och rensa för det är typ innan min tid? haha Nej men jag har gjort det jag kan nu i af så för henne är det nästintill ingenting att göra =P visst är jag lite snäll ibland? Har även fixat mina naglar då min nya nagelfil kom på posten idag =D superglad!

Ska strax hoppa in i duschen då jag faktiskt ska åka om en timma å tar ju tio minuter att bara klä på sig med denna mage haha =P

Hoppas att ni får en trevlig tisdag så hörs vi ikväll!

Å måste tacka för alla söta kommentarer, ni är bäst!


Emelie Nikki Ekebrink, 19år och blivande mamma!

Eftersom att det börjar komma fler och fler nya läsare så tänkte jag göra en liten snabb presentation utav mig själv!

Jag heter Emelie och är 19år. Väntar tillsammans med mig själv en liten bebis den 7 februari 2009 så han eller hon kan med andra ord titta ut när som helst =) Pappan till mitt barn lever sitt liv och det tycker han funkar fin fint. Vi bestämde oss tillsammans om att behålla barnet i början utav juni men i mitten utav juli ångrade han sig och sedan dess har det hänt massor men för att göra en lång historia kort - han verkar inte intresserad utav sitt barn! Men än har ju inte min lilla bebis kommit än så vi kan ju hoppas på att han ändrar sig igen och faktiskt lär känna sitt barn för barnets skull!

Dock är jag inställd på att vara helt ensam med bebisen men hoppas kan man ju alltid!

Mer om mig då! Mina främsta framtidsplaner ligger just nu på att ta körkort och åka utomlands. I sommar så bjuder det på en tågresa tillsammans med mamma och vänner vart är inte riktigt bestämt och om nästan exakt ett år åker jag ner till USA och hälsar på en vän som ska dit under 13 månader. Plugga upp lite betyg ska även ske nu under 2009 på distans i samband med ledigheten. På mina resor följer självklart min bebis med på men det antar jag att ni förstår =)

Jag ser ljust på min (läs vår) framtid.




Äntligen!

Efter mycket letande så hitta jag äntligen en dress till min lilla bebis!



Fick bli denna! För endast 140kronor med frakt =) Blev den gråa med mörkblå trycket på då det passar både flicka å pojke! Nu hoppas vi på att jag hinner få hem den bara innan bebisen kommer hehe var nämligen en liten konstig sida..

Ni hittar den
här i af!


Söta bebiskläder

Klicka på bilderna för att komma till respektive hemsida! =)




1/ Strumpbyxor med motiv så att det ser ut som skor med snörning 169kronor
2/ Behöver jag säga så mycket?, rea - 384kronor
3/ Så snygga! 275kronor
4/ Haha kan ni tänka er hur söt den skulle vara på en liten bebis? 219kronor

Jaja känns ju lite onödigt att köpa märkeskläder när bebisen ändå bara kommer kunna ha de första kläderna någon dryg månad så det får nog vänta =P

Förlåt för dålig uppdatering! =)

Kom hem igår runt halv sju och totaldäcka i soffan efter unga mödrar. Ska nog börja ta mina järntabletter igen haha men ganska skönt ändå att sova massor (A) Tog ju ett uppehåll när jag låg med influensan då jag käka tre pencillin tabletter om dagen plus 2 - 4 panodil så kändes som att man proppade i sig tabletter lixom =P

Igår på MVC på södersjukhuset gick det jättebra. Riktigt trevlig personal där också så jag har bara blivit positivt överaskad utav deras MVC samt förlossningsavdelning. Bebisen mådde i af bra tog ett tag innan h*n kom igång bara å jag fick testa alla olika postitioner så de fick se på CTG kurvan att h*n faktikst var en aktiv liten sak =P Lite läskigt var det bara när man såg kurvan som mäter värkarna hur den gick upp i över 100 och när man ligger och ska föda skulle den ligga på runt 120 när värkarna var starka då blev jag ju lite nervös måste jag säga haha =P

Men ja ingen bebis igår i af =D Läste ett tips nyligen om en tjej som ätit annanas och på morgonen kom värkarna å jag som är helt såld på anannas måste ju verkligen testa detta! Så de tackar vi för =D


Tina Turner

Bara jag som kommer sitta som bänkad framför datorn den 28 januari klockan nio på morgonen i hopp om att få tag på biljetter till Tina Turners konsert?! Sen fall jag kan gå eller inte är en annan femma! Perfekt present till mammsen i födelsedagspresent också =)

Tina Turner

Gravida flodhäst

Så har jag uppdaterat listan ett par gånger. Vilket kan vara anledningen till att inlägget dyker upp på bloggkoll ett par gånger för er som följer mig dära =P Men men hoppas att det inte skapar allt för mycket snurr i huvudena haha =D

Ska åka in till MVC på SÖS om en timme å kika hur min lilla bebis mår i af. Den har rört på sig lite nu under dagen men inte alls som förr men det är säkert inte mer än att den samlar energi inför förlossningen men jag vill ju vara på den säkra sidan så!

Idag har jag haft himlans mycket förvärkar och kramperna i benen står i sig men snart kommer ju min älskling så bara att stå ut! Man känner sig dock som en riktigt gammal flodhäst. Osmidig och ont i varje del utav kroppen haha =P men samtidigt så är det helt underbart att vara gravid. Att veta att man har en liten bebis innuti sin mage och känna den är en helt obeskrivligt underbar känsla.

Ni har gissat

 

19 Januari:
1st
22 Januari: 1st
24 Januari: 1st
25 Januari: 1st

26 Januari: 2st
27 Januari: 2st
28 Januari: 3st
29 Januari: 1st
31 Januari: 1st
1 Februari: 2st
2 Februari: 3st
3 Februari: 2st
4 Februari: 1st
5 Februari: 3st
6 Februari: 1st
8 Februari: 1st

Pojke: 15st
Flicka: 9st

Fyra dagar har strukits än så länge! Gud så spännande haha =P Jag gissade ju på idag men verkar inte som att jag har rätt heller ;) vi får se helt enkelt. Snart hoppas jag på i af <3

Kollar man på hur ni gissat så kommer bebibus antingen den 28 januari eller 2/ 5 februari!

Bebibus<3

Vecka 39, 25 jan - 31 jan 2009

Kroppen: Barnmorskan kontrollerar nu om barnets huvud är fixerat. När huvudet fixeras kan det göra lite ont just som det sker, det kan kännas som något stort och hårt surrat sig fast i bäckengången. Man kan också känna som ilningar i slidan och neråt benen vilka beror på att barnet kommer åt nerver när det vrider sig ned i bäckenet. Man ska inte försöka inrikta sig just på BF datumet eftersom att bebisen kan komma +/- två veckor. Magen är ungefär likastor men brukar nu ha sjunkit ner lite och vikten varierar från kvinna till kvinna. En del går t o m ned i vikt.

Ja det där med ilningar är verkligen inte skönt. Riktig svidande känsla som har en blandning mellan stark mensvärk och ilande aa jag vene vad haha =P Men snart kommer ju bebibus, eller kan ju komma när som =) Då slipper jag även dessa kramper i benen. Å så jag längtar efter min bebibus<3

Barnet: Barnet förbereder sig på att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång. Det är ont om plats i livmodern och då kan det hända att navelsträngen ligger ett eller flera varv kring halsen eller kroppen på barnet, och det kan ibland påverka barnets hjärtljud i slutet av förlossningen.  Cirka 20 procent föds med navelsträngen runt halsen och det är oftast inget problem.

Lite läskigt är det att bebibus kan få navelsträngen runt halsen men BM vet ju vad de gör så känns skönt med att vi har så bra sjukvård i Sverige. Oj så jag längtar nu. Det är helt sjuk. Känns som att man ska börja gråta utav lycka varje gång man tänker på förlossningen även fast man är livrädd. Helt underbar känsla att vara gravid samtidigt som att tiden går dunder sagta fram och man bara längtar massvis. Ni snubbar kan tyvärr inte skatta er lyckliga som inte får vara med om detta för trotts alla besvär och smärtor så är det helt underbart.


Visst har magen sjunkit? Var mest mammas kompis som reagerade på det jag själv har inte märkt av det så mycket förutom att det är lättare att andas.

Krångel och bikinidjungel!

Blogg.se krånglar, ovanligt nog? haha nej men får inte in några bilder så även fast jag är dunderpigg och har varit duktig och fotat magen min så blir uppdateringen imorgon. Ska ringa FL imrogon igen också då jag både igår och idag har varit flimmrig i ögonen och det kan man ju få fall man har havandeskapsförgiftning. Lika bra att informera och få råd i af, vill ju vara på den säkra sidan! =)

Däremot har jag hittat fler bikinis! Nu är det fyra jag väljer emellan och alla fyra är från
VS!


Älskar verkligen underdelen! Totalpris 49dollar.


Blommorna på överdelen fick mig att falla för denna! Totalpris 58dollar


Tror dock att detta fortfarande är min favorit! Totalpris 78dollar


Den här är ju dock bara så enkel och söt! Totalpris 164dollar

Bikinidjungeln är dunderjobbig! Vilken tycker ni var finast? =)

God morgon!

Somnade vid nio igårkväll så nu hade jag ju faktiskt fått sova 6 timmar så var väl dags att vakna tyckte min hjärna =P jag som vill soooova! Fast är inte det minsta trött vilket suger =P

Sen jag kom hem har bebis rört sig lite i af. Fast de är mer som att den försöker byta position eller något .. men BM sa att jag skulle komma upp i minst 15 sparkar dagligen annars skulle jag ringa igen imorgon så skulle de ta fler tester. Vi får väl helt enkelt se =) Fick ju se att min bebis mådde bra igår iaf. Mamma har även tagit ledigt idag ifall det skulle vara så att jag behöver åka in så det är ju jätte skönt!

Annars blir det föräldrarutbildningen för min del imorgon =P Lagom trist haha hade ju faktiskt hoppas på att slippa den men icke sa nicke.

Gick ju in i v.39 igår också så info och bild på magen kommer snart jag lovar! Antingen nu under morgonen beror på fall jag lyckas somna eller inte =P

Tillbaka från SÖS

Nu är jag hemma igen =) Riktigt riktigt trevlig personal måste jag säga! Allting såg bra ut och bebis rörde på sig så att jag kände den en gång faktiskt också så det var ju lite lättande. Kollade även UL så att den rörde sig å de gjorde den fast inte så att jag kände. Fostervatten hade den också så det var ju bra :)

Dock skulle jag komma tillbaka igen imorgon om jag inte kände bebisen mera BM sa att jag skulle känna den minst 15 gånger per dag så nu gäller det att räkna haha! Men i vanliga fall brukar bebisen ju ha rört sig 15 gången innan jag ens hunnit upp ur sängen så =P

H*n låg också väldigt långt ner så BM trodde att det var dags snart vilket lät jätte skönt att höra (A) Jag gissade ju på imorgon men det känns inte så aktuellt dock tror jag att det blir en liten januari bebis i af =)

Vatten i stora lass =)

Nu har jag pratat med förlossningsavdelningen på SÖS. Fick prata med en jätte trevlig barnmorska som sa att jag skulle dricka ett glas iskallt vatten å se fall jag fick någon reaktion annars komma in för en kontroll. Så nu sitter jag här å försöker få i mig massa vatten kan ju inte påstå att det är gott =P men vi får väl se fall jag får någon reaktion från min lilla älskling!

UPDATE: det där med vattnet funka inte eller det kan ha hänt att bebis rörde sig något men inte säker. Ska åka in ändå för att vara på den säkra sidan =) Efter FL så blir det till att åka hela vägen till sollentuna för att fixa vagnen. Oj oj mycket som händer nu haha =P

Bebibus 267 dagar idag =)

Nu har äntligen min mamma vaknat å käkat frulle så snart, förhoppningsvis är vi påväg någonstans! Så himla rastlös =P har ju varit uppe sen innan åtta..

Min bebis är i af väldigt väldigt stilla.. känns lite läksigt faktiskt h*n som brukar ha full rulle där inne! Igår var h*n också väldigt stilla men trodde bara att de berodde på att jag sov så himla mycket och missade när h*n var i fullgång. Men känner jag inte av bebis som vanligt snart så ringer jag FL och frågar vad de tycker att jag ska göra. Vill ju itne gå hemma å vara nervös heller!

Hoppas ni får en trevlig söndag =)

Helgen

Nämen blogg.se funkar hallelulja ;D hihi

Igår så firades ju Sofia med släkten så gick ner dit en stund för att säga grattis för miljonte gången haha =D trevligt var det i af den korta stunden jag hann vara där =)

Efter det så hämta Sofia å Angelica mig - snacka om skridskobana ute märkte jag nu haha gisses vad halt det var! I af vi for iväg till Haninge där jag spenderade min kväll =)

Vi hade det dundermys med massa barn och stoj tillsammans med chips och cola! Å lilla Liam vägra men tillslut så gav han med sig =P sicken söt sak det dära!



Var den ända bra bilden jag fick och även den första! Sen bestämde sig min mobil för att ta bilder utan blixt vilket resulterade i mörk mörk mörka bilder haha =P Men visst ärom söta dem där knasbollarna =)

Idag ska jag eventuellt fixa sittdelen på vagnen beror på mamma =P men hon tycker att de skulle vara skönt att kunna droppa den på vinden nu så verkar ganska lätt att övertala henne (A) men vi får väl se helt enkelt. Annars blir det träning.. inte allt för mkt för min del men kan i af stå på rullbandet å skratta lite åt mamma =D Men jag får se helt enkelt vad dagen kan bjuda på! Tråkigt med söndag bara imorgon jobbar ju både bror och mamma samt ALLA andra å jag får det dundertrist! Men men snart kommer bebis då kommer jag ha massor med saker att göra!

Vad har ni gjort i helgen, något kul som hänt? =)

Saknad

Snart får man ju börja äta "normalt" igen eller jo amningen kommer ju också men då kan man ju faktiskt pumpa ut för att kunna unna sig de där extra någon dag! Det jag saknat mest är dessertostar, laxsushi och bara kunna koppla av med ett glas riktigt gott vitt vin!




Vad har ni andra gravida saknat? =)


Å så jag avgudar min skrivare!

Å så mys det var igår! kom inte hem förän halv 3 vilket resulterade i att jag alltså gick halv tre min vän Sofia bor ju bara tvärs över gården ;) Lagom skönt!

Blev en himlans massa snack om precis allt! Men menar tre halvfulla flickor och en gravid haha ja kan inte bjuda på så mkt mer än så =) Efter en stund kom även hennes bror hem med en massa vänner å då blev det mest aa snack haha men dem var ju inte så nyktra heller så de bjöd på en del roligheter också =)

Idag ska vi fira henne fast med hennes släkt nere på ett Café ska bli dundermys =) Ska nog slänga iväg ett mess å se fall hon är superbakis haha =D Efter det ska jag åka med andra Sofia till Haninge för att vara barnvakter =) ska också bli dundermys. Ladda med massa onyttigt och en himlans massa snack där också hihi =D

Nu har jag suttit runt å kikat efter bläckpatroner och fotopapper etc å fasiken vad dyrt det är med bläckpatroner! men men inget man köper så ofta så kanske är billigt ändå =P haha vet ju inte hur fort dem tar slut men har ju en i nu så vi får väl se helt enkelt =) Just det! Min skrivare tar även tatueringspapper - SUPER =D Nu ska jag bara hitta min framtida tatuering också!

Vad gjorde ni igår, hade ni en trevlig start på helgen?

Traska över till grannen

Nu bär det av på äventyr igen! Som tur är bara över gården haha är lite groggi känner jag i huvudet vakna nyss efter en timmas sovande men ack så skönt det var =) En timma sen också.. men fint folk kommer sent right? (A) hihi!

Vad har ni för planer för kvällen? =)

Åååå skrev en text men den försvann! skulle trycka på CTRL X men råka komma åt Z blä för mig! hur som var kanske inte jätte intressant berätta bara om konstiga blickar jag fått när jag studdsar omkring i mitt gående haha får ju kramper titt som tätt vilket gör att man typ hoppar till i gången =P

Hem ljuva hem!

Tar verkligen på krafterna att åka iväg på äventyr men riktigt trevligt hade jag med Jossan i af! Först iväg till läkaren sen till Farsta centrum där jag nu inhandlat en superduper söt mössa åt min älskling samt skrivarsladd och nagelbandspetare! Super nu är shoppingen slut för min del haha =D måste ju spara pengar. Sen har jag även "köpt" vilket är lika med överfört en tusenlapp åt brorsan också!


Bilbarnsstolen var vi och hämta hem också, lyckades tillslut i af =D Visst är den fin? Tycker om den massor i af!


Nu ser ju mössan självklart superstor ut på bild men den är jätteliten! Det är en baby storlek så huvudomfånget är precis lika stort som dem där mini mössorna man kan hitta på H&M =) Och visst lyser skrivarknappen grönt å fint dära ;) testade att skriva ut! Fick bli en bild på min älskling från UL. Nu måste jag bara köpa fotopapper så är min fotoskrivare fulländad =)

Å vet ni? Snart är det las Vegas =D snacka om att jag är lycklig? hihi kanske ska dra iväg å köpa en Cola å slå mig ner i soffan å bara totaldega.. låter dundermys. Men då måste jag klä på mig igen vilket låter super jobbigt haha vilka problem jag har, inte sant? (A)

UPDATE: de är ju fredag vilket resulterar i ingen lasvegas. snacka om att min kväll nu är förstörd. BLÄ!!

Nåja Sofia har fyllt år och det ska firas

Tragiskt!!!!

Alltså blir ju tokig! Min bilbarnsstol ligger ju på bussgods i Farsta eller jag hoppas det i af. Men när jag ringer dit å frågar om paketet kommit så ber de sjävklart om fraktnummer vilket jag inte har så säger nej jag har tyvärr inte det men dem sa att mitt personnummer gick bra. Nej jag behöver fraksedelnumret uppger snubben i andra luren..

JAHA? fattar nada hur som så frågar jag "vad behöver jag ha med mig när jag ska hämta ut paketet då?" ditt legitimation svarar snubben glatt. Jaha tänker jag? men om jag bara behöver legitimation vad har då fraktnummer grejjen för betydelse? Den är bara till för att spåra paketet säger han glatt. MEN JAHA KAN DU BARA SÄGA OM MITT PAKET KOMMIT FRAM? nej jag behöver ditt fraktsedelnummer då.

Å detta är ju fan sinnessjukt! Jag behöver inte ange något nummer när jag kommer in dit men för att få veta fall paketet ligger där så måste jag veta ett nummer. Herregud sverige HERREGUD fan va arg jag ska vara när jag kommer dit! ÄCKELFÖRETAG

Så nu har jag avreagerat mig till både mamma och er. Usch för hur vissa företag går tillväga. Ni är pinsamma. Gud så arg jag kommer att bli fall mitt paket inte är hos er nu för då kommer jag att ha åkt dit helt i onödan och det kommer dem verkligen att få höra!

UPDATE: ringde hon som skickat paketet och fick de där himla fraktsedelnumret supersnällt att hon kunde kika så snabbt. Hur som söker på hemsidan vad får jag NADA information förutom att det kördes från uddevalla i onsdags. Jomen det visste jag ju inte redan? Ska be Jossan ringa bussgods igen när vi ses för jag vill inte tala med en snubbe i 20års åldern som hatar sitt jobb..


Morgonstund har guld i mun

God morgon kan vi väl börja denna dag med =)

Har varit uppe sen tre inatt men ett par timmar sömn blev det i af för min del skönt nog! Kommer väl decka sen när jag kommer hem från alla äventyr idag men iväg ska jag i af!

Å just de har ju låtit mina naglar börja växa nu då de fått tillbaka sin lyster så att säga haha =D nej men de går inte av direkt etc =P inte för att de har blivit långa men har ändå målat på lite rosa nagellack.

Sött inte sant? =)

Ska återgå till soffan nu å ligga där å dega, kanske får man lite mer sömn innan klockan ringer vid 11? =) Sen ska jag möta upp jossan vid tolv så bär det iväg till Farsta!

Senare timmar

Tänkte bara kika in en snabbis och säga godnatt. Gisses vad jag är slut. Egentligen inte trött men vi hoppas på sömn ändå. Imorgon blir det äventyr med Jossan - MYS!! =D

Natti natti <3

Ljuva sömn

Gud så skönt det var att sova =) Tog en kopp varm oboy och de hjälpte faktiskt lite så runt 11 sov jag skönt nog! Vakna upp vid två och runt tre somna jag om igen å sov yttreligare en timma. Känner mig lite groggi haha =D men inatt lär jag nog somna hoppas vi! Ska ju på äventyr med Jossan imorgon så behöver lite energi då =)

Jag drömde om dig. Avskyr att vakna då för i drömmen är allt så perfekt. Eller egentligen inte men bara hela grejjen om att vi pratar igen och aa det är svårt att förklara. Men underbart är det i af och jag önskar att min dröm blev min verklighet igen.

Anonym, svar - Anledningen till att jag inte köpt en massa kläder och hållt tassarna borta från det är för att jag VET hur mina söta små vänner är samt min mamma och alla hennes kompisar. Vill ju faktiskt hinna använda kläderna jag får utav dem också. Sen vet jag att jag själv avskyr att "räkna" med saker från andra men de finns ju alltid internet fall det skulle bli körigt sen så är det massa som gärna ställer upp på att gå shoppingturer åt mig om jag inte skulle orka =D Oj vilken lyx jag har egentligen haha (A)  

Halsbränna

Vad hjälper mot halsbränna? Känns som att min hals ska brinna upp samtidigt som det gör jätte ont i bröstet på höger sida. Det typ hugger sen börjar halsen att brinna.. håller i sig ett par sekunder endast fast tur är väl de då jag håller andan så fort det händer =P Men ge gärna tips för jag vill kunna sova nu har ju ställt klockan på ett..

Tillbaka till soffan i hopp om sömn nu snälla har faktiskt varit uppe sedan 17 igår om man inte bortser från den där halvtimman jag sov igårkväll! =D PS sätt music and lyrics nu, den var supersöt =) DS

Bloggbråket

Ja det är väl inte någon som lyckats undvika bloggbråket mellan blondinbella och katrin? Nu gästar i af Katrin Vakna med the voice och eftersom att jag inte är sådär jätte insatt då jag helt ärligt inte är mer intresserad än att det är kul att se hur patetiska de båda kan bete sig. Nåja de jag reagerade på var hur Katrin sa att hon tränade osv sen tröck i sig Quinoa och Bulgur. Hmm någon som har lust att dela med sig tanken om att bulgar faktiskt är rent vete och inte det minsta nyttigt utan är som pasta fast i miniatyrform.

Lite kul var de väl (A) haha!


Föräldrarskap

Satt å läste runt lite på familjeliv där ensamma föräldrar å unga föräldrar diskuterat. Kom in på någon forum linje som handla om fall unga mödrar fått nedstämda blickar etc. Alltså jag har fått massor men jag är ju världens mest envisa människa så jag sitter å totalglor tills de vänder bort blicken. Oftast går detta jätte fort och de skäms direkt dessa äldre damer ;) haha alltid lika kul!


Hur som så diskutera jag lite sånt här med mamma för några veckor sedan. Så sa mamma "jamen du är nog en precis så där som äldre reflekterar till att inte ska ha barn eftersom att du först lämnar killen tidigt i graviditeten, sen börjar du jobba på mcdonalds som de flesta ser som ett dåligt arbete och till råga på allt detta är du 19 och bor hemma".

Både jag å mamma skratta massor.

Jag tycker att föräldrarskapet handlar om att ge sitt barn trygghet, kärlek och omtanke. Man behöver inte ha allting uttänkt i minsta detalj utan man kan komma på det påvägen. För det är en lång väg att gå. Min mamma lämna min pappa och blev kvar själv med två skrikiga trottsiga ungar. Inte hade vi det helt lätt i början men längst stigen så fann man varandra och lösningar. Mamma hitta på det hon ville göra utmed tiden och det är faktiskt så jag vill ha det. Jag vill inte plugga X antal år för att sedan avsky mitt jobb utan jag tar helldre ett par butiksjobb efter hand kanske pluggar någon liten kurs som leder till arbete men att sätta mig bakom en skolbänk flera år är NO WAY för mig!


Nu ska jag kika på just shoot me - dubbelavsnitt YEEY =D

Just det! Brorsan fick ett presentkort värt 1000kronor i Farsta centrum. Måste inhandlas på fredag då jag å jossan smiter till Farsta för att hämta min bilbarnsstol =D

Å vad jag längtar efter dig bebibus!

Jag vill ha en bärbar dator igen så att jag kan ligga ner och nörda .. orkar ju inte sitta här men kan ju inte sova. Detta suger stenhårt! Imorgon ska jag ställa klockan på ett. Då har jag fått sova ca fyra timmar och bör kunna somna imorgonkväll inte sant? =)

Försöker komma på vad som ska köpas innan bebis kommer, fall det är något som kan vara skönt att ha hemma lixom. Men kommer inte på något. Eller jo skulle behöva köpa sånna där mini handdukar från Ikea som inte kostar något och som man kan tvätta eller slänga i papperskorgen fall man är ute och behöver nödservetter lixom =P

Jaja får ta en tripp till Ikea nu nästa vecka. Fall någon är gullig och vill skjutsa mig haha kan ju inte åka med mamma då jag måste köpa hennes present samtidigt. Blir ju lite tokigt fall hon får veta innan vad det är så. Men får flörta med någon I guess.

Men som sagt det jag har klart nu är barnvagn, kläder att åka hem från BB i samt bilbarnsstol. Jag vill ju gå ut på shoppingtur med min lilla bebbe nämligen så har knappt köpt något alls =P Känns skönt då jag älskar shopping å har massor att se fram emot ;) hihi!


Cookies!

Drömt om American cookies nu två nätter men hittar inge bra recept så käkar den när jag glider förbi någe café istället ;) Däremot tänkte jag faktiskt sätta igång å baka mina älskade chokladsnittar! Fast funderar på att ha i mandel.. då lär de påminna himla mycket om american cookies =D MUMS!!

Annas chokladkolasnittar

Serietorsk!

Å vet ni vad som börjar nu? =D Jo Las vegas. Love Love Love!!

Aldrig varit någon serietorsk men Las vegas har jag varit totalförälskad i sedan det började sändas i Sverige. Dock började jag följa det först när jag blev tillsammans med Emil, då satt vi å ladda ner avsnitt hela tiden. Bra det var då att ha någon som gjorde allt åt än! Jag är ju så himlans lat så blir inte av när jag ska fixa med sånt.


Grattis bror 21år!

Wow Godmorgon!!
haha vaknade för någon timma sedan, skönt nog! Nej men somna faktiskt inte förän halv 10 imorse sen vakna jag till vid tolv å aa.. tror ni jag kan sova ikväll? Inte jag! Måste verkligen vända tillbaka dygnet.

Men ringde i af till BM eller okej, mamma ringde! Gud så arg jag blev stod att de hade telefontid 09 - 11 så vid några minuter i nio börjar jag försöka ringa. 20 över nio ger jag upp då säger fortfarande telefonsvararen att personen ni söker är inte anträffbar blablabla å jag som var dundertrött och har världens segaste morgonhumör blidde inte glad.

Nåja ringde ju upp mamma i af och hon svara ju haha =P Fick ett osäkert och konstigt hej från andra sidan telefonen men sen när jag berättat vad jag vill pustar hon ut å säger "fan jag trodde du skulle säga att du hade värkar" haha nja inte riktigt än =P Men kan ju hoppas att bebis kommer snart =)

Min bror fyller 21år idag också så det grattar vi honom för va? =))

Att jag än inte köpt present, eller vet vad jag ska köpa kan vi väl fortfarande hålla hemligt? (A)


Goder kväller =)

Har varit iväg på äventyr! Nej men mammas vän fyllde år så var där med hela det gänget å så Sofia haha skönt nog (A) Nej men var riktigt trevligt faktiskt =)

Nu ska jag snart kila i säng, hoppas verkligen att jag somnar inatt men jag är faktiskt väldigt trött så borde inte vara något problem, ellerhur? Vi håller tummarna helt enkelt!

Och vet ni vilken tid jag somna imorse? FEM i nio helt sinnes! BM öppna 9 för ombokningar sikken otur! Men får dra mig upp där imorgonbitti å ta å ringa blir säkert att åka dit redan imorgon eller torsdag, jaja vi får se =) Var ju ändå inge viktigt besök som min BM sa men jag vill ju veta hur stor min bebis blivit nu faktiskt =D

God natt och sov gott!


Unga föräldrar!

Jag har aldrig sätt rollen som "mamma eller pappa" som någon ålder. Men dock tycker jag att bestämmer man sig för att bli förälder i tidig ålder så måste man vara beredd att ge upp sitt gamla liv. Det handlar kanske inte om att aldrig gå ut och träffa vänner etc men när man väl går ut så får man inte glömma att man faktiskt är förälder! Detta gäller ju självklart killarna också!

Jag känner att väljer man att bli förälder i en så tidig ålder så ska man i lika fall som när man är 15 och 35 ta sitt ansvar! Man kan inte gå ut och käka middag med några vänner när man vill, man kan inte dra ut på krogen var och varannan helg. För nu har man ett till litet liv att kolla efter, att älska och leva med. Och väljer man det så ska man fan vara tillänglig dygnet runt hela tiden. Blir så himla arg när jag ser unga föräldrar som ska utomlands UTAN sina barn?!!? alltså det är verkligen en sak som får mig att koka utav ilska. Bara för att man KAN lämna barnet till mor/far föräldrarna så betyder det fan inte att man ska! Det är klart att de ställer upp att ta hand om dess barnbarn för det är helt underbart för de också.

Men nej jag tar fan inga motargument på denna punkt.

Ursäkta men jag är arg, dunder-arg!!!

Blotta dig själv!

Jag har fått en utmaning av Jenny

Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

1. Jag är superrädd inför förlossningen.
2. Spindlar är endast läskiga inget annat!
3. Jag älskar Las Vegas serien och drömmer konstant om att ha Sams jobb!
4. Jag är otroligt lat och morgonen är sämsta tiden att diskutera saker med mig.
5. Jag vill gifta mig och skaffa ytterligare två barn till samt flytta ut till stockholms skärgård.
6. Jag är ett riktigt sommarbarn och mitt tecken - lejon stämmer in exakt på hur jag är som person vilket är lite läskigt då jag är född ca 3 veckor försent å första dagen in på tecknet =P
7. Jag betraktar min mamma som min absolut bästa vän.

Jag skickar denna till:
Jessica
Eleonor
Sofia
Maria
Lisette
Michaela
Matilda


Shopping

Nu när jag äntligen hittade en super söt dress så är den från Kappahl och jag vet inte fall de inte insett att internet är ruggigt normalt nu för tiden eller fall de missat de men hur som så har dem ingen webshop! Minus dära!!!


Men visst var den jättefin? Blir att ta mig till Farsta i helgen tror jag å inskaffa denna.

Har även varit duktig och ringt till BM och avbokat våran tid idag. Känner att sömn står längst upp på min lista men måste dock hålla mig uppe till 09.00 för att ringa in å be om ny tid.. jobbigt det här! Dock är jag inte så trött så vet ändå inte fall jag kan sova.

Ge mig sömn!

Åå kan inte sova! Detta suger.. funderar på att kanske ta ett bad? Nåja vakna med the voice börjar i af om 45 min =) Kan ju alltid sysselsätta mig med att kika runt på nagelsaker. Funderar på att beställa en UV lampa å gelé tillbehör.. Men får vänta tills dess att lönen kommer tror jag! Den kommer ju ändå på fredag så =P Sen måste jag ju köpa presenter!


Som vanligt behöver ni bara trycka på bilden för att hitta till hemsidan!

Vad köper man till en kille som fyller 21? ..  ÄR I STORT BEHOV UTAV HJÄLP!! sitter å spränger hjärnan känns det som! Ska man beställa något, ge han presentkort eller bara en tusenlapp i ett kuvert å säga "grattis brorsan" tillsammans med världens leende? Å vad jag får ångest. Och de hjälper fan inte att mamma fyller 10 februari heller. Har massa saker jag vill köpa men vad ska man välja? GOSH va jag inte klarar sånt här!

God kväll!

Efter att ha lagat mat i ca en timma var jag total slut så soffan har varit min vän nu i ett par timmar =) Höll på att somna ett flertal gånger men tror att jag faktiskt lyckades hålla ögonen öppna knasigt nog! Nu har jag däremot jätte ont i ryggen så funderar på att ta ett bad. Brukar hjälpa =)

För övrigt så kommer nog mormors lya att bli tom snart så ser ut som att jag å stefan (min bror) kommer överta den snart.. bara en himlans massa som ska fixas med den och sen ska man byta den emot någon annan då varken jag eller min bror vill bo där å ja världens projekt men vi får se! Måste ju kolla upp med min morbror fall nån utav de är intresserade också vi kan ju inte bara anta att vi får den.. men vi kan ju hoppas då det är så himla svårt att få en lägenhet i stockholm =)

Nej nu ska jag kika runt på stugor/villor som finns att hyra i Göteborg i sommar. Men lär väl bli att vi bor på kvibergs stugby då det är så himla centralt men ändå total mys!

Jag vill också bli 20!

Idag grattar vi Sofia som fyller 20år! Hahaha bilden är från hennes 18års firande som blev till i sista sekund! Jag skulle nämligen bara kika in å droppa min present sen glida vidare till Daniel för att ta det lungt! Vipps fick jag med mig dessa damer och kvällen bjöd på fest hemma hos Daniel istället. Men trevligt hade vi det i af!


Från vänster, Jag, Sofia o Hanna


Här är en bild på mig och Sofia från oktober 2008.

Men men skulle kunna sitta flera dagar och ladda upp foton på oss. Nämligen kännt denna dam sedan jag var 2år gammal (läs liten skitunge). Nu måste jag däremot sätta igång med maten! Fick hem två trötta, hungriga filurer här för en stund sedan. Lite skönt att jag får sova vidare efter att ha dragit upp både mor och bror så de ska komma iväg till jobbet på morgonen =D

Hitta något sötare!

Kolla vad jag hittade imorse när jag kika runt på bebissaker? Jag bara MÅSTE ha dem helt perfekta! Men tänker faktiskt vänta med att beställa tills dess att bebben är född då de hade andra söt saker också, men då vill jag veta könet först (A) hehe! Dem har även amningsinlägg och annat jag kan behöva beställa sen så =) Plus den där superbra plast saken som man kan värma och lägga på brösten.


Klicka på bilden för att komma till hemsidan

kärlekstok

Ibland blir jag helt kärlekstokig så att jag inte vet var jag ska ta vägen. Men i det stora hela så är det faktiskt helt underbart att vara singel. Tror jag i af..

Just nu är jag sådär kärlekstokig och då får jag verkligen lust att åka till dig. Jag vill lägga mig i din famn å bara njuta. Njuta utav kärlek, närhet och framförallt njuta utav säkerhet. Men jag vet att det inte går, att det inte är möjligt. Men man måste få drömma inte sant? Å jag kommer alltid att drömma om dig, föralltid.


Gissningar


19 Januari:
1st
22 Januari: 1st
24 Januari: 1st
25 Januari: 1st
26 Januari: 2st
27 Januari: 2st
28 Januari: 3st
29 Januari: 1st
31 Januari: 1st
1 Februari: 2st
2 Februari: 2st
3 Februari: 2st
4 Februari: 1st
5 Februari: 2st
6 Februari: 1st
8 Februari: 1st

Pojke: 13st
Flicka: 9st

Nu börjar vi närma oss datumen så att man kan stryka. Den 19onde Januari känns lite väl tidigt, fast jag kan ju aldirg säga aldrig haha! Men å så spännande! Fortsätt gissa =)

Bebibus, fullväxt

Vecka 38, 18 jan - 24 jan 2009
Kroppen: När som helst är det dags. Ca 4% av barnen föds före vecka 38 och lika många efter vecka 42. 92% föds alltså mellan vecka 38 och 42. Har inte barnet vänt på sig så gör BM ett försök vilket kan göra ont i vissa fall då barnet kan försöka göra motstånd. Har man rymligt bäcken kan det dock gå att föda ändå.
Nu kan alltså min lilla älskling komma när som helst. Är så himlans förväntansfull! Vill att du ska vara här nu så att mamma kan få pussa å krama dig hela dagarna! Min bebis ligger dock med huvudet neråt skönt nog. =) Ska till BM på tisdag och gå igenom graviditeten samt berätta fall det är något speciellt jag vill att de ska veta inför förlossningen. Jag kan inte komma på något mer än att jag vill ha all smärtlindning som går att få samt att jag är livrädd för nålar! Men det ska nog gå bra, inte sant? Är grymt nervös i af!

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.
Helt sjukt att min bebis varit i min mage i 260 dagar nu! Kände på mig direkt när jag blev gravid. Underlig känsla. Inte på ett bra sätt kan jag inte påstå mådde bara hel skumt! Men sen när jag fick det bekräftat att det var en liten bebis i mig så vart det helt underbart. Å så jag har längtat. I hela 35 veckor har jag vetat helt säkert om att jag varit gravid. Och en del säger "den som väntar på nått gott..." den har fel!! Det är hemskt att vänta haha =D men snart är det över å snart är du hos mig! Gud så mamma längtar =)


thecitys

Ni vet säkert som restrerande människor på denna jord att det ska komma en till sex and the city film. Jag tycker detta är jätte trist! Vi fick ju ett bra slut inte sant? Varför förstöra och försöka göra någon slags fortsättning? Blä räcker det inte med EN film utav något här i världen måste vi alltid få en fortsättning, kan man inte någonsin få fantisera lite själv som förr?..



Har precis gjort chokladpudding m. grädde å så har jag cola hemma! Kan det bli bättre? Ska fota magen nu först sen ska jag sitta å mumsa på de ;)

Skor i massor

Alltså jag bara ÄLSKAR skor men tycker inte att Sverige har något bra utbud alls. Gojane älskar jag men åker man på moms å tullavgiften så är man total körd =P Kanske ska man ändå chansa till sommaren? De är ju himla billiga så!


25 dollar



28 dollar


10 Dollar


Hittade även några från victoriasecret. Mycket dyrare men ack så snygga =) LOVELY <3

130 dollar



75 dollar

Idag har jag inte hunnit med mer än att sova. Å mamma har heller inte väckt mig för att hon visste att jag skulle sluta tjata om gymmet då haha fuling dära! Men jag sa åt henne att de stänger 7 så antingen går vi nu eller så får hon pinas någon vardag ;)

Gick som vanligt faktiskt upp vid 9 snåret imorse men vid tolv tiden ligger jag där igen som en säck och sover, sover å sover! Så himlans skönt (A) Ska snart ta en dusch för tredje gången idag sedan åka å handla massa food på willys!

Haft en bra helg allihopa? Kommer uppdatering om magen sen som jag lovat!

Myspys med chips å cola!

Blogg.se verkar inte tycka om mig i dag =P fast kanske inte bara jag som haft problem?

Nåja kvällen bjöd på Jossan och Maria och en himla massa snack! Dunder trevligt hade vi i af =)) Så skönt när jag är mamma ledig i af nu dem två första månaderna så har jag jossan med mig hela tiden =D asnice! Hon jobbar ju nämligen inte nu då hon ändå ska till USA i början utav april, avis - yea right!! fast får i af hälsa på henne så det är ju nice =D

Nu ska jag äta lite nattmackor å försöka få mig lite sömn, imorgon blir det gymmet med mamma!

Bort med julen

Nu har jag å mamma tagit bort allt julpynt förutom julstjärnorna. Men de ska väl bort imorgon antar jag =P min bror lär väl börja tjata snart om det så (A) Har även kopplat in en ny lampa i min brors rum, riktigt flitigt måste jag faktiskt säga ;) Här behövs inga jävla män för mangörat!

Ska träffa Jossan sen ikväll ska bli myspys =) vad vi ska hitta på vet jag faktiskt inte men något kul blir det alltid! Men innan det har jag liite till att städa får se fall jag orkar göra det nu eller om jag skjuter upp det tills måndag.

Vad har ni gjort/ ska göra i helgen då? =)

Missa inte imorgon då går jag in i v.38 bild och infogrej kommer då!

Jag bara älskar när jag får sova =)

Hej alla glada!

Idag vakna jag runt 7 imorse men lyckades faktiskt somna om till dryga nio snåret, skönt! Blev då hopp in i duschen sen fixa mig för dagen. Dock så starta inte jossans bil så blev till att vända hem igen så vi får ta vårt äventyr någon annan dag =) men trött som jag var där vid tolvtiden så la jag mig i sängen igen och sov - sov å sov! Så skönt. Vakna inte förän tre tiden igen och jag bryr mig inte det minsta fall jag inte somnar tidigt ikväll för jag var helt slut imorse!

Har suttit och kikat igenom mitt gratispaket från Babyproffsen nu i af =) Fick likså alla andra den där blöjpapperskorgen som jag kallar det, amningsinlägg (engångspaket), blöjer till första tiden - dock från pampers och har personligen inte hört så bra om dem men de var ju gratis så kan ju alltid testa! Fick även en napp till bebisens första tid. Sedan fick man ett erbjudande från någon bokklubb som jag ska beställa. Men det får ni se bild på när det kommer =) Sött var det i af. Man fick även en tidning och andra reklamblad etc som åkte direkt i papperskorgen.. får redan för mycket reklam känns det som haha =))


Jag fryser!

Är himlans trött men också hungrig så har ätit några mackor och ska strax försöka sova igen men jag fryser massor. Helt tokigt! hela jag bara skakar. Har tagit på mig ett par mjukisbyxor nu också får hoppas att det hjälper. Kanske ska hämta ett glas juice? Visserligen är nog varm choklad bästa men de orkar jag ju inte göra nu =P

Hoppas på sömn =) Imorgon blir det äventyr runt tolv tiden!

Kramar

Tycker att tiden kan gå liite fortare (A)

Så idag har jag varit super duktig och hängt tvätt, lämnat tillbaka ett paket från H&M på ica vilket resulterar i minipromenix också! Sedan var jag tvungen att vila ett par timmar då jag ändå gick upp 8 imorse =)

När väl mamma kom hem så for vi iväg till Haninge och hämta ut gratispaketet samt svängde in på hemköp för att köpa middagsvaror =) så nu sitter jag här och har precis lagat mat med mamma och ätit m. familjen.

Vad har ni gjort idag då? =) eller några roliga planer för helgen kanske? Jag ska iväg och fixa sittdelen på vagnen imorgon med Jossan så ett litet äventyr väntar även imorgon! Ska bli trevlans =D

Gratispaket

Ska iväg med mammsen senare idag och hämta ut mitt gratispaket från Babyproffsen. Sånt tackar man ju inte nej till ;) Speciellt när bebisen är lite större och nummer två börjar lukta riktigt mycket haha! Man får nämligen en blöjpapperskorg eller vad man ska kalla det =) Supersmart!


Väntar du barn kan du beställa boxen
här.

Bikini nojja!


78 dollar



Sale 49 dollar



39 dollar



798 kronor



700kronor


Åå att detta alltid ska våra så himlans svårt! Tror dock att det blir en från VS då man blir lite mer ensam om att ha den då än någon ifrån Nelly exempelvist. Men vi får se just nu ligger ju shoppingen på hyllan då jag försöker spara pengar istället och än finns det massor utav saker att köpa till min älskling som kommer snart också!

Men vilken tycker ni var finast av de ovan nämnda? =) Min favorit är nog ändå den första!

Om ni trycker på bilderna eller prisexemplet så kommer ni till respektive sida. De är antingen VS, Nelly eller Ellos!


Ge mig solsken och plusgrader

I vår tänker jag köra på jeans, linnen och stora kavajer! Till det blir det mina älskade tygskor eller högklackat. Hittade dessa på Nelly.se för endast 400kr! Helt ok pris måste jag säga då jag avskyr att betala överpris =)

Nelly



Dock fyller både bror och mamma år nu så väntar nog på att beställa tills dess att jag vet hur mycket jag får ut i lön denna månad!

Längesen man fick sova en hel natt!

Denna natt bjöd faktiskt på hyffsad bra sömn, kanske var det för att jag åt mat precis innan läggdags? Kunde i af somna och vaknade bara ett par gånger fast denna natt somna jag om lika fort! Så himla skönt faktiskt =) Dock väcktes jag utav en stressad mamma 10 i 8 och sen dess har jag varit klarvaken.

Börjar känna mig tröttare å tröttare nu i af, skönt de. Vill gärna sova nån timma till känner jag.. hmm undra fall man lyckas? Hoppas hoppas! Unga mödrar har ju repris vid tolv kan ju ställa klockan och försöka tajma lite? Nåja tillbaka till min oboy och sängen nu!


Morgonstund har guld i mun

Satt och kika runt på tv när jag möttes utav rachel ray på 3an. Då är det en amerikans doktor som står och pratar om hur olika onyttigheter kan bli nyttigt! Chips innehöll massa bra saker etc men de bra sakerna blir dåliga p g a olja och allt möjligt .. Hur som ät chips med avocado och tomater, alltså så kan man äta chips med guacamole så är det nyttigt! Helt fantastiskt.


Även Pizza kan bli nyttigt! Eller nyttigt uttryckte han väl det inte med men den blir inte onyttig i af. Käka en kopp, alltså en dl svarta eller röda bönor efter eller till pizzan så får du i dig fibrer samtidigt och vips så blir det mycket mycket bättre att äta pizza!

Nåja andra roligheter som redan hänt denna morgon? För alla som tittar på the voice så fick vi nyligen se Jakob eller kanske stavas Jacob? Hur som han smaka Kaffe för första gången i sitt liv. Helt sinnes att han aldrig smakat kaffe.. jaja nu har han i af gjort det och han verkade tycka om det!

Klantiga jävla poliser!

Alltså blir så jävla ARG!!! Minns ni min vän Josef som på nyårsafton blev påkörd utan klantiga jävla poliser? Hur som så har stabilt gått till sämre och hans mamma uppmanar alla att inte hoppas för mycket. SÅ jävla hemskt! Nu var inte jag å Josef bundisar men jag kan med handen på hjärtat säga att han var en utav de mest underbara människa som existerade. Alltid helt über söt och glad och trevlig och ja helt amazing! Och att något som det här händer är så fruktansvärt. Han om någon är inte värd det!

För att få lite klarhet, om jag själv förstått det rätt så stod Josef någon bit ifrån en bil i gamla stan där vid tunnelbanan. Och utan sirener och blåljus så kommer en polisbil i utryckningsfart och kör rakt på Josef. Å jag blir så arg att de som är TVÅ personer säger "vi hann inte sätta igång sirenerna och det finns ju förfan en annledning till att ni är två? Vad satt den i passargerar sätet å gjorde, filosofera eller? Å blir så tokig! Josef vi håller på dig!! Sånt här får inte hända!! Menar vilken idiot kör i uttryckningsfart i gamla stan på nyårsafton bara där spricker det ju!

Spindelchock

Så är jag hemma igen efter en äventyrlig och trevlig dag! Men det återkommer vi till sen måste berätta medens jag komemr ihåg haha!

Läste
denna blogg och minnet bara for iväg till den dagen jag såg en spindel hemma hos Emil! Å som alla vet är jag totalt livrädd för dessa filurer... Men i af jag ska gå från hans rum igenom matrummet till toaletten som är bara runt hörnet. Påvägen dit ser jag något på golvet som är litet svart å lurvigt så jag börjar skrika efter alla hans hundar så att de ska komma å rädda mig, går det bra nej utan en hund kommer å luktar sen GÅR han :O tack för den lixom så jag ställer mig på stolen å börjar tok tjuta! Väl när Emil inser att han ska komma å hjälpa mig istället så utbrister han "det är en halvdöd humla"

Jomen lite bortgjord får man väl lyckas bli ibland (A) haha!


Iväg på äventyr

Imorgon ska jag ju eventuellt följa med Mickan å Ninni till ungdomsmottagningen men det beror helt på när jag somnar ikväll. Känner att jag vill sova ut osv men vi får hoppas att jag somnar någorlunda tidigt ikväll så kan jag ju gå upp hyffsat tidigt!

Ska även till läkaren men vet inte när, mamma ska ringa 8 imorgonbitti så får se när jag får tid helt enkelt =) Ligger ju precis nedanför mig så inte långt att gå eller åka ändå så =P och sen på kvällen ska jag äta food hemma hos Sofia =) ska bli riktigt trevligt! Sen ska vi ta en tripp ut till Haninge och hälsa på hennes vänner som också de har en liten bebbe. visserligen har han blivit 6 månader nu men han är hel go unge måste jag säga!

Men vila ryggen å glo på tv ligger högst på listan nu! Har ont i alla delar utav kroppen speciellt ryggen..

Kramar

Uppdatering utav listan!


19 Januari:
1st
22 Januari: 1st
24 Januari: 1st
25 Januari: 1st
26 Januari: 1st
27 Januari: 2st
28 Januari: 3st
29 Januari: 1st
31 Januari: 1st
1 Februari: 2st
2 Februari: 2st
3 Februari: 2st
4 Februari: 1st
6 Februari: 1st

Pojke: 12st
Flicka: 7st

De flesta tror likt jag att det blir en pojke! Himla spännande måste jag säga =) Lite läskigt när man ser datum som 19 Januari etc för de är ju så himlans nära. Men vi får se =D ska bli kul när det närmar sig rejält hihi =)) Ingen som tror att jag kommer att gå över än så länge i af. Men det hoppas vi ju inte heller så =)

Min nu =)

Himla duktiga ni är på att gissa datum måste jag säga!

Har varit på första föräldrarutbildningen idag tillsammans med Jossan. Bestämde mig för att ge det en chans ändå men var ju precis som jag trott bara knasigheter! Men men får väl se om jag går på nästa gång beror ju fall bebis kommit eller inte. Gamla kan vi ju säga att alla var iaf och ALLA förutom en tjej hade med sig sin snubbe! Eller pappan om man vill uttrycka det så :P haha kan ju säga att man fick ta lite blickar från några kärringar men inget jag orka lägga ner energi på.
Innan det sov jag =) var så skönt så! Nej men kom inte i säng förän 7 imorse så var välbehövd sömn. Får däremot se fall man kan sova något inatt? Hoppas hoppas!

Fick bilbarnstolen också =) 420kr slutade den på så känns helt ok speciellt med tanke på vad de kostar ute i butikerna så! Ligger på 1550 upp till 2400 och har bra recensioner om sig osv så känns säkert!

Klicka för att visa Megabild!

Å om en timma börjar Law and order! Då ska jag kika på det, sen hoppas jag faktiskt att jag blir lite trött så att sömnen blir mer långvarig än vad den är nu. Ska ju iväg på äventyr imorgon!

Illamående och trötthet

Usch mådde så himla illa när jag kom hem så la mig å sov och inte har det blivit bättre.. men hopps att det är lite bättre när jag ätit kanske =)

Ni glömmer väl inte att gissa?

Tryck på texten

Dead girl walking

Kändes verkligen som att tiden stod stilla idag var total färdig :|  men men dagen har redan bjudit på trevligt sällskap och dundergod lunch! Åt fisk me potatis å någon kantarellsås riktigt mumsigt måste jag faktiskt säga =D å så vare salladsbuffé och fri påfyllning på drickan, kap eller vadå? Gick endast på 75spänn! Gud så jag tycker om stockholm during lunch haha =D

Men nu är jag i af hemma och lagom död! Kunde inte somna inatt p g a sammandragningar och att min lilla älskling körde fotboll i magen på mig =P Men ett par timmar fick jag i af sova innan klockan ringde imorse skönt nog!

Å snart ska jag kila iväg till soffan å mysa in mig med massor utav kuddar å täcken för att slappa gärnet ett par timmar. Man blir helt färdig utav att hålla igång när man är gravid vill jag lova! Men inte så lång tid kvar nu, längtar massa massa massa!

Silence

Känns som att hela bloggvärlden stått still ikväll! Har inga inlägg alls att läsa och har inte haft på ett par timmar. Kanske är ett tecken på att jag ska försöka få i mig lite sömn? Ska ändå upp ganska tidigt först för att gå till läkaren då jag sov idag (A) sen ska jag möta Lizzan i stan en snabbis också så måste vara lite pigg =)

Annars har jag varit jätte duktig och reklamerat mitt spel nu som var krockskadat när jag fick de =P Får se fall jag blir kompliterad med något hoppas hoppas =D

Nej men tror det är numbers på fyran? Kan ju kika lite på de och sen försöka sova!

Kramar, Emelie

Se så knasig min lilla filur är!

Å så himla söta hon Malo-stella och hennes pojkvän plus deras lille bebis är från Unga mödrar! Tänk er dem är 15år men har aldrig sött så söta föräldrar!

Ska snart kila in i köket och hjälpa mamma med maten =) Ska äta Tikka idag igen å GUD så det var mumsigt =D åt massor! inte likt mig nu under graviditeten då bebisen tar större plats än de finns haha =D Men den har ju börjat fixera sig nu vilket man känner av då maten faktiskt får lite plats å jag har börjat äta igen =D de är riktigt skönt måste jag säga! Å snart är h*n här också då får jag äta massa gott som laxsushi åå va gott! haha


Kolla hur roligt h*n ligger innuti min mage? haha sötnos!

Isté är min nya drog!

Nu har jag kommit hem =) Först vare bilprovningen där mamma endast fick nedslag på att 3 lampor inte fungera haha å min mamma är faktiskt ganska smart men gällande bilar äre lika med noll! Men hon fick lapp på vare var så hon behöver bara lämna in den till en verkstad som tur är =P

Efter det skulle vi till sickla men mamma glömde avfarten så for hela vägen till Farsta och bytte Bh:n från HM. Sen käka jag även GOTT krubb från Burger King =) Mötte även min gamla biträdande chef där så fick rabatt också, trevlans! Sen så gick vi förbi "tele kiosken" som de heter där vi en ingång vid Farsta, jobbar en dunder söt försäljare där också (A) hihi nåja mamma uppdaterade sitt abbonemang så nu har hon en nyare telefon än mig också haha!

Å snart äre Las Vegas å unga mödrar, ikväll blir det en lugn kväll känner mig ju inte helt frisk :) Sen måste jag faktiskt ta mig till läkaren imorgon så att jag får sjukintyg också..

Hoppas ni haft en trevlig dag än så länge =) Kram!

Världen från mina ögon



Ska snart åka iväg till Nacka med mamma. Jobbet har dock inte svarat så vet inte fall min chef är där å orkar inte åka dit i önödan mår så himla illa å är så himla trött! Dock lyckades jag somna runt 7 snåret och fick mig runt 6 timmars sömn istället för 3 som jag vant mig vid nu de senare dagarna.

Men på med kläder å iväg! mamma här snart :| haha

Bebibus 253 dagar gammal!

Vecka 37, 11 jan - 17 jan 2009
Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärthjud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet vid denna tidpunkt är 34.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.

Mitt symfys mått låg förra veckan på 32 och bebisen hade i af  lagt sig med huvudet neråt. Tror dock att den fixerat sig nu men det är ju bara en känsla då jag inte kan något om detta men lär få veta om 9 dagar i af när jag ska tillbaka till BM :) Egentligen har jag föräldrarkurs den 14 nu också men tillskillnad från andra så är jag totalt nollintresserad utav det! Kanske går dit för att se fall det är någon i min ålder? men känns inte som att det är så stor risk. Men tål ju att tänkas på åtminstonde =)

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan nu variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka 9 cm i diameter. De restrerande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis mellan 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 cm.

Ska som sagt tillbaka till BM den 20 å då ska det vägas samt göras en sammanfattning utav hela graviditeten. Tänkte även fråga BM hur stor min bebis är då också. Ska bli riktigt riktigt spännande att få veta =) haha är dock livrädd för att hon ska säga att bebis är jätte stor! Men det tror jag inte är genetiskt möjligt =P hela min släkt är mini människor haha! Men kommer nog att bli bra!



Lite tips!

Har ju så himla söta människor runt omkring mig som bara öser ner tips men för att vara ärlig så lyssnar jag kanske på en fjärdedel haha =P Men det blir nog lätt så att man inte orkar ta till sig alla knasiga idéer som folk har!

Dock kom min granne med en superidé! istället för täcke och massa påslakan som ständigt behövs bytas p g a det ena å det andra så tar man en tjockare finare handduk och lite tyg å syr ihop. Så blir det som att ha täcken med fastsydda påslakan på hela tiden. Bara ha ett par sånna hemma så är det bara att byta täcke å slänga in det smutsiga i tvätten när det hänt en olycka!

Då spar man en himlans massa tid, plats och framförallt pengar.

Titta vilken fin jag hitta! OM det nu hade varit så att jag vänta en liten flicka och hade en svart barnvagn hade ju denna varit en väldans fräsh upp-piffare i de mörka!

Finns här och kostar 599kronor

Min bebis har hicka

Jag sover så himla konstigt! Helt sjukt. Var dunder trött efter att ha vaknat först klockan sex imorse sedan hann jag bara sova 3 timmar igen mellan tolv och tre innan jag vakna också. Så blev knappt någon sömn alls.. men ikväll så somna jag redan efter Bones där vid nio snåret och så vakna jag nu vid ett? Vad är detta jag vill faktiskt sova en hel natt haha!

Nej ska leta fram någon bra film, kanske ska se nya Batman? Lär ju inte somna än nu på ett par timmar. Har ju blivit tre timmar sömn sex timmar vaken nu i ett par dagar så räknar på att somna runt 6 - 7 imorgon bitti! Ajja kan jag i af vara duktigt och få upp mamma =)(A)

Men jag lovade bilder på magen och det kommer under natten för er nattugglor haha men just nu har jag så himlans ont i revbenen så filmen står högst upp på min lista!


På äventyr

Ojojoj varit iväg överallt känns det som ändå så var vi bara å besökte Farsta å hemköp haha!

Hittade i af amningsbh nu men dummisarna på HM hade larmat dem så konstigt så gick inte att testa så tog hem för att testa istället å behöver en storlek större.. så typiskt! Men ska ju iväg till Nacka imorgon och prata lite med min chef samt lämna tillbaka kläder så kan ju passa på att kliva in i forum å byta då också!

Var även å tvätta bilen GUD vilka jävla nötskal det finns i Sverige alltså herregud! Kösystem in my as.. nåja tog väl någon halvtimma i kö men vi kom ju fram tillslut i af =)

Nu ska jag å mamma testa göra egen Tikka.. får se hur de slutar (A) har ju min favorit där i Nacka samt i Heron city som är dunder god.. men vi håller tummarna =) så himlans sugen!

Går ju in i v.37 idag också så bild å sån rolig info kommer senare också! Nu ska jag ta min första penicillin tablett och lägga mig ner å vila tror jag. Fortfarande hängig och ett stående illamående som vägrar ge sig.

Så här tror ni!


19 Januari: 1st
24 Januari: 1st
25 Januari: 1st
26 Januari: 1st
27 Januari: 2st
28 Januari: 3st
29 Januari: 1st
1 Februari: 2st
3 Februari: 2st
4 Februari: 1st

Pojke: 11st
Flicka: 5st

Gissa mer, Gissa mer! tycker att de är superkul :D

Himlans jämt där på könet haha! Men däremot är datumen väldigt utspridda, verkar dock som att de flesta tror på en liten Januari bebis! Ska bli spännande faktikst =) menar 24 är jätte nära :| tänk om jag är mamma redan då? å börjar bli riktigt nervös nu, fast på ett bra sätt hehe!

Anledningen till att min pappa inte vet är för att han inte bor i Stockholm längre. Massa saker har hänt som jag inte vill dra upp i bloggen men ja för att göra en jävla lång historia kort så har jag bara inte träffat honom på över ett år. Och eftersom att jag ville berätta framför honom om nyheten så har det hela tiden blivit uppskjutet, känns lite konstigt att ta en sån här sak på telefon nämligen. Men nu har jag ju inge val =P

mini-ångest

Har fortfarande inte berättat för min pappa om att han kommer bli morfar. Och nu känns det nästintill omöjligt att berätta så länge som jag hållt det inne? Har dock kommit på en ny plan. När jag väl har fött så skickar jag iväg ett sms där det står något i stil med "åå det blev en pojke/flicka!". Han kommer då få världens chock och säger börja tokringa haha då lämnar jag bara över luren till min bror, eftersom att jag lär vara så mördbultad att jag inte orkar prata. Men min bror svarar i af "men vi berätta ju i somras, minns du inte?" visst är jag lite smart? Låter inte det som en dunderbra idé!

åå jag vet inte, kanske ska jag låta min bror fälla bomben redan nu? Jag ville så hemskt gärna berätta för pappa öga mot öga men det kommer jag ju verkligen inte hinna nu. Speciellt inte eftersom jag är rädd för att åka till det där stället.. Tycker konstiga människor är läskiga nämligen inte min pappa dock men dem andra haha!

Nej mår så jävla illa nu så måste nog lägga mig ner innan jag svimmar. Helt snurrig! Men idag får jag penicillin då hoppas vi på framsteg =D


VARNING, Lång text i följd

Alltså försäkringskassan förvirrar mig TOTALT! Men jag gick på instink för jag orkar inte ringa en gång till.. Får väl se hure går =) Tänkte ringa dit i slutet utav nästa vecka i af å se så dem fått in alla papper osv.

Har i af begärt nu från den 19 Januari redan. Känner att jag nog inte kommer orka jobba.. får se om jag går till läkaren på måndag också och ber han sjukskriva mig veckan ut. Då är jag helt officielt borta från arbetsmarknaden. Skönt men samtidigt tråkigt .. och rolig lön jag kommer få i Februari? Usch nej.. två veckor sjuklön å så typ mini mini pengar från försäkringskassan. Nåja jag överlever =) Bättre så än att jag går å jobbar när jag inte har minsta lilla ork i kroppen.

Men nu när jag har så mycket tid över kanske jag borde fullborda vardagsrummet? Fortfarande en vägg kvar att ta tag i.. men jag å den där slipmaskinen är inte riktigt överens! Får se om mamma har ork att köpa den där super tapeten istället och klistra upp den i helgen? Då skulle jag ju faktiskt kunna finslipa det sista vid listerna bara och måla dem. Det jobbiga är ju bara att flytta möbler :| Jaja we´ll see =) Blir nog skitbra i slutändan! Känner bara lite stress då jag inte kommer ha tid på många många månader när bebisen väl är här =P

Men nu ska jag faktiskt försöka få lite sömn =) Sov bara 3 timmar innan jag vakna utav min lilla älskling igen så.. en annan anledning till att inte jobba, jag får inte sömn i följd. Haha är som att den redan är här lixom måste ändå upp var annan/ var tredje timma för att gå på toa eller något =P å som på följd är jag illamående utav trötthet istället men kan inte somna om. Har faktiskt kämpat sen 6 imorse!

Nåja natti natti, och god morgon till er som är på de viset =D

28 dagar kvar till BF


Känns jätte konstigt om en vecka är min bebis fullgången och kan titta ut när som helst. Å så jag längtar efter dig!

I've been out!

Och jag tänker inte göra om det! USCH VAD KALLT DE ÄR UTE :| fick världens chock. Nej imorgon och måndag blir till att stanna hemma, får se om kroppen orkar jobbet på tisdag men vi kan ju hoppas. Har inte riktigt bestämt mig fall jag vill jobba två eller tre veckor till.. men det kan jag ju iförsig bestämma utmed tiden :) Får ju se när min lilla bebis vill ta å titta ut också!

Var ner en sväng på närpuben å snacka lite skit m. mamma å hennes vänner å så kom Hanna förbi också trevlans trevlans! Har dock lärt Hanna att hon tjänar massa pengar på att beställa en flaska vin istället för glas hela tiden då flaskorna där bara kostar 150 kronor =) Men efter kvällen så har hon i af lärt sig det ;D hihi

Nu ska jag snart kila i säng, även fast det kommer dröja 4 -5 timmar innan jag somnar. Skönt att ligga ner å vila bara.

Vad har ni gjort denna lördags kväll då? =)


Shopping

Jag är sjuk så då måste man unna sig det där lilla extra, inte sant? (A)


Älskade verkligen dem där tygskorna i mörk hallonröd färg men inte helt säker. Tycker ni att jag ska köra på de eller de mörkblåa vanliga? :) Känns som att jag inte bör "slösa" så mycket just nu när bilbarnsstol, amningsbh, handdukar, amningsinlägg och en andra massa små saker ska köpas in. Men ja, tyck till och hjälp mig vilka skor?

Jeans jackan är jag inte heller helt hundra på, hur vet man att de passar till jeans haha. Aldrig tyckt att det är snyggt med de innan så .. aja får tänkas på ska inte beställa förän imorgon =)

Allting kommer ifrån
Ellos.

Jag vill ha körkort nu!!!

Woow vi kan väl börja med God morgon? Även fast kvällen väntar runt hörnet..

Somnade inte förän 4 - 5 imorse igen då min hosta var riktigt bestående och jag tycker faktiskt att det lät himlans läskigt att min bebis blir lite "trög" så skippade den och stod ut med hostan istället. Dock mår jag väldigt väldigt mycket bättre nu. Men ska ändå ta penicillinen som ligger på apoteket och väntar. Känns som att det är lika bra! Har säkert någon slags infektion som gömmer sig i min kropp så.

Å mamma har tjatat hela eftermiddagen om indisk mat men så pigg att jag orkar sätta mig på en restaurang och se fräsh och frisk ut är jag nog inte. Har suttit här nu i 10 minuter kanske och är total snurrig redan nu så mamma får nog vänta till nästa helg fall hon vill dra med mig på de! Men kan ju hålla med om att de lät supergott..

Blir till att vila både idag och imorgon. Blir hemma i af på måndag också, just in case.. och sen får vi se om penicillinen har värkt lite så kan jag eventuellt jobba på tisdag!

Hur ser er helg ut? Något trevligare än att ligga hemma i sängen tillsammans med några liter vatten, cola å saft hoppas jag i af =D

Glömde berätta!

Idag hos läkaren så fråga jag fall jag fick dricka/ta cocillana ni vet hostmedicinen som innehåller b la morfin å andra konstigheter som man blir dåsig och trött utav? I af han sa glatt "ja men inga problem" visade även i något som liknade ett facit för läkare hur det stod att den inte påverkade fostret. Sedan utbröt han även "men de du kan märka av är att bebisen kan bli lite trög".. TRÖG :| blev ju livrädd fantasin bläddrade fram om hur mitt barn skulle vara helt totalt efter och ja mardrömscenario där kan jag ju säga!


Men ja det han mena var att den kunde märka av hostmedicinen den också och även bli trött och lite seg så jag skulle inte känna att den rörde sig lika mycket utan den skulle bli lugn o sova mer. Men sådär kan man ju också skrämma upp blivande mammor haha

Lisa Marklund - Livstid

Har precis läst färdigt Lisa Marklunds bok Livstid. Å till er alla som är precis som jag, älskar romaner fyllda med spänning, intriger, drama, personliga karaktärer och framförallt brottslösningar utav alla olika slag - LÄS DEN! Usch så rysligt bra den var! Grym!

Å det är väl vad jag tillägnat de senaste två timmarna till? (A) Låg först i badet men blev så himlans trött så la mig istället i soffan på med fullt ljus för att inte somna men nu när jag får sova kan jag självklart inte somna ändå.. så typiskt haha




Kolla vad gott det ser ut? åå va jag älskar cola!

Tillbaka till sängen nu, ska kika på lite miami vice tror jag .. eller orkar jag hålla mig uppe till CSI börjar om 40 min?..
God natt alla sötnosar =)

Penicillin och operation väntar

Ja kanske inte så läskigt som det låter! Fick i af penicillin emot influensan sen kolla jag även min körtel under armen som jag redan kollat hos två olika läkare där båda sagt desamma - nej inget farligt byt deo så försvinner den snart.. men den har ju inte försvunnit utan endast växt! Så nu sa läkaren - de borde ha behandlat med antibiotika för du har haft en infektion men nu är infektionen över så avvakta till efter förlossningen så får du operera bort den istället. Det är absolut inget farligt men tyvärr finns inga andra åtgärder förutom operation nu.

Jamen det var ju snällt? Jag som är absolut livrädd för operationer! Så säger mamma för att lugna mig "men det är ju bara lokalbedövning" BARA :| gisses kommer väl svimma på kuppen haha

Nåja vi får se hur det går =) himla mycket som ska hända nu. Först är jag sjuk och kommer säkert ligga hemma i af under helgen och början utav nästa vecka. Sen hinner jag nog jobba två veckor innan det blir alldeles för jobbigt att stå upp. Efter det fyller min bror 21 å mamma fyller 45 och nånstans där emellan ska min lilla älskling födas också. Och innan jag åker hem från BB måste jag även vaccineras emot röda hund å sen tänker jag faktiskt vara hemma och ta det lugnt ett par veckor innan jag operarar bort den här knölen.

Jag tror att min bebis har fixerat sig nu =)

Fick tips från Naddie om att HM hade bra amningsbh så kikade in å insåg att jag nog måste ta å testa dem. Det är tvåpack för endast 198:- Och det känns som att de är ganska akut nu! Måste även inskaffa amningsinlägg då jag börjar bli tokig på mina bröst just nu. De läcker som att min lilla älskling vore här vilket de verkar missförstått =P Men men en skön amningsbh med amningsinlägg borde ju göra susen, inte sant? Någon annan med samma problem som har något annat bra tips? =)


Ser den inte dunderskön ut?

Hoppas jag får penicillin nu då man brukar ju piggna till rejält då! Så kan jag i af lura iväg mamma till Farsta imorgon kanske och köpa mig det?..


Kolla förresten vilken dundersnygg munkjacka jag hitta till min älskling

Vills bli frisk!

Det här med tradera var inte bra för mig! Har börjar kika runt på massa saker kommer ju bli totalt pank fall de fortsätter. Dock har jag lite svårt för begagnat å just de här "sätt in pengarna på mitt konto så skickar jag varan" .. men men testar nu med bilbarnstolen å går det bra kanske man hittar ett eller annat roligt!

Har fått tid hos läkaren nu i af kvart i nio =) Är himlans snurrig just nu må jag säga klev precis upp ur sängen så ska nog återta min plats där igen tills det är dags att åka

Ha en superduper trevlig kväll =)

Ge mig tips =)

Har surfat runt nu flera månader och försökt hitta en bilbarnstol som bara utbrister "köp mig" utan resultat. Fick tipset om att tradera har knappt oanvända eller helt oanvända så efter mycke om och men så gav jag det en chans och hitta faktiskt en superduper fin! Och är det så att den kommer hem och jag inte alls tycker om den så får jag väl ge bort den =) menar la ett bud på 100kr vilket är superlite så det överlever jag nog!


Var den inte fin? Dem hade användt den ett par gånger dock och det är väl de ända som "stör" mig lite så är därför inte riktigt säker.. men vi får väl se helt enkelt =) Älskade färgen så!

Vad har ni köpa för bilbarnstol, något tips kanske om var man kan hitta superfina som inte kostar en förmögenhet? Menar den andra jag hitta som jag verkligen tyckte om kostade 1900spänn vilket jag tyckte var lite väl överpris..

Ni har väl inte glömt att gissa på när min bebbe kommer ut? =) Eller vad det är för bebbe som gömmer sig i min mage? Tycker det är så himlans kul när ni gissar för nästan alla har gissat på olika datum! Själv tror jag den 26 januari och att det är en pojke. BF är 7 februari =)

Cola is the shit!

Igårkväll när mammsen kom hem så gick hon förbi konsum och inskaffa mig cola! Så jag tog två panodil å la mig i sängen å sov igen. Kallsvettades som vanligt när jag tagit panodil men man står ju ut i af de som är de viktiga. I af vakna runt tolv tiden igen å hällde upp Cola i glaset vilket jag druckit typ hela natten fram tills dess att jag äntligen somna igen runt sju imorse. Å nu mår jag dunderbra, eller nästan i af. Fortfarande ont i kroppen och är helt mör känns det som så ska ändå till läkaren men febern är borta och det är verkligen superduper skönt!

Hur mår ni idag? =) Vet att det börjar närma sig BF för några utav er läsare nu =) För mig är allting bra. Himlans massa sammandragningar och kramper som vanligt men de känns ändå skönt för då känns det närmare på något sätt =P


Haha kolla så små mina tröjjor är nu.. Nåja är så himlans shoppingsugen nu så finns inte =) Å kan det inte bli bättre än att få köpa massa nytt i vår/sommar?

Bildtom uppdatering

Vet ni vad? Jag var dunder duktig och fick i mig lite frulle imorse! Just nu mår jag fortfarande total piss och ja inget har egentligen förbättras förutom att jag fortfarande är dunder lycklig över att jag blev sjuk nu och inte om ett par veckor.

Imorgon ska jag å mamma postorder beställa kläder =) Kul va? Måste ha massa trosor och någon skön BH då jag hört att brösten ömmar något förjävligt. Hittade en på ellos faktiskt och det var t o m en amningsbh fast liknade mer en sporttopp. Såg dunder skön ut =)

Men ni läsare mår väl bra? Hörde att influensan ska komma på "riktigt" till sverige om ett par veckor och att den är värst i portugal just nu.. men berocca är dunderbra! Det finns på apoteket =) Dock inget för oss gravida tror jag men till er andra. Eller så kan ni ju vaccinera er så slipper ni eländet också. Min bror har ju varit dålig nu i runt 10 dagar så man har ju en massa tråk dagar att vänta sig.

Nu är det i allafall vänner på femman och efter det är de Law and order på kanal nio. Mamma ska till affären snart också å då får jag hem coca cola å singoalla kakor, mumsigt värre ;)

Jag vill kunna ta treo igen!

Har kallsvettas extremt hela natten och ändå har jag bara sovit i en t-shirt. Brukar i vanliga fall ha mjukisbyxor å massa då jag alltid tycker de är kallt haha men inget funka inatt. Men jag är faktiskt glad att jag blev sjuk nu så att det inte hade brutit ut innan förlossningen precis, tänk er att föda när man mår såhär? Inte ens panodilen hjälper emot huvudvärken.

Ska hoppa in i ett bad, det brukar hjälpa för stunden i af så att man kan sova nån/ ett par timmar till..


Tänk fall man hade ett så mysigt badkar hemma.

Å så jag längtar tills imorgon, mamma har tagit ledigt från jobbet. Ska bli så skönt att bli total ompysslad! Seså nu ska vi försöka sova oss igenom denna dag så att morgondagen snart är här =)

Ursäkta mig än en gång..

Ni får ha lite tålamod med min dåliga uppdatering blir bara sämre å sämre här hemma. Tänkte besöka läkaren imorgon så att jag får penicillin.. Min bror har ju legat hemma nu med influensan vore skumt fall det inte är det jag fått!

Febern har kommit nu på kvällen också å jag kallsvettades så mycket att jag nästan trodde vattnet gått. Himla läskig känsla innan jag insåg vare egentligen var. Så hoppade in i duschen å nu är jag lite lite piggare iaf!

Ska försöka få i mig lite sömn, har halvsovigt sedan nio å är helt snurrig i huvudet haha känns lite knasigt må jag säga.

Hoppas hoppas hoppas att jag mår bättre imrogon =) Vill ju kunna uppdatera med lite bilder också, text är så.. trist?

God natt och sov så gott nu =)


Man kan inte göra annat än att le

Min bror är för söt!

Först roppar han innefrån sitt rum "ifall du ska ut i köket, kan du fixa disken i vatten så kan jag diska?"
Han tycker nämligen att allt för arbete är jobbigt så snäll som jag var fixade jag diskvattnet så det nästintill bara är att sköjla av disken.. hörde även dammsugaren gå igång några minuter efter att jag lämnat disken till honom. Å så duktig min bror är tänker jag! 

När jag sedan kommer ut en tio-femton minuter senare å min bror har gått in på rummet igen för att glo tv så möts jag först utav en damsugare mitt på golvet i hallen. Kontakten är tillochmed fortfarande i. Och i diskon ligger bestick..



Nåja jag kan inte säga att det är mer än charmigt iaf. Han försöker ju!


Kolla vad rosa mina vofflor blev efter tvätten! Som nya ;) Dock måste det inköpas nya.. dessa börjar bli lite väl nertrampade haha!

Nu ska jag spela tv-spel med min bror fram tills att Las vegas börjar 17.35

Countdown!


Tänk er att h*n bara var 18 (17+2) veckor gammal dära! Så perfekt!
Idag är det den 7 Januari vilket resulterar till att det är exakt en månad tills beräknat förlossningsdatum. Dock tror ju jag på att den ska komma redan den 26, vilket är om redan 19 dagar :| lite smått läskigt! Men jag längtar, å så jag längtar efter dig min bebis.

Ursäkta men jag blir så arg!

Blir så himlans trött! Sitter och läser runt på olika bloggar där flertalet av dem har barn och är unga. Måste säga att de flesta hanterar hela situtationen gallant och verkligen är duktiga så guldstjärnor till er! Men sen har vi några där man läser om å om igen "i helgen så är det utgång å mina snälla föräldrar har gått med på att passa lill*n" eller "åå vad jag längtar till i sommar då blir det till att resa å parta gärnet med tjejerna/grabbarna".

Alltså det jag blir trött på är att de inte tar ansvar för fem öre. Eller jo när det passar dem.. snälla det är fan ett BARN vi pratar om ingen leksak som man kan ge över ansvaret till föräldrarna på när det inte passar! Och just det där med att resa utomlands utan sitt barn har jag aldrig aldrig aldrig förstått! Skulle aldrig någonsin kunna lämna mitt barn hemma. Men det är kanske bara jag som är helt totalt övernervös? Nåja vi får väl hoppas att ni inser snart om hur mycket tid och utveckling ni går misste om gällande ert barn.


Sicken härlig bild man fick upp på sökresultaten "barn" på google.

Just nu: Lisa Marklund - Livstid

Det är verkligen helt underbart att vakna upp å kika in bloggen så har man fått sötnosiga kommentarer! Ni läsare är allt för gulliga =)

Ställde ingen klocka men vaknade utav mig själv (läs ett sms) redan 20 över 10 så var faktiskt dunder skönt. Känner mig utvilad och mycket piggare men fall jag kollar på hur min bror mådde i början utav hans infektion så känns det bara som att jag har värre att vänta mig.. tog ju någon vecka innan det verkligen bröt ut helt. Så därför ska jag vänta med att gå till läkaren. Vill inte gå dit och höra "du är frisk" å sen ligga hemma ytterligare 1 - 2 veckor. Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt!

Har lite mindre än halva kvar på boken nu så tänkte lägga mig i badet och läsa. Vill bli klar med den nu, har faktiskt kämpat sen slutet på juli. Har aldrig haft såhär mycket egentid på flera månader så när man är sjuk är det faktiskt bra att passa på =)

Ha en fin dag allihopa!

Jag kan jag vill jag vågar och framförallt jag SKA!!

När jag verkligen vill något så lyckas jag, sådetså! Bryr mig inte om alla som tycker att jag satt upp för många mål och guidelinjer detta år för helldre har jag faktiskt för många än för få. Jag sattsar högt och vinner mycket =)

Nu ska jag kila iväg å lägga mig i soffan då kroppen verkligen inte vill sitta hära. Men kanske kan man somna inom ett par timmar i af? hoppas hoppas! Ställer klockan på tio imorgon så att jag kan få tillbaka min sömnrytm tills på måndag då jobbet börjar igen fall jag inte blir sämre förståss, men det hoppas vi ju inte på!

God natt alla sötnosar =)

Tråkiga jag!

Tänkte bara titta in och be om ursäkt för dålig och tråkig uppdatering. Men mår inte på topp just nu direk har eventuellt drabbats utav influensan.. ska till läkaren i övermorgon eller imorgon inte riktigt besämt mig än. Något besök på SÖS BB blir det i af inte imorgon utan får ringa å be om en rundvisning så fort jag blivit frisk igen istället.

Undrar fall jag ska hoppa i badet igen? Så skönt och avslappnande att bara ligga dära å läsa.. och nu mår jag faktiskt hyffsat tog två panodil för inte så länge sedan och känns som de börjat att värka =) å så kom mamma hem med mat också <3

Hoppas er dag varit något bättre än min i af =P Å håll er friska, hallon är bra! Ska fan börja äta massa hallon själv sen haha =D

Kan ju i af bjuda på lite fler nyårpics eller vad säger ni? =))

Kramar!

Fy vilken natt

Först är man sjuk så tog efter mycket om å men två panodil för att försöka bli av med all värk jag hade i kroppen. Och det hjälpte faktiskt men gjorde fasiken lika ont att svälja men de vare värt. Men det dröjjde inte länge innan jag fick sammandragningar men de gjorde inte så jätte ont som för ett par veckor sedan när jag höll på att börja gråta så det var ju skönt de i af!

Men när jag väl slutar få ont i kroppen - igen så sätter min lilla älskling igång å använder mina organ till någon boxningssäck.. h*n ligger ju med ryggen på hela höger sida så har ju hur stor plats som helst för både armar å ben att röra sig vilket känns något enormt haha kul att veta att h*n mår bra där inne men ibland kunde man ju hoppas på lite sömn..

Å snart kommer mamma hem å tar hand om mig. Hon åkte till jobbet vid halv 11 å skulle bara redovisa det de hållt på å jobbat med nu dygnet runt i någon veckas tid sen skulle hon komma hem direkt. Å hon trodde att det skulle hålla på till tre vilket är bra för jag är hungrig och är så himlans sällskapssjuk!

Jag vill vara mamma, inte gravid!

Just nu är det ingen bra skrivartid för mig men jag tyckte att jag inte skrivit på länge så ville säga godnatt till alla er sötnosar! För någon timme sedan så började jag skaka i armarna det är jätte obehagligt.. Brukar få såhär utav min medicin men den har jag inte tagit på flera månader så ingen aning om vare kan vara. Är snurrig också å så halsont på det. Känner att hostan vill komma igång också men försöker ständigt att kväva den då det gör jätte ont i bröstet när jag hostar.

Hoppas hoppas hoppas att jag vaknar upp imorgon vid sju och mår bättre och att det inte har blivit värre! Vet själv att det alltid brukar bli värre på mig men nej nu ska det bli bättre. Vill inte vara sjuk, orkar inte vara sjuk och orkar framförallt inte ligga hemma en dag till. Har gått så himlans segt idag även fast jag var iväg på äventyr =P

Nu har min lilla älskling vaknat där inne och är i fullgång med både fötter och armar =)

Sov sött allihopa!

Jag kommer att spricka

Tankar som "jag är enorm, jag kommer spricka, jag ser ut som en ballong/ flodhäst" ja massa utav dessa tankar flödar runt i mitt huvud hela tiden! Speciellt jag kommer spricka haha =P Men min mage är verkligen stenhård!!

Bjuder på lite nytagna magbilder å så ser ni här nedan hur lill*n ligger också =) Man ser nästan det på utsidan fall man tänker sig haha!






Bebibus

Så har jag kommit hem från BM! Allt såg jätte bra, hjärtljuden låg på 140 vad som nu menas med det mer än att det är bra? BM sa även att det var starka slag vilket också var jätte bra tydligen. Jaja hon vet ju bäst å jag lyssnar på henne till fullo. Magens mått låg idag på 32 också under medel men jag är ju inte så stor så blev inte så förvånad angående det heller =P Nu ligger i af bebisen med ryggen på höger sida å rumpan uppe vid revbenen å så huvudet är i af neråt. Om det var fixerat sa hon inte men h*n har i af lagt sig i rätt läge skönt nog =)

Ska dit igen om två veckor fast BM sa att vi får se fall vi ses eller inte haha kändes skönt ändå å höra henne säga så också inte bara jag som har på känn att lill*n kommer titta ut tidigare! Och att förstföderskor alltid ska gå över tiden är även det skrock fick jag bekräftat idag. Kollar man statistiskt sätt så har inte det någon betydelse alls fall man är omföderska eller förstföderska utan det beror på när bebisen själv vill komma ut =)

Nu är det 33 dagar kvar tills beräknat förlossningsdatum. Ringde sös nyligen också de tyckte väl sådär om att jag skulle komma på onsdag men vi får se hur jag mår helt enkelt =) börjar det bli bättre så kan jag ju åka men har jag feber etc så stannar jag hemma =)


Min humor till max, hahaha

Tackar den som uppfann Téet =)

Gick å la mig i badet och läste en bok (tack fia för tipset!!) vilket hjälpte faktiskt. Inte mot halsont men allt onda i kroppen =P Efter det sov jag 2 - 3 timmar å nu har jag faktikst tillochmed orkat diskat =) Ska snart kila iväg till BM snart, ska bli lite spännande å se hur magen växt sen sist. För sju veckor sedan låg det på 26 vilket var precis på medelkurvan sen låg det på 29 för 3-4 veckor sedan vilket låg lite under men huvudsaken var att det gick uppåt sa BM så jag var lugn jag =)

Kolla vad sött det ser ut på tvättlinan här hemma

Nu är bilden tagen med mobilkamera då jag faktiskt redan plockat ned min riktiga kameran i BB-väskan då jag har total sämst minne! Så kändes bäst att lägga den dära för den är det sista jag vill glömma =) Sen fall jag inte är hemma å mamma måste ta med sig mina saker så är det bra att redan ha allt samlat även fast de är flera veckor tills min älskling kommer!

I af dem vita strumporna är vita och i bomull inte glansiga hehe =)


Blä för att vara sjuk

Jag ångra mig - sängen lockar tusentals fler gånger än jobbet. Té, sova och panodil ska bli min kur idag. Med ett undantag för att besöka BM snabbt också på eftermiddagen. Men ska nog gå bra, mickan följer med också.
Älskar sällskap =)



Bjuder på denna från 2005 haha!

Morgonsnö och iskallt!

Gick upp för någon timme sedan då mamma bett mig ställa min klocka åt henne också så att hon verkligen skulle komma upp imorse vilket resulterade till att det var helt onödigt för mig att somna om efter att ha dragit upp henne. Hon är nästan värre än en bakis tonåring som ska på släktmiddag lixom haha!

Hur som så gick jag till köket å koka té som vanligt speciellt nu när min hals gör så ont så att jag inte kan prata.. i af då var det varmt i köket. Sen går min mamma upp och tar sin morgoncigg som vanligt vid balkongen som är i köket sen när hon ska gå så ringer hon påvägen till bilen "men så kallt vare inte" samtidigt som jag utbrister, "nej då bara 10-11 minus... men du kan ju inbilla dig ;)"
 
När jag väl kommer ut i köket vad tror ni att det är då? (och detta var ändå 10 - 15 min efter att hon stängt balkongdörren) Jo det är ISKALLT! Så jag tänker inte försöka inbilla er kära läsare nånting annat om att idag har vi det riktigt kallt i stockholm!

Och förresten ni som inte sätt nya indiana jones - SE DEN gud va mysig film =D fast jag älskar iförsig alla andra också men åå skulle kunna se på den igen å igen å igen å igen å aa ni fattar.

God morgon förresten! =D

Gissningar!

Nu har vi följande gissningar
26 Januari: 1st
28 Januari: 1st
3 Februari: 2st

Pojke: 2st
Flicka: 1st

När tror ni lill*n tittar ut och vad tror ni att det är för kön? =) Tänkte uppdatera listan varje vecka när jag kör info angående graviditeten nu fram tills dess att den faktiskt tittar ut!

För övrigt så har h*n hicka nu å har legat likadant i flera veckor. Med ryggen neråt hoppas att den vänder på sig snart så att inte BM måste göra ett försök i att vända h*n då jag har hört att det kan göra riktigt ont!


Har man lovat så har man!

Så var jag äntligen hemkommen och ska ingenstans förän imorgonbitti runt 8 tiden så skönt de i af =D Efter jobbet ska jag direkt iväg till BM för rutinkoll ska bli lite roligt å se hur mkt magen växt faktiskt =) Tänkte även försöka väga mig å se fall jag gått upp något mer sen sist också! Men bild på magen å lite info var det lovat, inte sant? ;D




Vecka 36, 4 jan - 10 jan 2009
Kroppen:
Nu står livmodern i regel som högst och det kan kännas som om alla organ är ihoppressade till bristningsgränsen. Livmodern når ända upp till bröstbensspetsen. Under hela graviditeten har säkert tankar runt förlossningen funnits mer eller mindre. Det känns säkert som om du har varit gravid bra länge nu och förlossningen börjar kännas allt mer aktuell. Vissa ser med spänning fram emot förlossningen medan andra har blandade känslor. Hur som helst är det bra att ta reda på hur förlossningsskedet går till och vilka smärtlindringsmetoder som finns att tillgå.

Jo att livmodern trycker på allt möjligt känner vi väl igen! Har ju haft ont i revbenen nu massvis med veckor men nu börjar det faktiskt bli värre. Har haft en omöjlig dag idag men om ni frågar Fia så har jag faktikst inte gnällt något alls ;) Kanske för att jag börjar vänja mig? (A) Ska till SÖS BB på onsdag å kika dära samt få information om smärtlindring etc så ska bli dunderkul. Är jätte nyfiken på hur de är där då jag hört himlans mycket negativt men vi får väl se helt enkelt. Jag vill ju ändå inte sova kvar, så lite som möjligt säger jag =)

Barnet: Nu väger barnet mellan 2000-2500 gram och längden är ungefär 45 cm. Barnet kan börja röra sig mindre nu, de stora rörelserna ersätts ofta med små stötar från fötter och knän. Man kan få fin kontakt med barnet inne i magen, om man t.ex puttar lite på något som kan vara barnets fot kan man få en reaktion tillbaka. Kanske tar barnet bort foten för att sedan placera den på samma ställe igen.

Haha påminner om igår när h*n sträckte ut knät eller om det var armbågen? Lite läskigt vare men vilket litet myskrig vi fick i af =) Fast jag tycker bara att det är mysigt så fort den rör sig eller sparkar etc. Längtar mest efter att den ska komma nu =) Men 34 dagar togo å jag tror ju att den kommer redan den 26 å dit är det ju bara 22 dagar!

Vågar ni gissa på något datum kanske? =) Efter ultraljudet fick jag fram 7 februari, innan var det 26 januari.

Nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att jag inte hinner bli sjuk fram tills på onsdag. BM imorgon å så på onsdag ska jag ju iväg till SÖS men sen torsdag har jag all tid i världen till att ligga hemma å gosa med en massa kuddar å té!


Helt slut!

Jag är helt färdig just nu å snart ska jag gå igen :| men orkar inte sitta hemma å glo rakt in i väggen så. Ska hem till Eleonor m. Sofia å Maria myspys faktor 10 =) Ska köpa med oss paj å så tänker jag köpa coca cola MUMS =D

Här är i af bild på hörselskydden jag köpte åt bebben, försökte ta själv men så himlans svårt med mobilkameran så gav upp. Men denna är väl helt ok bild, rättvis om inget så!


Söta va? haha kommer täcka hela huvudet på lill*n men bättre det än att h*n får hörselskador =)


Iväg till konsum å köpa paj nu å sen blire traska i 10 minuter i denna kyla! Önska mig lycka till (A)

Och iväg!

Har precis kommit hem men nu ska jag iväg igen. Min bror är sjuk så ska in till läkaren å kika så att han inte fått lugninflammation. Jag börjar också bli sjuk och tycker att det kan bryta ut nu så jag slipper föda samtidigt som jag ligger med förkyldning haha! Har i af dunder ont i halsen men är än så länge bara snuvig på morgonen =)

Nåja får väl se hure går men om ett par veckor vill jag faktiskt vara fullt frisk (A) Köpte ett par hörselskydd åt bebben idag också inne på clas ohlsson =) Kan vara bra å ha speciellt då jag vill gå på DM i cheerleading i mars =)

Dunder härligt väder ute!

Godmorgon!

Klockan 10 ringde väckarklockan å jag trodde det var ett skämt, är den redan tio :| men jag orkade inte kliva upp efter fem timmars sömn så stängde istället av larmet å sussa vidare!

Vid tolv snåret tog jag mig i af upp å nu ska jag iväg å möta Sofia för en tripp till Farsta =) Måste lämna tillbaka en jacka som mamma fick i julklapp då den var för liten å så ska jag ta en sväng förbi apoteket också! Mat blir det till att käka ute också är jätte sugen på någon pastasallad på något café men tycker inte Farsta har sådär speciellt bra caféer.. nåja vi märker väl haha =D


Bebis v.18 (17+2)


Förresten så går jag in i v.36 idag så bebis update kommer samt bild =)

Kramar

Å så jag längtar efter min bebibus!

Aj aj aj aj aj!! Gud så jag inte tycker om dessa himlans kramper som börjar komma nu när jag står/går också :| förut var det ju bara när jag råka spetsa på fötterna å då hjälpte det att flexa fötterna bara men vad ska jag göra nu? Någon som har tips på vad som hjälper emot kramp i vader och ben?

Maria å jag har idag ätit en himlans massa godis, kollat på Johns bilder från Benidorm haha å till vår förvåning, fan den tröjjan känner jag igen tänkte jag å trycker vidare samtidigt som Maria utbrister "DET VAR JU VI :|" Vi är även pratat en massa precis som tjejer ska ;D hihi!


Haha ja å killen i mitten finner vi inga ord för! Men mamma har lärt mig att "har man inget snällt att säga så håller man tyst" och precis vad jag tänker göra om honom!



Nu ska jag kila iväg till sängen å natta mig själv tillsammans med en järntablett å ett glas vatten!
God natt

Husmor nummer ett

Städa, städa och åter städa. Sen så har vi tvätt som ska tvättas och hängas. Efter det så ska det diskas å ja det är väl det mesta jag gjort? Eller gick till affären också å laga mat åt mig å bror. Mamma är på jobbet de har ju deras årsavslut nu vilket tar massa timmar så hon är nästan aldrig hemma.

Nu är Maria här i af å vi har ätit pannkakisar =D MUMS sen åt jag också nudlar =P Snart ska vi iväg å handla godis - mumsigt värre! Min förkyldning verkar aldrig vilja bryta ut men jag som hela tiden säger att den kan få göra det nu å inte om ett par veckor vill inte föda när jag är sjuk ju!

Vad gör ni ikväll? =) Förresten kom gärna med namnförslag! Mina på toppen är just nu Kille - Noah å Tjej - Ebba/ Tilja.

Brittisk accent

Mer kul som hände på nyår var att jag fick ett väldans oväntat sms från en engelsk snubbe som vi mötte i spanien. John Stables. Klingar det inte helt för bra eller? Älskar engelska namn låter så där himlans coolt!

Nåja facebook verkar mer normalt i england än Sverige så nu är vi vänner där också! Så nu ska jag spendera himlans massa minuter till att kika in hans benidorm album. Stuart (inte little, höhö) är ju med på en himlans massa bilder och ni skulle också varit förälskade fall ni hört honom prata å le!

UPDATE: jag fann honom bland hans 2061 vänner... tog mig faktiskt bara någon minut ;) de lönar sig att kunna förnamnen i af haha!

UPDATE 2: Höll mig från att inte ropa ut "GUD SÅ JAG ÄR HELT FUCKING AVIS PÅ ER SOM FÅR LEVA MED ER SJÄLVA I ETT SÅ HIMLA COOLT LAND MED VÄRLDENS SNYGGASTE ACCENT!!!" å skrev istället "hi there, yea saw that but there was like houndreds of them but almost get finish ;) haha"

är jag inte duktig? Stjärnpoäng till mig vettja!

Welcome to our afterparty - nyår part 2


Jessica och Lisette


Tolvslaget - två rädda sötnosar!


Pluttan kom =D


Å nu var det shotspel pågång, med saft och vodka innan utblandningen kom fram till huset haha! Jag fick faktiskt vara med ett tag innan de insåg att det var fusk då jag fick ge bort alla mina shottar (A) hihi


Jag å pluttan, ända lätta att fota - hon var stilla haha! alla andra var nog öhm.. lite väl onyktra kanske?


Nyktert gumman ;) ser ni mitt halsband? Fått från Maria i julklapp <3


Guitar Hero och onyktra slag. Love love love!


Se så välvårdad man lyckas se ut när klockan börjar närma sig fem på morgonen när man håller sig nykter ;)

"Morgonstund har guld i mun"

Morrn morrn! Vaknade som ett skott idag kanske beror på att klockan var tolv? Var i af grymt skönt att verkligen sova ut. Tänkte nästan gå upp vid halv nio när jag vaknade första gången men vände mig istället om och somna om =)

Kikade på klockan på mobilen som vanligt när jag vakna å hade fått ett mess från
Lissus så himlans söt! Hon tacka för att jag var en bra vän, finns det något man blir lyckligare utav att veta från ens bästa vänner?


Bild från förra snön, en månad tillbaka kanske? minns inte riktigt.

Undra vad denna underbara lördag har att bjuda på då? Idag är en sån där riktig super dag för mig. Först när jag fick sova ut å så sen när jag såg Lisettes sms å sen är det faktiskt lite snö ute! Ser ju riktigt vinterligt ut å det är ändå så himlans kallt ute att det gärna får vara snö för min del =) Skulle behöva ta mig till apoteket då min bror är sjuk och jag känner att min hals krasslar lite samt att jag snuvar som bara den. Har även åtta stycken samtal att ringa men jag tycker inte om telefonköer. Men likabra att få dem gjorda iförsig.

Vad ska ni göra en sån här trevlig helgdag då? =)

KRAMAR

Myspys med kort och tjejsnack!

Oj så sent det blev! Tiden bara flög iväg där efter fyra =)

Har tillbringat min kväll med Sofia och Maria samt Marias mamma. Har varit kortspel och en himlans massa prat om allt möjligt. Mestadels bebisprat å förlossningsprat hit å dit då marias mamma verkar ha något slags super minne och minns typ allt från alla sina tre graviditeter haha men jag tycker bara att det är dunder kul att höra om allas berättelser så =D



Nu har jag sådär himlans ont i ryggen efter att ha suttit upp så länge så ska nog bädda här i soffan å kolla fall det är något bra på tv:n. Vi kan väl hoppas i af (A) Men lär väl somna som en stock då jag sova så dåligt inatt. Dock har min lilla älskling hicka just nu vilket leder till att den för ett väldans liv där inne haha tror inte den tycker om att ha hicka. Men lite skönt är det för mig för då vet jag ju att den har tillräckligt med vatten där inne!

Hoppas att ni haft en trevlig fredagskväll

Shopping till den lilla

Dessa saker vill jag klicka hem nu!!! men Sverige bodyn vill jag ha till i sommar och har ingen aning om vad bebisen ska ha för storlek då, någon som vet? Då kommer den att vara ca 4 -5 månader gammal.




Dessa är också så otroligt söta! Men dem tänker jag vänta med att shoppa tills dess att bebisen är född då de är könsanpassade. Men är de inte helt otroliga?


UPDATE: alla kläder kommer
härifrån =))


Just nu är jag troende

Vi skänker en tanke och en bön till Josef som ligger och kämpar för livet. Har inte hört allt så ingående men han är en superfin person som verkligen förtjänar livets alla godheter!


Första Januari 2009, himlans härligt!

Första dagen på detta år har nog de flesta spenderat i sängen - likaså jag. Tillsammans med huvudvärken å en ständig trötthet som gör mitt liv lite jobbigt måste jag faktiskt säga.

Men så fort mamma kom hem så blidde det lite fart på mig i af. Så nu är disken borta och två utav fem tvätthögar är tvättade så imorgon har jag inte alls mycket att göra efter jobbet skönt nog! Vill bara ligga i sängen flera månader och sova känns det som just nu haha men det finns det ju inte tid till för oss som jobbar =P Jag har inte haft någon ork alls att ringa försäkringskassan angående havandeskapspenning etc det är ju rena projektet bara de. Nej då går jag heldre till jobbet å kämpar mig igenom ett par timmar utav jobb faktiskt även fast det kan vara riktigt jobbigt ibland.

Hoppas ni haft en super första dag =) detta nyinkomna år. Snart är det 2 och 1/2 män vilket endast kan göra dagen bättre ;) Så nu tänkte faktiskt jag göra lite varm choklad å kika vidare på det å sen hoppas vi att jag kan somna innan min lilla älskling vaknar där inne annars blir jag uppe massor utav extra timmar.

Kramar

Nyårsafton - middagstid


Eleonor och
Lisette förbereder efterrätten


Jag spenderade massor utav dö-tid till att skala morötter och potatis!


Ser ju riktigt mästerligt ut, inte sant ;)


Himlans mycket spelande hitta vi också tid till!


Vid tre tyckte flickorna att drickan var kall nog


Vid sju var Jessica inte längre nykter


Själv så var jag inte ens färdigsminkad


Men tillslut så blev även jag klar å halvmätt då detta var efter vi ätit förrätt


Tjockis



MUMS

Fler bilder kommer sen på efterpartyt! Nu ska jag kika på law and order =)

Nyårslöften och annat skojjigt!

Alltså det är något riktigt knasigt med mig! Började igår redan påväg hem till Ninni så talar jag extremt otydligt å sluddrar. Väl påväg hem från Ninni gick jag minsann inte rakt och på allt detta så har jag haft extrem huvudvärk hela dagen! - Det är inte alkoholen man blir knasig utav utan det är något annat! Tycker man borde slippa i af baksmällan när man är nykter och varit nykter i snart 9 månader?

Jaja tvättat lite har jag i af hunnit med emellan mina sovsnuttar här under dagen =)

Så vad ska man uppnå under detta året då? 2009
- Fortsätta med körkortet, planerar att ha det i slutet utav Mars. 
- Föda min lilla älskling bara 5 veckor kvar nu ungefär =)
- Vara världens bästa mamma
- Fortsätta vara dunderduktig med rökningen även efter amningen
- Plugga upp behövande kurser inför eventuell högskola
- Tågresa med mamma och alla andra som också vill följa med

Jag har enbart ljusa tankar om 2009. Känns så skönt att få börja om från början. Förra nyåret kände jag mer ångest och ville bara fly hem till mitt ex å lägga mig i hans famn å höra att vi kunde vrida tillbaka klockan men nu ser jag ljust på framtiden och framförallt ljust på det kommande året. Mitt liv kommer att förändras så himla mycket vilket leder till ett lyckorus bara kör igenom hela kroppen!


Tom Cruise!!

Satt å spela Guitarr Hero nu på morgonkvisten så fann jag Top Gun låten så jag är sååå sugen på att se den älskade filmen å för att inte tala om min älskling Cooktail? Ååå kan inte någon bara typ dyka upp med dem här utanför precis NU? skulle vara super!

Top Gun har vi visserligen hemma .. någonstans :|

PS; att Tom Cruise absolut vackraste leende utav alla på hela jorden gör båda filmerna kan vi ju hålla lite hemligt DS



Vi välkomnar 2009 VARMT!

Hej hopp =)

Nu är jag äntligen hemma! haha nej har faktiskt haft en dunder trevlig kväll och natt måste jag säga.


Började med ändring utav planerna såklart, det är ju ändå nyår! Så jag har spenderat hela min kväll hemma hos Eleonor (Ninni) med god mat och trevligt sällskap. Vissa kunde man ju ha slängt ut men så är det väl alltid man kan ju inte tycka om precis alla ;) hihi Nåja helt överlag var det en lyckad middag samt fest men sedan blev det lite väl mycket alkohol för vissa vilket slutade i lite knasigheter och dumma ord. Men nu ska vi inte ödsla tid på att intressera oss utav det.

Bilder kommer imorgon för nu måste jag försöka få i mig lite sömn. Måste ju upp vid 11 igen så att jag inte sover bort hela dagen i af =) Men till 11 får jag sova, ellerhur? =)

Natti Natti!