Hej alla glada!

Sitter hos mickan i vendelsö nu :) har varit här sen hmm minns inte! haha men i af har riktigt kul! Blir en tripp hem imorgon i af för att hämta lite kläder osv sedan blir det tillbaka skulle jag tippa på! Hinner tyvärr dock inte skriva då vi antingen sover, äter eller super eller dylikt! haha :) nej men trevligt är det i af!

Har btw färgat håret igen. Eller håller på nu :) blir ljust! eller ljusare i af:) Ni får se resultatet någon annnan dag. Har inte med mig sladden till kameran hit!

Hoppas ni har haft en riktigt trevlig jul :)

PUSS

kan någon vrida tillbaka tiden?

Usch är inte på humör längre..har inte haft så mycket julkänsla dem här veckorna och dagarna som glidit förbi. Vill inte fira jul.. det är mysigt visst. Men utan dig är det fortfarande inte desamma.. det känns konstigt, tomt och ja.. nånting saknas. Det är verkligen nu runt julen som jag märker att du inte finns här mer. Har ständigt tänkt att du kanske ringer för att önska god jul? Men jag vet inte.. du glömde ju bort min födelsedag så.

Tänker även om jag ska hälsa på dig.. men skulle jag klara det? jag tror fan itne att jag är så stark. Skulle må så sjukt konstigt efteråt. men det kanske är värt de? har inte sätt dig nu på hur länge som helst..


Jag saknar julen hos dig, tror att det var 2004. Det var kaos haha men underbart.


Men jag tänker ändå göra det bästa av situationen, hålla huvudet högt och le helhjärtat för dem som får mig att må som bäst.


God Jul


God Jul!

Hejsan!

Så var julen här också :) har fortfarande ingen julkänsla.. komemr väl imorgon när min bror (20år) haha hoppar på mig helt förväntansfull och sprallig om att vi ska öppna paket! Fast jag och mamma brukar faktiskt hålla oss och säga att vi ska ta fram frukosten i af! haha så brukar ta någon dryg extra halvtimme inanna han får öppna i af :D

Ska snart sova :) tänkte bara väcka mamma så att ajg får klä granen någongång! Hon glömde nämligen sätta på ljusen och det kan verkligen inte jag göra haha så väntar någon halvtimme till sedan blir de väckning!

Dear santa..

Heejsan!

Så himla trött idag.. kan det bero på att jag somna vid 7 imorse kanske? hmm haha ja det lär spela in i af :) Har ännu inte gjort allt som jag skulle göra ligger bara i soffan och slöar känns det som haha :) Nej men fan har precis blivit klar med alla paket.. jag älskar visserligen att slå in men det finns gränser!

Har faktiskt ingen aning om vad jag får i julklapp förutom en telefon =) så jävla cool :D haha! Ni får se den imorn :)
Annars har jag sagt, köp vad som helst ;D jag blir säkert glad! tror ni att min mamma tycker att det lät kul elr? njääe inte direkt. I af så måste jag ta mig upp nu för mamma kom haha!

puss

Dan före dan.

Hejsan!
image228
Bara jag som inte känner någon julkänsla alls? Har suttit nu i flera timmar och slagit in paket efter paket. Ja jag vet man får ju kartonger på affärerna men tycker att de är grymt tråkiga färger så slår ändå in kartongerna också så det tar ett tag haha! sen hatar jag när man typ köper en bok, hur väl ser man inte att det är en bok lixom? så jag måset hitta något och lägga boken i också bara för att haha!! Men men nu är jag typ klar har bara tre kvar!

Efter det blir det storstädning måste damsuga och skura överallt helst innan mamma kommer hem :/ För jag och mamma har så mycket att fixa i köket haha ligger klappar överallt och massa reklam som ingen haft orka att slänga elle ens läsa?

I af sen blir det att pynta de sista och hämta granen. När vi väl har granen nere så lär vi börja med käk och sedan en massa bak. Det ska ju finnas knäck, kola, chokladkola, strykande åtgång, ischoklad samt lussebullar tills imorgon så! Samt att skinkan ska in i ugnen.. hur ska vi hinna allt? mamma är lixom fortfarande kvar nånstans och shoppar julklappisar!!

PUSS

heeeeej :D

Jag är hemma! duktigt va? innan morgonen tillochmed :D haha i af så fick skjuts hem grymt snällt grabbar! Vi var på dalarö :) gled dit med mickan från haninge och hennes vänner! Hade jätte mysigt :D hihi plus att jag stukade min högerfot men hade bara ont i sådära  5 min kanske haha sen försvann det som tur var :D dock ser jag nu att den är lite svullen och så men men =) jag överlever vilket är huvudsaken ellerhur ;))

Annars ikväll har de väl nite hänt så mycket? har bara haft en super trevlig kväll!!

puss

I´m home!

Hejsan!

Nu kom jag hem ifrån mickan. Eller aa för någon timme sedan eller två (A) haha men har slagit in klappar samt ätit mat! Igår hade vi jätte trevligt måste jag säga :) Ska eventullt till haninge idag också vilket kommer bli grymt mys. Kanske inte är ute i lika sen tid då heller (A) haha kom ju inte till stan förän 1 igår :) men men! Trevligt var det i af :)

Just nu väntar jag på mamma så att jag kan åka till Ica för att hämta ut lite mer paket som ligger och väntar! Efter det så får jag se hur kvällen slutar. Var bestämt att busa hos eleonor men alla verkar lite halvtröga hahha så får se =) Kan ju eventuellt bli haninge ikväll igen eller utgång men som sagt man får se hur det slutar!

Ska nog inte dricka alltför mycket ikväll i af :) haha! nej men sova hemma blir det absolut :) ska upp tidigt, julstädning och ner med julgran osv allt aa massor att göra som sagt! plus att jag ska baka typ lussebullar strykande åtgång chokladkola sen får mamma sköta knäcken å kolan ;D haha! Ischoklad kanske jag även klarar själv? får se hur det blir =) massa gott i af!

Duschen kallar! <3


så jävla lättövertalad

Haha jaaaa blev utgång ändå! är fan sämst på de här med hemma kvällar hahaha :D men ändå! ska bli sjukt kul. Blir med massa från vega osv dunder mys :D!! Fan har inga gamla bilder på denna dator men ni får se några riktigt pinsamma bilder sedan när min mamma kopplat in gamla datorn haha!! Nångång efter typ jul alltså!!

aja haha :D måste kila nu!! :)

myyyys <3

Fredag och vad gör jag? Jo sitter hemma! förskräckligt! Vill gå ut men har fan ingen ork i kroppen. Visserligen känner jag för att dansa och flörta runt å ha super kul men fan jessica och eleonor kommer hit vid 12 och dricker upp mina öl haha så känns lite tajt om tid också.. Tänkte däremot börja städa lite här hemma då jag spridit ut saker exakt överallt och som vanligt skakar mamma bara på huvudet och hoppas att jag gör det innan hon kommer hem nästa gång haha (A)

tänkte bara hänvisa till inlägget som var lite halvskumt hära skrivet imorse nångång när det fortfarande var ljust ute i af haha! öhm ja grattis grabbs ;D haha!! fan har ju trogna läsare på den fronten i af ;D haha jag vet att ni bara är så avundsjuka för att ja skriver så grymt trevlans sake r;) haha!

Nej fan verkar bli något annat ikväll ändå.. får se :) kanske blir haninge? hmm shit ändrade planer hela tiden haha!! Nu verkar de lixom bli vega ;D wohoo längesen shit =) haha! tillbaka till hmm 2001? haha <3 mys!

Måste fixa ansiktet ;D haha PUSS

sliten?

Hejsan!

Kom nyss hem från gårdagens kväll! Är så himla sliten ahha och det ryktas att det blir cafet ikväll.. ska snart åka till farsta med mamma och köpa julklappar till mig själv :D hihi

skriver sen orkar inet skriva nu =) haha! som sagt, sliten.

PUSS

Smajli fejs!

Och melles mus är hel!?!?!?!
HHAHAHAHAHAHA

Mellemus bloggen är officiellt invaderad!
Tapteam dava made it happen ! ... credd!

Ledig.

Hejsan!

Min chef ringde nyss och till min förvåning är vi lediga idag. Lite komplicerat jag förstår knappt själv vare är för någe haha så jag tänkte inte gå in på att förklara de :) Men är i af ledig. Så blir nog att städa hemma :) mamma jobbar ju så sent så vill inte lägga över allt på henne när ändå jag är ledig nu både torsdag och fredag!

Har precis ätit foood också tänkte ta mig en cigg nu ute i de kalla :| usch för vinter! Men när det ändå ska vara så jävla kallt så skulle jag faktiskt uppskatta lite snö =)


God morgon!

Hejsan!

Så var det torsdag och 4 dagar fram till jul! Jag ligger fortfarande i sängen men hade faktiskt tänkt gå upp nu. Blir nog pizza till frulle.. orkar inte göra något annat :P den är ju bara slänga in i ugnen så :D haha! Efter pizzan lockar nog tv;n lite (A) hihi ska även ringa jessica och eleonor för att se va de har för sig.

Ikväll är det som sagt jobbet :) Lite nervör, men det är jag alltid. Måste ju komma upp i mina säljsiffror nu :) Men det går som sagt bättre för var gång som jag är där så det är i af positivt! Plus att jag har skrivit mig en lista hha så nu behöver jag minsan inte bläddra igenom tusentals papper!! =) 

Nej pizzan lockar ganska mycket nu när min mage kurrar så dant =) hihi

PUSS 

Onsdag - händelserik?

Hejsan!

Gud vart ska jag börja? Haha kan ju alltid börja med att - jag gick upp! Nej så intensiv ska välde inte vara ändå! Men jag börja me en tripp till stan med Eleonor. Upptäckte snart att jag glömt kläderna hemma så fick bli en snabb tripp genom stan. Kom därför 20 min sent till jobbet.. jobbade dryga 40 minuter sedan vare käk! Efter maten och ett par cigg bestämde jag mig för att prata med min chef vilket slutade olyckligt. Då för henne! haha blev så jävla förbannad började skaka trodde fan att jag skulle börja gråta ett tag och tro mig DÅ är jag förbannad! Var av att vi bråkat ett tag sa jag bara "whatever" smällde igen dörren och gick för att byta om. Tänker nämligen aldrig gå dit igen. Nu är det iförsig över. Skönt, grymt skönt. Självklart är det många ansikten som jag kommer att sakna men känns så otroligt skönt att vara därifrån. Ni vet som ett grymt dåligt förhållande? haha =)

Efter de där så drog jag hem. Mötte Eleonor igen, hyrde film och drog hem till henne. Där väntade vi på mickan så blev en väldans massa prat må jag säga haha :D Dock blev det ännu mer prat när mickan kom också då haha :) men vi är bäst tjejer! =) Sedan blev de väl film med lite paus också och en massa prat. Sedan var det dags att gå hem och nu sitter jag här.

Imorgon så tänkte jag städa rummet och kolla vad jag bör tvätta. Känns som att jag ligger lite efter på den fronten haha :) samt träna - längesen nu, fy melle! Jobbet börjar vid fem också. Nya jobbet =) längtar så mycket ni vet spana på alla grabs (A) hihi Och fredag, älskade fredag! vad händer då om inte utgång? =) blir cafe opera!

Nu är de 2 &1/2 män på tv. Tänkte kolla det sedan försöka sova lite tidigare ikväll. Hoppas ni haft en trevlig onsdag, för det har verkligen jag haft!

PUSS

lök förminskar chansen att få cancer med 50%

Hejsan och Godmorgon!

Onsdag nu vilket betyder donken.. vill verkligen inte USCH orkar inte!! I af så ska jag till stan nu med Eleonor innan :) de är ifrösig mys <3

Har brottom så skriver när jag är hemma :)

Kram

långtisdag!

Hejsan!

Känns som att dagen har utspelat sig under en hel vecka. Har varit i hemma, skogås, farsta, hemma igen, ute, hemma igen sen sickla - jobbet! Och därifrån till pizzan sen hem sen ut igen haha och nu är jag hemma IGEN :D En händelserik men riktigt trevlig dag må jag säga! Tycker verkligen om mitt nya jobb det är så himla gulliga och söta människor där så jag blir alldeles tokig :D haha nej men verkligen helt underbara! Samt att de är grymt lärorikt och utmanande.

Mer än så har väl itne hänt idag :) Nu sitter jag här och har som vanligt kollat på bones! Imorgon följer donket jobbet som suger apa. får ångest bara jag ska dit.. vill verkligen inte!! Vill bara att mina dagar där ska vara över nu så att jag slipper de!

Glada nyheter idag? hm.. sålde för ett par hundra bättre idag :D på torsdag smäller det dock! Ska fan sälja då asså haha :D börjar bli mer och mer kul nu när man lär sig mer och mer :D hihi

Tråkigare nyheter? finns väl en del. Nej men förstår mig inte på vissa tjejer. Mest är de väl förlåt, dömmande jag vet men 91or! Tycker inte om den åldern haha men de är någe speciellt med den kullen i af! Sen finns de ju vissa andra speciellt tjejer då om jag ska rikta in mig på den delen som jag stör mig på. En grej hände väl idag som jag stör mig grymt på :) Så jävla lågt bara av den bruden!!!! usch :) tycekr inte om ! kan tyvärr inte säga va de gäller men ni skulle nog inte heller uppskatta det om ni var i min väns situation :) hihi

PUSS och godnatt!

Godmorgon!

Hejsan!

Så var det tisdag och har jag hunnit plugga det minsta? Nej.. har verklige inte gjort nånting legat och vridit mig i sängen i dryga två timmar. Tänkte dock att de var dags att gå upp nu klockan börjar ju bli väldigt sent hehe :)

Så snart tänkte jag då börja fixa mig lite, ska ju möta madde i skogås så att jag får mitt leg :) Passet har jag ju tappat.. smart va? haha typiskt mig! Sen blir det hem att fixa sig inför jobbet, byta kläder etc :) Ska även hämta ut mina stövlar hos skomakarn är ju sådär än 3 dagar sen.. :/ hoppas han inte blir allt för arg på mig (A) hehe Sen är det ju jobbet! Så otroligt skönt att bara fly dit just nu, ingen som verkligen känner än eller ens problem så man slipper alla dessa jobbiga frågor. Tillskillnad från mcdonalds där alla ska veta allt om allt och där jag även får höra en del rykten å ja de är så himla mycket där bara som jag inte orkar med!

Nej ska fräsha upp mig lite, vill hinna med en dusch också och äta lite :)

PUSS

rapport igen.. haha!

Hej igen!

image227Dåliga nyheter först right? hihi ajg är PANK! de va väl typ allt. Nej men riktigt jobbigt nu när rökandet har börjat igen :) men måste ändå sluta på den fronten.. men inte lika lätt när hela jorden röker och när man jobbar inom service riktade jobb lixom kunder är faktiskt jobbiga haha!
Bra nyheter :D massor. Jag är singel och verkligen njuter, ni kanske har märkt att jag är grymt trött på killar och förhållanden? Verkar som typ 90% av de jag skriver handlar om de just nu. Men måste ju beklaga mig någonstans i hur störda killar kan vara! haha =) Men jag mår faktiskt väldigt bra. Bättre än på länge, livet leker right? Den ända nackdelen med singellivet är väl att utelivet frestar varje helg och pengar bara försvinner haha men det får man överleva ! I af nu när man har nytt jobb och kommer tjäna dryga 10 lax i månaden så :D

Nej men som vanligt, måndag kväll - jobb hem duscha tv! haha Och ligger på tv delen nu så måste återgå dit ;) men hoppas ni haft en lika trevlig måndag som jag haft :) och ser fram emot tisdagen som jag!

PUSS och godnatt

Trevlans!

Hejsan!

Har haft en trevlig måndag faktiskt. Trivs verkligen på de nya jobbet, hur trevliga människor som helst och eeh ja galet söta killar också! haha (A) Sen att jag är riktigt jävla trött på killar och deras jävla tankesätt och hur ahhdjuahg GAH haha jag vill bara döda såå många men i af jag dömer väl ingen inann ändå så :) Kanske bara liite hihi! Men fick sällskap hem me jessipess som också fick jobb! FETT NICE :D nu är vi typ babe ;D hihi

BTW något kul jag läste idag var "ställ in din disk i diskmaskinen, eller om du är rädd för den, så diska förhand" hahaha typsikt min och jessicas konstiga humor fan va vi garva! hahaha jaja :D

Annars händer väl inget mer på min front mer än att jag bara längtar till jobbet imorgon :) ska bli så mys! samt lite små smyga kolla sådär på alla söta killar (A) hihi hoppas verkligen inte att någon råkar klicka sig in på min blogg nu bara haha :D skulle ju vara lite smått piniit

Nej nu lockar duschen! Får hoppas på en VARM dusch :O annars så ska jag ringa och skälla ut vår bostadsrättsförmedling imorgon. Efter de blire väl möta jessipess på en cigg sen bones :D hihi

PUSS

Fan fan fan!

Hejsan!

Blir så himla sur på mig själv, var jag ens tvungen att träffa dig? Gå på, förlåt men REDAN då ditt jävla skitsnack? Minns det som igår när du satt på knä framför mig och bad mig att lita på dig. Att ge dig en fucking andra chans. Redan då? Bara några dryga veckor efter att vi setts? Det var den 28 December.

Bara en dryg vecka senare var det inte samma sak då? Eller nja.. men snarlikt! Blev förbannad ännu en gång p.g.a att jag inte litade på dig och du gjorde verkligen inte saken lätt för mig! Borde jag inte sätt att allt var rent skitsnack redan då? Nej fan blir så himla irreterad på mig själv! Ska fan lägga killar på hyllan ett tag! Eller i af förhållanden. Orkar inte med allt jävla snack hit och dit, bortförklaringar osv för tro mig man ser fan igenom dem!

Nej usch så negativ jag har låtit idag :) Men jag ska i af bara umgås me de människor jag verkligen tycker om, dem som får mig att le helhjärtat! Och ja, haha det finns riktigt bra och underbara killar i mitt umgänge också! Men kompisar är en annan sak :) Och mina vänner är alla världsbäst :D

Måste bara tillägga att du är världsöt också :) (jag vet de låter konstigt! men måste säga de haha även fast jag absolut inte kommer att avslöja namn!)

PUSS

Dålig söndag?

Hejsan!

Kom nyss hem från jobbet :) ska alldeles strax hoppa in i duschen! Men innan så tänkte jag äta lite =) hihi Blir wok med nudlar =) MUMS! Och föresten, tjejer! Killar är dumma i huvudet eller ja förlåt! DEM FLESTA åååh har lust att ta ditt jävla huvud å bara slå och slå å slå! Men jag slåss ju inte så :) i af vet ni ens vad ordet älska betyder? blir så jävla arg!!!!!! Aja, borde väl insett det för länge sedan men antar att jag bara är helt störd som gick på ALLT ditt jävla snack! Borde ha sett igenom dig så mycket tidigare! I af för hundrade gången så har du än en gång gjort mig så grymt besviken att jag inte ens vill se på dig. Vilket jag som tur slipper nu då vi absolut inte har någonting gemensamt och absolut inte på någotsätt kan stöta på varandra någonstans!

Iaf till gladare?.. nee inte hänt något kul idag :O haha har ju jobbat så inte för konstigt kanske! =)

PUSS

Fredag, och mys lördag!

Hejsan!

Vet  ni? Jag har haft en riktigt super kväll! Eller hela veckan har varit helt underbar :) Ser faktiskt fram emot nästa. Om inte måndag - nya jobbet igen! Ska bli grymt kul gud så jag ska sälja!! Fick ingenting sålt idag jobbade bara själv i 40 minuter så kanske inte hel konstigt :) haha men ändå!! Ska bara kämpa och kämpa och kämpa hela dagen :D

I fredags var vi som sagt ute! Såå kul :) och vilken snygg grabb de va där vid dj-båset typ hela kvällen? haha i af lite ögonflört dära ;) haha men inge mer än så! Hade superkul med mina flickor <3 och sen kom Bella också :D super trevligt inte träffat på evigheter!

Idag så har jag som sagt jobbat :D och det är himelriket bara att se min chef! hahaha lovar er han är supersöt :D Men det var kul, lärorikt som fan alltså shit va grymma dem där människorna är vet ni hur förvirrad jag var eller? haha allt gick in men ut lika fort fan :D men som sagt, ser fram emot måndag!

Efter jobbet blev det en tripp till Adam :) Lilla torrie var så söt han som väntade i gullmars på att jag skulle köpa mat (A) hihi sen fick vi skjuts till Årsta där lilla Adam väntade! Väl hos Adam så spelade vi spel och drack lite vin :) haha eller ja, Jessica drack väl inte lika lite men iaf! haha sötnos!


Sen bar det av hemmåt runt halv 1 tiden =) kom väl hem för någon dryg timme sedan tänkte fixa mig för natten :)


PUSS

PS; jag har världens bästa vän, Michamela <3 DS


Ny på jobbet!

Tack för en dundersuper kul kväll igår tjejer!!!

Nu ska jag till nya jobbet :D bloggar sen!

PUSS


Fredag - min efterläntade fredag!

Hejsan!

WOOOACH vet ni? de blir GALET ikväll :) nu är vi alla singla så jävla nice! 5 brudar gör stan ikväll elller vadåå? :D haha galet! Ska fira in singellivet ännu en helg (A) haha! Nej men mina bruttor har brytit med deras pojkar så =)

I af nu sitter jag här i bara en tröjja :O haha ska åka till Skanstull om bara någon timme! Lite seg kanske? Nej då :D har suttit hemma med Eleonor ett tag och bara pratat mest hundar :D hihi !! Ska möta upp sofia snart och åka till skanstull då, sedan hem igne och sedan skogås! hahah Längtar sååå :D

I af fixa mig var de! kommer ju inte hem förän 6 å då äre ju käk som lockar mest ;D hihi

PUSSEN


Tack för en underbar kväll gumman!

Hejsan!

Sitter hos min Michamela nu :) ingen hemma hära.. lite tomt (A) haha! Nej men hennes syster + vänner gick till skolan någongång imorse och mickan gick till jobbet runt halv 8 tiden =) Så nu är jag helt själv :D haha har precis ätit lite frulle tänkte klä på mig och gå.. har ju redan fördrivit 2 timmar nu haha! Igår kväll kollade vi på en film - step up! Såå himla bra :D wihoo två AS snygga killar med i den också ;D hihi Efter det snacka vi en massa skvaller samt gav råd fram och tillbaka mest gällande killar då! NI KOMPLICERADE ÅSNOR! haha i af sen så intog vi datorn och jag kom på men mickan alla bilder på oss för två år sedan? Och vipps så sitter vi och skrattar så att tårarna sprutar haha! Tänkte bjuda på några här i bloggen också haha men ni MÅSTE ta hänsyn till att det var två år sedan hahhaha :D Enjoy!

PUSS


Torsdag och lucia

Hejsan!

Lucia dagen var trevlig :) Gick upp vid 10 snåret tränade och käka frulle. Vid 2 tiden mötte jag Jessica <3 vi gick och lämna in min jacka och byxor :) Efter det gick vi upp till henne och spelade kort! Runt 3 tiden så mötte vi Eleonor <3 samt lämnade in mina skor! Och efter de upp till Jessica igen! Strax efter oss kom Juttan så det blev kortspel igen! Tecknet samt 7an. Spelade även yatsy där JAG vann med typ 60 poäng mohahaha ;D hihi

Nu däremot har jag ätit och duscha och massor med sådant! Ska hem till Michamela<3 som är ensam hemma! Vi ska kolla film och käka popcorn etc ;D ska bli mys måste skvallra en massa för henne samt be om en jävla massa råd om pojkar! Angelicas vänner kommer även dit så vi blir typ ett 10tal tjejer som kommer vara där! SÅ mycket råd kommer de nog att bli haha!

Nej måste packa ihop lite saker så att jag överlever natten =) Sedan måste jag ju ta mig ut i kylan för att gå till michamela! hihi

PUSS

Never regret anything that made you smile

Ååh vad jag vill ha sommar! Kollade en väns album och vet ni vad? de var skärgård, sommar sol ja BAD ! helt underbart :) Minns 2005, helt fucking underbart! Kan inte någon bara vrida tillbaka tiden? Gud tjejer vi var ju med om ALLT från himmel till jord! Tillochmed nyår inför de året var ju helt amazing! :D Men tillbaka till sommaren, dö skön. Vi badade och solade hela dagarna långa. Parta på kvällarna och gud så mys det var! Året där efter var dock mysigt det också riktigt mys. Men då jobbade man ju också.. vilket inte alls var lika kul :) haha men i af gud så jag saknar dem åren!

Från när jag var 12 - 16 var hela livet underbart. Visserligen var det bra att läget förändrades och jag fick mig en stor tankeställare, jag lärde mig framförallt att respektera pengar och att typ JOBBA? haha nej men det var sorligt år 2003, när du lämnade oss vill säga. Hela världen föll väl med i fallet.. det var hemskt och jag kan verkligen inte tänka mig att jag ska flytta nu om ett halvår. Ska nämligen köpa en lägenhet när jag gått ut gymnasiet, mys va? Men nu finns ju du däremot inte här.. Du som lovade att renovera min första lägenhet i tipp topp? Jag vill bo i en lägenhet som du förändrat till något så kärleksfullt och full me leenden igen. DU var en riktigt underbar person. Men vi ses igen :) Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge ellerhur? Ni som undrar vem jag pratar om så var det min pappas bästa kompis! Tycker verkligen synd om er som inte träffat honom. Hans leende kan nämligen fortfarande förgylla hela min vardag.


Glad Lucia!

Hejsan!
image210
Så var det redan 13 december, bara jag som tycker att året gått sjukt fort? Idag har jag som sagt lite mycket ärenden haha har kommit på ännu mer jag ska göra! Men de löser sig nog får vi hoppas på :) Ska snart sätta igång att träna tänkte jag och sedan städa. Om de inte får bli imorgon vill säga :) är ju ändå ledig då också! Men sen blir det till att jobba.. är inte ledig föränn nästa fredag sedan. Men sen har jag lov :D hihi ledigt från ett ställe först och ett annat sen! Men blir i af inte till att jobba samtidigt på två ställen :) Men slutar ju även från Mcdonalds den 9 (skönt!)

Det som har hänt redan idag är väl inte mer än att jag vaknade skulle kolla klockan och wips 5 nya sms. Älskar att gå upp då =) Två från Jessica, Ett från bror, Ett från Lisette och Ett från Adam! Gulleputtar allihopa! Haha förutom min bror som endast ville ha en tjänst utför.. men vad gör man inte? =)

I af så är jag fortfarande nyvaken (vaknade vid 10 snåret nämligen) haha så vet inte hur min text är ihopsatt men hoppas att de är läsvärt i af!

Tänkte piggna till med lite frulle =)

PUSS

Morgondagen!

Hejsan, igen!

Har allting i huvudet jättejobbigt! Måste skriva ner så tänkte att jag kunde dela av mig lite av min morgondag :)

- Lämna in vita jackan på kemtvätt
- Lämna in kostymbrallorna till skräddare
- Lämna tillbaka en tröjja åt mamma
- Ringa och möta Madde
- Städa lite hemma
- Ställa iordning restrerande julsaker (förutom julgranen då)
- Hitta på någon god middag!
- Träna massor (slappat i två veckor drygt)

Intressant va? haha nej kanske inte så värst :D men


PUSS


Så lycklig!

Heeej alla glada :D
image209
Jag vet inte varför men just nu mår jag så himla bra. Kanske är för att jag absolut inte är kär i någon kille och
verkligen bara stört flörtar runt? Och då menar jag absolut bara flörtar haha ni får ju inte missförstå mig nu! Samt att jag är omgiven av så många underbara vänner, har nytt jobb och känner att min ekonomi börjar bli till det bättre igen! kommer ju att få en superbra slutlön från mcdonalds då mina löner varit fel X antal månader. Men jag klagar inte lär väl få runt 10 papp eller dylikt :D hihi

Idag har jag ätit Tikka med Eleonor <3 sedan var jag i skolan och bättrade på min uppsatts som jag tänkte skicka in strax :) Efter det var de jobb! hemsk arbetsdag i början. Skrek väl lite för mycket på en del men SNÄLLA ni är ju så himla tröga så.. vad ska jag göra? .. shit! haha va skitsur där vid 2 till 7 tiden men hade ju min Michamela och lilla Yusuf som fick mig på bra humör igen så! Efter 7 var de väl lite till och från med folk men runt 8 tiden kom Manju förbi! Saknar honom sååå mycket :) måste verkligen ses och bara shoppa sådära å ha så mys :D hihi Världens underbaraste kille flickor!! Åkte hem vid 9 tiden mötte Jessica skvallra lite! hihi =) Nu har jag precis ätit =) MUMS! Ska kolla bones om en halvtimme :))

Något annat "kul" som hände idag var väl att Jimmi och min nya chef hade väldigt kul att driva med mig om att jag skulle ha klänning på jobbet! haha höll nästan på att gå på det när tillslut chefen gav med sig och sa att de skämta haha jätte tråkiga! Jimmi hade hoppats på att jag skulle komma i någon stor ziegnar klänning haha :D Gulligt!

Nu lockar duschen däremot! haha

PUSS

12 dagar till Jul

Hejsan!

Så var det onsdag och jag ska till skolan alldeles strax :) ska bara fixa mig lite och packa ner datorn. Blir till att käka först troligtvist tikka :) MUMS! hihi sen efter plugget följer jobbet.. på mcdonalds då.. inte kul! I af sen måste jag sitta och plugga hela natten :) Vilket suger apa! I af vad ska jag göra? måste ju klara provet så :)

Så som sagt min onsdag ser verkligen inte lika bra ut som min tisdag var haha men men :) Nej har som vanligt brottom haha! eller egentglien inte men ninni ville äta innan plugget så :)

PUSS

Tack för en underbar kväll :)

Hejsan!

Kom nyss hem efter en väldigt trevlig kväll med bönderna och min michamela! Uppskattas alltid med donken mat följt med chipps popcorn och cola :D hihi Och såklart, dem där sötnosarna!

Min dag har varit helt jävla amasing! Första riktigt bra tisdagen på jag vet inte hur länge :) brukar oftast inte trivas med dem för man vet att de är typ döö långt kvar till fredagen haha plus längsta dagen i skolan! Men men idag var de ju super! haha känns som att jag upprepar varje mening om och om igen!

En annan sak som jag tyckte var lite halvskum. JAG SKA HA KLÄNNING PÅ JOBBET! haha nej men allvarligt! Måste ringa och få detta bekräftat det borde ju gå bra med skjorta och kjol eller finbrallor?.. haha får se :) men i af annars behöver jag riktiga tips om vart det finns ni vet "kostym liknande klänningar" haha vilka fina termer jag uttrycker mig med då :D

Just det, killar! Bara för att vi tjejer skickar ett par sms, ringer nångång eller skriver till er så snälla! Det betyder inte att de bara finns just "en". Ni är inte speciella för de. I af inte i mina ögon.. visst kanske man tycker om vissa mer än andra :) Men så länge man inte är tillsammans så bekräftar jag i af ingenting! Då är det fortfarande öppet lixom :) Tro inte att vi s.k. "hundar" för att vi ringer en gång heller. För snälla kom igen! haha nej men vill bara skrika ut allt som jag har att säga men får bli anonymt i någon annan blogg :D hihi

PUSS


underbar daag!

Hejsan!

Så var man hemma! Haft en helt underbar dag :D intervju och shopping! Fick jobbet börjar på lördag och vet ni? De va sjukt bra lön dära! Helt underbart de också :D Intervjun gick super bra skit trevlig och söt (A) haha kille man fick träffa :) Efter det bar det av till sickla köpte byxor och skor =) grymt fina skor! =) Visar allt sen men just nu måste jag iväg. Ska till Adam med Michamela och spela kort eller dylikt :) kommer bli super det också! Saknar mina bönder :) hihi

PUSS och hoppas ni haft en lka underbar dag som jag :)


Tisdag, en dag närmare fredag

Hejsan!

Ska snart iväg på intervjuen tänkte bara få lite krubb i magen först =) Har plattat håret idag - det regnar ju inte så :D Vilka kläder jag ska ha vet jag dock inte än:S har inte orkat tänka så långt.. men blir väl jeans och något tröjja :) Inget speciellt då blir de ju bara helt fel. haha man ska ju som sagt vara naturlig :)

Men ja vänner nu :D haha rättans tid (A) kan jag käka i vardagsrummet å kolla på de! Alltid lika mys =) Mamma har tänt en massa ljus också. Hon är nämligen sjuk så är hemma från jobbet :) I af, hörs sen.

PUSS

Jag vill också!

Hejsan!

image207Nu kommer den där ångesten. Man känner att kylan börja glida in lite försiktigt och snart är det ju vinter. Vad ska man dela vintern med om inte en pojkvän? Först julen - ingen att köpa julklapp till. Nyår - ingen nyårskyss från någon man verkligen är riktigt kär i. Sedan har vi alla hjärtans dag - ska man vara tvungen att pina sig igenom en middag med en kille man inte håller kär? Gud vad är de här! Jag vill vara kär. Sådär riktigt kär som man bara kan vara nåra få gånger. Sådär på riktigt :) när det pirrar i hela magen och man får fram ett leende av att bara tänka på personen. Men vart är han? Inte i mitt rum just nu i af (A) haha :D nej men allvarligt! Jag vill bli kär. Riktigt kär. Jag vill vara med om kärlek som håller och inte dör. Jag vill känna den där riktigt känslan när de känns som att man kan vara med en person och vara riktigt lycklig kär och galen hela livet.

Men ja.. det kommer väl :) nångång. Man ska aldrig tappa hoppet i af :) För jag kommer att bli kär .. nångång!

PUSS

Ps; Linda babe! Du kommer att klara dig =) hihi vi får ses mera utanför jobbet bara! Kommer sakna ihjäl mig efter dig annars ju :) Och dock är inte min sista arbetsdag förän den 9 januari så :D hihi Saknar dig gumman! ses snart I hope :) Ds

Uppsägning och julklappar

Hejsan

Woooach! :D haha idag har jag varit i skolan samt jobbat! Efter jobbet sa jag upp mig =) VÄLDANS SKÖNT :D sista arbetsdagen blir onsdagen den 9 januari =) Imorgon ska jag även på intevju hos phone house i sickla! Mys det också. Klockan fyra ska jag vara där!

En sak jag dock undrar är var är mina klappar? Beställde allt för några veckor sedan haha men har inte kommit än! får ju lite panik nu =) bara två veckor kvar. Men men dem hinner väl komma! hoppas vi? haha

Nu blire las vegas på tv;n även om jag redan sett alla avsnitt..

PUSS

Två veckor till jul!

Hejsan

Ingen snö, dem flesta har typ "glömt" att ta fram julsaker och i stan råder inte julkänslan som förr? Vad HÄNDER folket.. jag vill ha jul, sådär som när man var liten alltså ni vet allt de där mysiga. Egentligen är de nog för att snön inte verkar kunna hitta fram iår men de får vi ju hoppas på att den gör :)

Nu sitter jag och äter fiberrik havregrynsgröt haha :D Ska snart sätta upp håret och dra på mig lite kläder för att sedan tralla iväg till plugget! Slutar halv 12 och då blir det jobbet i fyra timmar :) Ska ändå sluta så tänkte att jag kunde ställa upp lite! Ska nämligen säga upp mig idag :) bryr mig inte ifall att de inte blir någe med phone house (som jag btw ska ringa idag). Tänker ändå inte jobba kvar där jag jobbar nu :) Hatar min nya chef så haha!

Men ska gå om 5 min nu så ska äta klart :D

Puss påre!


God kväll =)

Hejsan!

Hem ljuva hem! Vet ni? Imorgon säger jag upp mig :) Hur det än går med phone house jobbet. Orkar inet längre fan har världens idiot till chef! Tål inte människan! Mer tråkiga nyheter? Jag kan inte flytta.. eller klart jag kan men jag orkar inte jobba 4 dagar i veckan bara för att betala en hyra på 3000 i månaden plus klara mig med allt annat! Tycker inte om att min mamma är dum ibland haha :P I af har bara 6 månader kvar i skolan så klarar mig ju dit ändå så!

Idag har jag som sagt jobbat. Dö trist och var bara allmänt grinig på den nya chefen. I övrigt så kom jag hem för någon dryg timme sedan. Sitter och kollar på I robot... Ska snart hoppa in i en efterlängtad dusch och sedan kolla på Transformers :D såå jävla bra! HAha nu kanske ni tycker att jag är jätte konstig men iaf =) dem flesta mellan 85 å typ 89 kanske några få 90or också? vet ju hur grymt de va när man va liten så :D i af alla killar haha!

PUSS

myskväll

Hejsan

Idag har det varit vlädgit mysigt. Har umgåtts med mamma hela dagen <3 Fast nå julpynt blev de inte så mycket av.. just nu står allt i köket hullerombuller haha vi blev så himla trötta där vid 7 efter att ha varit på vinden 3 ggr och sedan besökt affären. Mitt i allt var vi ju även tvugna att laga mat. Åt gravad lax till förätt och sedan blev det ungstekt fläskfilé med nån ädelost och potatisklyftor i ugnen :)

Nu har jag bakat kakor nyligen och mamma är och spelar kort med vänner! Jag ska nog ta reda efter mig i köket sen kolla någon film :) Är så himla seg så de är super skönt att bara vara hemma. Var ju bestämt att vi skulle göra något idag men jag orkade inte.. fick ont i halsen imorse också och vill ju inte bli sjuk igen så :)

Vet att jag lovade bilder, men de kommer imorgon :) orkar inte sitta och fiffla med dem nu haha!

Kram på er!


deg - dag

Hejsan

Vet ni? Konsum dödade just min julmyskänsla! Dem hade inga champinjoner! haha skitsur.. och jag orkar ju verkligen inte gå till Ica.. Så det får utebli :) Mer idag är ju fixa klart allt julfixande som jag absolut inte har lust med just nu.. sen ska jag äta mat! Grymt hungrig efter de följer bakning =) Som sagt så blir det hemma kväll också så har köpt lax :D haha visst är jag konstig? man brukar ju köpa chips och dylikt men ajg vet inte.. har inte varit sugen på något sånt på alltförlänge nu..

Nej är inte på bra humör så skrvier när jag är gladare iställeT :) ska även lägga in lite bilder från gårdagen.

PUSS

snälla låt de gå som jag vill nu!

Fick nyss ett mail av en kille angående en lägenhet. Han tyckte att jag lät som en superbra person att hyra ut lägenheten till och frågade även lite frågor angående min ekonomi osv. Det ända som typ återstår nu är att åka dit för att kolla på lägenheten (som ligger i  farsta, en etta) samt att mamma ska berätta för mig hur mycket hon är villig att betala i månaden till mig! Fatta vad mysigt? ååh vill ha den nu :D fast undra hur det kommer att gå med sova själv hur läskigt som helst? haha men man vänjer sig väl :) annars är det bara att bjuda över vänner :D

Jag vet en etta kansek är lite litet. Vill ju helst ha en tvåa men så himla svårt att få tag på! Och jag vet även exakt vilken säng jag ska ha. Det är en fotös om ni vet vad det är? Så den ser ut som en soffa men man drar bara ut den så vipps! en säng =) måste inskaffa mig ett soffbord och fixa kök och ja guuud va mys :D vill nu!!

hihi jaja som sagt vet väl inom ett par dagar om den blir min :D

Fredag kvällen <3

Hejsan

Woooach :D haha vaknade vid halv 12 har jag för mig.. helt sliten! Eller jag mår super men all alkohol har som vanligt inte glidit ur min kropp haha! Så lite snurrigt är de fortfarande må jag säga =)

Igår hade vi SÅÅÅ kul de blev exakt som jag ville fast ännu bättre och roligare! Börjar hemma med idol, vin och lite drinkar! Sedan glider jag och min michamela till grillen och michamela köpte korv m. mos! Efter det mötte vi hennes mamma för mickan hade såklart glömt sin väska hemma haha! Sen bar det av in till stan. När vi går kungsgatan fram så möter vi aa varom nu heter haha jag har inge bra namn minne. Men trevliga pojkar i af.

Vi går in och dansar maaaasssooor :D efter ett tag får jag jätte bra överaskning! NINNI kom :D världsmys <3 Vi dansade ännu mer och hade super roligt. Vid 2 tiden så ringer mickans pappa och frågar om vi vill ta taxi med honom och vem bangar på det? Så vi möter upp honom och hittar snabbt en taxi. Vi åker till bagis såklart så jag går helt jsälv genom skogen visst är jag tuff? :D haha är annars livrädd för den skogen men igår gick det galant!

Hemma ser jag min granne glida in genom dörren så jag knackar försiktigt på hans dörr och vi sitter och pratar, ja hur länge minns jag inte! Men hemma var jag i af vid 4 - halv 5.. haha så

Tack för en hel lyckad kväll tjejer och killar ni är SUPER :D

PUSS

stressad jävel!

Hejsan

Haha städade i någon halvtimme sedan har jag bara velat fram och tillbaka med kläder.. VAD SKA JAG HA PÅ MIG LIXOM? haha men fick bli en svart kjol av ett matt linne! (världsmart uppfinning va (A) ) haha sen ett "pösigt" linne ni får se bild sen :) över de har jag en vanlig svart cardigan och svarta skor och strumpbyxor!

Har som sagt varken hunnit med att äta! tänkte göra mig lite pasta orkar inte något avancerat och ammma sover så.. Hon tyckte nämligen att ja gkunde äta ute idag men hinner ju inte handla mat haha! Sen så kommer mickan snart också :O här sitter jag i helt kaosat smink me uppsatt BLÖTT hår av allt regn..

Nej har ju brottom hinner inte sitta här och gnälla! haha

PUSS

Ge mig fredag hela veckan!

Hejsan
image205
Nu var man hemma! Typ händelserik fredag? eller inte. Provet var grymt svårt. Men älskar att skriva på engelska så de jag skrev blev ju bra dock kanske inte rätt svar haha :D Efter det så gick jag och ninni Götgatan lång men hittade ingenting. Eller jo, en topp på HM vet bara inte om jag ska ha den ikväll.. får se :) Blev grymt sugen att ta en stor stark när vi gick förbi alla pubar men hade glömt mitt leg hemma! HUR KAN MAN VARA SÅ DUM? haha skitsur :D

Efter det åkte jag till stan och kollade lite.. hittade ingenting! Mötte Michamela <3 på Zara.. såg en supersöt klänning! Men vet ni vad? det var en tubklänning men där brösten ska vara haha såvare vadderat som att man inte ska ha något BH men den hade inegn bygel så de såg helt sjukt ut! Testade sedan en kjol jättefin! Men antingen så ska man vara gravid eller så måste den varit felsydd? För den satt perfekt över höfterna och rumpan men vid magen så.. ja inga kommentarer!

Nu sitter jag hemma ska börja plocka lite hära med post och ta iväg sängkläderna och bädda om innan mickan kommer! Sen måste jag hinna fixa mig samt äta.. och hon kommer redan om 2 timmar haha :D men de brukar gå fort när man väl är igång!

Utgång idag som sagt ska bli så himla kul ska dansa livet av oss babe!! :D Inte ha en enda tanke på killar bara dasna och ha så jävla kul :D

PUSS

Så var det äntligen fredag.

Hejsan!

Vet ni vad jag upptäckte? Jag har TVÅ veckor i skolan inte ens det.. typ 8 dagar eller nått! Helt stört.. usch har så himla mycket att göra innan julen men blir nog att plugga innan lovet istället. Har sökt ledigt från jobbet så att jag har tid att för de första hinna med mig sjävl och hälsan. Sen hinner jag plugga då också :)

För övrigt idag vet ni redan att Michamela kommer över och dricker sig asdyng med mig ;D hihi samtidigt ska vi kolla idol, jag hoppas marie vinner för amanda ska ha sin musik inte den där "idol-låten"

I af blir K15 idag och dansa hur mycket som helst! Ska ha så himla kul :) men det blir det alltid när vi Partar :D hihi

Nej måste plugga, har som sagt prov om några timmar sen får jag shoppa!! :D:D jätte glad (A) haha

Hoppas ni får en trevlig dag :) PUSS

Ge mig glass

Hejsan!

Tänkte faktiskt inte skriva något ikväll stängde av datorn för ett par timmar sedan men fick bli ett litet godnatt inlägg ändå :) Imorgon ska jag som sagt shoppa! Så himla shoppingsugen så de finns inte. Ska även köpa mig en tomtelatte på espresso house, testat än? GÖR DE! MUMS :D

Efter de följer ju föra hemma hos mig med mig och Michamela :D trevlans de! Trivs alltid i ditt sällskap babe =) Och sen så ser det ut som att vi ska till K15. Ska bli kul det också, dansa gaaaalet eller hur? :D Det är ju ändå de som är de roliga med ute! Att dansa.

På lördagen ska jag och mamma göra julmys, men först sova till runt 1 kom vi överens om (A) haha På tal om min mamma! Hon ska upp klockan 6 imorgonbitti och har än inte synts till hmm..

JAja haha lördagkvällen finns det flera val! Ska höras med Ronjaa <3 sötnos! Sen så har en kompis - kompis haha fest =) trevlans där också! Sen så ska jag höras av med Jeppe under kvällen också för där kanske det eventuellt blir party också! MEN sen idag fick jag ju höra att lite söta typer skulle till Claras haha så det lockar ju också! men men får väl se hur kvällen blir =) Söndag är det jobb som vanligt!

God natt


Bara jag eller?

Hejsan
image204
SÅÅÅ himla irreterad, besviken, arg, sur.. you name it! Och inte finns det nånting på internet som skriker "köp mig" heller!!! Nej imrogon blir det stan. Ska fan hitta något nu! Jag menar idag kom jag hem med bröd? BRÖD förstår ni. De är fan illa då!

Nej, nu vill jag sova. Sova bort hela kvällen och morgondagen för att sedan vakna vid tolv. Ringa phone house och tjata till mig ett jobb förfan! haha sen åka till skolan och skriva engelska prov. Det ska iförsig bli kul.. älskar engelska det är lixom lite mer utmanande än svenska =) Efter det ska jag äntligen till stan! För att hitta något denna gång!

PUSS


Torsdag och nyplanering!

Hejsan

Så jag och skriva kortfattat? Går det ens! haha nej har lite att berätta faktiskt. Har ju varit utanför dagen väldans image201länge idag så =) Först och främst så har jag avbeställt lite studentsaker som jag insåg att jag beställt bara för att han som vi beställde av var så himla söt! Sedan igår valde jag ut en tröjja som min mamma skulle ha idag på julfesten. Och de är viktigt att de var en fest ingen middag! haha Innan hon skulle på denna "fest" så skulle hon föra hemma hos Bella vilket lät lika roligt de. Men de är bra mamma va ung du ;D så söt! Världens sötaste mamma =)

I af var i skolan hela dagen också hände väl inte så mycket mer vettigt än att vi såg frankenstein på engelskan.. Annars vare genomgång på matten och jobb på naturen men hade inte datorn med mig så satt och stirra in i väggen typ (A)

Efter skolan var jag i globen men Ninninor! Världen sötaste hon också =) hihi vi kolla runt lite.. ville köpa något nytt att ha på mig imorgon men gick endast hem med en fullproppad mage och sånt där gott hällbröd :D mums!

Väl i globen fick jag ett väldigt uppmanande mess av mickan " jaghar kommit på en superidé" var av jag ringer henne och vet ni vad? HON VILL TILL GÖTEBORG MED MIG :D fatta att jag blev överlycklig? Fick ju inte åka dit i sommras eller, mamam hade inte tid så blev inte av! så saknar den där staden så otroligt mycket! Ska bli super duper kul :D Ska åka ner en helg och bara parta! Bo på nått hotell vilket blir super har ju premiecheck på valfritt hotell i sverige typ :D jätte nice!!

Men nu har jag längtat efter duschen hela dagen så skriver mer sen!
PUSS

image202image203


USCH OCH FY!

Hejsan!

Är det bara jag som hatar alla dessa små äckel fjuna på 15-16? Nej fyfan har inte träffat en ända normal 91a förfan. Eller jo haha har jag väl men fan dem är sällsynta! Och just 91or fan. Helt värst.. Nej usch tål er inte! Vet när dem kommer förbi jobbet sådär ett gäng på 10 - 15 pers var av 2 -4 pers köper nått litet som glass eller chicken burger! USCH men jag får alltid äran till att slänga ut dem fast de värsta är ju att jag inte får peta på dem äckliga fjortishororna då jag har arbetskläder på mig! Och tro mig även fast jag inte slåss! (A) haha så vill man ge dem dära några käfftsmällar för så jävla uppkäfftiga de kan vara är bara ínte sant!

Nej usch gå typ i ide tills ni blir äldre och får lite innanför pannan! för jag har tröttnat

nu ska jag äta och bli glad!

PUSS


Snart kommer tomten!

Ja faktiskt bara 18 dagar kvar så alltså lite mer än två veckor =) känns helt sjukt! Tidenimage200 bara
rullar iväg haha! Lite nervös är väl jag för de eftersom
att det är typ ett halvår tills jag går ut skolan sen äre slut
på eländet! I af för något år eller två :D haha
men det här var i af mitt sista riktiga sommarlov!
Ja de känns ju smått sjukt :P

I af inatt somnade jag runt 5 tiden. SKIT jobbigt! Var så himla trött kunde verkligen inte sova. låg och vred och vände hela tiden.. Dock när jag väl somnade hade jag världens gulligaste dröm (A) hihi

Nej ska äta nu är jätte hungrig! hihi har längtat efter morgonen hela natten så att jag får äta! Orkade inet gå upp där mitt i natten för att fixa krubb då hade jag väl inte somnat föränn sju så.

Ja killar! haha


"Varför är spännet på skärpet en utmaning?" 
- Det fångar blicken mot skrevet!

jag har blivit tråkig!

Hejsan!

Ja absolut. Har inte gjort någe på hela veckan så känns som att jag inte har något att skriva om förutom att jag är en lat jävla åsna som ska köpa nytt batteri till min väckarklocka som har stannat haha! Idag har jag som sagt skrivit klart två arbeten i skolan och börjat på mitt projektarbete! Visst är jag duktig? Nej absolut inte! så mycket som jag ligger efter borde jag inte ens kunna skriva hej till denna blogg haha! Mer än att ha pluggat mini lite så har jag jobbat.. tråkigt som vanligt! haha nej då ganska kul idag faktiskt :) men jobbade ju med söta saker så!

Imorgon så ska mamma på julfest så jag och min bror ska klara oss själva hela kvällen! Eller rättare sagt jag. För min bror vet nog inte ens hur man stavar till spis eller hemlagad mat.. Så blir till för mig att leka morsa ahha :)
Men det ska resultera i två maträtter (min bror äter typ ingenting! så måste göra en maträtt till mig och en annan till han). Sen måste jag städa lite hemma också så min mamma blir glad :) I af damsuga köket och hallen där grus och damm vill dra sig till efter någon timma bara! haha Sen ska jag baka mina otroligt goda kakor som jag bakade häromdagen. Dem var jätte lätta att göra och blev super goda =) Inte alltför mycket socker i heller så tänderna överlever ju.
 
Men som ni ser är klockan över 23.10 så det är Bones på tv :)
PUSS

Wihoo!

Hejsan!

Skrev klart mitt arbete hemma så tog lite ledigt från min enda lektion idag! Tycker faktiskt inte att jag ska behöva gå dit när jag skrivit klart hela arbetet? hm får väl lämna in imorgon och se vad min gullig KH säger =) hihi

Ska snart åka till jobbet hade jag tänkt! Men blir först till att träna lite till och eventuellt äta något mer hemma? Så slipper jag äta på jobbet vill säga. Ska ju ändå äta "middag" där så haha! Även fast det typ som vanligt kommer att bli sallad! Bara jag som inte tycker om mcdonalds mat?.. jaja :)

Imorgon hade jag tänkt ringa till Phone House :) en kompis jobbar där så det lutar väldigt positivt åt att jag också får jobba där! Skulle vara super är ju så himla trött på mitt jobb så att det inte finns. Visst att jag verkligen tycker om så himla många tjejer och pojkar på jobbet! Vi har ju fått en grym relation. Men dock har ju dem flesta slutat redan så haha

Nej träna var det!
PUSS

Godmorgon!

Hej alla glada!

Nu har jag gjort alla mina "morgonsysslor" på datorn! haha så nu kan jag äntligen skriva några rader! Egentligen skulle jag vara i skolan idag typ 10? .. men blir att jag åker till min verkliga lektion som faktiskt finns vid 12 istället! Sen blir det till att äta typ på sushi stället? .. orkar inte gå eller har inte tid framförallt att glida till forum!

Innan dess så ska det ätas frulla och tränas! =) Har ju slappat lite på sistonde vilket absolut inte är bra. Men eftersom att jag ska träna innan jag äter frukost så blir det till att sätta igång nu hah för jag är super hungrig!

Hoppas att er dag blir en trevlans dag! Själv ska jag som vanligt jobba vilket ni alla vet att jag inte tycker om haha!

PUSS

Ps; vädret tycks inte vara på min sida. DET REGNAR usch! haha jag som glömde mitt parably på Irland. Ds

Förlåt, uttråkad!

Haha ja är så grymt uttråkad! men men jag tyckte att detta var kul att läsa så får väl hoppas på att de är kul för er också! haha

Har Du Kysst nr 7?
Amir - nej vi har ju inte det! världens gulligaste kille däremot!

Gillar Du att vara med nr 19?
Dani, gbg - haha har träffat en gång! men han är en trevlig prick

Gillar Du nr 25?

Dino, småland - Sveriges hetaste smålänning må jag säga ;) haha!

Är nr 21 Din bästis?
David Tenggren - haha nej! Dock kännt typ hela livet.


Är nr 14 en Sötnos?

Min bror - haha det sägs ju att vi är lika som bär!

Älskar Du nr 16?
Carro - klart som fan! =)


Är nr 12 Bäst?

Bilbärgning - Ja säkert om man är i behov av de ;D

Min Bror/Syster är nr 29?
Emil L - Nej inte som jag vet om i af!  

Var Du med nr 20 i dag?
Danne - Nej har inte träffat på super länge!


Nr 26 går i samma klass som Du?

Douglas - Nej det gör vi inte och har heller aldrig gjort!


Nr 31 har likadan Mobil som Du?

Frida - Nej hon har nog en nyare! men är ju kär i min tjockis så behåller den ett tag till i af! haha

Nr 34 är Din granne?
Gina Tricot - Lizzans chef typ! haha nej inte som jag vet om i af!


Nr 40 och Du har något gemensamt?

Ida, Pappa - Ja absolut =) en av världens finaste kusiner!


Nr 43 gillar Dig?

Ivan - haha nej vi var kompisar!


Nr 49 och Du ska gifta er?

Jimmi - Haha nej skulle kännas som incest ju!
 

Nr 30 är den snyggaste i Din kontakt?
Emma - Jag måste ju säga att det finns en hetare! Men han är ju kille och jag är ju hetro haha så! Men Emma leder nog på tjejfronten i af :D


Sist är sämst?

William - Haha Ja eftersom stockholmare äger så ligger han väl dåligt till ;D (A)


Bones

Så nu har jag bakat och ätit massa god mat =) Kakorna blev SUPER goda hihi =) ska smygäta några fler snart (A) hihi Sen blir det att träna lite till :) har slappat så väldans mycket på sistonde så! haha

Nej nu är det Bones på tv :) efter det följer DH .. får se om jag ens ser på det tycker att det blivit så överdrivet på sistonde. Kanske blir filmen som visas på 3an fyra bröllop och en begravning eller varen nu heter! Ska iförsig spela in den så.. jaja får se :)

Kollade nyss mitt konto och fick en trevlans överaskning! hade 1800kr kvar och har bara en räkning på 1500 att betala vilket ger mig 300kr plus :D wiho haha sen ska jag har 800 av mamma så då blire 1100 plus :D väldans kul! så blir lite shopping för mig på torsdag också =) eller fredag.. får se vad som orkas! Måste i af köpa lite finare toppar! Så trött på mina kläder..

Baka

Hejsaan! :D 

Medens jag blev lite julsugen där innan så började jag kolla på vad man kan baka! image199
haha är så otroligt sugen på choklad och kakor så jag ska bara
chokladsnittar! SÅ himla mums =) hihi
Till middag blir de typ fisk som de ser ut nu  iaf =) måste
göra potatismos också! min mamma är helt kär i mitt egna!


Nej mot köket nu och bakningen

PUSS





Julen - och vad den nu innebär!

Satt och kollade på alla julklappar jag beställt till min bror nu. Kan absolut inte avslöja nånting med dem då jag inte vet om han råkar klicka sig in på min blogg haha! I af blev lite sådär julsugen ni vet! Älskar julen. Dock inte vintern. Men när det väl är vinter får de banne mig vara snö! Eftersom julen och under vintertiden ska man ha kul och bara umgås me de människor som får än att le! Dvs familj och vänner. Även en och en annan flört går ju att klicka sig in med haha men aa ni förstår!



Snöbollskrig t ex såå himla mys om de är med rätt människor! JA jag vet jag är fan 18 haha borde ha tröttnat? Nej fyfan aldrig :D Minns när jag bodde hos mig pappa för ex antal år sedan här i skarpnäck. Jag han och min bror skulle gå ut för att hyra film men de slutar med världens snöbollskrig haha som i sin tur leder till hungriga magar så vi gled ner till pizzan å köpte massoor med mat :D haha tror att min bror åt närmare två pizzor den eftermiddagen! Eller när vi bodde i Haninge, för första gången firade hela min pappas släkt jul tillsammans. Eller i af första gången som det var sprit inblandat haha och alla vi kom överens :) Det var ritkigt mys!

 


Trötter!

Såå himla seg och trött! haha Men ska äta nu så blir nog en massa piggare då i af! Vet började 8 idag också. Men gick in och kollade schemat nu innan jag skulle åka för en dryg halvtimme sedan och vet ni vad? jag har något jävla matte test efter engelskan haha så fick bli att jag åker till efter matten! Dvs om typ någon timme ändå så :) Vet bara inte om jag ska va där kvart över eller 34.. börjar typ halv! haha hatar att bussarna går som åsnor :) Men får väl glida dit till kvart över då..

Nej kanske ska sätta igång och fixa krubb då =) för ovanlighetens skull så tänker jag äta start istället för gröt! orkar verkligen inte stå vid spisen. Tänkte även leta upp mina koffeintabletter så jag blir lite piggare =) haha och det är inte så farligt som det låter! En koffeintablett innehåller mindre koffein än en kopp kaffe typ :) Bara att man slipper dricka kaffe! Jag är ingen kaffe människa på morgonen. Isåfall ska det vara latte men de tar ju evigheter att göra om man inte har en maskin så =)

Hoppas ni får en trevlig dag, själv går jag i skolan till halv 5 vilket suger apa haha!

Sovdags

Ja snart i af =) ska bara kolla klart mina kvällsprogram haha! Bones, sex and the city och två & 1/2 män :D haha sen blir det till att sova! Ska upp vid halv 7 och kommer typ komma hem efter 4a så! haha :) Sitter och tänker på vad jag ska äta imorgon i skolan.. usch vet verkligen inte! Vill ha sushi men vet inte :P haha man håller sig ju inte mätt på det =) men men får se imorgon!

Idag har jag inte gjort någonting som jag sa att jag skulle göra! Så sämst haha :P men men :) imorgon ska jag ju vara duktig och vara i skolan hela dagen så.

Och btw helgen.. lite ändrade planer! haha blir utgång på fredag ändå :) Men lördag blir det faktiskt till att göra julmys hemma och baka med mamma! haha så det så :D tänker inte låta mig övertalas till någe annat =)

I af, God natt alla glada :)

Helgen!

Ja har ju fortfarande inte berättat om helgen haha! Men den började bra :) jag öppnade vinet drack ett glas sen så blev de ju inge mer vin haha! Utan mickan och Andrea gav mig deras vodka drinkar på 0,4dl i varje! Efter det blev det tre stycken glas med margarita och sedan avslutades de med två shottar tequila! haha

Sen gled vi emot stan. Men först en tripp till Sofia där hennes mamma bjöd mig på yttligare någon faktiskt väldans god sprit med en massa is i! haha SEN åkte vi in :D haha I af när vi kommer dit så hänger vi in kläderna och Peter ger oss först en varsin drink sedan ber han oss vänta en sekund för han ska fixa bord =)

När vi kommer ner där nere på claras, ja ni som vet haha! Så sätter vi oss och han kommer med fler drinkar. Men haha mickan tyckte inte om den så han hämtar 6 nya! Men innan jag ens hunnit tänka så kommer 6 till så där sitter man med tre drinkar i famnen och typ .. ja.. sen äre svart! haha I af Kom hem vid halv 2 tiden trorj ag? Somnar och vaknar på lördamorgonen vid halv 9.

På lördagen sov jag sedan hela dagen! var så himla otroligt skönt haha! Dock var jag tvungen att glida upp vid 7 tiden för att fixa mig! Claras igen ju. Vi drog dit några timmar och innan var de Nivå. Efter Claras skulle vi dra till K15 men blev mcdonalds istället! Som tydligen inte serverade några kyckling, fisk eller sallader på nätterna! Min otur då jag hatar mcdonalds köttet haha men jag är konstig :D Så blev nuggets för mig som jag typ hatar usch.

I af påvägen hem så står vi i centralen och väntar på tåget haha och en kille lägger en fis som stinker mer än fan hästskit! Så vi beger oss en bit från honom och dåkommer en brud och spyr brevid oss! haha Efter det rapar en snubbe och stinker salami. Så ja.. haha lite komiskt var det i af =)

Söndagen följdes med en jobbig jobbdag som vanligt =) Haha och nästa helg blir att vara hemma med mamma! Vi ska julpynta och baka och massor ska bli mys =) sedan helgen därpå är jag ledig hela helgen :D hihi ska bli så najs utgång fredag och lördag! Samt att det är Power cheers juluppvisning på söndagen så :D



Mat :)

Nu är i af jag gladare! Ska äta lite pasta sallad och kolla på "rika vänner" snart med Jennifer Aniston=) Men den börja inte förän kvart över haha så vet inte vad jag ska göra till dess! Tänkte kolla lite på plugget. Har börjat med de mesta.. Jobbigast är nog ändå " someone I Admire" på engelskan! Jag beundrar nog ingen fan :O den jag skrev om i 9an har bara blivit en stor besvikelse. Men visst ser jag upp till personer! Typ som min mamma, bror och Michaela. Sen beundrar jag ju vissa saker som en del personer gör. Men jag beundrar inte de som personer då.. I af har jag typ skrivit allt de där men uppgiften ska vara en A4 de är är ju bara ett par rader haha!

I af Mat nu :D

skola

Usch.. mår inte bra! trött grinig hungrig illamående, JA you name it! Började nyss så är försenad typ? Nej måste ta mig upp nu och käka så att jag hinner till nästa lektion i af!

typ hej?

Nu ska jag banne mig sova =) hihi ska bli så sköööööönt :D längtat efter sängen absolut hela kvällen! ska upp vid 10 snåret så blir ju att sova lite länge i af :D hihi nästa helg blir en s.k vit helg för mig! För det första så spar jag ju pengar då :D hihi alltid lika kul! och för det andra så måste jag verkligen vila upp mig lite =) var ju bestämt att jag skulle glida till norrtälje då.. mende får vänta ett par veckor måste ju kirra ledigt från jobbet först osv =)

 Nej men sängen var det väl tal om nu? haha :D så skönt!

PoK


Claras igen

Japp! claras ikväll IGEN haha! så himla sliten.. i af måste skynda mig . Ska möta upp lizzan och mickus vid 8.. stört! haha i af :D blir jeans, t-shirt mitt otroligt gulliga halsband och ett NYKTERT humör! haha

Bläää!

Haha såå grymt sliten! Blev nog liiiiiite för mycket igår skulle jag tro! haha var inte så onykter i början men  fick gratis drinkar inne på claras så blev nog lite för mycket tillslut! inte för att jag minns något haha men de löser sig :D


Ska glida dit idag också men inte någon dricka för mig i af! Mår verkligen itne bra haha :) men måste be om ursäkt till peter! Minns verkligen inte om jag för det första tackade honom ordentligt! Det måste ju göras :)